In tegenstelling tot mijn eerdere (helft niet geleverd) recensie, kwam de volgende dag de rest van de bestelling. Ik was te voorbarig. Komt mijns inziens door een onduidelijke berichtgeving vanuit Tin... Toon meer
Nogmaals na een slechte ervaring een pakketje besteld met Tink Tapo p115. En nu zeer snel geleverd. Na enkele dagen
Vrijdag middag bestelling gedaan via Tink. Kwam hier achter door de KPN app die dit aanprijzen waarom weet ik nu ook niet na het lezen van de reacties. Als ik via Tink zelf zou bestellen kr... Toon meer
Beste, Ik ben op zoek naar het contact formulier van tink maar kan hem niet vinden. Kunnen jullie mij helpen. Mijn deurbel laad niet via beltrafo op en werkt alleen op de batterij. Stroom toevoer is... Toon meer
- Elektronicabedrijf
- Huishoudapparatuur winkel
- Gesloten televisiecircuit winkel
- Hifi-winkel
- Grasmaaierwinkel
tink.de ist die erste Vergleichs- und Verkaufsplattform, die sich auf Connected Home Produkte spezialisiert. Auf www.tink.de finden Kunden ausführliche und unabhängige Experten-Testberichte zu allen Produkten, die das Zuhause smarter machen. Die Plattform bietet vor allem für die Themenbereiche Sicherheit, Heizeffizienz, Entertainment und Lifestyle für jeden individuell die passende Lösung für sein Zuhause. Detaillierte Installationsvideos zu allen Produkten ermöglichen es dem Kunden, die große und günstige Auswahl an Plug&Play-Produkten einfach und schnell einzurichten.
Sophienstraße 21, 10178, Berlin, Duitsland
- service@tink.de
- tink.de
Heeft 0% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bedankt voor jullie flexibiliteit :)
Order BE1582528
Order BE1582528 netjes een mail gehad dat de levering iets langer kon duren. Uiteindelijk 1 dag later toch bezorgd, dus goed geregeld!
Tot dat je besluit om gebruik te maken van je herroepingsrecht en dezelfde dag een bericht voor retour gegevens stuurt naar het Tink team. Inmiddels deze week 2x een web formulier ingevuld waarvan je geen bewijs hebt dat het verstuurd nog dat het aangekomen is.
Wat ik deze week wel heb gehad zijn heel veel spam mailtjes over vet verbranding en andere onzin, helaas niets van Tink.
Om klanten te houden is alleen een scherpe prijs niet voldoende.
18-02: Paar dagen na plaatsen van deze review heeft Tink contact opgenomen via E-mail.
Retour formulier in bijlage gekregen en een week na terug zenden van product het geld terug op de rekening.
Aantal sterren van 1 naar 4 gezet.

Zeer tevreden
Zeer tevreden. Snelle en eerlijke hulp. Ookal word dat product niet door tink zelf verkocht.
na een fout van de pakketbezorger (UPS)…
na een fout van de pakketbezorger (UPS) deden ze niet moeilijk, en stuurden ze het nogmaals.... snelle respons overigens, ondanks de drukke kerstdagen..
Goede webshop met mooie aanbiedingen
Goede webshop met mooie aanbiedingen. De klantenservice is altijd vriendelijk en antwoorden altijd op werkdagen binnen de aangegeven 48u op je vragen. Tot nu toe werd het levertermijn ook altijd mooi gerespecteerd (bij 2 bestellingen). We hebben wel enkele problemen ervaren i.v.m. de communicatie omtrent de levering maar deze werden snel opgelost door de klantenservice.
slechte, onvolledige en foutieve informatie
ondertussen 8 dagen geleden een bestelling geplaatst van 640 euro. nadien geen bestelbevestiging gekregen en wanneer je na enkele dagen informeert met een afschrift van de betaling in bijlage, antwoorden ze heel traag (pas enkele dagen later) dat het pakket al geleverd zou moeten zijn. De track en tracecode die ze meegeven als bewijs geeft geen informatie over het afleveradres, noch de bestemmeling. Ondertussen weer 2 ingebrekestellingen later nog steeds geen reactie ontvangen van tink over mijn pakket.
Ik vind dit zeer onprofessioneel en het voelt helemaal niet aan als een modern, geautomatiseerd postorderbedrijf. eerder een ambachtelijke pottenbakkerij waar alles handmatig moet gebeuren of vergeten wordt.
Enkel het vooraf betalen, dat ging vlot...
klantenbedrog!

Lang wachten...
Bestelling compleet binnen na ruim 2 weken ipv de aangegeven 2-3 werkdagen. Handig om zelf contact te onderhouden. Je bent gewoon veel tijd kwijt aan dit bedrijf. Volgende keer bestellen we ergens anders.

