Na het zelf aansluiten van mijn zonnepanelen op de bestaande, is het toevoegen van panelen op mijn app gratis als service uitgevoerd, er werd direct gehandeld op mijn verzoek. Goede en adequate oplo... Toon meer

Eind december 2024 begonnen bij ons de problemen. De omvormer lag er regelmatig uit en startte dan na een paar uur vanzelf weer. Vooral na regen. Na bijna 4 maanden puzzelen kwam Jorn erachter dat è... Toon meer

Voor ruim 2 jaar terug zijn naar volle tevredenheid onze zonnepanelen geplaats. Alles heeft altijd perfect gewerkt. Gisteren werd door enexis de stroomvoorziening onderbroken i.v.m.werkzaamheden. na... Toon meer

In oktober 2024 contact gezocht met sunnergy (ze zijn van naam veranderd tegenwoordig heten ze Synso). Contact gezocht omdat 1 pv paneel niet zijn ding deed. 28-10-2024 zijn ze ter plaatste geweest... Toon meer

1. Zonne-energiebedrijf

Bij Synso zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige zonnepanelen waarmee we samen een positieve impact kunnen hebben op het milieu én jouw portemonnee. Met onze innovatieve oplossingen en deskundige installatieteams zorgen we ervoor dat je probleemloos kunt overstappen op groene energie!

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Op 8 mei ontving ik een offerte

Op 8 mei ontving ik een offerte. Duidelijk prijsopgave met wat het inhield. Daarbij ook een overzicht van de te verwachten besparing. Afgelopen woensdag is alles al geplaatst. Keurig netjes. Ik was zelf niet thuis. Alles zag er weer opgeruimd uit toen ik thuis kwam. Super fijn

21 mei 2025

Service overtreft de verwachtingen

Nadat ik positieve ervaringen met Synso uit mijn directe omgeving had vernomen heb ik in 2023 contact opgenomen voor de aanschaf van zonnepanelen. En ja…..de verwachtingen werden waargemaakt met een duidelijk advies, goede uitleg en passende offerte. De installatie is aangelegd door top medewerkers die netjes en vakkundig werk hebben afgeleverd. Zeer tevreden! Nu (mei 2025) moet mijn cv ketel worden vervangen en blijkt dat de kabels naar de Growatt verlegd moeten worden t.b.v het plaatsen van een nieuw cv rookgaskanaal. Mailtje gestuurd naar Synso en meteen reactie van Jorn die meedenkt en zoekt naar een oplossing. Jorn is daarop met een collega naar Maastricht gekomen, heeft de kabels verlegd en stuurt meteen ook nog ff de laatste firmware upgrade bij Growatt aan. Wat een SERVICE, mijn verwachtingen zijn overtroffen. Mijn advies …….je moet bij Synso zijn!!! Geweldige klantbeleving en after sales, complimenten aan het Synso team!

21 mei 2025

Antwoord van Synso

Wat een mooie en uitgebreide review, dank je wel! Super om te horen dat alles – van het eerste advies tot aan de service achteraf – zo naar wens is verlopen. We vinden het belangrijk om altijd mee te denken, ook als er later iets verandert. Bedankt voor het vertrouwen en de complimenten!

Zonnige groet,
Team Synso ☀️

Wij zijn ontzettend tevreden over onze…

Wij zijn ontzettend tevreden over onze keuze voor Synso als leverancier van onze zonnepanelen. Vanaf het eerste contact tot en met de installatie verliep alles professioneel en duidelijk. Wat meteen opviel, is dat veiligheid bij Synso écht op nummer één staat. Het team werkte zorgvuldig, met oog voor detail én voor de veiligheid van zowel hun eigen monteurs als onze woning.

De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. We hebben meerdere offertes vergeleken, maar bij Synso kregen we niet alleen een goede prijs, maar ook hoogwaardige panelen en een nette afwerking. Geen snelle verkooptrucs, maar gewoon eerlijk advies en vakwerk.

Kortom: betrouwbaar, betaalbaar en veilig. Wij raden Synso van harte aan aan iedereen die op zoek is naar zonnepanelen zonder zorgen!

