Bestel hier niet !! In de aanbieding artikelen gekocht , nooit aangekomen . 16 dec zouden ze mij binnenkort mailen met een oplossing , heb tot nu toe helemaal niks gehoord . 57 euro weg . Geen contact... Toon meer
Ik was na mijn bestelling erg bezorgd of ik mijn spullen wel zou krijgen, maar alles kwam netjes onbeschadigd aan. Tegen supergoede Black Friday prijzen ook nog eens! Het duurt wel even voordat je all... Toon meer
Bestelling gedaan voor de feestdagen. Ik dacht mooi op tijd. Maar hoor maar niks over levering. Bericht naar klantenservice gestuurd. Door drukte zou alles vertraagd zijn. Vervolgens wel hele week ma... Toon meer
Er wordt niet geleverd Per ongeluk artikel 2x besteld. Er komt wel een bevestiging maar dan houdt het op. Jammer was een kadootje voor mijn dochter voor kerst Inmiddels hebben ze gereageerd op mijn... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
website waardeloos
Je wordt met acties gelokt om een bestelling te plaatsen.
Na betaling en de orderbevestiging krijg je een melding dat een deel van je bestelde producten niet leverbaar zijn.
In plaats van het later te laten bezorgen, wordt je geld teruggestort.
Ze dwingen je zo om de hoofdprijs te te betalen.
White musk is nu ranzig
Ik wil de oude white musk terug. Geur is anders nu die vegan is. White musk vegan is niet meer lekker. Dit was het enige geurtje waar ik tegen kon en al mn hele leven draag. Ik krijg hoofdpijn van alle andere geuren en nu ook van deze geur. Ik wil de oude white musk terug!
Mijn partner gebruikte de white musk for man, maar deze is ineens blue musk vegan en is nu een misselijkmakend geurtje geworden. En de douchegel van deze lijn ruikt ook anders en blijft niet lang hangen
Zeer tevreden!
Uitstekende ervaringen met The Body Shop! Heb al vaak online via de webshop besteld en alles wordt keurig en goed verpakt en altijd op tijd thuis afgeleverd! Nooit een vervelende ervaring gehad.
2 trouwe klanten kwijt door veranderen van geur
Ik was een trouwe klant mbt de Strawberry lijn.
De geur is totaal veranderd en die oude, vertrouwde zoet/zurige geur is veranderd naar een chemische geur die niet op aardbei lijkt.
Mij niet meer gezien daar.
Ze hebben de Britisch Rose lijn ook totaal veranderd qua formule en geur.
Mijn moeder was ook een trouwe klant, maar helaas. Wij zoeken een ander alternatief bij andere winkels.
Erg jammer!
Waardeloos
Waardeloos, al vanaf het begin gebruik ik de white musk oil.
Vandaag vegan variant ontvangen, het ruikt niet en lijkt water.
Waarom een top product zo verknallen?
Gelukkig lees ik veel van deze slechte versie terug bij reviews.
Wat een teleurstelling is mijn aankoop…
Wat een teleurstelling is mijn aankoop van white musk parfum vd bodyshop. Nauwelijks parfum te noemen, blijft heel even hangen. Lekkere geur, dat wel, maar je flesje is snel leeg omdat je heel veel moet sprayen. Zonde van t geld.
Nude Foundation
De nieuwe kleuren van de Nude Foundation komen totaal niet overeen met de oude.
Nieuw potje met spatel is waardeloos:een kwart van de creme krijg je niet uit het potje.
Sinds de overnames van de Bodyshop zijn veel produkten veranderd of verdwenen.
Jammer,ik was altijd een tevreden klant.
Omdat ze de meest lekkere en…
Omdat ze de meest lekkere en gewaardeerde parfum eruit hebben gegooit. De red musk. Inplaats daarvan die nare black musk. Slechte beslissing mvg Carla Schellekens
Volop microplastics
Tot mijn verbazing zitten de meeste producten van the body shop vol met microplastics. Terwijl ze zich voor doen als zo’n milieu bewust bedrijf!
White Musk
Sinds 1997 gebruik ik de white musk van de body shop. Nu de nieuwe versie. Deze is totaal anders dan de oude. Vreselijk jammer! Graag het oude luchtje terug in het assortiment!!
