Tiro Hypnose Reviews 34

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming er bare helt fantastisk, en kæmpe hjælp og støtte. Er kun ked af at jeg ikke opsøgte ham for mange år siden. Kæmpe 5 stjerner herfra 🙏🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige været til min første mundtlige studenteksamen og bestod med et stort 12 tal. Dette var absolut ikke sket uden Flemmings hypnoseterapi, idet at jeg længe har kæmpet med noget eksamensan... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming hjalp mig gennem forløbet til at forstå og håndtere min angst og depression, hvorved bedring skete i raketfart. Flemming inspirerede mig ligeledes til at arbejde med selvhypnose og være... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bedrijfsgegevens

1. Hypnotherapie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Tiro Hypnose er stedet hvor du får hjælp, hvis du mangler en seriøs og kompetent terapeut, når alt andet måske er afprøvet. Jeg er specialist i at hjælpe dig ud af stress, depression og angst. Jeg har erfaring med at hjælpe dem der virkelig vil videre i livet!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming er bare helt fantastisk

Kæmpe 5 stjerner herfra 🙏🙏

26 oktober 2023

Antwoord van Tiro Hypnose

🤗 hvor er det dejligt at høre. Det har været en fantastisk rejse sammen med dig. Husk, det er en proces der er startet og du skal forsætte med at lærer!!!

FANTASTISK OPLEVELSE

Flemming er helt fantastisk og har givet mig nogle konkrete og meget brugbare redskaber! Jeg kan klart anbefale Flemmings hjælp til andre! 🤩

17 november 2022

Antwoord van Tiro Hypnose

<3 1000 tak Malene, hvor er det skønt at få en hilsen fra dig og hører at det forsat går godt med dig. Det glæder mig meget at redskaberne er brugt.

Forsat alt det bedste til dig

Rygestop

Rygestop!
Jeg havde røget i over 10 år og havde forsøgt forskellige ting ift. rygestop uden effekt.
Efter 2 behandlinger ved Flemming var jeg røgfri, absolut en anbefaling herfra 👌

29 augustus 2022

Hej Pernille
Tak for din hilsen, her 3 mdr. efter dine 2 besøg hos mig. Forsæt det gode arbejde.
Hilsen Flemming

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selvstyrke og bearbejdelse af selvet

Flemming er en super rar, åbensindet og betænksom herre. Jeg havde arbejdet lidt med mig selv inden min behandling. Men kom med et lettere dårligt selvværd og en håbløs følelse af stadig mangel på selvstyrke: og mit største problem var min igangværende process med at tage kørekort, som jeg hverken følte mig motiveret til, eller god nok til at gennemføre. Flemming hjalp mig med at genfinde min selvstyrke; og til nye højder ift. Hvad jeg nogensinde har haft. Vi havde en masse gode snakke og en masse tid under hypnosen, hvor jeg b.la blev hjulpet med at se mine indre skyggesider i øjnene. Jeg er nu en del bedre stillet ift. Kørekortet, og motiveret til at fortsætte!

7 november 2022

Antwoord van Tiro Hypnose

1000 tak for de fine ord, og det har været en fornøjelse at arbejde med dig og jeg håber du forsat bruger mig i fremtiden, hvis du har behovet. Held og lykke med fremtiden.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Flemming er en dygtig og engageret terapeut

Flemming er en dygtig og engageret terapeut, som gerne vil opnå det bedste resultat. Det har været en særlig og god erfaring. Også når behandlingerne er afsluttet, er han stadig interesseret hvordan det går.

8 juli 2022

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak Danielle for din anmeldelse. Ja, jeg er altid interesseret i hvordan klienterne efterfølgende udvikler sig eller om der er noget der skal følges op på.

Min varmeste anbefaling

Jeg har haft et forløb hos Flemming, som startede da min fødselsdepression var allersværest. Jeg var lige startet med medicinsk behandling og havde en masse hårde følelser, som jeg ikke følte, jeg kom videre med i arbejdet med en psykolog. Flemming hjalp mig med at finde ro og genfinde tilliden til mig selv. Han gav mig konkrete redskaber, jeg kunne bruge i pressede situationer og jeg fandt glæden igen. Da min depression var allerværst, troede jeg aldrig det skulle ske igen. Hypnose er ikke magi, men for mig føltes det magisk, og den selvindsigt jeg fik med fra Flemmings terapi, vil hjælpe mig resten af livet og i fremtidige pressede situationer. Tænk at være nået til et punkt efter et forløb som mit, hvor jeg uden tøven kan sige, at jeg ville gøre det hele igen - ikke bare for min søn, men også for mig selv og den udvikling, jeg har været igennem. Tak Flemming, du får mine varmeste anbefalinger!

