Telefoon terug gestuurd binnen de garantie periode met accu probleem. Na meer dan twee telefoon terug gekregen met defecte scherm. Telefoon terug gestuurd. Nu drie weken acter de rug nog geen reaktie.... Toon meer
Doordat de telefoon van onze dochter er ineens mee ophield waren wij met spoed op zoek naar een nieuwe telefoon. Nu wilde ze graag de Iphone X en deze bleek haast nergens meer te koop of nog erg duur.... Toon meer
Iphone 7 als nieuw gekocht. Eerste telefoon was nieuw echter na 2 weken netwerk module kapot. Terug gestuurd en vervangend toestel ontvangen. Kennelijk is deze niet nieuw , binnen 6 maanden loopt b... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Refurbished iPhones, iPads en onderdelen van Telsite ✅ Laagste prijsgarantie! ✅ Gratis bezorging ✅ Op werkdagen voor 23:59 besteld, volgende dag in huis
Nederland
- telsite.nl
Mensen keken ook naar
Oplichters TELSITE
Dit bedrijf heeft mij een iphone 7 128GB verkocht die waterschade had.. Heb al een jaar lang problemen ermee en al twee keer opgestuurd op eigen kosten maar krijg niks gerepareerd terug.. Telefoon blijkt dus gewoon verkocht te zijn met waterschade. Ook is de klanten service ZEER onproffessioneel en onbeschoft.
Ik raad je aan hier NOOIT een telefoon te kopen... Dikke oplichters.
DIT ZIJN OPLICHTERS!
DIT ZIJN OPLICHTERS!
Helaas ook een zeer slechte ervaring met deze firma. Eind 2018 iPhone 7 gekocht, batterij bleek niet volledig op te laden. Telefoon teruggestuurd (op eigen kosten) en weer teruggekregen. Reparatie was niet uitgevoerd. Daarna viel de telefoon steeds uit. Dus weer opgestuurd. 37 euro betaald om het probleem na te kijken. Blijkt een probleem met het moederbord te zijn. Dus: vervangen moederbord, batterij (volgens Telsite/mobico is de garantie vervallen, dus moet dit op onze kosten) en omdat het scherm er af moet, moet dit volgens hen ook vervangen worden: prijs 240 euro, vooraf te betalen.
Ik ben zo dom geweest om dit te doen. Ondertussen nog steeds geen telefoon (is al van half oktober 2019 opgestuurd) en mijn geld kwijt. Blijf aub weg van deze firma!
Telsite is een organisatie die een zeer goede service levert.
Telsite is een organisatie die een super goede service biedt. Gisterenavond een iPhone besteld en vanmiddag al in huis.
En zeer goed betaalbaar.
iPhone gekocht in de veronderstelling…
iPhone gekocht in de veronderstelling dat die nieuw is. Immers, onder gradaties op de website heb je de keuze uit nieuw en als nieuw. (al staat er, voordat je op de omschrijving van de gradaties klikt wel "cosmetisch" maar ik dacht echt dat het alleen geldt voor de gradaties met een sterretje achter de gradatie. Nieuw heeft geen sterretje en ik dacht dat dit een vierde optie is van echt nieuwe toestellen)
Toen de iPhone kapot ging gaf het Apple Servicepunt waar ik met het toestel heen ging aan dat er niet-gereviseerde onderdelen in het toestel zitten. Nadat ik alle aankoopbewijzen had gevonden zag ik dat ik echt voor nieuw had gekozen.
Telsite geeft aan dat ze met de gradaties van toestellen bedoelen dat het om cosmetisch nieuwe toestellen gaat, maar de tekst op de website is op meerdere manieren te interpreteren en op internet zie ik dat ik lang niet de enige ben die dacht dat nieuw bij Telsite letterlijk nieuw betekent. (in de zin van dat het toestel mogelijk ooit bij een ander bedrijf is aangekocht maar na een paar dagen retour gezonden en dat Telsite het nu verkoopt o.i.d.)
Klacht voorgelegd bij thuiswinkel.com waar Telsite bij is aangesloten en er is een goede oplossing uit gekomen: de huidige nieuwwaarde wordt teruggestort. Fijn ook dat Telsite bij een waarborg zit!
Telsite adviseer ik de omschrijving nieuw op de website aan te passen, zeker nu ik, afgaande op de vele reviews op internet, lang niet de enige ben die de omschrijving verkeerd heeft geïnterpreteerd. Verder is de afhandeling netjes verlopen. De reparatieservice heeft mijn iPhone gerepareerd en klachten over voor de eigenaar onbekende impactschade herken ik niet.
Hoewel mijn aankoop bij Telsite anders liep dan gedacht, zou ik Telsite zeker niet afraden omdat je bij problemen kunt aankloppen bij het Waarborgfonds en dat bij veel aanbieders van (gerefurbished) toestellen niet mogelijk is. Daarnaast is mijn toestel bij bestelling netjes de volgende dag geleverd.
aanrader!
