Thefootballshirtstore Reviews

3,4

Een shirt besteld, maar wilde dit door omstandigheden annuleren. Geen reactie gehad op 2 emails. Inmiddels is het shirt weken later wel aangekomen, maar helaas is het stof ernstig beschadigd. Inmi... Toon meer

Zeer mooie shirts en de 1ste indruk zeer goede kwaliteit van de shirts van spurs, ook zeer goede communicatie ivm mijn bestelling, tot nu toe erg tevreden en zal nog bestellen

2 tenues besteld voor onze zoon waarvan 1 (het psv-tenue) met verkeerd nummer erop gedrukt. Twee keer een bericht gestuurd via de website, maar geen enkele reactie. Wanneer komt het nieuwe tenue zoal... Toon meer

Ik heb begin deze maand de kids keeper tenue van Manchester besteld in maat 152 maar krijg de eerste weken geen contact met jullie. Volgcode lukt niet met de bestelnr die ik kreeg dus ik weet totaal... Toon meer

1. Sportkledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

The Football Shirt Store is a reputable online shopping store for quality football shirts for adults and children at affordable prices. The Football Shirt Store - Supplier of quality replica football shirts and kits for adults and children at affordabl...

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb al vele bestellingen geplaatst…

Ik heb al vele bestellingen geplaatst en ben over de prijs en kwaliteit van de artikelen zeer tevreden. Dit is echt bijzonder goed.

Een langere levertijd en niet altijd even duidelijke communicatie moet je voor lief nemen.

Al met al ben ik een zeer tevreden klant.

6 december 2023

Bedankt Max!

Een foutieve levering ontvangen

Een foutieve levering ontvangen. Daar 3x over gemaild, maar tot op heden geen reactie.

Nu een fijne reactie gekregen. We wachten op het juiste tenue. Dank voor de oplossing. Probleem zat in de communicatie terug.

20 november 2023

Beste Ivo,

Uit de bestelgegevens zie ik dat je een extra Feyenoord-kindertenue hebt ontvangen in plaats van het door jou bestelde PSV-thuistenue. We hebben u een e-mail gestuurd om deze kwestie te corrigeren. Sorry voor het ongemak.

The Football Shirt Store Staff

We hebben op 14 november shirt besteld…

We hebben op 14 november shirt besteld en tot op heden nog niks vernomen.
Factuurnummer: 13A04659-2260
Zouden jullie mij contacten?
06-15107698
Ik kan ook niet meer inloggen. Hoor het zsm van jullie.
Gr Raymond
P.s. Is er al een datum in zicht?

22 november 2023

Hallo Raymond,

Bedankt voor je bestelling en betaling. Uw bestelling is verwerkt en verzonden.

Volgens de trackingwebsite van PostNl is het pakket op 6 december op uw adres afgeleverd.

Tevreden klant.

Uit m'n hoofd op 24 oktober het uitshirt van Arsenal besteld, vandaag ontvangen (eigenlijk zaterdag, want hij was verkeerd bezorgd), je moet inderdaad even geduld hebben maar ze houden zich keurig aan de 2-3 weken levertijd.

Ik ga hier zeker vaker shirtjes vandaan halen!

6 november 2023

Bedankt Joeri!

Klantvriendelijk en mooi product

Vanwege niet leverbaarheid van bepaald product, een ander shirt in de plaats kunnen uitzoeken mét gratis product erbij vanwege de wachttijd. Fijne en klantvriendelijke communicatie en voor een hele mooie prijs mijn spullen thuis. Aanrader.

27 september 2023

Bedankt Dirk!

Broekje besteld, tevreden.

Op 9 september een broekje besteld. Op 11 september heb ik deze betaald.
Daarna niets meer gehoord. Het was wat lastig om contact te krijgen, maar dat is uiteindelijk wel gelukt. Er was iets fout gegaan, maar uiteindelijk is alles naar wens opgelost.

26 september 2023

Geachte Mirelle,

Wij hebben contact opgenomen over deze fout. Excuses voor het ongemak.

Goede service…

Goede service van afwikkeling van een probleem hierbij werd goed meegedacht over een oplossing al vaker shirts besteld en ben erg tevreden over prijs kwaliteit. Dit is pas de 2e keer dat ik problemen had en beide keren goed verholpen

13 september 2023

Bedankt Michel!

Bestelling nog niet ontvangen.

Ik heb een bestelling (230821-200555-9000) geplaatst op 21-8 en deze is ook betaald. Tot op heden nog niets ontvangen. Graag ontvang ik bericht wanneer deze bezorgd wordt.

10 september 2023

Beste Helga,

Volgens de DHL-pakkettrackingwebsite is de bestelling op 11 september op uw adres afgeleverd.

The Football Shirt Store Staff

Niks ontvangen en geen geld terug

Op 22 mei een bestelling geplaatst v 3 Feyenoord tenues. Eind mei een mail ontvangen dat de tenues op waren maar dat er tenues van het nieuwe seizoen opgestuurd zouden worden zodra ze binnen waren. Hierna niks meer gehoord. Inmiddels sinds juli 2 mails én via de site berichten gestuurd wanneer ik de tenues (of mijn geld terug) kan verwachten, maar er wordt nergens op gereageerd. Geld kwijt en niks ontvangen dus!

