Helpfull and Quick Ik was aankoop boek vergeten vandaar twee keer het bedrag in rekening gebracht.

Aangepaste review Mijn abonnement werd zonder voorafgaande verwittiging verlengd en op 16/5 werd automatisch 99,99 euro van mijn Visa-kaart afgehouden. Bij de aankoop van de app op 9/2 was nergens... Toon meer
Ik zou nog graag de 2de reservatie van 34,99€ van 11/05/26 die vandaag op 09/06/26 nog steeds bij mijn reservaties staat samen met 99,99€ willen laten verwijderen. Dank bij voorbaat! Chris Versluys... Toon meer
Dankzij de onderstaande revieuws heb ik op het nippertje geen abonnement door laten gaan. Ik had er toch mijn vraagtekens bij, en ben voordat ik de laaste bevestigings klik moest uitvoeren om de beta... Toon meer
Inside the Liven App, you'll find:
• Mood Tracker – spot your emotional triggers and patterns day by day
• Guided Journaling – turn overwhelming thoughts into clear, honest reflections
• Livie, AI Companion – talk things out with a warm, judgment-free listener you can trust
• Tests – get fast insights into the habits shaping your inner world
• Calming Sounds – help your nervous system settle when emotions run high
Lekorpouzier 12a, 3075, Limassol, Cyprus
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
De app geeft weinig meerwaarde. ik heb betaald voor een proefperiode van 1 week en in mijn lidmaatschap staat nu dat ik een abonnement heb voor 74 euro...
Ik heb alles opgezegd en al een mail gestuurd naar de app zelf, hopelijk komt het goed. Maar als ik de reviews nu lees heb ik er weinig vertrouwen in... Liven reageert telkens hier maar heeft iedereen zijn geld terug?

Antwoord van Liven
Na mijn eerdere klacht blijf ik erbij dat ik de app Liven liever niet gebruik omwille van de eerder genoemde redenen. Na mijn verbolgenheid over het "plots" en onverwacht afhouden van €74,99 van mijn rekening, zonder voorafgaandelijke verwittiging noch enige transparantie hieromtrent, heeft Liven mijn klacht serieus genomen en me het bedrag van €74,99 gestort waarvoor ik zeer erkentelijk ben.

Antwoord van Liven
Helpend om beter zicht én inzicht te krijgen in (anders)functioneren, en van daaruit zelf concrete mogelijkheden en tools te ontwikkelen om dit gedrag te verhelpen, met resultaat...

Er is ongevraagd 60€ van mijn rekening gegaan

Antwoord van Liven
Ook bij mij werd er ongevraagd €39,99 afgeschreven van mijn account, terwijl dit niet eens in hun opties stond van abonnementen. Ik heb eenmalig €10,50 moeten betalen voor de app om überhaupt toegang te krijgen. Dit heb ik meteen opgezegd voor de verleningsdatum op 28 augustus. Vervolgens hebben zij €39,99 afgeschreven zonder communicatie op 31 augustus. In de google playstore staat ook duidelijk dat het abonnement gecancelled is! Vervolgens heb ik geen toegang meer tot de app om het abonnement te annuleren en is er ongevraagd €39,99 afgeschreven. Een despuut bij PayPal is om vage redenen ook afgewezen. Ik voel me echt opgelicht.
edit: They also didn't do anything after the reply below. I filled in my details, no answer, nothing.

Antwoord van Liven
Via een adv een eenmalige een betaling gedaan van 19,99 onder het ‘mom’ van ‘je sluit geen abonnement af, probeer het uit en verbeter jezelf’. Een maand later werd er toch opeens 39,99 afgeschreven.
Het was mijn eigen schuld want het stond volgens hun duidelijk in de voorwaarden (absoluut niet)
Geldklopperij!!!!!!!
Aangezien er diverse gelijksoortige klachten zijn eis ik een terugbetaling van deze 39,99!
Reactie op het antwoord van Liven dd 22 september:
Ik had mijn bank de opdracht gegeven om de incasso te storneren. Dit was echter niet mogelijk en ik moest bij Liven zijn om het geschil op te lossen.
Diverse keren contact gehad met Liven maar zei zeggen nu dat ik toch bij de bank moet zijn omdat ik daar om stornering heb gevraagd........ja zo lust ik er nog een paar. Lekker gemakkelijk om dit te zeggen, je schuift hiermee je eigen verantwoordelijkheden richting je klant af.
Mensen, nogmaals wees gewaarschuwd!!!!!