Al verschillende iPhones voor ons gekocht en nog nooit problemen gehad, besteld en 2 dagen later in huis. Zeker een aanrader!
helemaal top!!
Via mijn vader heb ik deze telefoon (iPhone 7) gekocht. Telsite is een hele fijne online site om een tweedehands telefoon te kopen en als je je iPhone met lichte krassen koopt, zie je de krassen geen eens!!! Ook kan je kiezen uit ong. 5 kleuren! Alleen vind ik de (dat waarschijnlijk op iedere telefoon zit!!) schermtijd niet zo leuk!! Maar ik heb geen keus!!
Groeten van Juul!!👍🏻
Nu voor de vierde keer een iPhone X besteld
Nu voor de vierde keer een iPhone X besteld top zaak bevalt uitstekend 3x met lichte gebruiker sporen( moet je trouwens goed zoeken) zelfs batterij is perfect +\_ 90% en een nieuwe. Nu de eerste ruim een jaar in gebruik.
Als je tevreden bent, kom je terug.
Als je tevreden bent, kom je terug. Een aantal maanden geleden kocht ik voor mezelf een refurbished iphone 7, zo goed als nieuw. Na enkele weken bleek er iets mis te zijn met de microfoon, een oud zeer gekend als loop disease. Er werd me door Telsite uitvoerig uitgelegd wat mijn opties waren (herstelling/vervanging) en op amper 2 dagen tijd had ik een nieuw toestel in mijn handen. Daarom besloot ik voor mijn dochter ook een iphone te kopen bij Telsite. De dag erna had ze hem al in gebruik: snelle levering. De telefoon werd bovendien geleverd met een geïnstalleerd beschermingsglas. Ik ben een tevreden klant en zou deze webshop zonder twijfel aanraden.
Topwinkel!
Reeds twee keer besteld bij Telsite: Snelle service, vandaag besteld is inderdaad morgen in huis. Toestel met lichte gebruikerssporen ziet er uit als nieuw. Ja, na een kwartier zoeken zagen we een heel klein krasje op de behuizing, die kan echter ook ontstaan zijn bij het uitpakken van de telefoon. Super service en zeer tevreden! Onze dochter wordt bijna 12, driemaal raden waar de telefoon die zij gaat krijgen vandaan komt
Top Service
Top Service!
Maandag besteld, dinsdag in huis!
Alles zag er prachtig uit. Top deal en super goedkoop!
Helemaal blij met mijn nieuwe Iphone X
Telsite
Goed bedrijf, hier en daar ging er bij mij wat mis maar de afhandeling was zeer fijn! Erg bereid om het probleem zo goed mogelijk op te lossen.
mijn iPhone is een beetje versleten
mijn iPhone is een beetje versleten. maar het werkt prima! toen ik de bestelling plaatste, was het net als iPhone 7 plus 128 GB, maar toen het bij mij thuis aankwam, was het niet de plus! dus ondanks dat ik teleurgesteld was besloot ik het te laten zoals het is! maar bedankt voor de aandacht en de mogelijkheid om mijn geld terug te krijgen.
Grotje E.E.Alcantara
Vaste klant van Telsite
Al meerdere keren een iPhone gekocht bij Telsite, nu de iPhone x en opnieuw prima snelle levering en prachtig toestel.
Super!
Nadat ik een aantal maanden terug voor mezelf een iPhone bij Telsite heb gekocht, heb ik ditmaal er een voor mijn vrouw besteld.
De website ziet er mooi uit en is erg overzichtelijk. Bestellen is heel makkelijk, oa dankzij de uitgebreide betalingsmogelijkheden.
De verzending is super snel, en de telefoon is de volgende dag al in huis. De iPhone (optie “als nieuw”) voldoet helemaal aan de omschrijving en is beide keren in een erg mooie staat.
Voor wie op zoek is naar een refurbished iPhone voor een super scherpe prijs is Telsite dé webshop to be.
Topbedrijf👍
Snelle service, goede prijzen en goede kwaliteit gerefurbisd telefoon. Topbedrijf👍
Ik ben zeer tevreden,niks op aan te…
Ik ben zeer tevreden,niks op aan te merken.
Zelfde probleem als een paar anderen
Zelfde probleem als een paar anderen, telefoon is stuk binnen een half jaar en krijg geen antwoord via de email. Telefonisch zijn ze onbereikbaar. Misschien dat ik maar gewoon langs moet gaan...
Heel snelle levering van IPhone 7
Heel snelle levering van IPhone 7, perfect verpakt. Heb hem nu 4 dagen en hij werkt perfect!
snelle levering van een goede iphone
Oplichters! Niets bestellen daar.
Ben bang dat Telsite me opgelicht heeft. 2x telefoon retour gestuurd wegens defect en wil nu mijn geld terug. Kan ze niet bereiken per telefoon en op mijn mail reageren ze ook niet meer.