Bestel hier niet !! In de aanbieding artikelen gekocht , nooit aangekomen . 16 dec zouden ze mij binnenkort mailen met een oplossing , heb tot nu toe helemaal niks gehoord . 57 euro weg . Geen contact... Toon meer
Ik was na mijn bestelling erg bezorgd of ik mijn spullen wel zou krijgen, maar alles kwam netjes onbeschadigd aan. Tegen supergoede Black Friday prijzen ook nog eens! Het duurt wel even voordat je all... Toon meer
Bestelling gedaan voor de feestdagen. Ik dacht mooi op tijd. Maar hoor maar niks over levering. Bericht naar klantenservice gestuurd. Door drukte zou alles vertraagd zijn. Vervolgens wel hele week ma... Toon meer
Er wordt niet geleverd Per ongeluk artikel 2x besteld. Er komt wel een bevestiging maar dan houdt het op. Jammer was een kadootje voor mijn dochter voor kerst Inmiddels hebben ze gereageerd op mijn... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bestelling gedaan 4 producten besteld 1…
Bestelling gedaan 4 producten besteld 1 ontvangen. Potje nachtcrème iets over de helft gevuld. Producten zijn aardig aan de prijs, dan verwacht je ook waar voor je geld. Mijn benieuwen of ik de rest van bestelling nog ga ontvangen. Een potje en voor de rest leeg doosje. Klantenservice aangeschreven nu toch alles ontvangen + excuses. En vriendelijke toon. Dus nu alles in orde.
Product ontbreekt in bestelling
Product ontbreekt in bestelling, daarop neem je contact op en klantenservice reageert gewoon in het geheel niet.
Deze organisatie maakt een weloverwogen keuze om zo te handelen. Negatief koopadvies.
Ontbrekend artikel bestelling
Twee weken terug een bestelling gedaan van douchegel, eau de toilette en bodyspray. Bij bezorging bleek de zending beschadigd (was open geweest). De bodyspray twv €20 ontbrak. Diverse malen contact gezocht met de klantenservice, maar helaas niets meer vernomen. Dit was de laatste keer dat ik bij De Bodyshop heb gekocht.
Snelle verzending en goede service
Snelle verzending en een klantenservice die erg fijn mee zocht naar oplossingen toen 1 van mijn producten toch niet op voorraad bleek te zijn!
Verandering van parfumgeur
Krijg ik een reclame mail van de Bodyshop over hun White Musk® – de iconische, vegan geur van The Body Shop.
Nou, ik kocht al ruim 20 jaar deze parfumolie en sinds een paar jaar is er niks meer van die 'iconische' parfumgeur over. Het lijkt in de verste verte niet meer op de White Musk die ze voorheen verkochten. Doodzonde.
Ik ben dan ook uitgeshopt bij de Bodyshop
Niks ontvangen.
In December heb ik een bestelling geplaatst, en nu maanden later nog niks binnen gekregen. Na heel veel mails gestuurd te hebben naar de klantenservice met af en toe maar een reactie (met loze beloftes) zou een paar weken geleden het geld terug gestort worden, maar ook dat heb ik niet ontvangen. Bestel hier dus niet!
Manco en klantenservice onbereikbaar
Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik pas na dagen een bericht dat het verzonden was maar dagenlang geen enkele traceermethode. Uiteindelijk kreeg ik de dag van ontvangst zelf een bericht van de transportservice. Eenmaal ontvangen bleek een pot dagcrème te missen. Dit was op 3 april. Sindsdien probeer ik de klantenservice te bereiken maar helaas zonder resultaat. Er is geen enkele reactie gegeven en dus ook nog geen oplossing.
Ik ben zeer teleurgesteld in de Body Shop en ik wil iedereen adviseren hier NIET te bestellen! Hoe jammer ook maar zo te zien ben ik niet de enige. Dit is oplichting.
Ik heb bestelling gedaan maar twee…
Heb nu eindelijk contact met de klantenservice gehad en het bleek dat de white musk op was. Nu heb ik mijn geld terug gekregen.
Ik heb bestelling gedaan maar twee producten (white musk eau de toilette) ter waarde van 56 euro ontbraken. Hierover contact proberen te zoeken maar dat lukt me niet. Geen enkele reactie .
incomplete bestelling
Voor 90,00 besteld en 1 fles parfum ontbrak ter waarde van 29,00 eur , vanaf 3 weken geleden div mails gestuurd tot op heden geen enkele reactie mogen ontvangen.
Pakket niet ontvangen
Er gaat van alles mis. Ik heb een bestelling geplaatst voor meer dan €70 en volgens de website zou het na 3-4 werkdagen ongeveer aankomen. Het is inmiddels later dan dat. Ook geen trackings e-mail ontvangen met dat het pakket onderweg is of een link waarmee ik het kan zien waar het is, wat wel zou moeten volgens de website.
Ik probeer klantenservice. Telefoonnummer buiten bereik, e-mail uit dienst, chatrobot reageert niet. UK customer support: kan ook niet helpen, omdat zij dus niet in Nederland bevinden. Ja, stom, maar ik probeer enige vorm van contact te zoeken.
Mijn pakket is inmiddels niet aangekomen en ik hoop met deze review andere mensen te kunnen waarschuwen om NIET op de website te bestellen. Het is jammer dat ze de goede reputatie van dit bedrijf zo omlaag halen.
Vreselijke ervaring!
