Super gezellige en gastvrije mensen. Ze doen er alles aan om je aandacht te geven en je thuis te laten voelen. Geweldige mensen echt!
Juli 2021 bestelde ik de rollator Gigo. Deze was op dat moment niet te leveren wegens de grote vraag hiernaar. Slechts zo'n 2-3 weken later kreeg ik bericht dat hij weer op weer op voorraad was. Ik be... Toon meer
mooie rollator, werk voor mij prima. Mijn vorige rollator, zelfde type heb in 2,5 jaar gebruikt. omdat ik een hond heb moet deze een paar keer per dag worden uitgelaten. Ik heb berekend dat ik met mij... Toon meer
Rollator, Rolstoel of sta-op stoel kopen? Tomzorg.nl biedt verschillende welzijns- en zorgproducten aan voor senioren om comfortabel te kunnen leven met voldoende bewegingsvrijheid. Onze producten lopen uiteen van rollators, rolstoelen, seniorenbedden en sta-op stoelen tot aan hulpmiddelen voor in de woonkamer, slaapkamer of in de badkamer. Dankzij onze zorgproducten zullen kleine beperkingen een minder grote invloed hebben op het dagelijkse leven.
de Corridor 4, 3621 ZB, Breukelen, Nederland
- 085-021 24 24
- info@tomzorg.nl
- tomzorg.nl
Mensen keken ook naar
Beetje raar bedrijf
Beetje raar bedrijf, om te beginnen overzichtelijke site veel artikelen en niet te duur. Aangegeven op de site levering 1 á 2 werkdagen. Na drie keer telefonisch contact eindelijk ( na 8 dagen ) mijn artikel op verzending. Dag later bestelling binnen. Wederom teleurstelling omdat het verre van compleet is geleverd. Weer met de firma gebeld en wacht nu op nalevering.
Ik denk dat er geen opzet in het spel is maar gaat verre van soepel, ondanks dat je elke keer vriendelijk en correct te woord wordt gestaan weet ik nog niet of ik er in de toekomst weer ga bestellen.
Ik moet lang op mijn bestelling wachten…
Ik moet lang op mijn bestelling wachten en de reactie op deze vraag via email wordt (nog) niet beantwoord.
Uitstekende service!
Uitstekende service!
Ik moest met spoed 4 rolstoelen hebben, 1 telefoontje en het was geregeld.
Alleen op de locatie was het niet direct duidelijk waar ik kon parkeren
Onbetrouwbaar, onprofessioneel
24 april bestelling geplaatst voor douchestoel. Op 4 mei gebeld waar die bleef omdat ik nog niets ontvangen had.
Helpdesk medewerker kon mij niet aangeven wanneer de stoel binnen zou zijn waarop ik de order heb gecancelled. Geen bevestiging ontvangen. Wel op 7 mei een pakket met de stoel.
Inmiddels had ik al bij een andere leverancier besteld en ontvangen.
Helpdesk weer gebeld omdat ik geen retourkosten wil betalen. Kon men daar niet over beslissen. Ik moet nog teruggebeld worden.
Onprofessioneel, komt afspraken niet na, wacht nog op bericht over mijn verzoek over retourkosten.
Ik heb nog steeds niets ontvangen.
Alles netjes geleverd volgens afspraak
Snelle levering. Op de site stond dat de rolstoel crash free getest was, echter ontbraken de benodigde stickers op de rolstoel. Na één telefoontje zijn de stickers per post nagestuurd. Erg vriendelijk geholpen. Mocht er ooit nog iets nodig zijn t.a.v. persoonlijke hulpmiddelen zal ik Tomzorg zeker weer benaderen.
Super snel besteld en erg makkelijk…
Super snel besteld en erg makkelijk voor alle producten is een filmpje aanwezig!
De bestelling is nog niet geleverd
Beoordeling te vroeg gevraagd
Ik had een toiletstoel besteld voor mijn moedr in een verzorgingstehuis. Ik kreeg in een telefoongesprek goede informatie over het product en de levertijd. Het product werd ook netjes bezorgd. Ik kreeg helaas dit verzoek voor een beoordeling direct na de bestelling en enkele dagen voordat het product bezorgd was. Dat lijkt mij dus niet helemaal goed..
Tomzorg heeft ons een uitstekende…
Tomzorg heeft ons een uitstekende rollator bezorgd tegen een eerlijke prijs.
Levertijd en aflevering waren gelijk zoals was afgesproken en uitstekend.
Indien wij ooit een zorgproduct moeten aanschaffen zullen we dit zeker via Tomzorg laten verzorgen.
Bestelling twee weken geleden geplaatst…
Bestelling twee weken geleden geplaatst en betaald, nog steeds niks ontvangen. Twee keer gebeld dan wordt gezegd dat er contact wordt opgenomen maar dat is nog niet gebeurd. Het gaat hier wel om hulpmiddelen waar je echt op zit te wachten. De vorige bestelling twee jaar geleden verliep wel heel goed
Snelle levering. Keurige verpakking.
Rollator snel geleverd. Keurig verpakt. Duidelijke filmpjes over produkten.
Ik beveel Tomzorg aan.
Tomzorg: bron van zorg en ergernis
Bezorgt binnen de termijn die op de site staat? Nee
Informeert klant over de levertijd? Nee
Goede telefonische hulpdienst? Nee
Komt betrouwbaar over? Nee
Jammer dat je niet minder dan 1 ster kan geven
3 tot 5 dagen levertijd snap de drukte…
3 tot 5 dagen levertijd snap de drukte wegens corona. maar de laptop was een cado voor iemand die niet goed snapt dat ze geen cado krijgt op haar verjaardag. en ik was op tijd. Na 4x gemaild te hebben gewoon nul reactie schandalig. toen gebeld een vriendelijk iemand ik ook maar wel dat ik dit niet snap. ze zei ik ga het doorgeven en u krijgt vandaag o morgen bericht. u raad het al niets. toen nog maar een keer gebeld en ja ze gingen hem nu aangetekend versturen. wat denk je hij is bij de buren afgeleverd zonder handtekening. en die brachten hem pas Na 2 dagen. geen briefje in mijn brievenbus dat hij daar is afgeleverd. dus ben blij met goede buren want anders. Ik koop nooit meer wat bij jullie.
Na weken nog niets gehoord, gewoon idioot. De bestelling is wel betaald
Na weken nog niets gehoord, wel betaald
Goed artikel, netjes verpakt
Goede rollator, loopt goed en geruisloos zelfs op de stille gang van ons complex!
Betere communicatie bij vertraging in bestelling
Bestelling gedaan van een toiletstoel, een wandmeubel en anti slip strips. Bij de toiletstoel stond een levertijd van 3 tot 5 dagen. Op donderdag besteld, op zaterdag hadden we de wandbeugel ontvangen. Geen bericht over wanneer de stoel of de strips kwamen. Op dinsdag gebeld of dit wel goed ging, bleek dat de stoel wat langere levertijd had en de strips zou uitgezocht worden. Na twee dagen de strips ontvangen, nog geen nieuws over de stoel. Nog een keer gebeld over de stoel, door een feestdag in België zou het nog iets langer duren. Uiteindelijk heb ik gisteren, na bijna twee weken de stoel maar geannuleerd omdat we inmiddels een andere oplossing hadden. De stoel is netjes geannuleerd, vind het wel jammer dat er vanuit Tomzorg geen actie kwam toen het langer bleek te gaan duren en ik steeds zelf moest informeren, en ook in de bevestiging van de annulering geen excuus dat het zo gelopen is.
De steunen vallen er steeds af