In tegenstelling tot mijn eerdere (helft niet geleverd) recensie, kwam de volgende dag de rest van de bestelling. Ik was te voorbarig. Komt mijns inziens door een onduidelijke berichtgeving vanuit Tin... Toon meer
Nogmaals na een slechte ervaring een pakketje besteld met Tink Tapo p115. En nu zeer snel geleverd. Na enkele dagen
Vrijdag middag bestelling gedaan via Tink. Kwam hier achter door de KPN app die dit aanprijzen waarom weet ik nu ook niet na het lezen van de reacties. Als ik via Tink zelf zou bestellen kr... Toon meer
Beste, Ik ben op zoek naar het contact formulier van tink maar kan hem niet vinden. Kunnen jullie mij helpen. Mijn deurbel laad niet via beltrafo op en werkt alleen op de batterij. Stroom toevoer is... Toon meer
- Elektronicabedrijf
- Huishoudapparatuur winkel
- Gesloten televisiecircuit winkel
- Hifi-winkel
- Grasmaaierwinkel
tink.de ist die erste Vergleichs- und Verkaufsplattform, die sich auf Connected Home Produkte spezialisiert. Auf www.tink.de finden Kunden ausführliche und unabhängige Experten-Testberichte zu allen Produkten, die das Zuhause smarter machen. Die Plattform bietet vor allem für die Themenbereiche Sicherheit, Heizeffizienz, Entertainment und Lifestyle für jeden individuell die passende Lösung für sein Zuhause. Detaillierte Installationsvideos zu allen Produkten ermöglichen es dem Kunden, die große und günstige Auswahl an Plug&Play-Produkten einfach und schnell einzurichten.
Sophienstraße 21, 10178, Berlin, Duitsland
- service@tink.de
- tink.de
Heeft 0% van zijn negatieve reviews beantwoord
Google Nest Hub + Google speaker…
Google Nest Hub + Google speaker besteld, maar tot op heden nog niets gehoord. Bedrag is al netjes betaald, maar van de verzendgegevens geen enkel spoor.
Vraag me af of ik überhaupt nog iets van de firma ga horen… :(

