Ik plaatst deze review voor een vriendin. Zij is naar een andere energiemaatschappij overgestapt en ze zit al sinds september te wachten op de eindafrekening. Ze krijgt bij de klantenservice allee... Toon meer
Tariefzeker
(Agressieve) Spam. Belt zonder uit te kunnen leggen waar ze mijn nummer vandaan. Accepteert geen nee als antwoord. Ga geen contract aan met Tariefselect / MEGA. Heb al zaken voorbij zien komen van o... Toon meer
In mijn eerdere review gaf ik aan dat ik buiten mijn opzegtermijn zat en dat ik onder valse informatie overgezet was door Tariefzeker. Ik ging van Clean-energie naar DGB-energie. Ik heb Tariefzeker ge... Toon meer
Onwaarheden! Opgebeld door Dhr. Bakker van Tariefzeker, dat mijn huidige contract volgend jaar veel duurder zal worden en dat Tariefzeker een andere leverancier heeft gevonden tegen hetzelfde oude ta... Toon meer
Mensen keken ook naar
NIET MEE IN ZEE GAAN!!!
Wat een ongelofelijke oplichters zijn dit! Ze proberen je een nieuw contract aan te smeren met het smoesje dat jouw huidige energie-aanbieder overgaat op variabel. Trap er niet in!
Pas op: Oplichters
Echt oplichters!
Tot 2x toe hebben ze mij proberen te belazeren. Beloftes doen dat de samenwerking is opgezegd met mijn huidige leverancier en dat ze daarom contract overnemen want hun zijn moeder leverancier. Mijn huidge contract zou niet mee geldig zijn doordat samenwerking stopt. Keuze was overgaan naar hun en contract voor 1,5 jaar vast tarief aannemen of blijven bij huidge leverancier voor variabel tarief. Huidige leverancier gebeld en klopt niets van. Bijna ingetrapt, gelukkig dezelfde dag beroep gedaan op 14 dagen bedenktijd. Kreeg overigens wel direct een mailtje met bevestiging annuleren, maar ik had in mailtje gedreigd anders klacht in te dienen bij consumenten bond ed
Ik begrijp niet dat mensen willen werken voor een dergelijke organisatie, wanneer iemand erin trapt (en dat kan ik mij goed voorstellen, ze zijn dwingend, bedreigend en chanteren je) dan kan dit voor mensen echt tot financiële problemen leiden. Dat wil je toch niet op je geweten hebben...
Gewoon ophangen als ze bellen of heel duidelijk zijn dat je er niet van gediend bent.
WAARSCHUWING 2 - het vervolg
Vervolg van mijn WAARSCHUWING - 2 dagen later.
Ik word nu gebeld door vriendelijke meneer van Tariefbeheer. Ze heten dus niet meer Tariefzeker. Als ik zeg dat ik geschoffeerd en geintimideerd ben eerder deze week, zegt hij dat er mensen onder andere naam hun klanten intimideren. En hoe vervelend hij dat vindt.
Ze proberen me weer over te halen, nu onder een andere naam dus. Ze weten mijn adres, mijn naam, zelfs mijn bankrekening etc. Echt eng. Uiteindelijk geeft ook deze man het op door het gesprek abrupt te beëindigen.
Mijn leverancier Essent mag geen waarschuwing voor deze oplichters op de site zetten ('dan krijgen we meteen een advocaat achter ons aan'). Belangrijk is dat je het zgn 'aanbod' dat ze je sowieso sturen - bij mij per mail en sms - per mail ANNULEERT. Als je dat niet doet is de interpretatie dat je bij geen bericht hun aanbod accepteert en dat je dus naar nieuwe leverancier gaat voor veel hogere bedragen. Zij krijgen daar provisie voor.
Als je de annuleringsmail kunt overleggen bij je eigen leverancier dan kan alles worden teruggedraaid.
DEZE HANDELSWIJZE MOET BIJ IEDEREEN BEKEND WORDEN, anders gaat het voor veel mensen echt fout.
ps: Het bedrijf Tariefbeheer bestaat niet volgens Trustpilot! Het telefoontje van vandaag was uit Amsterdam, dat van Tariefzeker uit Drachten. Twee dagen geleden bleven ze nog een paar keer daarna bellen. Niet opgenomen.
