SumUp  Reviews 45.556

TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik vind het met de uitdraai erg vervelend onder uitbetalingen - je kiest het bedrag - en dan onder betalingen moet ik ze 1 voor 1 openen. Het zou erg fijn zijn als dit in 1 grote uitdraai kan met ook... Toon meer

Altijd alles goed overzichtelijke nota s die je van ze krijgt en hele snelle uitbetalingen van de transacties die klanten betalen aan je Heb je ergens een probleem dan word dat heel snel opgepakt do... Toon meer

Communicatie is duidelijk, klantenservice mensen zijn super lief, je krijgt optijd te weten of een uitbetaling later komt. Betalen voor mensen is makkelijk. Ook is het kassasysteem overzichtelijk en... Toon meer

Zeer zorgvuldig, wel jammer dat het soms pas 2 dagen op mijn rekening staat (geen Sum up rekening ) maar fijne app en alles zeer gebruiksvriendelijk 👍🏼

1. Betalingsdienst
  2. Financiële instelling

SumUp is a leading global financial technology company driven by the purpose of levelling the playing field for small businesses. Founded in 2012, SumUp is the financial partner for more than 4 million small merchants in over 35 markets worldwide, helping them start, run and grow their business. Through its Super App, SumUp provides merchants with a free business account and card, an online store, and an invoicing solution – as well as in-person and remote payments seamlessly integrated with SumUp’s card terminals and point-of-sale registers. SumUp is committed to leveraging its success to make the world a better place and has pledged to donate 1% of its revenue to support environmental, educational and entrepreneurial causes. In 2022 SumUp was recognised as a Top Global Employer for the LGBTQ+ community by the Stonewall Workplace Equality Index.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

46K reviews

Vraagt klanten om een review

Hallo,

We danken u voor uw reactie en vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met onze steun.

Momenteel wordt onze ondersteuning aangeboden via het helpcentrum dat beschikbaar is op uw app of dashboard.

Het belangrijkste contactmiddel is via de chat, omdat het ons in staat stelt om al onze handelaren een snellere, veiligere en beter gedocumenteerde hulp te garanderen.

Onze agenten staan daar tot uw beschikking en onze gegevens geven al enige tijd geen contact aan.

Neem indien nodig contact met hen op.

We houden echter rekening met uw opmerkingen om onze diensten te verbeteren en onze excuses aan te bieden voor eventuele ongemakken.

Communicatie is duidelijk

Ook is het kassasysteem overzichtelijk en word, vaak, alleen maar overzichtelijker. De zoek functie kan wel weer wat liefde gebruiken na de laatste update.

27 mei 2026

Beste klant,

Heel erg bedankt voor deze gedetailleerde en constructieve beoordeling!

We zijn verheugd te horen dat u onze duidelijke communicatie, eenvoudig betalingsproces en goed georganiseerd POS-systeem waardeert.

Het is ook geweldig om te weten dat ons ondersteuningsteam behulpzaam was!

Bedankt voor je feedback over de zoekfunctie.
We hebben deze notitie al rechtstreeks met ons productteam gedeeld om de functie in onze volgende updates te optimaliseren.

Bedankt dat je ons hebt geholpen met groeien en verbeteren om je bedrijf beter van dienst te zijn!

Uw SumUp-team.

Handig

Makkelijk , overzichtelijk

20 december 2025

Hallo Henry.

We zijn verheugd te weten dat het gebruiksgemak van onze apparaten perfect aan uw verwachtingen voldoet en dat alles goed gaat.
Bedankt voor je reactie.

het SumUp-team.

Alles perfect verlopen tot nu toe en…

Alles perfect verlopen tot nu toe en altijd alles netjes op tijd

22 mei 2026

Hallo Cornelis,

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Wat fantastisch om te horen dat alles tot nu toe perfect is verlopen en dat alles altijd netjes op tijd is.

We blijven ons best doen om u deze topkwaliteit te leveren!

Mocht u ooit hulp nodig hebben of vragen hebben, ga dan naar help.sumup.com of neem contact met ons op via de chat in uw app/dashboard, zodat we u direct kunnen helpen.

Uw SumUp-team

Hallo

Hartelijk dank voor deze fantastische 5-sterren review! We zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent met SumUp. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat betalingen zo soepel mogelijk verlopen.

Uw SumUp-team

Super fijn uitstekend

Super fijn uitstekend

19 mei 2026

Hallo !

Hartelijk dank voor je fantastische recensie en de 5 sterren! We zijn ontzettend blij dat je onze service zo goed vindt.

Mocht je ooit hulp nodig hebben of vragen hebben, ga dan naar help.sumup.com of neem contact met ons op via de chat in je app/dashboard, zodat we je direct kunnen helpen.

