SumUp  Reviews 45.567

TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik vind het met de uitdraai erg vervelend onder uitbetalingen - je kiest het bedrag - en dan onder betalingen moet ik ze 1 voor 1 openen. Het zou erg fijn zijn als dit in 1 grote uitdraai kan met ook... Toon meer

Altijd alles goed overzichtelijke nota s die je van ze krijgt en hele snelle uitbetalingen van de transacties die klanten betalen aan je Heb je ergens een probleem dan word dat heel snel opgepakt do... Toon meer

Communicatie is duidelijk, klantenservice mensen zijn super lief, je krijgt optijd te weten of een uitbetaling later komt. Betalen voor mensen is makkelijk. Ook is het kassasysteem overzichtelijk en... Toon meer

Zeer zorgvuldig, wel jammer dat het soms pas 2 dagen op mijn rekening staat (geen Sum up rekening ) maar fijne app en alles zeer gebruiksvriendelijk 👍🏼

1. Betalingsdienst
  2. Financiële instelling

SumUp is a leading global financial technology company driven by the purpose of levelling the playing field for small businesses. Founded in 2012, SumUp is the financial partner for more than 4 million small merchants in over 35 markets worldwide, helping them start, run and grow their business. Through its Super App, SumUp provides merchants with a free business account and card, an online store, and an invoicing solution – as well as in-person and remote payments seamlessly integrated with SumUp’s card terminals and point-of-sale registers. SumUp is committed to leveraging its success to make the world a better place and has pledged to donate 1% of its revenue to support environmental, educational and entrepreneurial causes. In 2022 SumUp was recognised as a Top Global Employer for the LGBTQ+ community by the Stonewall Workplace Equality Index.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

46K reviews

Vraagt klanten om een review

Ben niet zo tevreden

Ben niet zo tevreden
Je kan niet eens telefoonisch praten met een medewerker

Hallo Ligia,

We danken u voor uw reactie en vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met onze steun.

Momenteel wordt onze ondersteuning aangeboden vanuit het helpcentrum dat beschikbaar is op uw applicatie.
Het belangrijkste contactmiddel is via de chat, omdat het ons in staat stelt om al onze handelaren een snellere, veiligere en beter gedocumenteerde hulp te garanderen.

Onze agenten blijven tot uw beschikking.

We houden echter rekening met uw opmerkingen om onze diensten te verbeteren en onze excuses aan te bieden voor eventuele ongemakken.

Het SumUp-team.

Goed

Sum werkt prima

Hallo Sabrina,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles goed werkt en je dagelijkse bedrijfsactiviteiten ondersteunt.

Voor vragen of hulp kun je terecht op help.sumup.com of contact met ons opnemen via de chat in je SumUp-app of dashboard. We helpen je graag verder.

Je SumUp-team

Lekker snel

Lekker snel

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij te horen dat onze service goed en efficiënt voor u werkt. Bij SumUp streven we ernaar betalingen zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u zich volledig op uw bedrijf kunt concentreren. Fijn om te weten dat dit ook in uw ervaring tot uiting komt.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan kunt u altijd terecht op help.sumup.com. U kunt ook de chatfunctie in uw SumUp-app of dashboard gebruiken, zodat we u direct kunnen helpen.

Hallo Mihaela,

Maximaal vertrouwen en de beste service—dat is exact waar we elke dag hard voor werken!

Ontzettend bedankt voor dit mooie compliment en voor het delen van je ervaring.

Mocht u ooit hulp nodig hebben of vragen hebben, ga dan naar help.sumup.com of neem contact met ons op via de chat in uw app/dashboard, zodat we u direct kunnen helpen.

Goede zaken gewenst!

heb jaren sumup ben 💯 % tevreden

heb jaren sumup ben 💯 % tevreden soms storing maar bij mij heeft altijd ze werk gedaan ✅ super service

31 mei 2026

Hallo Arash!

Wat een fantastische review, ontzettend bedankt!

Jarenlang klant en 💯% tevreden, dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Hoewel een kleine storing soms helaas kan gebeuren, zijn we super blij te horen dat het apparaat altijd zijn werk heeft gedaan en dat onze service bevalt.

Op naar nog vele succesvolle jaren samen! Goede zaken gewenst!

