In tegenstelling tot mijn eerdere (helft niet geleverd) recensie, kwam de volgende dag de rest van de bestelling. Ik was te voorbarig. Komt mijns inziens door een onduidelijke berichtgeving vanuit Tin... Toon meer
Nogmaals na een slechte ervaring een pakketje besteld met Tink Tapo p115. En nu zeer snel geleverd. Na enkele dagen
Vrijdag middag bestelling gedaan via Tink. Kwam hier achter door de KPN app die dit aanprijzen waarom weet ik nu ook niet na het lezen van de reacties. Als ik via Tink zelf zou bestellen kr... Toon meer
Beste, Ik ben op zoek naar het contact formulier van tink maar kan hem niet vinden. Kunnen jullie mij helpen. Mijn deurbel laad niet via beltrafo op en werkt alleen op de batterij. Stroom toevoer is... Toon meer
- Elektronicabedrijf
- Huishoudapparatuur winkel
- Gesloten televisiecircuit winkel
- Hifi-winkel
- Grasmaaierwinkel
tink.de ist die erste Vergleichs- und Verkaufsplattform, die sich auf Connected Home Produkte spezialisiert. Auf www.tink.de finden Kunden ausführliche und unabhängige Experten-Testberichte zu allen Produkten, die das Zuhause smarter machen. Die Plattform bietet vor allem für die Themenbereiche Sicherheit, Heizeffizienz, Entertainment und Lifestyle für jeden individuell die passende Lösung für sein Zuhause. Detaillierte Installationsvideos zu allen Produkten ermöglichen es dem Kunden, die große und günstige Auswahl an Plug&Play-Produkten einfach und schnell einzurichten.
Sophienstraße 21, 10178, Berlin, Duitsland
- service@tink.de
- tink.de
Heeft 0% van zijn negatieve reviews beantwoord
Belabberd in het kwadraat
Belabberd in het kwadraat! Geen bezorging binnen 2-3 werkdagen maar ruime twee weken. Geen informatie over wanneer bezorging te verwachten is. Annuleren niet mogelijk. Alleen contact via mail mogelijk. Vriendelijke reacties maar geen antwoorden. Kortom kansloos!

Antwoord van tink.de
Zeer klantvriendelijke service en goede producten!
Ik heb een hele stapel slimme radiator-knoppen gekocht van Tado. Merk nu al verschil in het verbruik!
Producten bleken een paar dagen na aankoop goedkoper te zijn en heb het verschil teruggekregen na contact met de klantenservice! Super fijne service, reageren snel op vragen.
Goede service, fijne support
Ondanks dat de producten wat langer op zich lieten wachten, toch 5 sterren. We werden goed op de hoogte gehouden over het leverproces en de stappen die ze namen om het toch zo snel mogelijk geleverd te krijgen.
Aangezien onze bestelling net daarna in de black friday sale kwam, hebben we ook zonder problemen het verschil hiervan teruggekregen.
Koop Google nest hub.
Ben heel positief over de manier waarop bij Tink met mijn vraag is om gegaan. Zal dit bij mijn vrienden aanbevelen als ze ook een Google nest hub 2 aan willen schaffen.
Goed advies en prettige service.
Erg goede service van Tink
Erg goede service van Tink. Ik had meerdere producten besteld. Eentje daarvan kwam erg snel en de andere twee waren iets verlaat. In de tussentijd is de prijs wegens Black Friday aangepast en aangezien mijn producten nog niet binnen waren heb ik het verschil netjes terug gekregen. Ook ben ik iedere keer goed op de hoogte gehouden wat de status van mijn bestelling was. Erg tevreden dus.
Een poosje geleden de Nest hub en mini…
Een poosje geleden de Nest hub en mini nest besteld als combi met een fikse korting. Het werd een deellevering omdat de Hub niet op voorraad was. ondertussen is de hub nog niet geleverd, maar de Black Friday korting is er ondertussen ook. Na een kort contact met de klanten service heb ik alsnog ook de Black Friday korting gekregen. Super service!
Top service
Bestelde artikelen die op voorraad waren snel ontvangen. Van de overige artikelen netjes op de hoogte gehouden. Verzoek om terugbetaling omdat artikelen na een aantal dagen verder waren afgeprijst ook binnen een dag afgehandeld. Top ervaring en geweldige service! Ik zal zeker niet twijfelen om hier nog eens te bestellen.
Top ervaring
Top ervaring. Bestelling vlot geleverd met opvolging via mail. Product in perfecte staat ontvangen. Ook contact gehad via support service en 100% oplossing gekregen. Vriendelijk bedrijf.
Top service!!
Nadat mijn pakket niet geleverd was door DHL heeft Tink binnen 2 weken een nieuwe opgestuurd zonder kosten. Ik werd telkens op de hoogte gehouden wat de stand van zaken was en werd vriendelijk te woord gestaan. Al met al een zeer goede service!
Nog nooit zulke slechte customerservice…
Nog nooit zulke slechte customerservice meegemaakt.
Drie Netatmo slimme rookmelders besteld. 2 geïnstalleerd zonder problemen, bij de 3e zit er geen bevestigingsmateriaal, Tink gemaild en gevraagd om bevestigingmateriaal apart op te sturen. Antwoord u moet de hele bestelling terugsturen, Elle drie ipv 1??? Hoezo carbon footprint??
Ze krijgen nu alles terug van me een hoef geen vervanging.
Vinden jullie het zelf niet een beetje raar (too put it mildly) dat je drie rookmelders moet terug sturen waarvan er een niet compleet is en dan vervolgens er weer 3 terug krijgt! Terwijl het veruit het makkelijkst is er om er 1 heen en weer te sturen? Daarbij komt dat er dus 2 zonder verpakking terug gestuurd worden waar je niks meer mee kan?! Schiet mij maar lek!