Wat is er gebeurt met de White Musk…
Wat is er gebeurt met de White Musk geur???? Heb net een bodyspray en eau de toilette gekocht. Verreweg niet de geur die ik gewend ben en gebruik dit product al meer dan 25 jaar. Ik hoop dat jullie de geur weer snel naar het orginele veranderen....🙏🙏🙏
Belachelijke winkel in Nijmegen centrum…
Belachelijke winkel in Nijmegen centrum hoe ze met klanten omgaan!! Mijn moeder koopt een kadootje van 10 euro en ze ziet later dat er 2 euro voor Oekraïne is afgeschreven en dat is niet gemeld. Ze hadden dat moeten vragen en nu zeggen ze kom het maar weer ophalen in de winkel en dan eerst 5 euro aan parkeren betalen en ook nog benzine kosten vanuit cuijk. Stort het maar terug op de rekening maar dat zeggen ze niet..... nooit meer body shop dus
Niet duurzaam, wel duur.
Nu veel fysieke winkels dicht zijn, online een bestelling geplaatst. Blijkt dat het product uit het buitenland komt en ik behoorlijk lang moet wachten. Het is alles behalve duurzaam, prijzig en niet efficiënt. Stop dan gewoon met de gehele verkoop.
Slechte bestelling
Voor de 3e keer een product besteld terwijl hij op voorraad is. Voor de 3e keer na 4 dagen een mail met dat hij niet op voorraad is. Zelfs 2 dagen na bestelling nog nagevraagd of de bestelling goed was doorgekomen en ze zeiden van wel. Helaas weer niet, geld netjes terug gekregen maar baalde er wel heel erg van. Misschien betere communicatie tussen de voorraad en de klantenservice
Body mist White musk mist de lekkere geur
Al sinds 2001 gebruik ik de White musk body mist, velen complimenteerde me ook met de heerlijke geur die ik altijd droeg.
Afgelopen maand weer twee flesjes besteld, wat schetst mijn verbazing, de geur is veel minder sterk, oftewel je hebt veel meer nodig voor hetzelfde resultaat.
Normaal deed ik maanden met een flesje, nu is ie na een maand al bijna leeg.
Laatste keer dat ik deze kocht.
Begrijp de verandering ook niet, want alle producten waren toch al proefdier-vrij??
Ik heb begin mei een bestelling…
Ik heb begin mei een bestelling geplaatst maar deze nooit ontvangen.
Heb wel geloof ik 12 berichten gekregen waar het pakketje is.
Jammer ben waarschijnlijk ook mijn geld kwijt.
De bezorgdienst laat vaak te wensen over jammer dat er dan na zoveel klachten geen actie word ondernomen.
Love it
Enorm blij wat alles wat ik besteld heb. Mijn huid heeft er nooit beter uitgezien dan het nu doet. De verzending duurt langer dan bij andere webshops maar persoonlijk heb ik daar geen problemen mee.
White musk lijn negatief gewijzigd
Na toch een aantal slechte recensies te hebben gelezen over de verandering van de white musk perfume oil, dat mijn dat mijn favoriete geur was, toch besteld. De geur is namelijk gewijzigd naar Vegan. Jeetje wat een afknapper! Al ruim 30 jaar gek op deze geur. Ook de bodylotion en the mist, kortom de hele lijn, had ik altijd in huis. Dit is nu voorbij! Bodyshop waarom is de geur zo anders...zeg maar geurloos. Wat een enorm slechte keuze om deze lijn zo te veranderen. Het was al plantaardig dus ik begrijp dit totaal niet. Echt een afknapper!
Waardeloze webshop
De Bodyshop nodigde mij uit om een recensie te schrijven over recent aangeschafte producten. De betreffende order had ik in z'n geheel geannuleerd. Dus dat was een zinloze vraag. Het belangrijkste product van de bestelling bleek nl. niet leverbaar. De rest was de bestelling was opvulling om verzendkosten te vermijden. Dat spul kreeg ik dus wel toegestuurd en heb ik geretourneerd Misschien is het een idee om de voorraadadministratie aan de webshop te koppelen dan wel op orde te brengen, zodat je niet online producten verkoopt die je niet hebt. Afgaande op deze ervaring vermoed ik dat de IT van de bodyshop wel een update kan gebruiken.
Vaarwel White Musk
Mijn hele volwassen leven heb ik de white musk lijn van bodyshop gebruikt. En nu is het niet meer verkrijgbaar. De veranderde versie ruikt chemisch en geeft hoofdpijn. Is zeker niet meer hetzelde. De toevoegingen zijn echt overheersend en ik vind ze stinken. Zo vreselijk jammer dit.. vieren ze de 40e verjaardag van een succesnummer door het de nek om te draaien.. onbegrijpelijk