Pakket niet geleverd en Temu weigert terugbetaling (Bestel-ID: PO-141-09717677427832015)Mijn pakket is nooit bezorgd, maar Temu weigert om mijn geld terug te storten. Klarna heeft de betaling inmiddel... Toon meer

Pakketje gestolen omdat vervoerder het voor de deur aan de openbare weg heeft gelegd. Vervoerder heeft vals afleverbewijs afgegeven, heeft dat inmiddels schriftelijk bekend. Klarna en Temu schieten... Toon meer

Wat een Top bedrijf. Super vriendelijke en meedenkende klantenservice. Doen nooit moeilijk over een klacht. Betalen netjes terug. Kleine tip, iets betere beschrijving van het soort materiaal. Maar... Toon meer

Ik bestelde schilderspanelen prijs €33 euro. Omdat dit de eerste bestelling was werd de prijs €13.95. Na levering waren het identieke panelen als bij Action, echter de prijs per set is daar €.99.... Toon meer

1. Winkelcentrum

Temu is a global e-commerce platform founded in Boston, Massachusetts in 2022, serving customers in more than 90 markets worldwide. It connects consumers with millions of independent manufacturers, brands, and sellers to offer a wide selection of quality products across hundreds of categories — from home goods and pet supplies to DIY tools and automotive accessories — at affordable prices. To complement its cross-border model, Temu has also launched the Local Seller Program in multiple markets, enabling businesses of all sizes to sell and ship locally while offering consumers shorter delivery distances and more efficient return processes. Temu’s mission is to make quality products more accessible to more consumers by reducing unnecessary costs and middlemen markups. If you have any questions or concerns while shopping at Temu, please contact our customer service through this link: https://m.temu.com/t/ZXIdkZadzEA

• 31 St. James Avenue, 02116, Boston, Verenigde Staten

• temu.com

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

51K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Een erg fijne winkel met goede…

Een erg fijne winkel met goede producten!.
Ook erg fijn is dat ze alle producten die je vergeten was,nog bij de bestelling voegen.
Retouren gaan ook goed.
en ze hebben nuttige producten die ze nergens verkopen!.

31 januari 2026

Antwoord van Temu

Hoi, bedankt dat je bij ons shopt en voor het delen van je 5-sterrenervaring! We zijn blij dat je van je ervaring hebt genoten. Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang en we werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening. Als je hulp nodig hebt, stuur ons dan een bericht via de livechat op Temu.com of de Temu-app. Vriendelijke groeten, Team Temu

Van negatief naar positief

Ik herzie mijn negatieve mening over temu
In eerste instantie was mijn order incompleet en verkeerde artikelen geleverd!
Kreeg een ,,tegoed,, voor een volgende bestelling?maar zie daar na mijn negatieve revieuw plotsklaps mijn complete bestelling geleverd
Het kan dus wel
Dus bij deze zet ik mijn negatieve revieuw om in een positieve ervaring!!! alleen jammer dat je er eerst een slechte revieuw voor moet plaatsen bij trustpilot

Antwoord van Temu

Hoi, bedankt voor je bericht. Onze excuses voor enig ongemak, jouw tevredenheid vinden we belangrijk en we werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening. Deze kwestie zullen we ook opvolgen. Als je hulp nodig hebt kan je contact opnemen via Temu.com of via de app door deze link te gebruiken: https://share.temu.com/NWGRVrrOSMA. We waarderen het dat je ons nog een kans geeft om je van dienst te zijn. Vriendelijke groeten, Team Temu

Goede en slechte ervaringen

Ik heb zowel goede als slechte ervaringen. Meestal worden problemen best goed opgelost maar de laatste keer dat ik iets terug wou sturen kreeg ik een optie om € 10 tegoed te krijgen. Dit heb ik aanvaard. Echter toen ik wat nieuwe spullen had uitgezocht was in één keer het tegoed weg bij een klacht kreeg ik een
opmerking met goed nieuws. We verlengen uw tegoed. Ik dacht nou dat is fijn opgelost maar een nadeel. Ik moest nu voor € 100 bestellen, sorry hoor, maar zo gek ben ik niet. dit soort praktijken kan ik niet waarderen. Er zijn ook vaak spullen stuk en je moet heel goed opletten wat je koopt, want het meeste is rommel. Ik was op zoek naar haakgaren, maar hier moet je ook heel goed opletten. Er staat vaak niet bij hoeveel gram een bolletje is laat staan de looplengte van het garen. Ook de naalddikte staat niet vermeld daar komt nog bij dat het garen duurder is dan in Nederland maar soms heb je een bepaalde kleur nodig al met al ben ik voorlopig wel klaar met Temu.