Google Nest Thermostaat + Hub
Hier de Google Nest Thermostaat besteld met gratis Google nest hub.
Thermostaat kwam netjes optijd, maar de hub hadden ze niet op voorraad.
Aan de reacties hier te lezen voelt het een beetje als oplichting.
Er wordt iets gepromoot waar ze helemaal geen voorraad van hebben, hoe kan je dan zeggen dat het binnen 2 to 4 werkdagen geleverd wordt?
Enige reden dat ik hij hun heb besteld was vanwege de actie met gratis hub anders had ik de thermostaat bij Coolblue besteld.
Eerste keer klant maar hier bestel ik nooit meer iets.

Wordt niet geleverd.
Helaas ook hier al weken aan het wachten op een levering van de google nest hub 2. Telkens weer vertraging, maar wel blijven aanbieden op de website met een levertijd van 2-4 dagen. Lijkt wel willekeur wie ze krijgt of niet. Sta op het punt rechtsbijstand te bellen..

Antwoord van tink.de
Een Google nest hub2 en een Google nest…
Een Google nest hub2 en een Google nest mini voor een scherpe prijs. De Google nest mini kwam op tijd. Op de Google nest hub2 heb ik wel een maand moeten wachten. Maar ik werd wel op de hoogte gehouden van wanneer de hub2 ongeveer terug in voorraad kwam en verzonden. Top.
Alle 2 de producten kwamen aan in goede staat. Hier zal ik nog bestellen.
Goede ervaring
Zeer scherpe aanbieding voor de google hub gen2 en google nest mini.
Na het bestellen kwam de google nest mini al binnen enkele dagen gelijk binnen. De google hub had iets vertraging (geloof iets van 2weken na bestelling) maar dit werd netjes gecommuniceerd. En alles is netjes binnen gekomen.
Mooie aanbieding, slechte logistiek
Google Nest Hub (Gen. 2) + Gratis Google Nest Mini besteld. Mooie aanbieding. Deze 18 oktober besteld. levering 2 tot 4 dagen. Het is inmiddels 12 november, nog niets. Nadat het pakket 9 keer vertraagd is door opnieuw sorteren. Ik hier meerdere malen melding van heb gemaakt is er een onderzoek gestart.
Dit onderzoek heeft er in geresulteerd dat het opnieuw opgestuurd is. Nu inmiddels ook al weer 4 keer terug naar sorteercentrum. volgens mij zei Einstein: 'Waanzin is steeds opnieuw hetzelfde doen, en dan verschillende uitkomsten verwachten'. neem eens verantwoordelijkheid en los het op.

Antwoord van tink.de
Waardeloos k...bedrijf kan er niet mee…
Waardeloos k.. bedrijf kan er niet mee in contact komen

Antwoord van tink.de
Bagger en bagger slechte service
Bagger en bagger slechte service. Nest thermostaat besteld. Na 5 dagen nog altijd niks ontvangen. Contact zoeken met tink?? Vul maar een service formulier in. Telefonische klanten service is er niet. Chat? Ook niet met de reden dat ze het te druk hebben door de hoeveelheid service aanvragen.
3x service formulier ingevuld en tot heden nog altijd geen reactie of geld terug.
Nooit meer bestel ik iets bij tink. Daarbij hopen op snel een reactie en snel mijn €200 gestort krijgen.

Product besteld na 1,5 week nog niet verzonden
1,5 week geleden een oplader voor de auto besteld, bij product stond 1-3 dagen levertijd. Na 3 dagen kreeg ik een mail dat het iets langer gaat duren! Nu meer dan een week verder geen reactie gehad. Meerder mails gestuurd zonder reactie. Op de website staat al een paar dagen dat het product voorradig is! Bedrijf is niet bereikbaar via telefoon en reageren ook niet op mail, hierdoor kan ik de order ook niet annuleren. Waardeloos.
Update:
15 dagen later heb ik eindelijk de producten ontvangen na meerder mail verkeer met tink support.