26 april 2021

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak for din anmeldelse, ja det har været noget af en rejse du har været igennem og jeg håber at du her 1½ år efter, stadig har stor succes med det du har taget med dig.

Slap ud af angsten

Da jeg opsøgte Flemming var jeg vitterligt på randen af en langtidssygemelding pga. angst og stress. Flemming hjalp mig med at komme ud af min langvarige angsttilstand og tilbage på sporet igen, og det skylder jeg ham stor tak for. Han hjalp mig til at jeg igen kunne tage kontrol over mit liv.
Kan varmt anbefales

8 maart 2021

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak for din fine anmeldelse og alt held og lykke med familien

Kan klart anbefales 👍👍

Han ved lige hvad han skal gør for at hjælpe en på rette kurs.
Han kan klart anbefales 🤩
Fantastisk arbejde 👍👍

4 maart 2021

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak for det Mikkel, jeg er meget glad for at du har fået glæde af dine besøg hos mig.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Synes det fantastisk at man kan komme…

Synes det fantastisk at man kan komme på den sidder og får nogle informationer og får lyst gil at prøve det. Jeg vil helt klat kontakt Flemming og prøve det. Har bruge fir hjælp med min teenager datter som er 13 år og har gået igennem en hård periode. Jeg kommer tilbage med egne erfaringer .

14 september 2020

Antwoord van Tiro Hypnose

Du skal være så velkommen til at kontakte mig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søvnproblemer og mangel på selvværd

Søvnproblemer og mangel på selvværd!
Flemming gav mig en masse værktøjer til, hvordan jeg lettere kunne lette trykket i hovedet, som opstod hver gang at det ramte puden. Mange søvnfattige nætter, er siden blevet noget som hører fortiden til.

Flemming kunne efter en enkelt session, også pege på, at jeg måske havde nogle problemer med selvværdet. Dette var jeg ikke klar over, at man kunne få ud af mig, blot ved en samtale. Flemming fiskede det ud, hørte hvad det (nok) bundede i, og hjalp mig til at sætte en stopper for det.
Flemming har givet mig flere værktøjer til livet, på blot få sessioner, end jeg kunne give mig selv på flere år.

9 september 2020

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak for dine varme ord, det er skønt at hjælpe et ungt menneske. Og ja, søvnproblemer er jo ofte et tegn på en ubalance, og så må vi jo i fællesskab finde ind til det der er problemet og så giver det jo ofte nogle bonusser, når selvværddet løftes.
Forsat et godt liv til dig!

Rygestop! Gjort så meget nemmere

Flemming hjalp mig til et komplet rygestop, i starten af februar 2020. jeg er chauffør og røg ca 30 cigaretter om dagen, men med Flemmings fantastiske hjælp og lidt stædighed, så lykkedes det, endda i første hug.
Det vil vil jeg gerne sige tak for, men det bedste, ved det hele var, det skete stort set uden surhed.
en helt igennem fantastisk oplevelse TAK Flemming

28 juli 2020

Tak for det Michael
Det er en fornøjelse at kan hjælpe, og det er bare vigtigt at vi gøre noget godt for os selv og vores helbred. Så forsæt det gode og gå efter dine drømme, som alle pengene du spare skal gå til!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Musiker- & Performance-coaching - Vejen til succes!

Flemming lund hjalp mig til at fokusere på og holde fast i min drøm om at leve af musik. Konstant søger jeg at blive dygtigere og Flemmings værktøjer hjælper mig til at mærke mig selv og holde mig motiveret.
Flemming har gjort mig i stand til at se mig selv mere ærligt og kærligt og til trods for at jeg denne gang ikke kom ind på konservatoriet er jeg mere motiveret end nogensinde!
Flemmings værktøjer gav mig ikke blot den motivation og styrke jeg havde brug for for at løse mit aktuelle problem; de gav mig evnen til at holde fokus på dét der er vigtigt for mig i mit liv og gav mig viljen til at kæmpe for det.

Jeg holder løbende kontakt til Flemming og tager gerne et jævnligt tuneup hvis jeg føler at jeg ikke er på sporet længere.
Uden Flemming havde jeg end ikke turde søge ind på konservatoriet.
Flemming har givet mig selvtilliden tilbage og givet mig mere lyst på livet og musik igen.

