Surfshark Reviews

31.040

4,3

Surfshark biedt een geweldige ervaring en zorgt dat je gegevens privé blijven. De VPN verbind snel, je hebt vele locaties over de hele wereld en je internet snelheden liggen hoog. De prijzen zijn laag... Toon meer

Ik kijk vanuit Thailand graag met behulp van surfshark VPN naar Ziggo met de Ziggo Go app op mijn ipad. Dat ging een tijd goed,…maar inmiddels krijg ik steeds de melding dat ik vanuit mijn locatie ge... Toon meer

Nu. Weer supertrage verbinding op server Switserland. Op deze manier sport kijken is geen optie ( meer) 😞. Zowel via mijn WIFI als via 5G verbinding op mijn telefoon. Ligt dus niet aan mijn... Toon meer

Had een probleem met mijn instellingen. Ben de chat opgegaan en contact gehad met Kendra. Deze heeft mij er op een sublieme manier er doorheen geloodst. Heel fijne klanten service bij Surfshark, k... Toon meer

1. #4 van de 4 beste bedrijven in VPN-service
  2. #25 van de 44 beste bedrijven in Softwarebedrijf
  3. #12 van de 17 beste bedrijven in Softwareverkoper

Over Surfshark

Online security made easy

Surfshark is a cybersecurity company that develops online privacy and security solutions for everyone. Surfshark offers an all-round online security suite, the ultimate value solution for online safety.

The suite includes various tools, such as a VPN with an integrated ad blocker, user-friendly Antivirus, personal data masking tool Alternative ID, data leak detection system Alert, and private search tool Search.

Surfshark’s no-logs policy is regularly audited by Deloitte.

In 2024, Surfshark was recognized as Tech Advisor Editors’ Choice for speed, performance, unlimited devices, global server selection, and user-friendliness. That same year, TechRadar recommended Surfshark as a high-speed, high-value security solution. In addition to that, Surfshark is one of the Financial Times Top 1000 Fastest Growing European Companies in 2024 and 2025.

Image Placeholder

Uitstekend

31K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(31.040)

4.379 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

bizar slechte service - 6 uur chat

Diep teleurgesteld door bizarre en buitengewoon slechte service. Ik was al dik 4 jaar klant wanneer VPN niet meer werkt. Vriendelijke doch incompetente helpdesk laat me 4 uren tevergeefs prutsen. En dan nog eens een uur, - en weer een uur. En al die tijd werkt het zo slecht dat alle internet faalt zodra surfshark verbinding maakt. Dus uiteindelijk wil ik mijn geld terug. Dat weigeren ze omdat ik langer dan 30 dagen klant ben. Bizar toch! Ik zeg, uitkijken met deze club

1 februari 2022

Antwoord van Surfshark

Hey there, Gudrun! I'm sorry to hear that you've faced such issues with Surfshark, could you message me personally at maria@surfshark.com so I could take a look at your case? 🙏

Niet te gebruiken bij Netflix.

In augustus 2021 surfshark aangeschaft om meer dingen op Netflix en andere streamingdiensten te kunnen kijken. Vanaf het begin doet surfshark het al niet. Alle tips die ik online kon vinden uitgeprobeerd, een bekende die verstand heeft van VPN ernaar laten kijken, niks. Voor andere zaken is het misschien een prima VPN, maar gezien het feit dat ik puur en alleen VPN wilde voor Netflix en andere streamingdiensten en dat het dus al maanden niet doet; weggegooid geld.

22 januari 2022

Antwoord van Surfshark

Hi Lieselotte! Sorry to hear that you've encountered some issues while using Surfshark VPN. We would love to help you out with that, so please don't hesitate to reach out to our friendly support agents at support@surfshark.com or via our LiveChat. We're sure that we can help you out! 👋

Programma vreet nogal IN snelheid weg

Programma vreet nogal IN snelheid weg. Vooral bij verbinding met Netflix. En nog een paar gekke storingen en moet ik verbinding verbreken

20 januari 2022

Antwoord van Surfshark

Hi Richard! 😊I sincerely apologize for the speed issues you experienced with Surfshark, however, I believe that our friendly support team can fix that for you easily! Could you send them a letter to support@surfshark.com?📩

Het werkt op zich heel eenvoudig…

Het werkt op zich heel eenvoudig (installatie) en ook betrouwbaar.

Bij sommige sites werkt bepaalde functionaliteit niet, bijvoorbeeld De Telegraaf video's. Ik weet dat dit aan deTelegraaf site ligt maar lastig is het wel.

Il zou het protocol default op UDP zetten want ik denk dat de huidige keuze (automatisch) bij veel mensen voor verwarring zorgt.

16 januari 2022

Antwoord van Surfshark

Hi there, Van! Thank you for your feedback! We're sorry to hear about the issues encountered. Could you please contact our Support Team via live chats or support@surfshark.com email? We're sure they will help you find a solution to this case! 🦈

Betaalbare en gebruiksvriendelijke VPN…

Betaalbare en gebruiksvriendelijke VPN ,een echte aanrader! …

9 januari 2022

Antwoord van Surfshark

Hey, Phillippe! I'm glad to hear that you find Surfshark affordable and user-friendly! Thanks for the review. 🙌​

snelle verzekerde verbindingen

snelle verzekerde verbindingen, steeds up to date en zuiver van voorwaarden met gelijkheid behandeld.
Controle uitstekend.

