Na het zelf aansluiten van mijn zonnepanelen op de bestaande, is het toevoegen van panelen op mijn app gratis als service uitgevoerd, er werd direct gehandeld op mijn verzoek. Goede en adequate oplo... Toon meer

Eind december 2024 begonnen bij ons de problemen. De omvormer lag er regelmatig uit en startte dan na een paar uur vanzelf weer. Vooral na regen. Na bijna 4 maanden puzzelen kwam Jorn erachter dat è... Toon meer

Voor ruim 2 jaar terug zijn naar volle tevredenheid onze zonnepanelen geplaats. Alles heeft altijd perfect gewerkt. Gisteren werd door enexis de stroomvoorziening onderbroken i.v.m.werkzaamheden. na... Toon meer

In oktober 2024 contact gezocht met sunnergy (ze zijn van naam veranderd tegenwoordig heten ze Synso). Contact gezocht omdat 1 pv paneel niet zijn ding deed. 28-10-2024 zijn ze ter plaatste geweest... Toon meer

1. Zonne-energiebedrijf

Bij Synso zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige zonnepanelen waarmee we samen een positieve impact kunnen hebben op het milieu én jouw portemonnee. Met onze innovatieve oplossingen en deskundige installatieteams zorgen we ervoor dat je probleemloos kunt overstappen op groene energie!

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Goede en adequate oplossing.

Na het zelf aansluiten van mijn zonnepanelen op de bestaande, is het toevoegen van panelen op mijn app gratis als service uitgevoerd, er werd direct gehandeld op mijn verzoek. Goede en adequate oplossing.

16 april 2026

Wat een toppers bij Synso

Wat een toppers bij Synso. Zij snappen echt wat Service betekent. Ze denken mee, Jorn is heel flexibel, altijd bereikbaar en denkt ook creatief mee aan wat wel mogelijk is. We zijn superblij met onze zonnepanelen, de wijze van advies, installatie en communicatie. Vakkundig, snel en aan alles wordt gedacht.

14 maart 2026

Zeer net bedrijf

Zeer net bedrijf. Enorm vriendelijke en correcte communicatie. Heldere uitleg over wat wel en niet mogelijk en zinvol is. Komen de afspraken na en dragen er zorg voor dat alles ook goed afgeleverd wordt.

25 oktober 2025

Super klantvriendelijk en denken in oplossingen.

Ik was klant van hallostroom en die waren erg klantonvriendelijk en wilde niet helpen. Synso dacht mee en bood een betere oplossing voor minder dan de helft van de kosten.

Als je zonnepanelen wilt is dit echt een top partij om mee te werken.

17 maart 2025

Goede KWALITEIT tegen een nog betere SERVICE!

Een aantal jaren hebben wij onze zonnepanelen gekocht bij Synso. Voor een goede prijs een hele goede service. Het installeren ging goed door een ervaren team. En sindsdien geen enkel issue.

Laatst had ik issue met internet door mijn internetserviceprovider, waardoor ik in de app mijn data niet meer kon uitlezen, even contact gehad met Synso en binnen no-time kwamen ze langs en hebben ze het gelijk opgelost, ondanks het niet lag aan hun product.

Kortom topservice en goede kwaliteit

30 oktober 2025

Service met een Hoofdletter S

Synso heeft voor ons een totaalpakket geleverd met nieuwe zonnepanelen op een bestaande omvormer, een sessy thuisbatterij. De communicatie met Jorn was tijdens de offerte-fase heel snel en effectief via de app. Systeem op maat voorgesteld uitgaande van de reeds bestaande zonnepanelen en omvormer. Alles op locatie doorgenomen en vervolgens het totaalpakket in één ochtend geleverd en aangesloten door vriendelijke en heel kundige monteurs. Door vertraging bij het omzetten van SolarEdge moest Jorn nog een keer terugkomen om het hele systeem om te zetten naar Synso. Deze afspraak was ook weer snel en flexibel ingepland en het hele systeem draait ondertussen al enkele weken naar volle tevredenheid. Zelfs het omzetten naar een nieuwe WiFi provider is nadien door Jorn uitgevoerd!! Kortom, voor ons een super ervaring waarbij je als klant compleet wordt ont-zorgt! Synso levert Service met een Hoofdletter S!

23 september 2025

Van A tot Z perfect geregeld

Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke installatie ben ik zeer tevreden over het hele proces. De communicatie verliep uitstekend, zowel via de mail als via de telefoon. Er werd snel en professioneel gereageerd op al mijn vragen.

De monteurs waren op de afgesproken tijd aanwezig en gingen zeer professioneel te werk. Het waren nette en vriendelijke jongens die duidelijk wisten wat ze aan het doen waren. Ze werkten efficiënt en zorgden ervoor dat alles keurig werd achtergelaten.

Toen er onverwachts een klein probleem ontstond, werd dit direct en snel opgelost. Ze denken echt mee met de klant en dat merkte ik ook bij het meedenken over de factuur.

Kortom, ik beveel dit bedrijf van harte aan. Een professionele en betrouwbare partner voor de installatie van zonnepanelen.

14 augustus 2025

bij ons de…

Na bijna 4 maanden puzzelen kwam Jorn erachter dat èèn optimizer gecorrodeerd was. Er was al vaker naar gezocht maar pas nadat werd besloten alle optimizers te vervangen is het euvel gevonden. Vanaf die tijd geen problemen meer gehad en de garantie is vanaf die dag weer ingegaan.
Alle lof voor het volhouden, meedenken en oplossen van het probleem.

25 december 2024

Wederom zonnepanelen door Synso laten…

Wederom zonnepanelen door Synso laten aanbrengen. Zeer prettig contact gehad met Jorn en Toon, erg goede uitleg over mogelijkheden van plaatsing en opslag / accus. Complete installatie is aangepast! Snelle levering. We zijn zeer tevreden! Een aanrader. Ron en Marion

22 juli 2025

Al 2,5 jaar blij met mijn zonnepanelen

Al 2,5 jaar blij met mijn zonnepanelen. Vandaag hulp gevraagd voor het aansluiten van de Growatt omvormer aan een P1-meter. Met een appje naar Jorn werkte het binnen een kwartier. Dank voor de snelle service. Kan nu zien hoeveel zonnestroom ik direct verbruik en hoeveel er naar het net wordt teruggeleverd.

3 juli 2025

Oplossen internetverbinding

Ik had een probleem met de internet connectie. Stuur een appje en krijg binnen 5 minuten een telefoontje van J. Hij geeft advies. Toen het nog niet werkte hebben we meteen een afspraak gemaakt waarna het probleem in 15 minuten verholpen was. Super.

24 juni 2025

Dik tevreden

Dik tevreden!
✅ Duidelijke afspraken
✅ Flexibel meegedacht
✅ Snelle communicatie
✅ Zorgvuldige installatie
✅ Vriendelijke monteurs

Laat nu die zon maar schijnen. Ik kan Synso warm aanbevelen!

20 juni 2025

Snel

Snel, accuraat en betrouwbaar bedrijf. Ik kan het van harte aanbevelen. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Groeten en dank uit Leunen.

12 juni 2025