Antwoord van Liven
Op 13 mei heb ik een tijdelijk lidmaatschap aangeschaft 30 dagen voor €29,99, vervolgens heb ik op 4 juni een 90 dagen lidmaatschap aangeschaft voor €49,99. Echter men heeft 2 accounts geopend, terwijl ik al een account had. Hierdoor is er vervolgens maandelijks €74,99 geincasseerd via Paypal op 12-6, 12-7 en 11-8 en heeft men ook per 2-9 €124,99 geincasseerd voor 3maanden. Ik heb op 4-6 na aankoop van de 90 dagen dit gemeld dat ik al een account heb, echter hier is niks mee gedaan. Absoluut ontevreden over de gang van zaken!!!

Antwoord van Liven
Ik ben net begonnen met het programma, kan er nog niets zinnigs over zeggen. Ik hoop dat het me verbeteringen oplevert 🤞🏻

Antwoord van Liven
Via een add een eenmalige een betaling gedaan van 15.00 onder het ‘mom’ van ‘je sluit geen abonnement af, probeer het uit en verbeter jezelf’. Een maand later werd er toch opeens 59,99 afgeschreven. Zeer onduidelijke communicatie, slechte klantenservice en hun brand staat totaal niet in lijn met hoe ze zich opstellen tegenover de gebruikers.
De app laat te wensen over, kan geen pushmeldingen sturen en herhaalt zichzelf te vaak. Heel weinig aan gehad, wat erg jammer is, én veel meer betaald dan had gemoeten.

Antwoord van Liven
Als je besloten hebt dat je een andere kant op wil, je leefwijze en denkwijze wil veranderen is de Liven app een hand die je meeneemt en een steun in de rug!

Antwoord van Liven
In oktober 2023 een eenmalige een betaling overgemaakt van 49,99 euro en daarna houden ze elke drie maanden 99,99 euro van je rekening af! Zeer onduidelijke communicatie en niet eens een app die ik langer dan een week heb gebruikt.

Antwoord van Liven
ook bij mij ging er plots 74,99 euro van mijn rekening, ik heb daar ook geen toestemming voor gegeven, tenzij in de 'kleine lettertjes'...
En dit is geen nep review! Dit werd betaald via PayPal en je kan zelfs geen contact opnemen met The Liven via deze betaalmethode. En dit is normaal gezien altijd mogelijk bij PayPal... vanwege Joëlle Hauglustaine (Dragon Roast)

Antwoord van Liven
ook bij mij ging er plots 74,99 euro van mijn rekening, ik heb daar geen toestemming voor gegeven, tenzij in de 'kleine lettertjes'. de app krijg ik niet meer open om hem stop te zetten...

Antwoord van Liven
Na kopen moet je over allerhande onderwerpen eigenlijk nog meer ingoudelijke info kopen. Dat is misleidend. De activiteiten in de verschillende categorieën zijn erg algemeen en beperkt. Je kunt ook nog eens niets van jezelf invoeren, wat past bij jouw situatie en fysieke omstandigheden.
Na een vragenlijst krijg je een rapport, met adviezen. Vervolgens kun je dat nergens meer terugvinden. Wat heb ik er dan aan?
Het zou een mooi programma kunnen zijn maar op deze manier is het waardeloos en weggegooid geld.

Antwoord van Liven
Slechte app, customer service 0,0, je krijgt zelfs geen klantnummer of subscription info waar je naar kan refereren bij problemen. Echt een werkelijke teleurstelling en pokkenduur...

Antwoord van Liven
Worst app ever, doesn't work at all?!?!
Or it's a scam...