Søger du retning og værktøjer der virker så vil jeg til hver en tid anbefale Flemming.
Flemming er nærværende og personlig i sit arbejde og jeg vil ikke ønske nogen anden til at være min mentor og coach.
Flemmings erfaring med sportscoaching er direkte overførbart til musikalske præstationer og jeg vil derfor anbefale Flemming til alle professionelle musikere!

Tak for dig, Flemming.

Kh
Tobias

31 maart 2020

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak for dine ord Tobias - det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig omkring din udvikling. Du har vist stor interesse i at suge viden til dig, og jeg glæder mig vildt til at følge din rejse i musikken.
Ja, det var specielt at dreje redskaberne fra sportens verden til musikken. Jeg er sikker på at der ligge flere successer der for andre i musikken.

Hej Flemming

Hej Flemming
Tusinde tak for din video konsultation, det fungere jo helt fint :) og tak igen for dit altid store arragement. Jeg kender ikke nogen der er så dedikeret i sit arbejde som dig. Du har hjulpet mig før og du har du gjort igen TAK
Kh Torben Lind

25 maart 2020

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak Torben for dine ord, jeg ved jo at lige nu mens jeg skriver, så er du igennem endnu en voldsom gang kemo, ja dobbelt af hvad du har prøvet før. Jeg håber af hele mit hjerte at du får stor glæde af de lydfil jeg har lavet til dig.
De varmeste tanker til dig.

Super oplevelser - selv over telefon og Skype

Super oplevelser - selv over telefon og Skype! Bare du har et roligt sted i dit eget hjem, og et par ( evt. noise-canceling) hørebøffer, kan du få hjælp og mærke forskel omgående. Flemming hjalp mig 100% af med min trafikangst efter en bilulykke, efter jeg selv forgæves havde kæmpet med åndedrætsøvelser, afspænding og diverse "positiv tænkning"-øvelser i 10 måneder. Det var en kæmpe opgave hver dag at skulle køre bare de mindste ture. Jeg var kommet til Holland med min familie og var plaget af angstanfald både under og efter turen derned, og endnu mere ved tanken om mareridtet ved turen hjem. Fik en samtale med Flemming og hypnose over telefonen i i alt ca. 1 1/2 time, og endte med at have en skøn ferie OG køre størstedelen af turen hjem, uden pulsen steg over 60/min! Under Corona-krisen har jeg, med en anden udfordring, haft endnu en session med Flemming. Denne gang over Skype, og det var akkurat lige så kraftfuldt som sidst. At sidde/ligge derhjemme og leve mig ind i hypnosen var trygt og afslappet, og så er det nemt at tage en lur lige bagefter, hvis man skulle være blevet lidt træt! Så uanset, hvor i landet du sidder lige nu, så ræk ud, hvis du har brug for det.

21 maart 2020

Antwoord van Tiro Hypnose

Anne Mette, 1000 tak for din anmeldelse. Jeg er sikker på at du hjælper så mange mennesker med din fortælling om dine oplevelser af hypnose over telefon og Skype. For der er desværre rigtig mange mennesker der har brug for hjælp, og specielt i denne periode, hvor angsten desværre får lov at eksplodere.
Og ja, det har været en fornøjelse at hjælpe din videre med de udfordringer der har lagt i rygsækken.
Pas godt på dig selv og din familie!

Hjælp til rygestop.

Jeg har ad flere omgange været i hypnoseterapi hos Flemming, for 5 år siden hjalp han mig da jeg fik stress, han hjalp faktisk ikke kun mig men også min søn.
Januar 2019 var jeg i stolen igen, denne gang for at få hjælp til rygestop, resultatet taler for sig selv, jeg har ikke røget siden 😊
Jeg kan kun anbefale Flemming, Han er virkelig dygtig.

28 januari 2020

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak for din anmeldelse - og dejligt at du skriver. Ja det har været noget af en rejse de sidste 5 år, og jeg er dybt taknemlig for at du valgte mig til din terapeut og du har jo også arbejdet hårdt med de redskaber vi har snakket om. Forsat held og lykke i livet.

Husk, livet bliver ikke nemmere - Du bliver bare stærkere!!

Tryghed og tillid

Jeg fik for nogle måneder siden anbefalet at søge hjælp hos Flemming i forbindelse med mine daværende udfordringer med klaustrofobi. Jeg havde ikke tidligere oplevet hypnoseterapi og jeg var spændt på hvordan det ville fungere for mig.
Flemmings tilgang og måde at guide mig igennem terapien var virkelig imponerende og inspirerende.
Jeg følte mig fra begyndelsen tryg og i løbet af meget kort tid havde Flemming min fulde tillid, hvilket gjorde at vi sammen kunne arbejde målrettet og effektivt med mine udfordringer.

