Bought a new Suzuki Vitara from Farrell's Waterford in 2018. Failed first nct in March front disc, pads rusted through had to be replaced, 8000 miles on the clock! A month ago starter motor burnt... Toon meer
Suzuki make fantastic no nonsense cars. Never had any problem with them. Servicing has been straightforward.
Worst after sales I've had from Suzuki / Sherwoods. Clutch went on 18 month old Vitara with 16000 mile on with no warning signs and despite clutches showing on basic warranty and parts being gu... Toon meer
Suzuki Insurance, very poor service, despite being covered for damaged windscreen they passed us onto autowindscreens who took £110 excess but a week later we are still being told 3-5 days, local su... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Tried to con me
I took my car for its annual service to Suzuki, Sittingbourne, Kent. I was advised that my car had an oil leak, which would cost me over £850 for Suzuki to fix. As I had not noticed any oil leaking from my car, I took it to two reputable garages to have it checked out. I was told by both garages that there wasn't an oil leak at all. Therefore, I will not be taking my car to Suzuki again !