Antwoord van Surfshark

Hello there, Eric! Thank you for leaving us a review! Also, we're so glad to hear that you are enjoying our services, and it works well for you! 🦈

Makkelijk te bedienen werkt goed

Makkelijk te bedienen werkt goed. Kwaliteit afhankelijk van gekozen server.

Antwoord van Surfshark

Hi, Bart, thanks for your review! We are glad to hear that you enjoy using our services! 🦈

Een goede vpn werkt goed

Een goede vpn werkt goed
Veel landen en simpel in te stellen en niet duur
Is een aanrader

Hey there, Rossum! Thank you for your review! Take care and be safe! 💖🦈

Geen omkijken naar

Geen omkijken naar, werkt onopvallend op de achtergrond, perfect

3 januari 2022

Hey there, Vincent! Thank you for your kind words! 💖

ik gebruik surfshark

ik gebruik surfshark al een tijdje. ik moest een paar dingen uitzoeken.
met behulp van de website van surfshark voor informatie .als je een maal bekend ben met surfshark is het goed te doen

31 december 2021

Antwoord van Surfshark

Hi, Ronald! 👋 Happy to have you with us! If you are looking for some features/ settings and you are not able to find them, our friendly support team is always ready to assist you! You can join the Surfshark 24/7 live support chats found at https://support.surfshark.com/hc/en-us

prima vpn-etje

Prima VPN, doet wat het zegt te doen. Alles overzichtelijk en makkelijk in te stellen.

31 december 2021

Antwoord van Surfshark

Hi there, Eelco! Thank you for your positive review! Glad to know that you are enjoying Surfshark! 🦈

Initieel reserves, maar goed geholpen en nu tevreden

Nadat ik eerst teleurgesteld was over de snelheid bleek dat er een additionele instelling noodzakelijk was in verband met mijn antivirus programma. Hierbij ben ik uitstekend geholpen. Incidenteel ondervind ik kleine vertraging maar dat is gezien de lage frequentie niet hinderlijk. Nog geen gebruik gemaakt van additionele functionaliteit zoals via een server in USA Netflix programma's te bekijken. Het gebruik van VPN geeft me wel een veilig gevoel met name bij het gebruik van financiele applicaties.

25 december 2021

Cheers, Leendert! Keep surfing and Merry Christmas! 🎄​✨​ ​

Geen last meer van alle volg…

Geen last meer van alle volg advertenties dat is wel erg plezierig. Voelt toch een stuk veiliger.

22 december 2021

Antwoord van Surfshark

Hello, Bert! I'm glad to hear that our CleanWeb feature is working splendidly for you, thank you for the review. 🙌​

Regelmatig geen connectie

Regelmatig geen connectie, geen e-mail. Terwijl zonder surf shark alles het gewoon doet. Voel me bedrogen.

22 december 2021

Antwoord van Surfshark

Hello. Let us apologize for the unstable connection you had to experience with Surfshark. We would love to help you resolve this issue, therefore would you be able to reach out to me at miles@surfshark.com, and I'd love to sort out your issues. -Miles

Plezierig app

Plezierig app, werkt snel en werkt goed. Ik ervaar wel dat ik bepaalde websites of applicaties niet kan gebruiken wanneer Surfshark actief is. Dat maakt dat ik steeds in en uit moet schakelen. Dat gaat weer ten koste van mijn privacy. Ik over het geheel toch zeer te spreken over deze app!

20 december 2021

Antwoord van Surfshark

Hey there, gal to hear this beautiful comment about our service!❤🌲

VPN Shurfshark

Geen snelheidsverschil met of zonder VPN. Een aanrader.

11 december 2021

Antwoord van Surfshark

Hey! Thank you for the review, I'm glad to hear you're enjoying the speeds Surfshark VPN offers. 🙌​

perfecte VPN

perfecte site en bij problemen zijn ze er snel bij en worden goed op gelost

10 december 2021

Antwoord van Surfshark

Hey there, thank you for your time and effort to leave this review! I'm so happy to hear that you had a great time solving your issues, let us know if we can help in any other way!

Surfshark werkt als een tierelier.

In het algemeen werkt Surfshark snel, maar een enkele keer weigert bv. de NOS app te laden en dan helpt het uitzetten van de vpn. Dit is met name jammer als je in het buitenland zit en auteursrechtelijke inhoud wilt zien binnen de NOS app.
Er is geen tot weinig snelheidsverschil waar te nemen als je met of zonder vpn werkt. Algemene indruk: eindelijk een vpn die het goed doet.

24 november 2021

Antwoord van Surfshark

Hey there, Cees! Thanks a lot for your kind review! Please make sure to drop a message to our Support Team, we're sure they will offer you tips and tricks to resolve the issues encountered! 🦈

Werkt best snel en voldoet aan de…

Werkt best snel en voldoet aan de verwachtingen.
Gewoon doen,zeker in deze tijd.

12 november 2021

Antwoord van Surfshark

Hello there, Joost! We're happy to hear the Surfshark works well for you! If there's anything we could improve for you to get the best experience possible, please contact our Support Team via the support@surfshark.com email, and they will gladly help you out! 🦈