Tariefzeker medewerker hangt scheldend op
Ik werd net gebeld door een medewerker van Tariefzeker vanaf het nummer +31512245477. Hij had een geweldig aanbod omdat mijn contract over 1,5 maand a 2 maanden zou verlopen. Ergens in mijn achterhoofd zat echter informatie dat mijn contract pas in april 2023 afloopt. Dus ik snapte het niet en raakte in de war. Ik vroeg hem of hij een medewerker van VandeBron was en daarop kon hij geen goed antwoord geven. Hij vertelde dat Ik geld zou terugkrijgen en zou overgaan op een andere energieleverancier omdat mijn leverancier Vandebron niet in staat zou zijn om mij de overheidscompensatie te verstrekken. Als ik het met alles eens was dan kon ik een mailtje of een sms openen en akkoord geven. Toen ik zei dat ik even bij de klantenservice van VandeBron wilde checken werd de man die mij belde boos en begon nogal dringend te praten. Mijn vriend die er ook was begon ook geïrriteerd te raken en sloot aan bij het gesprek. Dat verliep niet heel goed en uiteindelijk hing de verkoper op met de woorden '......dikzak' (een veel voorkomende ziekte). Ik heb VandeBron gebeld en zij zeiden dat dit inderdaad geen medewerker van hen is en dat ze hopen dat op een dag dit soort praktijken niet meer voorkomen. Daarna heb ik nog een keer Tariefzeker gebeld. Mijn telefoon werd doorgeschakeld en ik hoorde de hele tijd een overgangstoon, ook toen ik met de persoon aan de telefoon zat. Deze wilde opnieuw mijn gegevens vragen (postcode en huisnummer). Ik besloot dit niet te geven en heb opgehangen, want ook dit voelde niet goed.
Oplichters
Oplichters. Vertellen dat je via hen een contract hebt en vragen of alles goed is gegaan.
Als je dan zegt dat je direct bij jouw leverancier een contract hebt zegt de verkoper dat dat via hen loopt in een collectief contract.
Ik weet hoe ze werken en stel een paar vragen over de tot standkoming van het contract. Verbinding wordt verbroken.
Vaak zijn ze agressief als je niet hapt.
"Dan betaal je toch lekker teveel" snauwde eem onbeschofte medewerkster mee laatst toe.
Einde contract neemt het aantal pogingen om je te contacten rap toe.
Tariefzeker liegt en intimideert zonder schaamte
Tariefzeker is een bedrijf waar telefonisten liegen en intimideren alsof ze zo zijn geinstrueerd. Ik vraag me af hoe dit legaal kan zijn. Ze hadden gegevens van mij (niet altijd correct), deden zich voor alsof ik al klant ben bij hen. Dan proberen ze je een nieuw contract aan te smeren, alsof het alleen om een soort úpdate' gaat -wat echt niet zo is. Daarbij ben je in werkelijkheid zeer veel duurder uit; ze zetten je maandbedrag gewoon lager dan je huidige. Kijk je op de offerte dan blijken je werkelijke kosten bijna 10 keer hoger te liggen. Als ik dat niet goed had bekeken dan was ik er (veel te laat) aam het eind van het jaar wel achter gekomen. "u kunt mij 1000% vertrouwen, ik ga alles regelen u hoeft nergens meer naar te kijken", zei die griet aan de telefoon. Ik ben blij dat ik dat wel heb gedaan (ergens naar kijken). Dit was een paar maanden terug. Gisteren weer gebeld, nu door een vent die beweerde dat wij een contract bij Eneco hadden. Nog nooit gehad! ik heb opgehangen, tot vijf keer toe achter elkaar weer teruggebeld. "zo gaan WE niet met elkaar om" werd ons te verstaan gegeven. De brutaliteit! Zo gaan we inderdaad niet met elkaar om, liegen dat wij klanten zijn als dat helemaal niet zo is.
Betouwbare bedrijven sturen hun aanbiedingen per e-mail en geven je bedenktijd. DAT is hoe we met elkaar om moeten gaan. Voor andere slachtoffers: Ga dus NOOIT meer akkoord per telefoon en zeker ook geen offertes meteen tekenen terwijl je nog aan de lijn bent met een telefoniste. EERST goed lezen, de leverancier zelf bellen, doe wat onderzoek.
Voor de werknemers bij Tariefzeker: ben je trots op jezelf? Je moeder ook?
