Surfshark Reviews

31.040

4,3

Surfshark biedt een geweldige ervaring en zorgt dat je gegevens privé blijven. De VPN verbind snel, je hebt vele locaties over de hele wereld en je internet snelheden liggen hoog. De prijzen zijn laag... Toon meer

Ik kijk vanuit Thailand graag met behulp van surfshark VPN naar Ziggo met de Ziggo Go app op mijn ipad. Dat ging een tijd goed,…maar inmiddels krijg ik steeds de melding dat ik vanuit mijn locatie ge... Toon meer

Nu. Weer supertrage verbinding op server Switserland. Op deze manier sport kijken is geen optie ( meer) 😞. Zowel via mijn WIFI als via 5G verbinding op mijn telefoon. Ligt dus niet aan mijn... Toon meer

Had een probleem met mijn instellingen. Ben de chat opgegaan en contact gehad met Kendra. Deze heeft mij er op een sublieme manier er doorheen geloodst. Heel fijne klanten service bij Surfshark, k... Toon meer

1. #4 van de 4 beste bedrijven in VPN-service
  2. #25 van de 44 beste bedrijven in Softwarebedrijf
  3. #12 van de 17 beste bedrijven in Softwareverkoper

Over Surfshark

Online security made easy

Surfshark is a cybersecurity company that develops online privacy and security solutions for everyone. Surfshark offers an all-round online security suite, the ultimate value solution for online safety.

The suite includes various tools, such as a VPN with an integrated ad blocker, user-friendly Antivirus, personal data masking tool Alternative ID, data leak detection system Alert, and private search tool Search.

Surfshark’s no-logs policy is regularly audited by Deloitte.

In 2024, Surfshark was recognized as Tech Advisor Editors’ Choice for speed, performance, unlimited devices, global server selection, and user-friendliness. That same year, TechRadar recommended Surfshark as a high-speed, high-value security solution. In addition to that, Surfshark is one of the Financial Times Top 1000 Fastest Growing European Companies in 2024 and 2025.

Image Placeholder

Uitstekend

31K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(31.040)

4.379 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heb al een paar keer klachten…

Heb al een paar keer klachten geschreven over Surfshark. Nu bijna 2 maanden verder en het enige wat je krijgt zijn zinloze mails. Ja ons technisch team is er mee bezig.............
Geld aftroggelen daar zijn ze beter in dan zorgen voor een VPN verbinding die correct werkt.
De problemen ontstonden na 30 dagen dus betalen ze niet terug ondanks dat het hun fout is. Maakt niet uit of het de schuld van Surfshark is of niet. Gewoon diefstal een andere benaming kan ik niet bedenken.
Heb nu een account bij NordVPN genomen werkt prima.
Doe jezelf een plezier en laat Surfshark links liggen.

ALS REACTIE OP UW ANTWOORD:
Stop met jullie onzin.
Er zijn al 23 mails geweest met jullie flauwe excuses, maar oplossen of een refund is er niet bij. Echt zo`n zielige vertoning........
En aan dat genoemde miles@surfshark heb ik al 2x een email gestuurd, antwoord krijg je niet...........

Screenshots gestuurd, jullie testen uitgevoerd.
GEEN ZINNIG ANTWOORD!!

Oliver Turner (Surfshark)
Dec 26, 2024, 20:12 GMT+2

Hello there,

Hope this email finds you well.

I am writing to let you know that your issue has been forwarded to our technical team and we will be in touch via email as soon as we have any information regarding the progress of it.

De laatste reactie was van:
Nikolai Carmichael (Surfshark)
Jan 26, 2025, 13:39 GMT+2

Lekker kop in het zand steken wij weten van niets......

31 januari 2025

Antwoord van Surfshark

Hoi, het spijt ons om te horen over je ervaring met Surfshark. We streven ernaar om een ​​naadloze service te bieden en het is teleurstellend om te horen dat we je in de steek hebben gelaten. Hoewel we alleen restituties aanbieden tijdens de 30 dagen geld-terug-garantieperiode, kijken we graag naar de problemen die je hebt ondervonden met je VPN-verbinding.

Kun je contact met ons opnemen via miles@surfshark.com, zodat we nog eens naar je specifieke geval kunnen kijken?

Mathew Carter heeft mij prima geholpen.

Mathew Carter heeft mij prima geholpen.
Na een update van mijn Android telefoon.
Kreeg ik geen verbinding met surf shark.
Aanmelden met chst en snel antwoord van Mathew.
Connect gecanceld.
En daarna weer connect.
Was weer in orde.
Snel geholpen en het werkt weer.
Net een contract afgesloten voor 2 jaar.
Alles werkt tot zover prima.
Blij mee. Ben veel op reis. Dan is het fijn om beveiligd te zijn.