Antwoord van tink.de
Google Nest Hub + Google speaker…
Google Nest Hub + Google speaker besteld. Helaas kwam de Google Nest Hub beschadigd uit de doos. Na een paar mailtjes over en weer met foto's werd al snel een ophaal moment ingepland. Na het ophalen door DHL had ik 4 dagen later mijn nieuwe Google Nest Hub ontvangen. Dank voor de super snelle afhandeling en goede service
Wacht op antwoord
Spullen besteld via een Nederlandse site, maar besteld in Duitsland. Mag op zich geen probleem zijn, maar zet wel vraagtekens. Vervolgens na een paar dagen een bericht dat de bestelde spullen op dit moment niet voorradig zijn, maar alles in het werk wordt gesteld om ze zo snel mogelijk te leveren. Nogmaals een paar vraagtekens, maar kan gebeuren.
Nu twee weken later, nog geen enkel bericht, geen verzendcodes of verwachte levertermijn ontvangen.
Bericht terug geprobeerd te sturen via de laatste e-mail, maar krijg in het Duits een bericht terug dat het E-mail adres niet geschikt is voor antwoord, en dat ik een formulier moet invullen voor een reactie. Wederom in het Duits. ( Maar goed dat ik de taal redelijk machtig ben. )
Dus aldoende gedaan. Hoop nu wel snel op een antwoord waar mij zending is, of ik hem überhaupt nog mag verwachten, of dat mijn geld anders een keer retour wordt gestort.
Jammer.
Het ziet er uit als een site met een hoop potentie, maar onderhuids is het een janboel.
Update 19-10-2021.
Vandaag een bericht gehad van Tink.de.
Er werd mij gemeld dat volgens de gegevens van de transporteur de zending op 28-9 was afgeleverd. Of ik even bij de buren wilde vragen of er een zending voor mij was binnen gekomen ( 3 weken dat dato, pfff,) en als er niets ontvangen was, ik zelf even contact op wilde nemen met de transporteur.
HEREN. ik heb van jullie nooit geen verzend vestiging, track-trace code of leverdatum gehad. Het enige wat ik kreeg was een factuur op 29-9, en een paar uur daarna een bericht dat mijn zending langer zou duren dan voorzien, en dat ze alles in het werk zouden stellen om mijn levering binnen afzienbare tijd, desnoods via meerdere leveringen alles in huis zou krijgen. Alles met de nodige informatie en track-trace codes.
Tot dusver niets ontvangen, geen leverdatum, geen codes, niets, maar wel een bericht dat mijn zending al geleverd zou zijn voordat ze hun bericht verstuurden dat het langer ging duren.
Dan de vraag of ik zelf even met de transporteur wil bellen.
HEREN, Wie schakelt die transporteur in, en is dus verantwoordelijk voor de zending. Dit is buiten mijn medeweten, kennisgeving of wat dan ook geregeld,dus waarom moet ik die mensen gaan bellen.
Vreemd verhaal nogmaals, maar hoop wel dat hier iemand binnenkort een eind aan gaat maken.
Zit nog steeds te wachten op mijn spullen, maar het begint er meer en meer op te lijken dat ik er in ben geluisd.
Twijfelde om te bestellen na het lezen…
Twijfelde om te bestellen na het lezen van de reviews.Maar heb keurig alles binnen binnen paar dagen.
Bestelling ging fout, wel geld afgeschreven
Ik had een bestelling gedaan, en rekende af met iDeal. Daarna kreeg ik een foutmelding. Er kwam geen bevestiging van de bestelling maar wel was het geld afgeschreven.
Een mail bericht gestuurd, ik wilde heel graag mijn bestelling. Nu kreeg ik hetzelfde bedrag van m’n bestelling terug via een Paypal rekening maar ik neem aan dat net van Tink is, ik heb namelijk geen mail ontvangen. En al helemaal niet mijn bestelling die ik zo graag wilde.
Ik heb wat besteld en betaald naar vier…
Ik heb wat besteld en betaald naar vier dagen niet ontvangen naar email met vraag waar is mijn bestelling ook geen antwoord.
230 euro ben ik kwijt.
Oplichters

Bestelling geplaatst en betaald
Bestelling geplaatst en betaald. Maar nergens terug te vinden volgens Tink. Contact met klantenservice duurt lang en na eerste contact mag je weer in de wachtrij voor verdere service. En eigenlijk was het eerste antwoord van klantenservice erg teleurstellend, totaal geen intentie om verder te kijken of met je mee te denken. En bellen kan niet. Tink beloofd een hoop op hun website. Maar dat maken ze zeker niet waar.
UPDATE: Contact gehad met TINK via de CHAT (bereikbaar van 10-16 uur). Maar ook dit had ik al eerder geprobeerd en toen was de chat niet beschikbaar. (Ook tussen die tijden).
Ik heb mijn geld terug, maar ik denk door het systeem en niet echt door de klantenservice. Die konden niet zoveel vinden. Ik heb inmiddels ergens anders besteld. TINK gaat hem niet meer worden.

