Tiro Hypnose Reviews 34

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming er bare helt fantastisk, en kæmpe hjælp og støtte. Er kun ked af at jeg ikke opsøgte ham for mange år siden. Kæmpe 5 stjerner herfra 🙏🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige været til min første mundtlige studenteksamen og bestod med et stort 12 tal. Dette var absolut ikke sket uden Flemmings hypnoseterapi, idet at jeg længe har kæmpet med noget eksamensan... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming hjalp mig gennem forløbet til at forstå og håndtere min angst og depression, hvorved bedring skete i raketfart. Flemming inspirerede mig ligeledes til at arbejde med selvhypnose og være... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Synes det fantastisk at man kan komme på den sidder og får nogle informationer og får lyst gil at prøve det. Jeg vil helt klat kontakt Flemming og prøve det. Har bruge fir hjælp med min teenager datte... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hypnotherapie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Tiro Hypnose er stedet hvor du får hjælp, hvis du mangler en seriøs og kompetent terapeut, når alt andet måske er afprøvet. Jeg er specialist i at hjælpe dig ud af stress, depression og angst. Jeg har erfaring med at hjælpe dem der virkelig vil videre i livet!

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming er en proffesionel og dygtig…

Flemming er en proffesionel og dygtig hypnotisør. Man er tryg og slapper helt af i hans klinik. Kan anbefales både til selvværds problemer og oprydning i “rygsækken”

20 februari 2019

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak for din anmeldelse, det varmer rigtig meget - det er skønt at være ham der kan hjælpe andre :-)

Klar anbefaling!

Flemming er et behageligt menneske og en dygtig hypnotisør. Han har hjulpet mig med at stoppe neglebidning. Flemming kan hjælpe dig med at betragte dine udfordringer på en anden måde, så du lettere kan overkomme dem. Hypnose er en behagelig og effektiv terapiform.

9 januari 2019

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak for din anmeldelse Lasse. Dejligt at være med til at gøre en forskel. Og netop lige neglebidning er en af de behandlinger der hurtigt giver resultater.

Fantastisk til børn

Efter 2 besøg hos Tiro Hypnose er min datter nu igen tør om natten. Hun er SÅ glad og fortæller gerne om den hjælp hun har fået af Flemming.
Rigtig go tilgang til børn 👍

13 december 2018

Antwoord van Tiro Hypnose

Jeg bliver rørt over at hører, når en lille pige får et lille løft af mine redskaber, så hun kan komme stolt ind i fremtiden og vise hvor skøn hun er!

Et løft for livet

Flemming har hjulpet mig med at få et bedre selvværd og givet mig troen på mig selv tilbage. Jeg kan varmt anbefale at benytte Flemmings hypnoterapi.

13 december 2018

Antwoord van Tiro Hypnose

Mange tak Jenny - det er skønt at mærke din energi og glæde, det påvirker mig meget positivt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tiro Hypnose - Et must hvis du kæmper med angst og/eller depression.

Flemming inspirerede mig ligeledes til at arbejde med selvhypnose og være åben over for andre mulige behandlingsformer.
Jeg blev bedre til at tilgive og give slip og jeg accepterede min fortid.

Gør dig selv en tjeneste og benyt Tiro Hypnose som en vej til en lykkelig hverdag; livet handler om at leve, ikke blot at overleve.

5 december 2018

Antwoord van Tiro Hypnose

Ja, Tobias - det har været en skøn rejse du har været på og jeg er glad for at du valgte mig til at guide dig. Og du ved det - der er så meget mere derude i fremtiden, som bare skal elskes og modtages.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelhen den mest fantastiske…

Simpelhen den mest fantastiske oplevelse jeg har prøvet. Flemming er en kærlig, omsorgsfuld mand. Han forklar tingene, så man forstår det og sætter perspektiv på. Han kalder tingene for det de er, og desuden har han erfaring selv med nogle negativ kriser. Så derfor kan han selv sætte sig ind i tingene på en dejlig god måde. Hypnose gav mig sådan en dejlig personlig ro

2 december 2018

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak for dine varme ord, det er dejligt at være med til at skabe den ro du mærker. Bliv endelig ved med at søge letheden og roen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming har hjulpet mig utroligt meget…

Flemming har hjulpet mig utroligt meget med at blive åben og udadvendt. Det har altid været behageligt at være hos ham, da det altid foregik på mine præmisser og han spurgte altid inden han gjorde noget. Jeg vil til hver en tid anbefale Flemming til andre.

Antwoord van Tiro Hypnose

1000 tak for din vurdering og dine ord. Det er en fornøjelse hver gang jeg ser dig, jeg tænker tit på den pige der kom første gang op til mig, og så hende jeg ser i dag. Du er et skønt menneske og du er omgivet af mennesker der vil dig det godt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming er kanon dygtig og super…

Flemming er kanon dygtig og super professionel, jeg har været ved ham 2 gange.
Den ene med rygestop hvor den var i hus efter 1 behandling det er nu 3,5 år siden og jeg er stadig røgfri,
Anden gang i forbindelse med nogle smerter i benet i forbindelse med en diskusprolaps hvilket han også formåede at få styr på
Hans behandlinger kan varmt anbefales

Antwoord van Tiro Hypnose

Ja Rasmus, det har været nogle meget positive oplevelser sammen med dig. Og tak for din åbenhed om det.

Stadig Røgfri efter 3,5 år - jeg husker godt vores første møde, og selv du var lidt usikker på hvad sådan en gang hypnose kunne gøre, så var du 100% overbevist da du gik ud af døren igen.

Og dit forløb omkring smerterne i forbindelse med diskusprolaps var helt fantastiske. Bliv ved med at alt din optimisme! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming er en meget behagelig mand som…

Flemming er en meget behagelig mand som har hjulpet mig rigtig meget. Selv her flere år efter Kan jeg stadig mærke de forandringer hypnosen gav mig.Give de varmeste anbefalinger.

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak for det Lisbeth, det er en fornøjelse at følge dig og se hvordan du også har påvirket de mennesker der er tættest på dig. :-)

Kæmpe succes oplevelse

Jeg har haft et forløb hos Flemming.
Han har på bare 4 behandlinger hjulpet mig til at ændre mit liv. Jeg kom til Flemming med angst som havde været skyld i en lang sygemelding på mit arbejde og meget lavt selvværd.

Jeg er nu på arbejde og it selvværd har fået et ordentligt ryg op ad.

Så jeg kan varmt anbefale et forløb hos ham.

1000 tak Flemming

Antwoord van Tiro Hypnose

Tak for det Jasmin - det var en fornøjelse at se de spring du tog, for hver gang du besøgte mig! Forsæt med at løfte hovedet og være stolt over at du er dig!!!

Lees meer over geverifieerde reviews.