9 september 2023

Beste Noekoemen,

Nadat we het probleem met u hebben besproken, zijn de vervangende nieuwe seizoenskits nu geleverd.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Foute levering

Ik heb 2 ajax shirts en 1 broekje besteld. Nu heb ik mijn bestelling ontvangen en zijn het 2 broekjes en 1 shirt. Dit is niet de bedoeling en hier baal ik wel van. Ik hoop dat dit zo snel mogelijk geregeld wordt. Ook kan ik nergens een telefoon nummer vinden. Iets wat ook handig zou zijn, aangezien op de mail niet wordt gereageerd

UPDATE:
Na veel contact over en weer uiteindelijk een redelijke oplossing kunnen vinden.

31 augustus 2023

Hallo Bart,

Excuses voor de fout. Wij hebben u hierover een e-mail gestuurd.

Met vriendelijke groeten

Good

Nice sports tenue

12 juni 2023

Thanks

Duurt veel te lang

Duurt veels te lang mijn vader heeft een Feyenoord shirt besteld maar heeft nog steeds niks gekregen ik zit al heel lang te wachten tot ik dat shirt kan dragen maar ik krijg niks binnen er slecht

23 augustus 2023

Beste Quinten

Volgens de trackingwebsite is het pakket op 25 augustus op uw adres afgeleverd.

De betaling is op 11 augustus van u ontvangen, dus de levering viel binnen de termijn van 2 weken die duidelijk op de website staat aangegeven:

The Football Shirt Staff

UPDATE:
Het is jammer dat u een negatieve TrustPilot-beoordeling achterlaat zonder rekening te houden met de verzendinformatie die duidelijk op de website staat aangegeven. Nadat u de bestelling had ontvangen, heb ik via e-mail contact met u opgenomen om u vriendelijk te vragen de beoordeling bij te werken, die u negeert.

mooi shirt en snelle levering…

Op de 16e juli shirt besteld en op de 1e aug. shirt ontvangen.
Er is contact via de mail geweest en de vraag werd binnen acceptabele tijd beantwoord.

De kwaliteit van het shirt is goed.

1 augustus 2023

Bedankt Cor!

We hebben 3 tenues besteld en na 3…

We hebben 3 tenues besteld en na 3 weken geleverd gekregen. Erg mooie tenues en via de mail goed en snel te woord gestaan. Tevreden over dit bedrijf!

31 juli 2023

Bedankt Mmm!

Napoli broekje

Broekje van Napoli besteld en was perfecte kwaliteit. De verzending duurde wel 1 maand maar heb excuses gekregen van James via mail en korting voor de volgende bestelling.

18 juni 2023

Bedankt Lindsay

Drie weken

Keurig op de hoogte gehouden en keurig geleverd. Houdt wel rekening met 3 weken levertijd. Als je het á la minute wil hebben ga dan naar een officiële winkel en betaal het drie dubbele.

7 juli 2023

Bedankt Erik

Top!

Nu voor de tweede keer een shirt besteld. Twee keer in goede orde ontvangen en het zijn kwalitatief goede shirts.

27 juni 2023

Bedankt Karin!

bestelling nog niet ontvangen

ik heb op 23 mei een bestelling geplaatst (ID: 230523-134744-7460) en betaalt.
helaas alleen nog helemaal niks gehoord van thefootballshirtstore nog geen bevestiging van mijn bestelling, ook niet op de 2 mails die zijn gestuurd van mijn kant uit.
in de tijd daarvoor nog wel contact gehad met Paul die via marktplaats voor hun spullen aanprees, maar die is ook verdwenen uit "mijn bericten".

nu hoop ik via deze manier toch nog contact te krijgen en mijn bestelling op tijd te krijgen, zodat ik mijn kados aan twee mexicaanse kinderen kan geven.

graag hoor ik iets van jullie terug, blijf goede hoop houden dat de bestelling op tijd komt.

UPDATE
ik heb onlnags contact gehad met James hij verontschuldigde voor de gang van zaken, het feyenoordteneu was uitverkocht. Op tijd leveren lukt niet meer, ik heb volledig mijn bedrag terug gekregen van hem

23 mei 2023

Hallo Hendrik,

Bedankt voor de updates, en nogmaals excuses voor het ongemak.

Het nieuwe Feyenoord thuistenue voor seizoen 2023-2024 is nu verkrijgbaar.

The Football Shirt Store Staff

Communicatie is super slecht!!

Communicatie is super slecht.
Heb op 6 juni de bestelling geplaatst, het is/was een cadeau voor onze zoon.
Ze hebben wel gereageerd hoe ik kon betalen. En dan vraag ik vervolgens wanneer ik het in huis kan verwachten en dan reageren ze opeens niet meer.
Nu vraagt mijn zoon iedere dag wanneer het tenue binnen komt.
En op de site staat vermeld dat ze er naar streven om binnen 48 uur te reageren op de mails. Maar ik heb nog geen antwoord.
Als ik in mijn account kijk bij mijn bestelling staat er steeds verwerkt maar ik hoor of zie verder niets.
Ik hoop dat het eerdaags binnen gaat komen 🙏🏻🙏🏻

22-06-2022 Of ze het aangevoeld hebben, heb het gelukkig vandaag ontvangen. En onze zoon helemaal happy met z’n verlate verjaardagscadeau 😃🥰

22 juni 2023

Hallo Claudia,

Volgens de trackinginformatie is het pakket op 22 juni op uw adres afgeleverd:

Het pakket is geleverd binnen de op de website aangegeven levertijd: