Geen klagen over topdrinks, alles netjes geregeld. Enkel tip voor topdrinks dpd is geen goede leverancier. Mijn adres was volgens hun niet correct zelfs onbestaande. Terwijl dit etiket met juiste ad... Toon meer

We kwamen toevallig terecht bij dit bedrijf en inmiddels 2 bestellingen binnen . Er zijn leuke aanbiedingen en alles binnen 1 dag verzonden en super goed ingepakt . Dat zie je niet zo vaak . Kom er ze... Toon meer

1. Slijterij
  2. Alcoholwinkel
  3. Bierwinkel

Topdrinks.nl - Uw online dranken specialist met ruime keuze Uw online dranken specialist. Met een ruime keuze van meer dan 9000 artikelen en scherpe prijzen, bent u bij Topdrinks altijd aan het juiste adres. Als het nu gaat om een exclusieve rum, een Nederlandse likeur, een goede gin of een lekkere champagne: we hebben het allemaal. We streven naar een goede service, daarom vandaag besteld is morgen in huis. (inclusief levering op Zaterdag) Dit kunnen we waarborgen door ruime stock posities aan te houden. Wanneer u op zoek bent naar cadeaus, weten wij zeker dat u bij Topdrinks.nl zult slagen. Kijk onder het kopje geschenken voor een overzicht van leuke producten die perfect zijn om cadeau te geven. Topdrinks is een onderdeel van Distrelux.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

4K reviews

Heeft 56% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bestel hier niets!

Bestel hier niets want Topdrinks belazerd je.
Ze wachten dagenlang met verzenden zodat het pakket na je feest arriveert en als je het dan met hun medeweten terugstuurt moet je toch de verzendkosten betalen.
Oplichters!
___________

Meent u de tekst in uw reactie echt of doet u dat slechts om mijn review te ontkrachten?
U heeft immers mijn e-mailadres en telefoonnummer zodat u ‘het probleem’ direct zou kunnen oplossen zonder zo’n door marketingcursussen gefabriceerd antwoord op de review.
Ik heb Topdrinks namelijk meerdere mailberichten gezonden die, blijkens de reacties en acties, niet of erg slecht gelezen worden.
Mijn verzoek om restitutie van €71,44 met de vermelding van creditcard en banknummer heeft Topdrinks volledig genegeerd en dan nu ineens wordt er ‘passend’ gereageerd?
Het gaat mij totaal niet om die €6,95 maar om de kwalijke praktijken van Topdrinks aan de kaak te stellen en anderen te waarschuwen voor niet oprecht en oneerlijk zaken doen.

20 januari 2026

Beste klant,

Dank u voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet naar verwachting is geleverd en dat dit heeft geleid tot frustratie over verzendkosten en levertijden. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven.

Wij nemen uw feedback serieus en willen dit graag rechtzetten. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij uw situatie kunnen onderzoeken en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Onze excuses voor het ervaren ongemak.

Team Topdrinks

Op zich een fijne webshop maar......

Op zich een fijne webshop. Goede prijzen en snelle levering.
Helaas is de cashback die ze zogenaamd geven via CashbackXL een hoax. Nep. Wassen neus. Wordt structureel zonder reden afgekeurd. Als je navraag doet wordt gezegd dat je via Google bent binnen gekomen wat een GROTE LEUGEN is. De laaste keer heb ik hier op gelet. En uiteraard is het niet te controleren. Jammer van die leugens. Maakt je wat onbetrouwbaar.
Antwoord Topdrinks wordt tegengesproken door Cashbackxl. 1 spreekt dus niet de waarheid. schimmig.

15 december 2025

Beste klant,
Dank u voor het delen van uw ervaring en voor de positieve woorden over onze webshop, prijzen en levering. Fijn om te lezen dat dit naar tevredenheid is verlopen.

Wij vinden het jammer om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met de cashback via CashbackXL. Wij willen benadrukken dat de goed- of afkeuring van cashbackaanvragen afhankelijk is van vastgestelde voorwaarden en tracking door het cashbackplatform zelf. Wij hebben hier helaas geen directe invloed op en kunnen dit ook niet handmatig aanpassen.