Jeg taknemmelig for den hypnoseterapi og samtaler jeg har haft med Flemming igennem mit forløb.

23 januari 2020

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak Pieter for din anmeldelse af mig, det er jeg meget taknemlig for. Jeg er glad for at du valgte mig til at guide dig gennem din udfordring. Og jeg ser frem til at besøge dig en dag som vi har aftalt! :-)

Jeg har været i hypnoseterapi hos Flemming Tiro Lund

Jeg har været i hypnoseterapi hos Flemming og oplevede ham som en rigtig dygtig hypnoseterapeut, der ledede terapien og mødte mig med det jeg kom med. Jeg fik klarhed over mit tema, som jeg fremadrettet kan bruge hvis problemet dukker op. Den indledende snak med Flemming oplevede jeg som utrolig kontaktfuld og respektfuld. Jeg havde tillid og tryghed til at Flemming kunne føre mig igennem den efterfølgende hypnoseterapi. Jeg er selv uddannet gestaltterapeut og oplevede også denne form for terapi som meget effektfuld. Jeg vil til enhver tid anbefale Flemming til mine gode relationer.

9 januari 2020

Hvor er det bare en skøn start på 2020
Jeg er dybt taknemlig for de mennesker der opsøger mig, og som vælger mig til at være en del at deres rejse. Jeg tror at 2020 bliver et vildt år, jeg tror at der kommer til at ske en helt masse. Og så bliver jeg bare dybt rørt når der er klienter som dig, der har overskud til at sende så smukt en hilsen. Tak for det.

“Sport & Hypnose”

Under kurset “Sport & Hypnose” opstod der desværre en situation hvor jeg modtog en personlig besked der var følelsesmæssig svær at håndtere. Med indføling til mig som kursist fik Flemming hurtigt præsenteret hypnosen “tågen” - den bruger han i sit arbejde både med sportsfolk og klienter i klinikken. Vi skulle under kurset øve diverse opgaver MEN i dette tilfælde blev jeg tilbudt hypnosestolen og Flemming lavede den mest fantastiske hypnose der på få minutter vendte mit humør samt gav mig den indsigt jeg havde brug for samt modet til at tage vare om mig selv således at jeg kunne fortsætte resten af kurset.

Flemming har flere og super gode redskaber som jeg er så heldig at få oplevelsen af - og ikke kun til mig som Hypnoterapeut i egen klinik, men også rent mentalt i eget sind og afslapningen på egen krop.

En super lækker og forløsende oplevelse af Flemming Og hans evner som både underviser men især også som hypnotisør 🙏

23 november 2019

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak for dine ord. Jeg håber virkelig at du er kommet hjem med redskaber der kan styrke dig omkring dine personlige udfordringer, så der kommer endnu mere energi omkring dig og din familie.

Ja, "tågen" er et fantastisk redskab, og her er det jo ikke tågen der letter, men det er klienten der letter og svæver frit og ubesværet ind i fremtiden. Forsat luft under dine vinger!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var hos Flemming to gange

Jeg var hos Flemming to gange, da jeg har lidt meget af angst efter at jeg har været sygemeldt med stress. Flemming hjalp mig til at finde tilbage til mig selv igen. Nu kan jeg rigtig mange ting, som før ville sætte gang i min angst. Jeg vil anbefale Flemming til alle, det er det bedste jeg har gjort for mig selv.

20 november 2019

Antwoord van Tiro Hypnose

1000 tak for din vurdering af dine besøg hos mig. Det jeg godt kan lide er at din vurdering er 4-5 mdr. efter dine besøg, så du ved at dine forandring forsætter med at arbejde i dig. Jeg ønsker dig alt det bedste i fremtiden.

Hjælp til eksamensangst

Dette var absolut ikke sket uden Flemmings hypnoseterapi, idet at jeg længe har kæmpet med noget eksamensangst/præstationsangst.
Selve behandlingen foregik i 2.G, men jeg har gjort stor brug af de hjælpemidler Flemming har givet mig til min eksamen i 3.G.
Tusind tak for hjælpen Flemming og jeg kan klart anbefale dig!

9 juni 2019

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak for din anmeldelse - og det beviser jo bare at hypnose og hypnoterapi ikke bare er en her og nu løsning, men at det er en programmering, som har betydning for det der kommer efterfølgende. Fedt at du søgte mig!!!

Lees meer over geverifieerde reviews.