4 december 2024

Waardeloze verbinding en super lastig…

Waardeloze verbinding en super lastig opzeggen. Automatisch blijven ze je geld afschrijven dievenbende

2 december 2024

Antwoord van Surfshark

Hoi Van, het spijt ons te horen over de problemen met je verbinding en annulering.

Je kunt je abonnement altijd annuleren op onze website of op een platform van derden (als je onze services via een platform hebt gekocht):

Wat betreft de verbindingsproblemen, neem contact op met ons supportteam via support@surfshark.com of via livechat op onze website - zij helpen je graag verder.

Nee laat maar

Och, het werkt niet zoals ik van andere vpn's gewend ben. Al geruime disabled, uktv in Engeland bv is niet mogelijk hiermee. Adressen zullen wel weer bekend zijn daar. Ook in België werkt het niet. Maar weer op zoek naar een wel werkende.

30 oktober 2024

Antwoord van Surfshark

Hoi, bedankt voor je feedback. Je zou alle websites en streamingdiensten moeten kunnen gebruiken wanneer je een VPN gebruikt, mits je de voorwaarden van de specifieke website of streamingdienst niet schendt. Als je de voorwaarden van de serviceprovider of website volgt, maar ze nog steeds niet kunt bereiken wanneer je Surfshark gebruikt, neem dan contact met ons op via support@surfshark.com.

Problemen met inloggen

Problemen met inloggen. Super help via chat. Geven niet op en uiteindelijk werd mijn probleem ook opgelost. Super service vooral van Jackson Cooper!

17 oktober 2024

top service degelijk product

Zelf heb ik 3 jaar bij private internet acces gezeten. Maar nu mijn abonement is afgelopen ben ik erachter gekomen dat PIA VPN veel problemen heeft. Ik ben rond wezen zoeken en kwam erachter dat surfshark kwa prijs kwaliteit de beste was. Ik was sceptisch maar aangemeld en woooooow de app werkt zo stabiel als je bijvoorbeel van ip veranderd wordt je verbinding niet eens verbroken. Duidelijke app met ontzetten veel mogelijkheden. Multihop entree landen zijn zeker meer dan 20 landen die je kan kiezen tot in vergelijking met PIA vpn was dit max 6. De verbinding is erg stabiel wat ik totaal niet verwacht had. Ze hebben ook een discord waar surfshark personeel erg actief is om klanten te helpen maar ook een plek is om gezellig fun te hebben. Dit is erg uniek en je ziet duidelijk dat ze veel geld besteden in het verbeteren van de service.

27 september 2024

Account zonder boe of ba afgesloten.

Account zonder boe of ba afgesloten.
De vpn werkt op zich wel goed, alleen de service laat veel te wensen over. Als ik lees het hoe en waarom een account afgesloten word na een aansluiting van amper 2 maanden voor een contract van 2 jaar dan noem ik dat afzetting.

1 september 2023

Antwoord van Surfshark

Hallo, bedankt voor je recensie. We willen graag beter begrijpen wat er is gebeurd en kijken hoe we kunnen helpen. Misschien kun je contact opnemen via miles@surfshark.com zodat we je zaak nog eens kunnen controleren?

Werkt traag en soms gewoon niet

Werkt traag en soms gewoon niet. Wat een enorm shit product is dit zeg!

1 juli 2024

Antwoord van Surfshark

Hallo Jack, bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons te horen dat je lage snelheden en verbindingsproblemen ervaart met Surfshark. Wij onderzoeken dit probleem graag verder en helpen u graag verder. Kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam via support@surfshark.com?

surfshark

Al een maand bezig met het terug betaald krijgen van een 2 jarig afgesloten abonnement, surfshark is mij totaal niet bevallen aangezien er een maand garantie op terugbetaling is gegarandeerd heb ik na 10 tallen mails nog geen cent terug gezien en elke keer een andere smoes ik voel mij belazerd en raad iedereen aan om geen zaken te doen met surfshak gevestigd te Amsterdam.

5 juni 2024

Antwoord van Surfshark

Hoi Wim, wij waarderen je feedback. Onze excuses voor de problemen die u heeft ondervonden met ons terugbetalingsproces. We onderzoeken uw situatie graag. Kunt u ons een e-mail sturen naar miles@surfshark.com?

VPN werkt goed, bedrijf zelf frauduleus.