12 mei 2025

Antwoord van Synso

Wat een prachtige review, dank jullie wel! We zijn blij dat onze aandacht voor veiligheid, kwaliteit en eerlijk advies zo wordt gewaardeerd. Hier doen we het voor: zonnepanelen zonder zorgen!

Zonnige groet,
Team Synso ☀️

Aanrader!!

Goed contact en alle tijd om de mogelijkheden te bekijken wat het beste bij jou situatie past, iedere locatie is anders er word niet snel iets neergelegd maar goed bekeken wat bij jou past!! Synso komt de beloftes na en werken netjes! Zelfs bij het uitlijnen van de panelen werd er op de mm gekeken of ze wel recht lagen!
Kortom een echte aanrader!!

11 april 2025

goed service

Nadat ik erachter kwam dat er problemen waren met de growatt omvormer. Was een appje naar Jorn voldoende om in actie te komen. Meteen de volgende dag was hij ter plekken om het probleem te analyseren. Gelukkig valt alles in de garantie en doen de zonnepanelen inmiddels weer hun stinkende best. Jorn is zeer klantgericht en oplossingsgericht. Goede service!

9 april 2025

Bliq EMS op Growatt hybride omvormer en accu

Ik heb al 3 jaar een solar installatie met Growatt hybride omvormer van 10kW en thuisbatterij van 6,5kWh.
Daarmee wil ik bij FrankEnergie op de onbalansmarkt gaan handelen. Dat kan met een Bliq energiemanager. Die heb ik bij Synso gekocht. Jorn heeft mij prima geholpen om dit aan de Growatt te koppelen.
Nu ben ik benieuwd wat 't voor mij als particulier gaat opleveren.

20 maart 2025

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, netjes gewerkt, vlot gemonteerd. Jorn is een prettig persoon om mee te werken. Wij zijn erg tevreden en raden iedereen Synso aan.

18 maart 2025

Top bedrijf

Top bedrijf. We hadden een kapotte optimizer bij 1 paneel. Dit hebben ze snel en vakkundig opgelost zonder het te hebben over extra kosten. Ik kan Synso dus iedereen aanraden

11 maart 2025

mijn ervaring

mijn ervaring, alles kan kapot, even bellen met synso en binnen een week nieuwe omvormer op garantie en alles werkt weer. gelijk geregeld daar hou ik van.
petje af

4 februari 2025

Kwaliteit en uitstekende service...

Er stond een storingsmelding open op de omvormer van mijn zonnepanelen die Synso enkele jaren geleden heeft geplaatst. Deze is direct ter plaatse opgelost. Tevens werd alles gecheckt en geupdate.
Kwaliteit staat voorop heb ik gemerkt. Er lopen veel cowboys rond in de zonnepanelenwereld. Ik ben blij dat ik voor Synso gekozen heb destijds....

10 februari 2025

Ondersteuning bij dakrenovatie

In verband met dakrenovatie moesten de zonnepanelen in verband voor behoud garantie gedemonteerd en weer gemonteerd worden. Uiteraard kost dit wat. Prijs was goed en het werk werd keurig volgens afspraak gemaakt. Hierbij moet vermeld worden dat er flexibel gepland moest worden omdat het dakdekkkers bedrijf geen vaste toezegging kon doen wanneer er gewerkt zou worden. Was allemaal geen probleem. Werknemer die het werk uitvoerde was uiterst correct en beleefd. Hij vond nog een cometisch probleempje in de installatie maar komt daar later nog voor terug om het probleempje te herstellen. Ook hier heb ik het volste vertrouwen in.

5 februari 2025

Kundige en vlotte oplossing

In onze app zagen we al een tijdje geen info meer. Direct na melding, nam Jorn contact met ons op, kwam langs en loste het probleem heel snel op. Bedankt voor de snelle top-service!

4 februari 2025

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf, komen afspraken na en de service is top! Bedankt Synso.

4 december 2024

Bedankt voor de positieve review! Groet Team Synso

Synso heeft bij ons snel en vakkundig…

Synso heeft bij ons snel en vakkundig zonnepanelen geplaatst. Ook zijn de vragen die we hadden omtrent zonnepanelen vakkundig beantwoord. Reageren snel als je ze nodig hebt en denken goed met je mee, Topervaring.

12 november 2024

Bedankt voor de positieve feedback! Groet Team Synso