In tegenstelling tot mijn eerdere (helft niet geleverd) recensie, kwam de volgende dag de rest van de bestelling. Ik was te voorbarig. Komt mijns inziens door een onduidelijke berichtgeving vanuit Tin... Toon meer
Nogmaals na een slechte ervaring een pakketje besteld met Tink Tapo p115. En nu zeer snel geleverd. Na enkele dagen
Vrijdag middag bestelling gedaan via Tink. Kwam hier achter door de KPN app die dit aanprijzen waarom weet ik nu ook niet na het lezen van de reacties. Als ik via Tink zelf zou bestellen kr... Toon meer
Beste, Ik ben op zoek naar het contact formulier van tink maar kan hem niet vinden. Kunnen jullie mij helpen. Mijn deurbel laad niet via beltrafo op en werkt alleen op de batterij. Stroom toevoer is... Toon meer
- Elektronicabedrijf
- Huishoudapparatuur winkel
- Gesloten televisiecircuit winkel
- Hifi-winkel
- Grasmaaierwinkel
tink.de ist die erste Vergleichs- und Verkaufsplattform, die sich auf Connected Home Produkte spezialisiert. Auf www.tink.de finden Kunden ausführliche und unabhängige Experten-Testberichte zu allen Produkten, die das Zuhause smarter machen. Die Plattform bietet vor allem für die Themenbereiche Sicherheit, Heizeffizienz, Entertainment und Lifestyle für jeden individuell die passende Lösung für sein Zuhause. Detaillierte Installationsvideos zu allen Produkten ermöglichen es dem Kunden, die große und günstige Auswahl an Plug&Play-Produkten einfach und schnell einzurichten.
Sophienstraße 21, 10178, Berlin, Duitsland
- service@tink.de
- tink.de
Heeft 0% van zijn negatieve reviews beantwoord
Derde keer besteld
Derde keer besteld. Wederom binnen 2 dagen geleverd. Gaat voorlopig goed dus. Slechte reviews zeggen dus niet alles over een bedrijf
Hoorde goede dingen over dit bedrijf…
Goed en degelijk bedrijf
Na goed overleg zijn we tot een oplossing gekomen en uiteindelijk zijn de goederen geleverd
Het prettige is dat men ook iets doet Met feedback
Ben goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen
Mocht ik nog iets nodig hebben zal ik er zeker weer bestellen

Antwoord van tink.de
Zeer slecht heb vandaag een bestelling…
Goeie kwalitiet snel geleverd
Betaald maar geen bevestiging
zo even een deurbel ring 3 met chime besteld en betaald. Als ontvanger staat PayPal ??? En bij betalong afronden gebeurd er niets het blijft hangen. Dus strakjes 209,95 kwijt....en nu??

Bestelling komt niet door,
Bestelling komt niet door,
tot 2 maal aan toe een bestelling gedaan waarbij de eerste keer de bank mijn internet bankieren blokkeert voor mogelijk fraude,
Eenmaal dit opgelost loopt mijn bestelling niet door, geld wordt wel afgeschreven. een aantal keer geprobeerd een mail te schrijven met het verzoek om contact met mij op te nemen maar hierop krijg ik geen gehoor. evenals facebook krijg ik geen reactie.
hopelijk kan dit op korte termijn opgelost worden..
deurbel besteld, retour en geen geld terug
Heb onlangs een deurbel besteld en ontvangen. Tot zover niet bijzonder. Echter de deurbel was al eens gebruikt en deze kon niet voldoen aan de verwachtingen zoals deze wordt aanbevolen op de website ( Google Assistent integratie). Hier ben ik op gewezen door de fabrikant. En daarna contact met de helpdesk die dit eerst ontkent en later bevestigd. Dus na overleg het pakketje teruggestuurd. Echter nu zit ik reeds 2 maanden op mijn geld te wachten na herhaaldelijk verzoek tot terug storten (en loze beloftes)

Snel & gewoon goed
We kregen snel de juiste items geleverd, een dag eerder dan verwacht. De prijs was erg goed!
Makkelijk bestellen, goede prijzen en prima service!
Een mooie deal gevonden bij Tink.nl (google nest hub + google nest mini). Erg aantrekkelijke prijzen en gewoon duidelijke website.
Betalen was voor mij enkel mogelijk via paypal. Geen probleem, makkelijk, veilig en snel. Ideal zou wel een mooie toevoeging zijn!
Helaas was mijn product door toedoen van corona niet leverbaar. Tink heeft me hier ook netjes van op de hoogte gebracht. Helaas hierdoor mijn order moeten annuleren. In het weekeind geen bericht ontvangen van Tink maar op maandag zeer netjes te woord gestaan.
Kortom, mijn ervaring met tink.nl is zeer positief.
Probleem fantastisch opgelost.
Na een hele slechte start (die super is opgelost) zeer tevreden over de service! Maxime en Lars hebben netjes alles uitgezocht en ons duidelijk op de hoogte gehouden hoe het er voor stond.
Eindstand, door een technische fout paniek om niets! Soms is geduld het toverwoord. Nogmaals hartelijk dank voor de service! De Google hubs zijn netjes geleverd.
tink.nl is helaas niet zo vlot
tink.nl is niet zo vlot
tado producten gekocht werkt helaas niet in mijn huis
2 aanvragen gedaan voor een retour label niks gehoord of gezien wel een beetje slordig
laat weten hoe het verloopt en hoe lang het gaat
duren
retour label is binnen binnen 48 uur dus sorry tink.nl wel netjes op tijd en een mooie mail erbij
bedankt zover
Ring doorbell 3 besteld
Ring doorbell 3 besteld. Kreeg spijt van deze aankoop. Aangezien de order na drie dagen nog steeds op verwerken staat, ging ik ervan uit dat annuleren geen probleem was. Echter na twee contactformulieren nog niks gehoord. Ik vind dit schandalig. Ze voldoen niet aan de levertijden en zijn slecht bereikbaar. Ik zou dit bedrijf absoluut niet aanraden. ‘T enige waar ze wel goed en snel in zijn is factureren en afschrijven.