Absolute oplichters.
Absolute oplichters.Ik word opgebeld om te zeggen dat mijn huidige energieleverancier failliet dreigt te gaan en dat ze mijn contract over moeten zetten naar de moedermaatschappij DGB. Telefonisch krijg ik allerlei verkeerde bedragen door en uiteindelijk op het contract is het 6x meer dan wat ik nu betaal. Na contact met mijn huidige leverancier blijkt het een fabeltje. Vervolgens zijn ze niet te bereiken om het contract ongedaan te maken en reageren niet op mijn opzegging.
Ga niet in zee met dit bedrijf
Ga niet in zee met dit bedrijf. Ik word nu al weken lastig gevallen, iedere keer vanaf een ander telefoonnummer.
Zeer aggresieve benadering. Ik werd gebeld dat alle klanten van mijn huidige energiemaatschappij HEM zouden overgenomen worden. Ik had geen tijd om dit te checken want ik moest NU tekenen. En ook: "ik heb hier de machtspositie, u moet doen wat ik zeg", werd ook herhaaldelijk gezegd.
Na neergelegd te hebben, ben ik 9 keer achter elkaar gebeld.
Ik snap niet dat deze mensen nog in de spigel kunnen kijken naar zichzelf.
Vorige week werd ik gebeld door Tariefzeker dat mijn huidige leverancier afgelopen week een mail heeft gestuurd dat mijn tarieven omhoog gaan. Dat klopt niet en dat heb ik gezegd (want ik heb nog vaste tarieven tm januari). En weer werd de verkoper geirriteerd en begon agressief te worden.
Hoe komen deze mensen aan mijn gegevens?? en waarom wordt hier niks door gedaan door overheid en ACM?
Ik heb melding gedaan bij ACM.
Ronduit onbeschoft
Ronduit onbeschoft. Zeer dwingende toon en zelfs chanterend! Ik gaf aan dat ik nog nooit van Tariefzeker had gehoord en dus verder geen interesse heb ik een gesprek. Toen dreigde de medewerker dat hij mijn contract op 'variabel' zet als ik heb niet te woord sta - waarop ik aangaf dat ik geen contract met hun heb. De medewerker gaf aan dat HEM (waar ik wel een contract mee heb) onderdeel is van hun collectief dus dat ik wel degelijk een contract met hun heb. Ik gaf aan dat ik in dat geval contact met HEM wil en niet met Tariefzeker en dat ik het gesprek ga beeindigen - daarna reageerde de medewerker dat hij mijn contract dan maar op variabel zet en al wil ik hem niet te woord staan hij mij toch terug gaat bellen want ik MOET met hem in gesprek omdat ik een contract met hun heb. IDIOTEN zijn het. Zou fijn zijn als de overheid hier eens iets aan kan doen.
Vorige week gebeld door deze partij
Vorige week gebeld door deze partij. mijn energiecontract met een vaste prijs voor 4 jaar zou niet meer vast staan vanwege de stijging van de prijzen, iets met inkoop hoger dan de contractwaarde.
Ze hebben mij overgehaald om over te stappen via hun collectieve regeling.
Ik heb toch even contact opgenomen met mijn huidige leverancier.... wat blijkt er is niets van waar.
Nu dus aan de slag om het contract te ontbinden, herroepen. Geen zaken mee doen dus! Oh wat voel ik me dom dat ik er toch in getrapt ben!
Ik ben in een babbeltruc getrapt van…
Ik ben in een babbeltruc getrapt van een werknemer van tariefzeker. Minuten voordat mijn hond geopereerd werd kreeg ik een belletje dat ik in de e-mail mijn handtekening moest zetten, omdat Vattenfall overgaat in DGB.
Ik heb een hele slechte tijd achter de rug, doordat ik lange tijd moest wachten op geld dat door mijn huisdieren-verzekering uitgekeerd moest worden.
De bedenktijd is al verlopen en ik ga nu 4x meer betalen dan dat ik deed.
Ik ga aangifte doen en naar het juridisch loket.
Opgelicht door Tariefzeker
Woensdagmorgen vroeg door ene Steven gebeld door dit bedrijf. Was nog niet goed wakker.