Ik krijg een “grappige” reactie van het bedrijf. Duidelijk een standaard antwoord door een computer gemaakt.

Antwoord van Temu

Bestelling gedaan, geen producten en geld foetsie!!

Bestelling gedaan, en krijg een foutmelding...het bedrag wordt afgeschreven en order nooit bevestigd en producten niet geleverd....Na ongeveer 15 mails en doorwijzingen naar andere afdelingen wordt er gewoon gezegd , de order is correct en neem maar contact op met je bank of betalingsprovider, die er uiteraard niks aan kunnen doen.....NEVER TEMU..alleen als je je geld kwijt wilt

temu

Ik heb een iphone besteld met een macbook en een apple watch en airppods en mmacdonalds en tandenborstel en nog een paar schoenen. Op de iphone, macbook, apple watch en airpods stond een peer in plaats van een appel! Uit het mcdonalds kwam een big mac uit 1942 en niet alle macdonalds winkels van China! De tandenborstel had een bom en die ontplofte in mijn mond en ik moest 2 uur naar de dokter. De paar schoenen hadden geen zolen en ze hadden een regenboog. Daarna hebben ze maat 51,5 verzonden in plaats van maat 42. Het waren witte schoenen. Daarnaast duurde de levering van het pakketje 4 mmaanden. De klantvriendelijkheid is niet zo goed. Ik kon het niet retouren, omdat mijn retourtijd van 2 weken voorbij is, wat dus binnen de verzendtijd is. Ik had nog beter al mijn geld op rood kunnen zetten in een Indiaanse casino. Deze website heeft mijn hele leven gediddeld en het zal me niks verbazen als colin huang (oprichter temu) mij overmogen komt raggen.

12 november 2025

Antwoord van Temu

Hoi, bedankt voor je bericht. Temu is een e-commercebedrijf dat consumenten verbindt met een netwerk van merchandisepartners, fabrikanten en merken, met de missie om consumenten in staat te stellen hun beste leven te leiden. Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang en we werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening. Als je hulp nodig hebt, stuur ons dan een bericht via de livechat op Temu.com of de Temu-app, we beantwoorden graag al je vragen. Vriendelijke groeten, Team Temu

Nieuw GOFO, geen plus

Nieuw GOFO, was benieuwd, app gedownload, is er een afhaalpunt, we werken overdag. Nix van dit alles, email over levering laat, krijg mail: zorg dat je klaar bent voor ontvangst.
Ben ik dus niet, zie 5 uur nadat ze t voor de deur hebben neergelegd, een foto van mijn voordeur….. woon in een dorp dus, het lag er nog en de buren hebben t veilig gesteld.
Geen verbetering tav PostNL of DHL

Antwoord van Temu

Hoi, bedankt dat je shopt op Temu! Onze excuses dat je problemen hebt ervaring met je bestelling. Als artikelen niet aankomen, beschadigd aankomen, of niet overeenkomen met de beschrijving of foto's dan kan je een volledige terugbetaling aanvragen dankzij Temu-aankoopbescherming (https://www.temu.com/temu-purchase-protection.html). We waarderen je feedback en zullen dit meenemen bij het verbeteren van onze logistieke dienstverlening. Als je hulp nodig hebt, stuur ons dan een bericht via de livechat op Temu.com of de Temu-app. Vriendelijke groeten, Team Temu