Blijf er weg
Ze hebben leuke aanbiedingen, maar blijf er liever ver weg van en betaal een paar Euro meer zodat je weet dat je geholpen kunt worden door een bedrijf met supportafdeling.
Ik ben al meer als 2 weken bezig met een retourzending. Het duurt dagen voordat je info krijgt hoe iets is terug te sturen. Vervolgens is er tot heden geen terugbetaling. Telefonisch niet te bereiken, alleen een contactformulier waar ze niet op reageren. Via social media het zelfde.
Eens maar nooit weer.

Sonos ARC + 2x Sonos On3
Op 13 juni een Sonos ARC + 2x Sonos one besteld, na mijn bestelling te hebben geplaatst zag ik deze recensies hierdoor werd ik toch huiverig of bestelling goed ging verlopen...gezien hoge aankoop bedrag...maar Sonos One speakers netjes op tijd geleverd en de Arc volgde niet veel later...inderdaad...de klantenservice en aftersales mag beter....reageren op mail verkeer is buiten gewoon slecht...helaas....
Maar overal gezien 4 sterren..
Tevreden klant
Niet alles verliep vlekkeloos, maar ze denken met je mee en zoeken naar een oplossing. Organisatorisch zal er wel het één en ander moeten veranderen maar ik weet zeker dat de wil er is binnen dit bedrijf. En dat ze zullen worden waar ze voor staan.
Al met al uiteindelijk een tevreden klant die nog vaker zal shoppen bij TINK
Ringdeurbel
Gisteren Ring deurbel besteld en precies hetzelfde probleem als Peter
Betaald, geen bevestiging ontvangen.
Telefoonnummer is afgesloten en op mail geen reactie.
Hoe nu verder, ben benieuwd.
Ron
Heb idd nu alles op de mail ontvangen
Thx voor de reactie.
Ron
Ring is netjes geleverd.
Gr Ron

Antwoord van tink.de
Verkeerd artikel geleverd, Geen reactie Tink...
Ik heb hier op 18-6 een Tado Thermostaat besteld, welke hier op 23-6 is geleverd.
Helaas niet het bestelde artikel maar een Weerstation.
Kan een keer gebeuren, Maar.....
Reageer dan eens op de mail/klacht van je klant !
We zijn een dikke week verder en het blijft ijzig stil !

Bestelling komt NIET binnen
Op 8 juni heb ik een bestelling geplaatst voor grill-eye sondes, op 16-juni een berichtje gestuurd waarop ik het volgende antwoord kreeg:
Beste Ger,
Bedankt voor je bericht aan tink!
Door extreme populariteit van de Grilleye producten is er helaas een bepertke voorraad beschikbaar. Op dit moment wacht het magazijn op nieuwe leveringen van de Grilleye probe. Deze bestelling wordt naar verwachting begin volgende week verzonden. De levertijd na verzending bedraaigt gemiddeld 1-2 werkdagen.
Onze excuses voor de vertraging.
Marijke
Dan denk ik aha, de eerstvolgende woensdag zijn ze in mijn bezit. Het is nu de maandag erop maar nog niets. Op donderdag een mail gestuurd, op vrijdag idem, geen antwoord meer.
De sondes staat op het systeem dat ze nog verwerkt moeten worden.
telefonisch zijn ze niet bereikbaar en het geld is al 3 weken van de bank.
Ik ben blij dat ik niet zo met mijn cliënteel omga, er zou van de zaak niet veel overblijven.

Sonos Sub Gen 3 besteld bij Tink, Gen1 geleverd, Geen reactie meer
Sonos Sub Gen 3 besteld bij Tink. Na 1 week een Sonos Sub Gen 1 ontvangen. Diverse mails gestuurd over deze verkeerde levering. Tot dusver geen enkele reactie.

Antwoord van tink.de
Vandaag iets besteld en betaald maar…
Vandaag iets besteld en betaald maar geen bevestigings mail ontvangen en ook op de site zelf staat dat ik niks besteld heb. Probeer op verschillende manieren contract te leggen maar nergens wordt op gereageerd. Tot nu toe ver onder de maat.

Antwoord van tink.de
Alleen factuur, verzending status?
Alleen factuur ontvangen na bestelling en ik had geen idee wat status van verzending was. Alle telefoon nummers zijn niet in gebruik. Dit was ongemakkelijk, maar er is uiteindelijk binnen redelijke termijn netjes geleverd en ook op email gereageerd.