Hij belde mij met de waarschuwing dat mijn energiemaatschappij Vandenbronde tarieven tussentijds ging verhogen.ik vertelde hem dat dat niet kon want ik had een contract voor 3 jaar, met vastgestelde prijzen.
Het kon wel volgens hem want in de kleine letertjes van mijn contract staat "dat de leverling bij uitzonderlijke situatie moest worden aan gepast.En met de energiecrisis op dit moment geloof je dat. Hij vertelde dat hij 777000 klanten vam Vandebron moest bellen, om ze te waarschuwen
Hii kon mij een maatschappij aanbieden voor het zelfde tarief maar niet voor wat ik nu hadeen vast contract tot sept 2024 maar tot eind dec 2023.
En ik ga op het aanbod in want de energieprijzen vliegen momenteel de pan uit.
Ik ben er dus met open ogen ingetuind, eigenlijk ging ik toch twijfelen enmaar even Vandebron gebeld wat bleek een vast gesteld contract met vaste prijzen voor 3 jaar wordt tussentijds niet verhoogd.
En dan probeer je er van af te komen.
Alle mails die jestuurt komen underdeliverable retour.
Het teletelefoonnummer van de webside 020- 2148650 is niet bereikbaar hoe vaak je het en hoe lang je het ook probeert, je krijgt te horen alle medewerkers zijn in gesprek we zullen u zo spoedig mogelijk helpen.
2 dagen geprobeerd contact op te nemen. Niet gelukt.
Ik heb bij de kamer van koophande het KvK nummer gecheckt om te kijken welk bedrijf daar staat ingeschreven, dat is niet Tariefzeker maar dat is
Sayad Sales.
Ik ben dus gewoon bedonderd, en er met open ogen ingetuind.
Mensen ga niet met dit bedrijf in zee.
Agressieve oplichters
Agressieve telefonische verkoop. Vergelijken energie tarieven en laten het gunstiger lijken door onjuiste verbruiksgegevens te hanteren in de berekening. Achteraf komen ze hier op terug maar dat doen ze na de 14 dagen bedenktijd. Dan blijkt dat je dankzij deze OPLICHTERS honderden euro's duurder uit bent.
Nooit met dit bedrijf in zee gaan
Nooit met dit bedrijf in zee gaan, agressieve telefonische verkoop werkt zeer op je emotie. bellen continue met een ander nr en een andere naam of ze heten collectiefadviespunt of tariefzeker.In mijn geval een nr uit drachten +31512245475 Helaas erin getrapt. tot 2x toe op 1 dag. vrijdag toch kunnen annuleren. 10 min hierna werd ik anoniem gebeld ineens met wat het probleem toch was mevrouwtje en dreigen dat ik uit hun collectief gegooid zou worden en dat ik 3x zoveel energiekosten zou gaan betalen etc etc. zat bijna huilend aan de telefoon. Het nr op hun site is ineens buiten bereik. mails worden continue retour gestuurd om dat het niet afgeleverd kunnen worden. Vanmorgen eindelijk het kunnen annuleren godzijdank. En dan wordt er gezegd u zal wel een verkeerd mailadres hebben, nou nee hoor al 10 mails gestuurd met telkens een ander mailadres en alles komt terug!!!! Dus advies strap er niet in., deze verkopers zijn zoo gehaaid. willen allemaal hun provisie halen, NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!!!!
Tevens een melding gemaakt bij het ACM en rechtsbijstand ingeschakeld
Ben gisteren gebeld door een verkoper…
Ben gisteren gebeld door een verkoper met een verhaal te goed om waar te zijn. Voordat ik het wist was ik erin getrapt om over te gaan naar DGB. Het voelde gelijk al niet lekker. In het contract stonden foute gegevens (een veel lager verbruik dan normaal). Inmiddels heb ik bij DGB een herroepingsformulier ingestuurd en naar hen gezonden. Het nummer van Tariefzeker heb ik gelijk geblokkeerd.
Pure scam met energiecontracten
Onder valse voorwendselen door ene heer Ismael, die zich voordeed als mijn "intermediair", onder druk gezet om stante pede een contract te tekenen bij DGB, omdat HEM (mijn huidige energie-leverancier) failliet zou zijn en het contract beëindigt. Dit is pure scam! Hij zei dat mijn huidige tarieven in het drie-jarig vast contract gerespecteerd zouden blijven. In werkelijkheid lagen de tarieven in het contract dat hij opstuurde per e-mail tijdens het gesprek, en direct moest worden ondertekend, ruim 4 keer hoger.