Onverwacht goed

Ik zie (en wist dat van te voren) heel veel negatieve reviews over Chinese webwinkels, waaronder Temu. Ik schrijf expres in het Nederlands om deze review geloofwaardig te maken voor Nederlandse bezoekers Ik heb nu twee best wel goede ervaringen. De eerste van november vorig jaar, toe ik een aantal kerstcadeautjes daar heb besteld. De kwaliteit viel mij enorm mee ( zeker gezien de prijs) en was soms zelfs gewoon echt goed (lampje, kleding). Slechts één artikel (tafelkleed) vond ik onder de maat, en dat is direct zonder markeren terugbetaald door Temu. De leveringstermijn van een week of drie vond ik gezien het aantal leveranciers dubieus... maar ze hebben het bijna gehaald en gaven mij 5 euro extra korting voor de paar dagen overschrijding.
Ik heb - bijna als een soort tweede gok - een partij stoffen (zij noemen het zijde...maar dat is het niet natuurlijk) kunstbloemen besteld. Ik heb in Nederlandse winkels vaak hierna gekeken maar die zijn bijna onbetaalbaar als ze er wat mooier uitzien. Op basis van foto's en reviews heb ik een groot pakket samengesteld en - echt na enige aarzeling - dit pakket van in totaal 10 schubleveranciers - besteld. Inmiddels is alles op tijd bezorgd en, ik kan niet anders zeggen... we zijn er echt blij mee en hebben diverse boeketten samengesteld die prachtig staan. Ik geef de bloemen 4 sterren en geen 5 omdat ze wel heel plat en in elkaar gedrukt aankomen uit het pakket. Het koste wat extra tijd derhalve maar inmiddels zien de bloemen er echt mooi uit en zeker zo mooi als de duurste uit de In*** collectie hier in NL waarvoor je bijna een hypotheek moet afsluiten. Wees wel kritisch op het aanbod en koop (mijn suggestie) geen plastic bloemen. De omschrijvingen klopten bij ons allemaal.
NB ik kan natuurlijk niet oordelen over de validiteit van de slechte reviews van anderen, misschien zijn die heel terecht. Mijn review is echt geen garantie voor wie en wat dan ook.... maar omdat ik ook heel kritisch kan zijn, wil ik graag in dit geval een positief tegengeluid geven.

Antwoord van Temu

Hoi, bedankt voor je erkenning. We zijn je graag van dienst en zijn blij dat je Temu en onze producten leuk vindt. We hopen jou, en iedereen die bij ons shopt, altijd een geweldige ervaring te bieden. Als je hulp nodig hebt, stuur ons dan een bericht via de livechat op Temu.com of de Temu-app. Vriendelijke groeten, Team Temu

Positief

Ik bestel vaak bij Temu en zelfs tijdens drukke periodes alles redelijk op tijd binnen. Laatste tijd merk ik echter achteruitgang in kwaliteit. Heb dus aantal zaken geretourneerd, geen probleem. Wel duurt levering veel langer met PostNl.. met B-post nooit problemen. Hun actie 90 euro tegoed vind ik ook oplichterij. Je geraakt er nooit. Toch al bij al tevreden. Je kan er een mening over hebben maar als je niet lokaal kan kopen wegens te duur/onbetaalbaar is dit de oplossing. Uiteraard nooit verzorgingsproducten o.d.

Antwoord van Temu

Waardeloos bezorgd 1e pakket van Temu…

Waardeloos bezorgd 1e pakket van Temu wat bezorgd is door Gofo. We waren thuis, maar pakket buiten voor de deur gelegd in de regen. Weg bezorger. Nog nooit meegemaakt met andere bezorgdiensten via Temu. Dit kan echt niet , zeer slecht dat Temu in zee is gegaan met deze bezorgdienst.

Slechte hulp van Temu en Post.nl

Mijn pakket is in een pakketkluis bezorgd. De volgende dag heengegaan maar kluis was leeg. Nu 2 weken verder. Temu geeft aan dat Postnl het pakket bezorgd heeft. Postnl geeft aan dat het pakket een probleem van Temu is en zij het niet kunnen vinden.

16 januari 2026

Antwoord van Temu

sinds een paar weken heb je alleen…

sinds een paar weken heb je alleen lokaal magazijn. Hiervoor kon je kiezen tussen temu en lokaal.Nu wil temu lokaal promoten en kunnen de klanten niet meer kiezen.Die zijn niet belangrijk

ALS JE ARTIKEL RETOUR MOET STUREN

ALS JE ARTIKEL RETOUR MOET STUREN. OPTEER EERST GELD TERUG ZONDER RETOUR. Ik moest nu ecjt niet hebben en stuur terug met tracking levercier. Pakje niet aangekomen, dus geen geld terug. En kan ook geen 2e x aanbieden retour. Ik heb het niet meer. GELD KWIJT.wss heeft hij wel ontvangen . Bedrogen ervaring

10 januari 2026

Oneerlijke handelspraktijken

Eerste maal dat ik een bestelling plaatste op Temu.

Bestelling dateert van 15 december en bestond uit 9 stuks.
- Op 29 december werd 1 artikel terugbetaald omdat ze deze niet konden bezorgen.
- Op 19 januari volgde er nog een terugbetaling van 4 artikelen wegens niet kunnen bezorgen.
- 1 artikel werd bezorgd op 23 januari en lijkt mij in orde te zijn.
- 3 artikelen zijn nog onderweg.