De dienst zelf is goed! Heb de vpn zelf altijd als fijn ervaren. Deed het overal en goed, snelheid van internet was altijd goed gebleven. De app werkt fijn en snel.

Opzeggen maken ze je heel moeilijk. Ik wou na 2 jaar opzeggen en dat hebben ze echt heel moeilijk voor mij gemaakt. Zelf noem ik het frauduleus.
Na 2 jaar verlengen ze automatisch je account. Dit kan je uitzetten door 'auto renewal' off te zetten. Ik weet deze weg inmiddels te vinden maar het is wat lastiger te vinden. Inmiddels heb ik dit al 3x gedaan omdat Surfshark zelf na 3 dagen elke keer 'auto renewal' weer aanzet! Stel je hebt dat niet in de gaten, dan verleng je hem dus gewoon weer! Pas hiermee op!! Ik kreeg weer e-mails dat op mijn account 'auto renewal' weer is aangezet. Stel je hebt dat niet in de gaten... Wellicht kunnen ze je dan helpen maar het vergt weer allemaal acties waar je helemaal niet om vraagt en waar ik helemaal niet van gediend ben.

In mijn optiek zou dit absoluut niet mogen en daarom gaan er echt sterren af.

Dus ben je opzoek naar een goede VPN met een fijne App en hou je alles zelf in de gaten, dan kan Surfshark goed voor je zijn. Echter zijn er ook andere waarbij ik hoop dat ze niet zomaar je account aanmelden weer en dus minder frauduleus werken.

22 juni 2024

Antwoord van Surfshark

Hallo, bedankt dat je dit ter sprake brengt. We willen ons graag verontschuldigen voor deze situatie en je verzekeren dat dit niet de bedoeling is. Je hoeft geen extra stappen te ondernemen of je zorgen te maken over je abonnement als het eenmaal is opgezegd. We onderzoeken dit probleem en feedback van gebruikers is zeer waardevol in dit proces. Als je ziet dat je automatische verlenging nog steeds niet uitgeschakeld blijft nadat je deze hebt uitgeschakeld, neem dan rechtstreeks contact met ons op via support@surfshark.com.

Surfshark is een afrader, traag en onhandig.

Eigenlijk gaat alles mis. Trage verbinding, continue captcha’s (ook voor veilige sites die geregeld bezocht worden), hoger batterij verbruik en bij sommige sites (bijv. een bitcoin platform) moet ik me steeds opnieuw aanmelden en een nieuw wachtwoord aanmaken, terwijl dat niet zo is wanneer ik Surfshark heb uitgeschakeld. Ook met hulp van de klantenservice en zorgvuldig doorlezen van de handleidingen heb ik deze problemen niet kunnen oplossen. Heb spijt van het afsluiten van een tweejarig abonnement. Ik begrijp echt niets van de lovende recensies.
Snelle reactie van Surfshark, zoals altijd. Maar de geboden oplossingen heb ik uiteraard al geprobeerd en ze geven geen verbetering. Bovendien zou het niet de bedoeling moeten zijn dat je als gebruiker zelf steeds moet wisselen van server. Dat zal Surfshark technisch moeten oplossen.
Meerdere mails (op verzoek klantenservice) gestuurd aan Surfshark, waarbij verschillende medewerkers steeds deels dezelfde vragen stellen, die ik al heb beantwoord en dezelfde suggesties doen die ik al heb uitgevoerd. Ook continue vragen om weer nieuwe screenshots en informatie op te sturen. Kortom: dit schiet absoluut niet op. Ik kan via een gestuurde link het contract opzeggen (jaja, pas over 2 jaar). Wanneer een product niet voldoet, ondanks ondersteuning, mag ik echter verwachten dat ik het al betaalde bedrag teruggestort krijg.
Surfshark is niet alleen traag en onhandig, maar de klantenservice voegt niets wezenlijks toe.

9 juni 2024

Antwoord van Surfshark

Hallo daar. Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je deze problemen hebt ondervonden met onze service. Enig batterijverbruik is iets wat je kunt verwachten, omdat de app continu met een server moet communiceren om de verbinding goed te beveiligen. Om het batterijverbruik en de snelheidsproblemen te verhelpen, raden we u aan uw protocol te wijzigen in Wireguard of IKEv2. Ga hiervoor naar de Surfshark app - Instellingen - VPN-instellingen - Protocol. Wat betreft de CAPTCHA-verzoeken, deze kunnen verschijnen wanneer veel gebruikers verbinding maken met een VPN-server met hetzelfde IP-adres. Gewoonlijk kan het helpen om over te schakelen naar een andere server. We onderzoeken je zaak graag verder en helpen deze problemen te verhelpen zodat de rest van je 2 jaar bij ons zo soepel mogelijk verloopt. Je kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via miles@surfshark.com.