Onder druk en onder valse voorwendselen overgestapt.
Op 22 juli zijn wij benaderd door Tariefzeker. Wij hadden veel vertrouwen in deze organisatie, omdat zij ons de afgelopen jaren een paar keer goed hadden geholpen met het overstappen naar een goedkopere energieleverancier. Op dit moment hadden wij een vast contract bij de HEM.
Tijdens het telefoongesprek gaf de man aan de telefoon aan dat de HEM het contract eind van de maand zou gaan ontbinden. Omdat de inkoopprijs van het gas hoger was geworden dan de verkoopprijs. Wij moesten daarom met spoed een andere leverancier zoeken. We gaven aan erover te willen nadenken. Op 1 augustus heeft deze man ons nogmaals gebeld. Weer werd aangedrongen dat we nu snel een nieuw contract moesten nemen omdat de HEM per direct het contract ging verbreken. Ik had het gevoel dat ik geen keuze had en ging akkoord met een overstap naar DGB energie.
Toen dit gebeurde waren wij op vakantie in Zweden. Na thuiskomst ontdekten wij dat het niet waar is wat deze man had gezegd. Dit had veel impact op ons. We voelen ons zo misleid!!
Er was helemaal geen sprake van dat de HEM ons contract zou gaan ontbinden. Wij zijn onder druk en onder valse voorwendselen overgestapt en zijn hier heel verdrietig over.
Ze doen aan actieve oplichterij
Vandaag gebeld door dit bedrijf, meneer wilde ons een contract bij DGB aansmeren met vaste tarieven. Wat anderen ook al aangeven hier: ze lichten je op door te beweren dat zij ook je huidge contract hebben opgeleverd voor je leverancier (die ze bij naam weten). Dat is een leugen! Ook schatten ze je energieverbruik 7x lager zodat de maandelijkse kosten ook 7x lager lijken dan ze werkelijk zullen worden. Ze dringen aan door op je in te praten en alleen direct tekenen te accepteren. Ze proberen je bang te maken voor hogere prijzen bij je huidige leverancier. Ook proberen ze je aggresief te overtuigen als je wil terugtrekken uit het contract. Ze bieden op aanvraag geen formulier om het contract te kunnen ontbinden, wat ze wel verplicht zijn.
Pure zwendel, grove misleiding, extreme leugenachtigheid, bizarre arrogantie.
De afgelopen tijd meerdere malen gebeld door nummers uit Utrecht (070-7125848), Eindhoven (040-2291460, zelfde nummer als Raymond hieronder meldde) en Den Haag (070-2171020). Als je dat soort nummers googelt kom je uit bij Destiny White Label Services BV uit Heerlen. Die hebben die nummers aangevraagd voor bedrijven als Tariefzeker, 999 nummers per telefoonnummer, dus de volgende bellen ze met een ander nummer, je kunt blokkeren wat je wilt, dat helpt niet. Vandaag nam ik eindelijk een keer op. Hondsbrutaal wicht dat niet eens de naam van het bedrijf duidelijk uitsprak. Maar het was dus Tariefzeker. "Ik heb u destijds naar (naam van mijn huidige energiebedrijf) gebracht." Ik zei, nee, want die naam heb ik destijds genoteerd en dat was een man, van een heel andere energievergelijker. "Ik ben verkouden, misschien ligt het daar aan." Wat een leugenachtige mensen worden door dit soort bedrijven gekweekt. Ik bleef erbij dat zij het niet was en toen legde ze op. En ik wist al wat er zou komen: ofschoon ik een vast contract voor 3 jaar heb, was er iets veranderd en als ik nou daar en daar een contract afsloot, kon ik dat nu nog doen voor..." Pure zwendel, grove misleiding, extreme leugenachtigheid en bizarre arrogantie. Dit soort bedrijven moeten gestopt worden! Heb een klacht ingediend bij KPN en bij ACM (De Autoriteit Consument & Markt is een Nederlandse onafhankelijke publieke toezichthouder belast met het toezicht op de mededinging, de telecommunicatie en het consumentenrecht.) Je vindt een formulier op hun website. Je kunt ook Tariefzeker zelf bellen, maar dan krijg je een pieptoon...