Thans worden de artikelen die niet geleverd konden worden nog steeds verkocht op hun website. Dat de webshop mijn bestelling annuleert wegens leveringsproblemen, terwijl de producten online nog steeds als "voorradig" te koop staan, wijst op een misleidende handelspraktijk.

Ook het sturen van een enorme hoeveelheid mails (33 in korte tijd) met tegoeden na een mislukte levering is een agressieve marketingtechniek die verboden is. Het versturen van 33 mails is trouwens ook een duidelijke overtreding van de regels rondom proportionele communicatie.

Van de € 170 die het bedrijf bij de aankoop vooraf heeft ontvangen, werd slechts 12% van de producten leveren en pas na meer dan een maand de rest terugbetaald. Dit bedrijf vertoont m.i. alle kenmerken van een bedrijfsmodel dat draait op de cashflow van klanten. Niet geleverde bestellingen worden terugbetaald, maar in tussentijd ben je wel onvrijwillig bankier geweest voor dit bedrijf.

15 december 2025

OPLICHTERS

Had goede ervaringen met TEMU.
HAD
Kreeg een pakketje binnen waaruit bleek 2 kleine dingen niet in te zitten.
Dit gemeld.
Ze gingen het controleren en berichten dat het onterecht was dus geen geld terug.
Heb dus nu de oplossing voor deze OPLICHTERS
Account opheffen, inmiddels gedaan en nooit meer iets bestellen.

Zie de reactie van TEMU
Je stelt als klant en de beloften van services niets voor bij TEMU

25 januari 2026

Antwoord van Temu

Het voeft als misleiding spul is goed maar gratis kun je naar fluiten

Ik wil graag ervaring doorgeven dat als je begint met temu ja vaak kadoos kunt krijgen door 4 of 8 stuks uit te kiezen
Met de bestelling gie ik altijd doe ...en best veel
Maar m'n gratis kadoos daar kan ik naar fluiten
Voel me erg misleid
Henriette

20 december 2025

Bestelling geannuleerd

Hoi
Ik heb laatst een bestelling geplaats voor carnaval. Maar hij is geannuleerd en ik kan niet me geld terug krijgen. Ik zou graag me geld terug willen.

24 januari 2026

Antwoord van Temu

Hoi, bedankt dat je shopt op Temu! Onze excuses dat je problemen hebt ervaring met je bestelling. Deze kwestie zullen we ook opvolgen. Als je hulp nodig hebt kan je contact opnemen via Temu.com of via de app door deze link te gebruiken: https://share.temu.com/NWGRVrrOSMA. We waarderen het dat je ons nog een kans geeft om je van dienst te zijn. Vriendelijke groeten, Team Temu

Wat een gedoe!

Wat een gedoe!!
Onpersoonlijke reacties indien een van uw bestellingen niet tijd geleverd worden. 40 dagen onderweg is niet ongewoon. Beschadigd! Door toedoen van transporteurs en of douane personeel. Veel beloven en niet waarmaken is ook een ding van Temu.
Ik ben geleerd!!

24 januari 2026

Antwoord van Temu

Hoi, bedankt dat je shopt op Temu! Onze excuses dat je problemen hebt ervaring met je bestelling. Temu is een e-commercebedrijf dat consumenten verbindt met een netwerk van merchandisepartners, fabrikanten en merken, met de missie om consumenten in staat te stellen hun beste leven te leiden. We werken samen met betrouwbare logistieke partners om ervoor te zorgen dat je bestelling betrouwbaar en efficiënt wordt bezorgd. Momenteel hebben we echter te maken met vertragingen door het grote aantal bestellingen tijdens de feestdagen. Je kunt je verzendstatus en verwachte bezorgdatum direct volgen in de Temu-app of op Temu.com. Als de trackingstatus gedurende 15 dagen niet is bijgewerkt, kun je een volledige terugbetaling aanvragen en je artikelen houden wanneer ze aankomen. Als je bestelling later aankomt dan de verwachte bezorgdatum, ontvang je Temu-tegoed als blijk van waardering voor je geduld. Tot slot, als je artikelen niet aankomen, beschadigd zijn of niet overeenkomen met de beschrijving of foto's, krijg je het volledige aankoopbedrag terug dankzij Temu-aankoopbescherming (https://www.temu.com/temu-purchase-protection.html). Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang en we werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening. Stuur ons je order-id via de livechat op Temu.com of de Temu-app zodat we kunnen helpen je pakket te vinden en het probleem op te lossen. Vriendelijke groeten, Team Temu

Krijg altyd myn bestelde producten…

Krijg altyd myn bestelde producten positief
Geen gedoe geen gerommel .ok misschien wat re opdringerig dat je blijft bestellen
Goed hoor ok dit was het.