Uw SumUp-team

Altijd alles goed overzichtelijke nota…

Heb je ergens een probleem dan word dat heel snel opgepakt door sumup omdat dit snel tot een einde te brengen geweldig goed gewoon

31 mei 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw fantastische feedback! We zijn blij te horen dat u de duidelijke rapportages, snelle uitbetalingen en de responsieve ondersteuning waardeert.

Alles werkt perfect

Alles werkt perfect

30 mei 2026

Hallo!

Hartelijk dank voor de 5-sterrenbeoordeling!

Dat alles perfect werkt is precies het doel waar we elke dag voor gaan. We zijn superblij dat ons systeem naadloos aansluit op jouw onderneming.

Mocht u ooit hulp nodig hebben of vragen hebben, ga dan naar help.sumup.com of neem contact met ons op via de chat in uw app/dashboard, zodat we u direct kunnen ondersteunen.

Veel succes met de verkoop!

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u onze oplossing gebruiksvriendelijk en overzichtelijk vindt.

Mocht u ooit hulp nodig hebben of vragen hebben, ga dan naar help.sumup.com of neem contact met ons op via de chat in uw app of dashboard, zodat we u direct kunnen helpen.

Uw SumUp-team

We hebben voor onze PV een SumUp Solo…

We hebben voor onze PV een SumUp Solo aangeschaft. Met de verificatie gaat er "iets" mis, er wordt niet vermeld wat, er is geen contact met een mens van de klanten service mogelijk en we reageren binnen een paar dagen op de app duurt ook al bijna een week

Beste Hayo,

Hartelijk dank dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Onze excuses voor de vertraging bij de verificatie van je SumUp Business‑account.

Na een grondige blik op je interacties met ons team over het verificatieproces, blijkt dat je aanvankelijk de verkeerde bedrijfsactiviteit hebt geselecteerd, waardoor de lijst met gevraagde documenten is beïnvloed.

Toen alles was opgehelderd en gecorrigeerd, heeft ons team je bedrijfssoort aangepast en je account en alle gegevens handmatig volledig geverifieerd.

Heel erg bedankt voor je medewerking in deze kwestie.

Nog een fijne rest van de dag,
Het SumUp‑team.

Geen dienst en hulp.geen persoonlijk…

Geen dienst en hulp.geen persoonlijk contact hulp mogelijk

Beste klant,

Onze agenten blijven tot uw beschikking.
Hiermee kunt u het ondervonden probleem specificeren en live foto's en screenshots verzenden.

Het SumUp-team.

Wat een drama apparaat

Wat een drama apparaat! Ik sta op markten met mijn POS-Lite kassa-systeem dat alleen werkt met een dure scanner van socket aangezien ze iets met de instellingen doen waardoor een goedkope scanner niet gebruikt kan worden. Dus ik dacht a fijn een handheld, ik vraag nog of je er mee kan scannen voordat ik hem aanschafte of dat je in ieder geval een scanner er op aan kon sluiten. JA dat kan. Nou dus mooi niet, je kan er niet mee scannen en dus onbruikbaar op een drukke markt om te gebruiken aangezien je alle artikelen alleen op naam moet zoeken en dan aanklikken verschrikkelijk en echt geen coulance uit SUMUP. echt miskoop van het jaar. als iemand hem voor een prikkie wil het is het geld niet waard!!!

25 mei 2026

Beste Remco,

Het spijt ons oprecht en diep te horen dat uw ervaring met ons apparaat zo teleurstellend is geweest.
We begrijpen volkomen uw frustratie, zeker omdat u op drukke markten staat waar snelheid en efficiëntie van cruciaal belang zijn voor uw werk.
Het handmatig moeten zoeken naar artikelen op naam is absoluut niet de ervaring die we u wilden bieden.

We willen ons allereerst oprecht verontschuldigen voor het feit dat u vooraf onjuiste informatie heeft ontvangen.
Dit had absoluut niet mogen gebeuren.

We nemen dit intern heel serieus, omdat we altijd transparant en nauwkeurig willen communiceren met onze ondernemers.

Wat betreft de functionaliteit moeten we helaas bevestigen dat de koppeling (het pairen) met een barcodescanner op dit moment nog ontbreekt op dit specifieke terminal.
We begrijpen hoe pijnlijk dit gemis voor u is.