Je SumUp-team

Onprofessioneel

Schaf het contactformulier maar af als er toch niet wordt gereageerd. Na meerdere pogingen via mail en chatbot zou ik vanmiddag eindelijk gebeld worden: weer niets gehoord. Als dit een voorbode is voor de service die jullie bieden aan klanten, heb ik mijn bedenkingen. Erg jammer en zeer onprofessioneel.

15 mei 2026

Beste Marco,

Het spijt ons enorm om te horen hoe moeilijk het voor u was om een reactie van onze salesafdeling te krijgen.

Of u nu een nieuwe klant bent of een bestaande, de klantenservice hoort in beide gevallen passend te zijn.

Aangezien dit bij u niet het geval was, willen we ons oprecht verontschuldigen; het was niet onze bedoeling.

Naar aanleiding van de door u gedeelde gegevens van uw SumUp‑account, waarvoor wij u bedanken, hebben we het initiatief genomen om de zaak door te sturen naar onze salesvertegenwoordigers. Zij bevestigden dat zij op 18 mei contact met u hebben geprobeerd op te nemen.

Helaas lijkt hun verzoek tot op heden onbeantwoord te zijn, waardoor zij niet verder op uw aanvraag kunnen inspelen.

Met dat in gedachten zullen wij reageren op uw Trustpilot‑recensie in de hoop dat dit u aanspoort om te reageren, mocht u nog geïnteresseerd zijn.

Het SumUp‑team.

Werkt goed en snel

Werkt goed en snel

14 mei 2026

Hallo Sven,

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn erg blij te horen dat alles soepel werkt en je helpt om alles efficiënt te laten verlopen — dat is precies wat we nastreven.

Als je ooit hulp nodig hebt of vragen hebt, bezoek dan help.sumup.com of neem contact op via de chat in je app/dashboard, zodat we je direct kunnen ondersteunen.

Het SumUp‑team

sumup is telefonisch te benaderen via…

sumup is telefonisch te benaderen via tel 020 8084296. Daar krijg je ook weer een robot aan de lijn en krijg je geen medewerker aan de lijn. Voor het aanmaken van een account of wijzigen wordt je doorverwezen naar de site alleen als je zegt dat de teveel geld van hun hebt ontvangen dan krijg je wel heeeel snel een medewerkeraan de lijn aan kan het wel. Gewoon weg belachelijk !!!

13 mei 2026

Hallo,

Momenteel wordt onze hulp aangeboden vanuit het helpcentrum dat beschikbaar is in uw aanvraag, voornamelijk met betrekking tot de genoemde punten.

Voor het maken van een profiel of wijzigingen, aangezien ondersteuningsagenten niet bekwaam zijn, kunt u met de chat contact opnemen met de verantwoordelijke afdeling en de benodigde documenten rechtstreeks verzenden.

Voor bepaalde verzoeken kunnen we hierdoor snellere, veiligere en beter gedocumenteerde hulp aan al onze handelaren garanderen.

We danken u voor uw begrip en houden altijd rekening met uw opmerkingen om onze diensten te verbeteren.

Slechte service en helpdesk

Prima apparaat tot je de helpdesk nodig hebt. 2 dagen aan het chatten, 6x opnieuw klacht uitleggen en vervolgens weer uren wachten. Nog steeds geen oplossing. Zeker geen aanrader. Wat een slechte helpdesk. Weer 2 dagen zonder pin!!!

8 mei 2026

Hallo Robbert,

Het spijt ons te moeten lezen over de moeilijkheden die onze klantenondersteuning ondervinden.

Momenteel wordt onze ondersteuning aangeboden vanuit het helpcentrum dat beschikbaar is op uw applicatie.

U heeft contact met ons opgenomen na een probleem met uw Solo-terminal.
Deze is vervangen en is onderweg.

Tijdens de chat is het echter belangrijk om de instructies van onze agenten te volgen.
Deze zijn er om u te begeleiden en u belangrijke informatie te geven, zodat u het probleem kunt oplossen zonder uw apparaat te hoeven vervangen en dus te wachten.

Houd er inderdaad rekening mee dat de Solo met printer ook kan worden gescheiden van de printer om te worden gereset of alleen te worden gebruikt.

In het geval van een bug, hoeft u deze vaak alleen maar van uw printer te verwijderen, opnieuw op te starten en erop te klikken om deze normaal te gebruiken.
Nadat we weigerden onze instructies op te volgen, werden we gedwongen een vervanging uit te voeren, die u snel zult ontvangen.

Houd er ook rekening mee dat om uw apparaat alleen te kunnen gebruiken, het moet zijn aangesloten op mobiele gegevens of wifi.