Goede service, maar agressief achter verlatende klanten

De service die surfshark aanbied is net zoals veel andere vpn providers. Het grootste verschil is dat je bij surfshark (tenminste toen ik mijn abonnement heb afgesloten) oneindig veel apparaten kan gebruiken. Het afmelden van je abonnement is wel minder, surfshark gebruikt gedimde kleuren voor de opties om je abonnement op te heffen, waardoor je snel verkeerd klikt en de desktop app geeft meldingen dat je automatisch hernieuwen van je abonnement uit hebt gezet. Dit is een zeer aggresieve manier om klanten te behouden, wat ik niet kan waarderen.

27 mei 2024

Antwoord van Surfshark

Hallo, Stijn. Bedankt voor je feedback. We streven er altijd naar om de beste service en gebruikerservaring te bieden, en je inbreng hier is van onschatbare waarde. We zullen deze feedback zeker delen met ons team, zodat we kunnen blijven verbeteren.

Super trage verbinding

Zowel via mijn WIFI als via 5G verbinding op mijn telefoon.
Ligt dus niet aan mijn hardware instellingen.

Update:
Ik ben supersnel te woord gestaan via email.

Zelf had ik een andere oplossing gevonden door via een ander land te kijken.

18 mei 2024

Antwoord van Surfshark

Hallo daar. Het spijt ons te horen dat je deze trage snelheid ervaart. Het zou geweldig zijn als je ons hierover een bericht kunt sturen op support@surfshark.com of kunt deelnemen aan de livechat op onze website. Na wat meer onderzoek zouden we een snelle oplossing moeten kunnen vinden.

Ik wil graag het abonnement opzeggen

Ik wil graag het abonnement opzeggen. Heb het nu al 2 keer geprobeerd maar het komt op een of andere manier niet door

10 mei 2024

Antwoord van Surfshark

Hallo, bedankt voor je feedback. Om je automatische verlenging te annuleren, kun je contact opnemen met ons ondersteuningsteam op support@surfshark.com of via live chat voor hulp: https://support.surfshark.com/hc/en-us.

We streven ernaar om alle aspecten van onze service gebruiksvriendelijk te maken, inclusief abonnementenbeheer, en stellen je feedback op prijs omdat het ons helpt te verbeteren.

oplichting van de bovenste…

Het is oplichting van de bovenste plank, 30 dagen niet goed geld terug, ik meld me af binnen de 30 dagen termijn, en krijg vervolgens geen geld terug, das toch mooi 92,95 €voor de kat zijn K, wil je het goed doen stuur dan geen mail naar de klantenservice maar een aangetekende brief, dan is het misschien wel duidelijk, 10 email,s heb ik verstuurd niks help, en net 2 dagen na de deadline kreeg ik na aanhouden een mail met een link naar de opzeg site,,,, toeval of niet, daarbij komt ook nog dat er nergens op hun site maar ook iets verwijst voor op te zeggen, en dat is volgens de wet toch verplicht.
Nu ziet u hier onder hoe SURFSHARK reageert, (geweldige) klantenservice, en dat hadden ze eerder moeten doen, nu zijn zij een klant en ik mijn geld kwijt

14 april 2024

Antwoord van Surfshark

Hallo, het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over onze klantenservice en onze 30-dagen-geld-terug-garantie. We streven er altijd naar dit beleid na te leven als het van toepassing is, dus we willen je zaak graag nog een keer controleren. Neem persoonlijk contact met ons op via miles@surfshark.com.

Betere service gewenst

Surfshark werkt goed in Europa, maar is waardeloos in landen met sterke staatscontrole zoals Turkije, en daar heb je het pas echt nodig. Het helpcentrum is er ook niet (meer) te bereiken, om dezelfde reden.

20 april 2024

Antwoord van Surfshark

Hallo, Rudi. Bedankt voor je recensie. Het gebruik van VPN's (waaronder Surfshark) in landen met beperkingen kan inderdaad lastig zijn. We doen echter graag wat we kunnen om je te helpen verbinding te maken. Bovendien, zelfs als onze website geblokkeerd is in een specifiek land zoals Turkije, is deze nog steeds toegankelijk via een alternatieve domeinnaam. Kun je contact opnemen met ons supportteam op support@surfshark.com of via live chat op onze website voor verdere hulp?