18 januari 2026

Antwoord van Temu

Hoi, bedankt dat je bij ons shopt en voor het delen van je 4-sterrenervaring! We zijn blij dat je van je ervaring hebt genoten. Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang en we werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening. Als je hulp nodig hebt, stuur ons dan een bericht via de livechat op Temu.com of de Temu-app. Vriendelijke groeten, Team Temu

Slechte ervaring met digitale microscoop

Ik heb een digitale microscoop DM12 gekocht bij TEMU. Hij heeft maar 5 maal goed gefunctioneerd. Eerst viel de verbinding met mijn PC uit. Ik kon dus geen foto's meer opladen. En nu heeft het toestel helemaal de geest gegeven en kan ik niets meer bekijken onder de microscoop. Goedkoop maar zijn geld niet waard!!!

Antwoord van Temu

Hoi, bedankt dat je shopt op Temu! Onze excuses dat niet alle artikelen aan je verwachtingen voldoen, we waarderen je feedback. We hanteren strikte beleids- en controlemaatregelen om de productkwaliteit en accurate productbeschrijvingen te garanderen. Temu-aankoopbescherming biedt volledige terugbetaling als je artikelen niet aankomen, beschadigd zijn of niet overeenkomen met de beschrijving of foto's (https://www.temu.com/temu-purchase-protection.html). Om een terugbetaling aan te vragen, log je in op de Temu-app of Temu.com met het account dat je hebt gebruikt voor je bestelling, open je de pagina "Mijn bestellingen" en klik je op "Retourneren / terugbetalen". Ga voor uitgebreide instructies naar https://www.temu.com/return-and-refund-policy.html. Als je hulp nodig hebt, stuur ons dan een bericht via de livechat op Temu.com of de Temu-app. Vriendelijke groeten, Team Temu

Ik kocht bij Temu een mal om te…

Ik kocht bij Temu een mal om te quilten.( naaien dus)leuk, kan ik een soort grote legpuzzel naaien. Toen de mal( met nog andere knutselspullen)binnen kwam herkende ik niet wat het was. Dus zocht op wat ik had besteld. Ja het klopte maar ik kan er niets mee. Zie het voor je, een puzzelstukje merk een rond stukje en een inham voor een volgend stukje. Nu heb ik een recht stuk, en een net een dopje, helaas geen inham dus hier kan ik niets mee.Weggegooid geld, nog geen 6 euro dus geen gigantisch bedrag maar dat wordt niet quilten.

Antwoord van Temu

Hoi, bedankt dat je shopt op Temu! Onze excuses dat niet alle artikelen aan je verwachtingen voldoen, we waarderen je feedback. We hanteren strikte beleids- en controlemaatregelen om de productkwaliteit en accurate productbeschrijvingen te garanderen. Temu-aankoopbescherming biedt volledige terugbetaling als je artikelen niet aankomen, beschadigd zijn of niet overeenkomen met de beschrijving of foto's (https://www.temu.com/temu-purchase-protection.html). Om een terugbetaling aan te vragen, log je in op de Temu-app of Temu.com met het account dat je hebt gebruikt voor je bestelling, open je de pagina "Mijn bestellingen" en klik je op "Retourneren / terugbetalen". Ga voor uitgebreide instructies naar https://www.temu.com/return-and-refund-policy.html. De eerste retourzending voor elke bestelling is gratis en je kunt ervoor kiezen je geld terug te storten op de oorspronkelijke betaalmethode of als Temu-tegoed. Temu-tegoed verschijnt binnen 3 minuten op je Temu-tegoedsaldo en kan direct worden gebruikt. Als je ervoor kiest je geld terug te storten op je oorspronkelijke betaalmethode, houdt er dan rekening mee dat het 5-14 werkdagen kan duren voordat het geld wordt teruggestort, vanwege verwerkingstijd bij je financiële instelling (dit kan tot 30 dagen in beslag kan nemen). Als je hulp nodig hebt, stuur ons dan een bericht via de livechat op Temu.com of de Temu-app. Vriendelijke groeten, Team Temu