Als u hulp nodig heeft of vragen heeft, bezoek dan gerust ons helpcentrum (help.sumup.com) of neem contact op met onze agenten via de chat die beschikbaar is in uw SumUp-app of dashboard.

Prima makkelijk en heel veilig

Prima makkelijk en heel veilig

7 mei 2026

Beste klant,

Horen dat je een 'geweldige, gemakkelijke en veilige' ervaring hebt gehad, maakt onze dag echt goed. Ons team werkt hard om dingen naadloos te houden voor onze klanten, en we zijn blij dat het te zien is!

bedankt voor je feedback.

Gemakkelijk voor kaartbetaling

Makelijk voor mensen die alleen met kaart willen betalen.
Anders via andere manieren vanwege de kosten.

6 september 2025

Hallo Hans,

Bedankt voor je reactie.
We zijn verheugd te weten dat onze applicatie handig voor u is en nemen nota van het punt dat naar voren is gebracht dat de vergoedingen te hoog zijn voor betalingen op afstand om onze diensten te verbeteren.

alles werkte vlotjes

alles werkte vlotjes

5 mei 2026

Hallo Koen,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve feedback te delen. We zijn blij te horen dat je ervaring met SumUp soepel is verlopen en dat alles naar behoren werkte. Ons doel is om een ​​eenvoudige en betrouwbare oplossing te bieden die je dagelijkse bedrijfsactiviteiten ondersteunt zonder extra complexiteit, dus het is fijn om te horen dat dit ook in jouw ervaring zo is gebleken.

Mocht je ooit informatie of ondersteuning nodig hebben, ga dan naar help.sumup.com of neem contact met ons op via de chat in je SumUp-app of dashboard, zodat we je direct kunnen helpen.

Je SumUp-team

Het werk goed.

3 mei 2026

Hallo JAICHAND KALLOE,

Bedankt voor de leuke reactie!

We zijn erg blij dat je blij bent met SumUp!

Met vriendelijke groet, uw SumUp-team

Kosten en afhandeling zijn prima, maar voor de rest...

Kosten en afhandeling zijn prima, maar alle toevoegingen en zeker de onverwachte veranderingen ben ik zeer negatief over! Opgeslagen bonnen werkte vorig jaar uitstekend. Maar nu verdwijnen de bonnen de volgende dag en zelfs al meegemaakt binnen een uur! Slecht, heel slecht! Ook meteen afgestapt van deze functie binnen sumup, helemaal omdat dit nu blijkbaar achter een veel te duur abonnement zit. Te duur voor een vereniging als ons. Gelukkig zijn er wel goedwerkende gratis alternatieven.

2 september 2025

Hallo Marten,

Bedankt voor je eerlijke feedback.

Het spijt ons te horen over de problemen die je hebt ondervonden met opgeslagen bonnen; ze zouden zeker niet binnen een uur mogen verdwijnen.

Dit lijkt een technisch synchronisatieprobleem te zijn dat we graag zo snel mogelijk voor je willen onderzoeken.

Wat onze abonnementen betreft, streven we ernaar waarde te bieden voor elk type organisatie, inclusief verenigingen, en we willen graag kijken of er een betere oplossing is voor jouw specifieke behoeften.

Neem contact met ons op via de chat in de app, zodat we je bonnen kunnen bekijken en je abonnement kunnen bespreken.

Het SumUp-team

Goed service

Goed service

25 november 2025

Hallo Nick !

Bedankt voor je mooie review! 🌟

Het doet ons goed om te lezen dat je onze service waardeert.

We doen ons best om het betalingsverkeer voor jouw onderneming zo soepel mogelijk te laten verlopen.

We hopen je ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn en wensen je veel succes met je zaken.

het SumUp-team

Super makkelijk

2 mei 2026

Hallo Robert!

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat het proces zo soepel verliep. Daar doen we het voor!

Groeten,
het SumUp-team

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

30 april 2026

Hallo Roman Nemeth,

Bedankt voor de leuke reactie!

We zijn erg blij dat je blij bent met SumUp!

Met vriendelijke groet, uw SumUp-team

Irritant

Sinds enkele maanden gebruik ik de Sum up solo lite. Eerst probleemloos en na enkele maanden blijft hij vastlopen.
Super irritant, zeker als je bij een klant staat.

30 april 2026

Hallo,

Het spijt ons te horen dat u een probleem ondervindt met uw Solo Lite-terminal.

Omdat deze kleine terminal is ontworpen om praktisch, functioneel en zeer betrouwbaar te zijn, hebben we onze agenten gevraagd contact met u op te nemen, zodat we meer informatie kunnen krijgen en u kunnen helpen.

Helaas heb je er niet op gereageerd.

Voel je vrij om dit te doen als het probleem aanhoudt of neem contact op met onze agenten via de chat die beschikbaar is in je SumUp-app of dashboard.