Surfshark sluit je account af zonder meer

Surfshark sluit je account af zonder meer met een zeer vage melding waar je niets aan hebt. En bovendien geen terugbetaling van een driejarig abonnement.
Mocht er een duidelijke reden worden meegedeeld, dan kon je tenminste proberen te achterhalen wat fout liep.
Bovendien, contact opgenomen via hun support, maar geen enkel zinvol antwoord. Ze zeggen dat alles automatisch gaat en er niets aan te doen valt. Dus, het systeem beslist en daar sta je dan.
Hele toffe service, niet dus. Gewoon schandalig.
Uiteindelijk werd dit rechtgezet door Surfshark, met de mededeling dat het om een geautomatiseerde actie ging en mijn account opnieuw werd geactiveerd. Weliswaar, indien dit nogmaals zou voorvallen, konden ze niets meer doen. Hoezo, niets meer doen, ik heb niets misdaan, en Surfshark kan mij ook niet meedelen wat er misliep.

21 april 2024

Antwoord van Surfshark

Hoi Filip, bedankt voor het delen van je feedback. Accountblokkeringen worden doorgaans veroorzaakt door een geautomatiseerd infrastructuuronderhoudssysteem dat verantwoordelijk is voor het beheer van onze netwerkcapaciteit. Het doel ervan is om servicemisbruik te voorkomen en een eerlijke verdeling van netwerkbronnen onder alle gebruikers te garanderen, zodat iedereen kan genieten van een consistente en betrouwbare VPN-service.

Het geautomatiseerde infrastructuuronderhoudssysteem initieert automatisch een blokkeerprocedure als het afwijkingen in het gebruik van netwerkbronnen detecteert. Dergelijke afwijkingen kunnen het gevolg zijn van onregelmatige verkeersvolumes (bijvoorbeeld DDoS-aanvallen), extreem grote aantallen verbonden apparaten en soortgelijke triggers.

In navolging van onze toewijding aan het Geen-logboekbeleid slaan we geen informatie op over wat precies de blokkering van een bepaald account heeft veroorzaakt. Daarom kon onze klantenondersteuning niet specificeren waarom uw account werd geblokkeerd.

Dit bedrijf sluit je account zonder…

Dit bedrijf sluit je account zonder opgaaf van reden. Enige wat men daar doet is verwijzen naar de algemene voorwaarden. Dat is niet volgens de Europese wetgeving. Daarin staat namelijk dat bedrijven een hele specifieke rede moeten geven waarom zij jouw account sluiten.

Bereid je ook voor op een klantenservice die op geen enkele manier met jou in gesprek wil gaan over wat je hebt gedaan wat er voor gezorgd heeft dat je account geblokkeerd is.

Ik beveel deze VPN dienst niet aan!

17 april 2024

Antwoord van Surfshark

Hallo, bedankt voor het delen van je ervaring. Ons geautomatiseerde systeem voor infrastructuuronderhoud dat de netwerkcapaciteit beheert, kan je account hebben geblokkeerd om redenen die worden beschreven in ons Fair Usage Policy. We willen je zaak echter graag persoonlijk controleren. Neem contact met ons op via miles@surfshark.com en we zullen zien wat we kunnen doen.

Bedrijf blokkeert zonder enige opgaaf…

Bedrijf blokkeert zonder enige opgaaf van rede je account en weg is je geld. Enige waar men naar verwijst is de algemene voorwaarden maar zonder specifiek te zijn wat je precies fout doet. Ook als je uitlegt hoe je je account gebruikt geven ze niet thuis. Account is beveiligd met MFA maar blijkbaar doet dat er niet toe.

Klantenservice zegt alleen dat het een geautomatiseerd systeem is en niets aan kunnen doen en daarmee kan je het doen.

Niet aan te raden dus!!

26 maart 2024

Antwoord van Surfshark

Hallo, bedankt voor je feedback. Accountblokkeringen worden doorgaans veroorzaakt door een geautomatiseerd infrastructuuronderhoudssysteem dat verantwoordelijk is voor het continu beheren van onze netwerkcapaciteit. Het doel ervan is om servicemisbruik te voorkomen en een eerlijke verdeling van netwerkbronnen onder alle gebruikers te garanderen, zodat iedereen kan genieten van een consistente en betrouwbare VPN-service.

Het geautomatiseerde infrastructuuronderhoudssysteem initieert automatisch een blokkeerprocedure als het afwijkingen in het gebruik van netwerkbronnen detecteert. Dergelijke afwijkingen kunnen het gevolg zijn van het ongeoorloofd doorverkopen van Surfshark-diensten, onregelmatige verkeersvolumes (bijvoorbeeld DDoS-aanvallen), extreem grote aantallen verbonden apparaten en andere.