Ik had een pakketje besteld bij Tradeinn en het was verzonden met PostNL. Om een of andere reden heeft PostNL het in een andere woonplaats bezorgd waardoor ik het niet op kon halen. Na 7 dagen h... Toon meer
Was nogal huiverig door alle negatieve reviews. Ik had een broek retour gestuurd via mondial relay. Kreeg keurig track en trace, en toen mn pakket verwerkt was kreeg ik na n dag mn geld terug. Dus ik... Toon meer
Mijn retourpakket met een merkjeans raakte zoek bij een distributiecentrum in Spanje. Dit werd bevestigd door de vervoerder, maar moest ik claimen bij Trade Inn. Maar Trade Inn houdt mij al meer... Toon meer
Ik had een bestelling geplaatst die halverwege om voor mij onbekende reden retour is gestuurd. Ik kreeg steeds dezelfde antwoorden als via de chatbot wat ik onpersoonlijk ervaarde. Nu ongeveer een maa... Toon meer
Tradeinn is an online retailer for the best deals on branded equipment, clothing, shoes and accessories. Tradeinn means lowest prices are guaranteed, stylish articles and top equipment from the most popular brands in a total of 18 online stores. Whether indoor or outdoor sports, electronics, motorcycle accessories or home and garden products, Tradeinn has something for everyone – all at the best price possible – through the site’s exclusive offers, outlet sales, model sales and flash offers. Tradeinn is the parent company of 18 stores specialized in leisure activities and electronics, with over 2.5 Mio legitimate products of over 10.500 trusted brands available in a HQ of 30.000m2 to ship to 180 countries worldwide (25K orders daily).
C. Pirineus 9, 17460, Celrá, Spanje
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Een Regendeken voor mijn paard besteld. Goed onderzoek naar verricht en dit moet echt een zeer goede deken zijn. Helaas ….
Mijn paard staat drijfnat onder zijn deken. Regent gewoon door.
127,- euro voor betaald voor iets waar ik niets aan heb.

Antwoord van Tradeinn
Schoenen ontvangen bewijzen ze maar niks ontvangen
En wordt niet geholpen zoals het moet ik wacht al van 16 december op mijn schoenen
Klara had het namelijk maar kan ook niet helpen en de website wil niet helpen

Antwoord van Tradeinn
waarom komt het pakket van Tradeinn niet? Totaal geen communicatie. Bol.com verwijst naar jullie. Post nl verwijst naar jullie. Geef aan wat er aan de hand is? Ik wacht al een week

Antwoord van Tradeinn
Na eerdere positieve ervaringen nu fors vertraagde levertijd, zonder dat ik daarover ben geïnformeerd.

Antwoord van Tradeinn
Ik was eerst sceptisch over het bestellen van mijn sportkleding op de website.
Ik zelf kom uit nederland en het moest worden verzonden vanuit het buitenland.
Ik hou het het liefst altijd zo dicht mogelijk bij huis maar de prijs was in tegenstelling met andere sites etc. Veel goedkoper.
Toch er voor gekozen en tot me verbazing was de bestelling er binnen 3 dagen.
Niks op aan te merken, prima bedrijf om te bestellen!

Antwoord van Tradeinn
Mijn e-mail is gehackt heb geen toegang tot mijn mail en mijn bestelinformatie. Wil een order retourneren Alle gegevens doorgegeven Probleem uitgelegd maar nu geven ze geen antwoord. Vraag om een retour label. Geen gehoor. Niets bestellen bij dit bedrijf 😡😡😡

Antwoord van Tradeinn
Al 3 weken aan het wachten op bestelling en nu lijkt pakket verdwenen. Contact met handelaar is niet mogelijk! Schandalig.

Antwoord van Tradeinn
Wat een bedrijf......niet te bereiken.....
Order is onderweg wordt er gezegd via hun systeem. Transporteur zegt het op een bepaalde dag te leveren, maar nooit iets van een mail gehad dat het klaar lag om opgehaald te worden! Via track&trace ook niets te zien. Alleen dat het niet bezorgd is maar wel dat het onderweg is. Na 1,5 week blijkt het gewoon terug gestuurd te zijn naar tradeinn.
Bel je en heb ke uiteindelijk iemand aan de telefoon, spreekt deze persoon gebrekkig engels( we bellen een nederlans nummer ).
1 ster is nog teveel !