Vreselijke ervaring!! Was blij dat mijn parfume oil v white musk weer te bestellen was, dus 3 flesjes besteld, zodat ik geen verzendkosten had en ook een gratis body butter kreeg. Helaas maar 2 vd 3 flesjes bezorgd gekregen. Heb inmiddels 7 mails gestuurd, geen reactie. € 28,- foetsie!
Voor €43,90 producten besteld online
Voor €43,90 producten besteld online.
Want bekend met heerlijke producten en gemak dient de mens denk je dan. Wel geld afgeschreven van mijn bankrekening maar nooit een bevestigingsmail ontvangen. Dit geeft me een onbehaaglijk gevoel. Een groot raadsel of de spullen ooit geleverd zullen worden, maar als ik de recente reviews lees vrees ik dat ik mijn geld kwijt ben.
In contact komen via de website is onmogelijk. Je kan een formulier invullen en dan… crickets. Ontzettend slechte service. Ik raad iedereen af om een online bestelling te plaatsen!!!
UPDATE
Vandaag, 10 april is toch (een deel) van mijn bestelling geleverd. Zoals ik bij verschillende reviews heb gelezen was ook bij de verpakking opengescheurd bij aankomst en je raadt het al, de helft van de bestelling ontbreekt. Natuurlijk zit er geen briefje, kaartje of besteloverzicht in de verpakking dus geen enkele manier om het bedrijf of de klantendienst te bereiken om dit te bespreken of een klacht in te dienen.
Wees gewaarschuwd, deze webshop niet gebruiken!!!
Leeg pakket ontvangen, BodyShop onbereikbaar
Wat jammer dat de BodyShop failliet ging, maar wat fijn dat ze toch weer online zijn omdat ze zijn overgenomen door een Duitse investeerder! Ik heb meteen 3x charcoal masks besteld en een brush om aan het bedrag te komen dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen.. Echter kwam het pakket gescheurd en leeg aan bij mij. Een klacht ingediend, via email want een ander weg van communicatie is er niet, en zo ook mijn Klarna betaling gepauzeerd. Dit is nu 2 maanden geleden ongeveer, ik hoor niks meer. Gelukkig dus via Klarna betaald en ben mijn geld niet kwijt. Raad zeker aan iedereen aan dit zo te doen, want het lijkt onmogelijk om de nieuwe BodyShop te bereiken als er iets fout gaat.
Bestelling niet geleverd en geen reactie
Ik heb online dagcreme besteld omdat deze in de winkel niet meer te koop was. Dat is inmiddels een maand geleden. Kreeg na twee dagen bericht dat product verzonden zou zijn en toen niets meer. Ook geen antwoord op mijn mails. Is toch een verlies van 50 euro!
Waarom Born lippy uit de handel/ schappen?!
Al sinds mijn jeugd ben ik er gek op ,verschillende smaakjes voor op je lippen nu uit t niets besloot bodyshop t uit de handel te halen als ik nu naar een bodyshop ga is t er niet meer ik kon t alleen nog bij de outlet in Lelystad toen halen t zal inmiddels wel uitverkocht zijn . Zo dom van the body shop dat was een goede lipverzorgingslijn nu heb ik er niks te zoeken meeste lip butter of lipgloss smeert heel wit uit op je lippen zeker voor de donker huid. Ik zou zeggen gauw weer Born lippy terug !
Top producten
Top producten. Vooral de vitamine e lijn id al jaren mijn favoriet. Nu ook de peppermint douche gel en body gel geprobeerd. Heerlijk fris. Aanrader
Producten vaak niet op voorraad, zonder melding
Ik heb nu twee keer cadeaus voor iemand besteld bij the body shop. Alle twee de keren, krijg ik 1 van de 2 producten thuis. Vervolgens moet ik er zelf achterna gaan en krijg ik te horen dat 1 product niet op voorraad was. De enige oplossing is dat ik een cadeaubon van €5 krijg (naast gedeeltelijke restitutie), maar de cadeaubon vergoed nog niet eens de betaalde verzendkosten. Er wordt te laconiek omgegaan met deze fouten.
Nieuwe white musk heel andere geur
Nieuwe white musk heel andere geur. Ik baal en heb spijt van mijn aankoop. Totaal niet lekker
Waar is de lekkere geur naartoe
Waar is de lekkere geur naartoe? Iemand die weet waar ze de echte musk verkopen want sinds de dag dat body shop is gekomen in de stad, nooit een ander parfum gekocht. Maar deze laatste versie stinkt!!! Wtf 😳
Pakket niet ontvangen en nu dus geen idee of ze nog nasturen
Ik zou een pakket ontvangen, die is niet geleverd. Nu via een totaal omslachtige manier een gescand formulier moeten tekenen dat het niet is geleverd. Onwijs klantonvriendelijk! Ik heb eigenlijk nog nooit problemen gehad tot de laatste 2 keer. Ben er helemaal klaar mee en bestel mijn vegan spullen wel ergens anders. Als je met een onbetrouwbare vervoerder werkt zou ik het niet terugverhalen op de klant. Ik ben heel benieuwd of ze mijn shampoo nog gaan nasturen of dat ik het mag uitzoeken.
Edit: inmiddels is er een pakket geleverd en hebben ze netjes nagestuurd. De fout ligt bij DPD omdat die absoluut weigeren te bezorgen hier. Dit is dus de reden dat ik dus nooit meer online zal bestellen, totdat dit overgenomen wordt door een andere vervoerder die hier wel netjes bezorgd en aan de deur komt.