Dat neemt niet weg dat wij begrijpen dat dit voor u frustrerend overkomt. Het is absoluut niet onze intentie om onduidelijkheid of wantrouwen te creëren. Wij adviseren in dergelijke gevallen altijd om rechtstreeks contact op te nemen met het cashbackplatform, zodat zij de tracking nader kunnen toelichten.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze communicatie hierover verder te verduidelijken.
Team Topdrinks

Goed verpakt

Goed verpakt, snel geleverd.
Minimale order grootte aan de hoge kant

22 december 2025

Thumbs up voor Topdrinks, maar down voor DPD

Op 20 december 2025 bestelling geplaatst en op 22 december bericht gekregen van Topdrinks dat de bestelling onderweg was naar België. Lang verhaal kort: na drie mislukte leveringen (door DPD) had ik een paar dagen geleden Topdrinks om een volledige refund gevraagd en vanmorgen kreeg ik een bericht dat de bestelling tussen 8:50 en 9:50 geleverd zou worden. Tot mijn verbazing werd er inderdaad aangebeld om een paar minuten voor 9:00 en even later stond het pakket bij mij binnen in huis. Er ontbrak wel één van de twaalf bestelde flessen, maar toen ik dat doorgaf aan Topdrinks stelden ze een terugbetaling voor, waarmee ik akkoord gegaan ben. Al met al valt Topdrinks best wel mee, hetgeen ik niet kan zeggen van DPD.

6 januari 2026

Beste klant,

Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je bestelling ondanks meerdere pogingen niet is geleverd en dat onze communicatie achterwege is gebleven. Zeker met betalingen via PayPal begrijpen we dat dit erg frustrerend en zorgwekkend is. Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. We nemen je feedback zeer serieus en werken eraan onze leveringsprocessen en klantenservice te verbeteren. Neem alsjeblieft contact met ons op, zodat we samen kunnen zorgen dat je geld correct wordt teruggestort en dit soort situaties in de toekomst voorkomen worden.

Groet,
Rene

Hele fijne webshop

Hele fijne snelle levering.
Alles was goed en netjes ingepakt.
Dat maakt dat ik zeker nogmaals bestellen ga bij jullie.
Zelfs met de gekke kerst periode.
Bedankt.
Ook op de webshop was goed te vinden wat ik zocht.

23 december 2025

Niet op mail antwoorden en nooit op tijd

20 december 2025

Beste klant,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je geen reactie op je e-mails hebt ontvangen en dat onze leveringen niet op tijd waren. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. Onze excuses voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. We nemen je feedback serieus en werken eraan onze communicatie en levertijden te verbeteren. Neem alsjeblieft contact met ons op, zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Groet,
Rene

Waardeloze service: Belofte niet nagekomen en geen echte hulp

Op 17 december heb ik een bestelling geplaatst bij Topdrinks.nl. Op de website pronken ze met de tekst: 'Voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis'. Inmiddels zijn we bijna twee weken verder en ik heb nog steeds helemaal niets ontvangen.

​Wat nog frustrerender is dan de vertraging, is de klantenservice. Elke keer als ik mail met de vraag waar mijn pakket blijft, krijg ik de volgende dag een standaard antwoord terug met enkel de Track & Trace-code. Er wordt totaal niet inhoudelijk op mijn vraag ingegaan en er wordt geen oplossing geboden.

​Zeer slechte ervaring. Ik raad iedereen aan hier niet te bestellen als je je bestelling op tijd (of überhaupt) nodig hebt."

17 december 2025

Beste klant,

Het spijt ons zeer dat uw ervaring met zowel de levering als onze klantenservice zo teleurstellend is geweest. Wij begrijpen volledig dat dit frustrerend is, zeker wanneer u uitgaat van onze beloofde levertijd. Dit is niet de service die wij nastreven. Uw feedback nemen wij serieus en we zullen dit intern bespreken om onze communicatie en afhandeling van bestellingen te verbeteren.

Groet, Rene

Vliegende whiskyfles

Beste , de drank die ik had besteld was ok en heel lekker maar dat de pakjesdienst de weliswaar goed ingepakte fles whisky zomaar over m'n tuinpoort van twee meter hoog kiepert omdat ik niet thuis was vind ik ongehoord , dat kan beter .
vriendelijke groeten

Eric Van Ertvelde
kruisstraat 29 2880 bornem

16 december 2025

Beste klant,

Dank u voor uw feedback. Fijn om te horen dat de whisky naar wens was, maar we begrijpen volledig dat de manier van bezorgen absoluut niet acceptabel is. Onze excuses hiervoor. Dit is niet hoe wij levering voor ogen hebben en we zullen dit aankaarten bij de bezorgdienst om herhaling te voorkomen. Bedankt dat u dit onder onze aandacht brengt.

Groet, Rene

Betrouwbare leverancier

Snelle levering, erg goed ingepakt.
Kan geen beoordeling geven qua smaak omdat ze naar mijn zwager zijn gegaan. Maar hij heeft Matusalem rum eerder erg goed gevonden en wou graag een proeverij met vrienden houden tussen de 7, 10, 15 en 23 jarige. Helaas de 10 jarige was niet beschikbaar. Prijzen zijn ongeveer in dezelfde categorie als van andere aanbieders.

13 december 2025