Antwoord van Tradeinn
Al verschillende zaken bij tradeinn bestel en alles altijd perfect tot nu . Toen de bestelde schoenen aankwamen zat er een enorme kleur verschil op. Linker schoen leek reeds gedragen. Een retour aangevraagd en een bericht met foto’s meegestuurd zoals gevraagd. Heb net een bericht terug gekregen waar ik met moeite iets van begrijp( is een vertaling van iets) . Waar volgens ik er iets kan van maken instaat dat de foto’s die ze zelf vragen niet de correcte zijn en ik binnen de 7 dagen andere foto’s ( maar welke???) moet terugsturen of de retour word geannuleerd. Ben momenteel in het buitenland voor werk dus dit lukt niet. Dus wat is de conclusie: Tradeinn stuurt mijn vergeelde en gebruikte schoenen. Ik doe wat mij gevraagd word . Ik krijg een bericht waar ik niets van begrijp en ik heb schoen die ik volle pot betaald heb en niet kan dragen. Dankuwel Tradeinn van mij zie je geen bestellingen meer.

Heel slechte communicatie.
Ik kies voor een chase funko, krijg ik een normale funko. Het staat duidelijk in de titel dat het een chase hoort te zijn.
Bij mijn andere 2/4 producten was de doos ervan beschadigt.

Antwoord van Tradeinn
Iets besteld wat helaas kwijt is geraakt bij DPD. DPD heeft dat bevestigd en houdt tradeinn verantwoordelijk. TradeInn geeft alleen gestandaardiseerde reacties op mails als: wacht aub 3 dagen, zie hier de track and trace. Waardeloos dus, geld kwijt. Edit: Kijk maar naar de standaard reactie op mijn review, dat is een beetje hoe het gaat, alleen dus nooit een oplossing. Natuurlijk heb ik het bestelnummer al lang gestuurd…

Antwoord van Tradeinn
Ik heb bij Tradeinn besteld (bestelnummer 64817919). In plaats van thuisbezorging werd het pakket naar een locker gestuurd. Bij het afhalen bleek het pakket leeg: een gesloten doos, maar zonder inhoud.
Ik heb dit direct gemeld. Tradeinn heeft alleen intern onderzoek gedaan en concludeert dat alles correct is ingepakt/verstuurd. Ze willen geen onderzoek starten bij DPD omdat er “geen duidelijke sporen van manipulatie” zouden zijn.
Ondertussen zit ik zonder bestelling én zonder oplossing. Voor mij voelt dit alsof de verantwoordelijkheid volledig bij de klant wordt neergelegd. Erg teleurstellend.
Wat het extra frustrerend maakt: bij vrijwel ieder contactmoment krijg ik een standaard (automatische) reactie terug, en regelmatig gaat die reactie ook nog eens over een heel ander onderwerp dan mijn melding. Dat geeft weinig vertrouwen dat mijn case serieus of inhoudelijk behandeld wordt.
Bestelnummer: 64817919

Antwoord van Tradeinn
Een bestelling geplaatst, op de leverdatum nog geen pakket ontvangen en de klantenservice geeft geen reactie op mijn vraag. De enige reactie die je ontvangt is een standaard bericht, hier al meerdere keren op geantwoord dat dit geen antwoord op mijn vraag is, maar ze lijken het niet serieus te nemen. Ondertussen al 4 dagen meermaals per dag berichten aan het sturen, maar nog geen duidelijk antwoord ontvangen. De service is echt verschrikkelijk!

Antwoord van Tradeinn
Deze buitenlandse dozenschuiver is onbetrouwbaar. Waarschijnlijk verkoopt men afgekeurde producten. Lees eerst de reviews voordat je hier iets besteld. Vorig jaar heb ik een fietsband van een goed merk besteld bij TradeInn. Hij werd een dag te laat geleverd (weg snipperdag). Bij montage bleek die 2 cm te groot, ondanks de juiste maat besteld. Ik heb nog geprobeerd de boutjes aan de binnenzijde van het spatbord in te korten, maar hij paste echt niet. Na een moeilijke communicatie met Tradeinn (Niet met Bol.com) hoorde ik van TradeInn dat de fietsband niet meer retour kon, omdat ik deze gemonteerd/ getest had. Hoe kon ik het anders weten. Geld weg. Maar ook Bol.com wou ook niet mee werken. En ik ben verbaasd dat Bol.com nog steeds met Tradeinn samenwerkt.
Later heb ik contact opgenomen met de fabrikant en deze heeft de band vervangen door een nieuwe passende fietsband. top! Zo kan het ook.
PS er zijn niet veel Inleverpunten van hun MONDIAL RELAY in Nederland voor retour naar Spanje. De dicht bij zijnde voor mij was 50 km rijden. Ik controleer voortaan of ik met een betrouwbare Nederlandse winkel te maken heb. Bezint eer ge begint. Nooit meer bij TradeInn. Vergeet de mee levende reacties hier van TradeInn. In hun mail wisseling zijn ze zo vriendelijk niet.