Aanbieding week later
Net een credit ontvangen omdat het product wat ik een week geleden gekocht had nu in de aanbieding was. Netjes opgelost 👍
Hoe moeilijk is annuleren?
Een laadpaal gekocht die 5 tot 7 dagen levertijd zou hebben. Al snel bericht dat de levertijd langer zou worden. Ik heb toen aangegeven dat ik de order wilde annuleren. Dit zou doorgegeven worden aan de logistieke afdeling. Dat is inmiddels 9 dagen geleden. Het moet toch niet zo moeilijk zijn om een order te annuleren? Het lijkt wel alsof tink mijn geld zo lang mogelijk wil houden..
De klantenservice heeft mij geweldig…
De klantenservice heeft mij geweldig geholpen toen mijn pakket wel op bezorgd stond maar niet was geleverd. Snelle verzending en lage prijzen.
Herroepingsrecht
Wanneer je onder herroepingsrecht je artikelen wilt retourneren, blijven er maar 2 berichten komen: 1 met de vraag wat de status is van het product, gevolgd door 2 het bericht hoe tevreden je bent over de service. Je antwoord waarin je aangeeft wat de status is en het verzoek om een retouradres om gratis te retourneren blijft uit. En je moet wel vragen om een retouradres immers de leveringsvoorwaarden geven aan:
Het retouradres kunt u verkrijgen via onze klantenservice of in/op het pakketje (adreswijzigingen onder voorbehoud). Het tink adres is niet het retouradres en het opsturen van producten naar het tink adres leidt niet tot een succesvolle retournering, waardoor een refund niet mogelijk is. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
Inmiddels 4 keer op verschillende manieren gevraagd om gratis retouradres en herroeping van de order.
Heel frustrerend en kan daardoor alleen maar aangeven dat je heel zeker moet zijn van je aankoop.
Aanbiedingen zijn bedrog
Ze sturen je een reclame-email met een speciale aanbieding. Deze aangekocht... zie je de prijs 2 uur later nogmaals 10€ zakken op hun site. Dat was dus mijn laatste aankoop !
2 Google hub’s besteld op woensdagavond…
2 Google hub’s besteld op woensdagavond 1 december.
Donderdag (einde van de dag ) mail ontvangen dat het een Duitse versie is.
Geen probleem, anders 6 weken wachten.
Zaterdag 4 december door GLS bezorgd.
Rond 18:00 op zaterdag een mail ontvangen dat het pakket verstuurd is.
Zeer tevreden, alleen zou het fijn zijn deze mail eerder te versturen.
Ja, ik zou hier vaker bestellen.
Heel snelle en correcte service!
Dit is nu echt een firma naar mijn…
Dit is nu echt een firma naar mijn hart!
De levering van mijn bestelling gebeurde zeer snel.
De klantendienst is makkelijk te contacteren zowel via mail als via hun facebookpagina.
Deze mensen staat je met raad en daad, bieden een goede service en dienst na verkoop en hebben zeer scherpe prijzen! Maw zeker de moeite waard op in deze shop even te kijken of ze jouw item hebben!
Een 1ste en tevens ergerlijke ervaring met dit bedrijf !!!
Ik plaatste hier recent , voor de 1ste maal , een order ( BE8041171) en hierbij een account aangemaakt , met oa het afleveradres . Op hun bepalingen mbt verzending staat er enkel dat er door verscheidene couriers kan geleverd worden ( geen namen van deze ) en op het moment van orderplaatsing krijg je geen indicatie van de courier in kwestie , alsook geen optie om keuze voor aan huis levering of aflevering op een afhaalpunt van deze courier ! Nu , de dag na orderplaatsing krijg ik vanwege UPS , een mailtje om me vertellen dat een dringende actie , van mijnentwege nodig is , want mijn gekozen afhaalpunt ? zou niet meer bestaan . Nu komt de aap uit de mouw : UPS is blijkbaar de courier , TINK heeft blijkbaar éénzijdig beslist om levering naar afhaalpunt te laten leveren , dewelke dan ? en het gekozen afhaalpunt bestaat niet meer , en krijg melding dat mijn pakje in bewaring blijft !!! Ik begaf me reeds naar de website van UPS ? account moeten aanmaken , en zou leveringsopties kunnen wijzigen ....behalve dat hiervoor eerst een gemiste aflevering moet hebben plaatsgevonden . Heb 3 dagen geleden ook Tink gecontacteerd via mail op website ...nog geen antwoord . Nu , Tink bedankt voor deze ergernis en overlast hoor , en als je de slechte reviews hier bekijkt , is dit blijkbaar een patroon dat zich bij jullie stelt !

Antwoord van tink.de
Goed advies, mooie prijzen, niet snel
Tink is niet de snelste, maar hun service en advies is wel erg sterk. Ik heb over een periode van een maand diverse artikelen besteld (met advies van Tink). Al mijn kamerthermostaten+airco's zijn nu voorzien van een tado systeem en meerdere Google slimme speakers. Het werkt prachtig allemaal en ik ben er tevreden mee.
Twee artikelen verkeerd besteld (mea culpa), maar retourneren ging soepel. Terug betaling was ruim binnen de gestelde termijn.
Levertijden waren op 1 artikel na ook binnen de gestelde termijnen. Voor het artikel dat een langere levertijd had werd ik gemaild met een excuus en een verwachting. Deze verwachting werd waargemaakt.
Geen klantenservice bij dit bedrijf?
Ik kreeg mijn bestelde artikelen helaas maar deels thuis gestuurd. Het ontbrekende artikel heb ik over gemaild maar nu 48 uur later nog steeds geen antwoord. Je hoort niks van ze en over inlichten dat je andere artikel later komt is nooit gebeurd ook niet in spam box. Echt een slecht bedrijf dit en zeker opgericht door amateurs? Ik zou 2 x nadenken voor je hier iets besteld! Scheelt een hoop ergernis.

Super goed geholpen
Super goed geholpen. Wat een top bedrijf, ga zo door 👍
Met wat geduld krijg je waar voor je geld
Het bestelde materiaal wordt veilig geleverd. Iets langer op moeten wachten dan verwacht maar dit kan soms gebeuren.
Mailing ging ook wat trager maar eenmaal een antwoord werd ik goed geïnformeerd en mijn vragen werden goed behandeld.