We luisteren echter heel nauw naar de behoeften van onze klanten en we nemen uw feedback direct mee naar ons productteam om onze diensten en communicatie te verbeteren.
Hoewel uw ervaring op dit moment helaas negatief is geweest, hopen we oprecht dat we uw vertrouwen in de toekomst kunnen terugwinnen en dat u ons opnieuw de kans wilt geven om met u samen te werken zodra.

- Het SumUp Team

Pure diefstal donaties goede doel

Pure diefstal van donaties aan goede doel.
Via QR code zijn rekeningen donateurs belast. Het geld is weg maar nooit bij onze Lionsclub aangekomen. Na twee maanden corresponderen werd klacht gesloten met toezegging terugboeking geld donateurs. Na ruim twee maanden na incasseringen geld nog steeds zoek!?

5 mei 2026

Geen goed contact met de klantenservice

Heel mooi systeem! Werkt goed! Maar wat minder is dat ik veel mensen heb aangemeld via de aanbevelings bonus, maar kreeg misschien de helft van het Geld! Veel mailtjes gestuurd! Maar geen reacties! En nu reageren ze helemaal niet meer! Heel irritant dit!!

Een goeie service,goed bereikbaar

Een goeie service,goed bereikbaar

Hallo Jan,

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad en dat het contact met ons team soepel en gemakkelijk verliep.

Mocht je ooit hulp nodig hebben of vragen hebben, ga dan naar help.sumup.com of neem contact met ons op via de chat in je app of dashboard, zodat we je direct kunnen helpen.

Je SumUp-team

Pas op valse beloftes en slechte…

Pas op valse beloftes en slechte hardware!!!!

Ik heb 2 accounts samen met mijn compagnon. Ze hebben van tevoren allerlei service beloofd die ze niet waar maken. De contactcentrum is enorm lastig bereikbaar en is volgens mij AI generated. Hardware heeft veel BUGS en gaat snel stuk. De problemen worden niet direct opgelost. Telefonisch zijn ze heel moeilijk bereikbaar en de medewerkers zijn niet bekwaam om je situatie te begrijpen.

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht te horen over de problemen die u bent tegengekomen en we begrijpen hoe frustrerend deze situatie moet zijn geweest.

Na het bekijken van uw account zien we dat dit probleem al is opgelost. Desondanks erkennen we het belang van duidelijke communicatie en betrouwbare service, en uw feedback is genoteerd om ons te helpen onze ondersteuning en productervaring te verbeteren.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via de chat in uw SumUp-app of dashboard, zodat we u direct kunnen helpen.

Oplichters summup

Ik Gebruikte al Jaren jullie pin Apparaat,maar jullie zijn duur, en ik gebruik nu Andere pin apparaat ivm
Omdat jullie al Jaren Hebben misbruikt gemaakt

Beste Madina,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.
We vinden het erg jammer te horen dat u na jarenlang gebruik met dit gevoel op onze dienstverlening terugkijkt.

Het spijt ons oprecht dat er bij u de indruk is ontstaan dat er sprake is geweest van misbruik of verborgen kosten; we willen u er echter met klem van verzekeren dat dit absoluut niet het geval is.
Transparantie is een van de fundamentele waarden van ons bedrijf.
Bij SumUp werken we bewust zonder vaste maandelijkse contracten, zonder abonnementen en zonder verborgen transactiekosten.

Alle tarieven en commissies staan volledig openlijk op onze website vermeld en zijn voor iedereen vóór de aanschaf inzichtelijk.
U betaalt uitsluitend een vast, helder percentage per daadwerkelijk uitgevoerde transactie.
Er is dus op geen enkel moment sprake van onverwachte afschrijvingen of misbruik.

We begrijpen dat elke ondernemer de kosten voor zijn bedrijf nauwkeurig moet afwegen en dat u de keuze heeft gemaakt om over te stappen naar een andere aanbieder die op dit moment wellicht beter aansluit bij uw specifieke transactievolume.
Dat respecteren we uiteraard volledig. We willen u dan ook bedanken voor de jaren waarin u wel gebruik heeft gemaakt van onze systemen.

Mocht u de specificaties van uw eerdere transacties of de toegepaste tarieven nog eens rustig willen inzien, dan kunt u al uw overzichten en facturen op elk gewenst moment downloaden via uw persoonlijke SumUp-dashboard.

Alles is daar volledig transparant gedocumenteerd.We wensen u en uw onderneming het allerbeste toe voor de toekomst.

- Het SumUp Team