Aanvraag retour 7016019
Wij bestelden onlangs een product waarvan we absoluut niet tevreden zijn, het werkt niet zoals beloofd. We doen een aanvraag om het te retourneren, maar de klantendienst antwoordt heel traag, naast de kwestie en probeert de verantwoordelijkheid af te wijzen. Uiteindelijk krijg ik de melding dat we het maar met de producent van het artikel moeten regelen. Maar ... met hen hadden we al contact, en horen we dat ze altijd proberen alle mogelijke retouren af te wijzen. Ik laat het hier niet bij, en start een procedure via Paypal.

Antwoord van Tradeinn
Pakket niet aangekomen. Reactie via robot mails. Geld niet terug. Service dikke 0

Antwoord van Tradeinn
Deze winkel is de slechtste die ik ooit ben tegengekomen. Ik ontving een beschadigd product en het was moeilijk om met ze te communiceren. Ik ben verbaasd dat Klarna nog steeds met ze samenwerkt. Mensen, koop daar niets; het is een ramp. Als je jezelf de stress en ellende wilt besparen, vermijd deze oplichterswinkel dan. Ik diende een klacht in en kreeg een reactie met vragen, dus reageerde ik op deze winkel en klaagde opnieuw. En als reactie op mijn antwoorden kreeg ik dezelfde vragen die ik al had beantwoord. Sterker nog, ik kreeg dezelfde vragen in het Duits, terwijl ik denk dat niemand daar een andere taal dan Spaans spreekt. Ik voel me vreselijk bedrogen door deze winkel; ik zit nu met een beschadigd product dat uiteindelijk in de prullenbak belandt. Ik raad deze winkel niemand aan, omdat ze niets om hun klanten geven en de communicatie ongelooflijk moeilijk is. De enige manier om contact met ze op te nemen is via hun website per e-mail. Zelfs als je je telefoonnummer opgeeft, bellen ze niet terug. Ze hebben geen enkel respect voor hun klanten.

Antwoord van Tradeinn
Pakket met ordernummer 66410433 is niet geleverd.
Navraag bij DPD levert de volgende reactie:
“Je hebt gevraagd wanneer jij je pakket in ontvangst kan nemen. Ik heb dit voor je uitgezocht en het lijkt erop dat er iets is misgegaan – Mijn excuses.
Hoe nu verder?
Neem contact op met de verzender van je pakket. Die kan besluiten om een nieuw pakket naar je toe te sturen of een onderzoek te starten bij DPD.”
Dit terwijl Track&Trace duidelijk is dat laatste schakel DPD fout was: niet gedeponeerd bij Pakketpunt.
Klantenservice van Tradeinn echter niet bereikbaar, allerlei vreemde meldingen bij verschillende contactmogelijkheden ("Alleen Westers Alfabet"), ook via app en chat functie.
Behalve onderzoek graag pakket opnieuw verzenden want binnen 1 week nodig ivm reis.
Graag spoedig reactie.

Antwoord van Tradeinn
28 januari schoenen besteld. Maar heb nog niks binnen . We gaan straks de maand maart in . Wil nu wel graag de schoenen hebben gaat om twee paar.
Bestel nr 66007336

Verschrikkelijke webshop.
Er is veel mis.
Het duurt een eeuwigheid voordat je contact krijgt over een bestelling (65959303)
die niet geleverd wordt.
Je kunt ze niet bellen. Ze wijzen naar het koeriers bedrijf.
De website met bestelinformatie klopt niet.
Je ontvangt e-mails met leverdata, maar er gebeurt niets.
Je krijgt automatische antwoorden in plaats van echte antwoorden per e-mail.
Ze nemen geen verantwoordelijkheid!!
Inloggen op je account is lastig.
Er zitten bugs op de website waardoor je in een oneindige lus terechtkomt.
De informatie op de website is onjuist.
Ik heb 7 weken geleden een product besteld dat volgens de beschrijving binnen 3 dagen geleverd zou worden.
Ik heb nog steeds niets ontvangen.
Ik bestel hier nooit meer iets!