Antwoord van tink.de
Scherpe prijzen en correct bezorgd. Ik ga zeker nog bij Tink bestellen
Artikels in weekend besteld. Op dinsdag ontvangen...
Ik twijfelde eerst na de negatieve beoordelingen, maar blijkbaar houdt Tink er wel rekening mee. Ik had eerlijk gezegd wel vertraging verwacht doordat er een actie liep, maar nope: perfect op tijd (en chapeau voor de pakjesdienst om de paketten niet vooraan aan straat te droppen en om de moeite te doen om die achteraan te zetten uit het zicht...). Als ik smarthome spullen nodig heb, bestel ik hier zeker en vast nog. Superscherpe prijzen en correcte levering. Wat wil je nog meer :-) :-) :-)
Zeer goede service
Deze webshop weet wat klantwensen zijn. Ik heb 5 artikelen gekocht bij deze webshop waarvan ik bij 1 artikel een vraag had over de werking. Dit is perfect opgelost en kwamen netjes hun afspraken na. Aanrader voor het kopen van mijn toekomstige "smart" apparaten in elk geval.
Schaars artikel (Sonos Arc) direct…
Schaars artikel (Sonos Arc) direct leverbaar, tegen reguliere prijs. Snelle reacties op vragen, snelle levering. Could not be better
Waardeloze Service
Waardeloze Service
Geen reactie op mails.
Telefonisch niet te bereiken, alleen een contactformulier
waar ze niet op reageren.
Gedeeltelijke levering.
1 van de 2 producten geleverd
Geen informatie omtrent levering te vinden.
Contact gezocht via web formulier en e- mail maar geen reactie.
SLECHTE SERVICE, dit zal mijn laatste bestelling zijn bijTink.

Antwoord van tink.de
Beste prijs en sneller geleverd dan…
Beste prijs en sneller geleverd dan aangegeven. Op anderhalve dag na bestelling pakket gekregen. Levering zou tussen 3-4 dagen zijn.
Heb op 15 aug 2021een bestelling…
Heb op 15 aug 2021een bestelling geplaatst maar nog helemaal niets ontvangen.Heb reeds 3 mails gestuurd en krijg enkel een standaard mail terug zonder nuttig informatie.Dit is voor mij de eerste bestelling en ook mijn laatste.
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst. Na 2 dagen nog niks mogen ontvangen. Via website contact gezocht. Geen telefoonnummers om te bellen. Geen medewerker om mee te chatten en op het contactformulier wordt niet gereageerd. WAARDELOOS! Wat mij betreft een vette tegenvaller en ik niet bestelling bij Tink.

Wacht al 4 weken op mijn bestelling
Wacht al 4 weken op mijn bestelling. Wordt elke keer beloofd dat ze t opsturen in een bepaalde week echter gebeurd dit niet

Uitmuntende dienst-na-verkoop
Er zijn ernstige problemen geweest bij de levering, UPS heeft ernstige steken laten vallen en de kwestie is nog steeds in onderzoeksfase. Gelukkig heeft tink besloten het resultaat van dat onderzoek niet af te wachten en sowieso een tweede keer het pakje te versturen in het vertrouwen dat mochten we het dubbel geleverd krijgen, wij dat dan ook eerlijk zouden melden. Dat vertrouwen waardeer ik ten zeerste. Het toont een dieper commercieel inzicht en nauwe betrokkenheid rond klanttevredenheid, kwaliteiten die enkel te prijzen zijn. Het enige advies dat ik kan geven is om de samenwerking met leveringsdiensten ernstig én regelmatig te (her-)evalueren. De kwaliteit van uw service is slechts zo sterk als zijn zwakste schakel. Een pakjesdienst die zijn werk niet/half doet, is een smet op de eigen service. De kwestie mag en kan derhalve absoluut niet licht worden opgenomen.
Mijn bijzondere dank aan Lars van de klantendienst, die mij uitermate bekwaam heeft verder geholpen.
Netjes en snel geleverd voor de laagste prijs.
Netjes en snel geleverd voor de laagste prijs. Ik had nog wat vragen over mijn bestelling en die zijn netjes beantwoord.
Goed en deskundig advies
Goed en deskundig advies.
Goed objectief advies, tink.nl is zeker een aanrader!
Zeer mooie prijzen en leuke bundels
Zeer mooie prijzen en leuke bundels. Kan niet veel verkeerd over Tink zeggen.
Als ik wel een tip mag geven: gebruik aub. geen GLS om pakketten op te sturen, ze zijn het meest incompetente postbedrijf dat ik ervaren heb.
Ik ben ongelofelijk goed geholpen door…
Ik ben ongelofelijk goed geholpen door Lars van Tink!
Ik had diverse lastige vragen over instellingen van de Google nest hub en een camera maar ik ben geweldig geholpen, ik beveel Tink van harte aan bij toekomstige kopers!