Ik had een pakketje besteld bij Tradeinn en het was verzonden met PostNL. Om een of andere reden heeft PostNL het in een andere woonplaats bezorgd waardoor ik het niet op kon halen. Na 7 dagen h... Toon meer
Was nogal huiverig door alle negatieve reviews. Ik had een broek retour gestuurd via mondial relay. Kreeg keurig track en trace, en toen mn pakket verwerkt was kreeg ik na n dag mn geld terug. Dus ik... Toon meer
Mijn retourpakket met een merkjeans raakte zoek bij een distributiecentrum in Spanje. Dit werd bevestigd door de vervoerder, maar moest ik claimen bij Trade Inn. Maar Trade Inn houdt mij al meer... Toon meer
Ik had een bestelling geplaatst die halverwege om voor mij onbekende reden retour is gestuurd. Ik kreeg steeds dezelfde antwoorden als via de chatbot wat ik onpersoonlijk ervaarde. Nu ongeveer een maa... Toon meer
Tradeinn is an online retailer for the best deals on branded equipment, clothing, shoes and accessories. Tradeinn means lowest prices are guaranteed, stylish articles and top equipment from the most popular brands in a total of 18 online stores. Whether indoor or outdoor sports, electronics, motorcycle accessories or home and garden products, Tradeinn has something for everyone – all at the best price possible – through the site’s exclusive offers, outlet sales, model sales and flash offers. Tradeinn is the parent company of 18 stores specialized in leisure activities and electronics, with over 2.5 Mio legitimate products of over 10.500 trusted brands available in a HQ of 30.000m2 to ship to 180 countries worldwide (25K orders daily).
C. Pirineus 9, 17460, Celrá, Spanje
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Tradeinn
Slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt heb al 10 mails gestuurd dat ik geen bevestigings mail heb ontvangen en dat mijn geld wel is afgeschreven en dan na mail 10 want je kunt alleen maar via mail in contact komen zeggen ja vul je ordernummer en je mail in op de site wij kunnen niks doen maar dat is het probleem die heb ik niet gekregen want heb geen bevestiging mail wacht ondertussen al 2 weken op een bestelling niks binnen alles wat ze terug mailen is ook in het engels terwijl alles op de site in het Nederlands staat
Dan kunnen ze nu mooi op deze review reageren door te sturen het spijt ons neem contact op met onze klantenservice maar daar zit het probleem want daar helpen ze je niet verder en kun je weer 10 mails gaan sturen waar geen oplossing uit komt
Geld weg en geen spullen dus

Antwoord van Tradeinn
Waardeloos. Pakket retour gegaan omdat ze niet het juiste adres hebben ingevuld.
Pakket is 7 dagen geleden door TradeInn in ontvangst genomen en wacht nog steeds op mijn geld.
Klantenservice liegt ook nog eens over de status van mijn pakket.
Oplichters zijn het

Antwoord van Tradeinn
Op 19 januari heb ik besteld voor mijn katje. Op de site stond tussen 22 en 23 januari. Kreeg ik vrijdagochtend dit berichtje. Tijdprobleem Door onvoorziene omstandigheden kon de bestelling niet worden afgeleverd.
Nu bel ik vandaag Dpd en die zeggen gewoon ik kan zien dat jou pakket nog steeds in Barcelona is?????? We zijn 1 week verder. Via de klantenservice word je ook niet geholpen. De standaard antwoorden krijg je dan.. Mijn pakket is nu wel kwijt! Het liefst annuleer ik het en bestel ik ergens anders waar het wel deze week nog aankom. Ipv dat ik 1 maand moet wachten voor brokjes eten en natvoer nee bedankt is ook echt geen service sorry

Antwoord van Tradeinn
Zonder enig bericht flinke vertraging van product, niet netjes. Ik heb zelf maar ingelogd om aan info te komen over de bestelling, daar staat dus dat het even 14 dagen later komt. Vertraging is altijd mogelijk maar stuur dan netjes even een bericht. Service: ver te zoeken.

Antwoord van Tradeinn
9 januari besteld en nu op 25 Jan nog niets ontvangen. Communicatie is via robot die geen antwoord geeft op de vraag. Ook middels mail geen antwoord op mijn vraag.
Gaat om order 65519900

Antwoord van Tradeinn
Bestelling gedaan en ontvangen. Niet de juiste maat. Helaas nooit een orderbevestiging ontvangen en daardoor geen retourlabel aan te maken. Klantenservice chat alleen met een robot mogelijk die mij niet helpt tenzij ik een ordernummer opgeef (die ik dus nooit heb gekregen) en mij inlog (als ik dat doe dan staat er 'u heeft geen bestellingen gedaan'). Ik bel meerdere keren naar het telefoonnummer, waarbij ik een spaans bandje krijg, geen mogelijkheid tot engels of nederlands talig, en telkens na ruim 12 minuten wachten eruit wordt gegooid. Niet aan te raden. Nooit meer doen.

Antwoord van Tradeinn
Eind december pufferjack besteld en 4 januari ontvangen. Vanwege onjuiste passing 6 jan via Mondial Relay retour. En dan blijft het stil.....3 weken lang niets en alleen excuus vanwege drukte. Ergste is nog dat dit via Bol.com liep, dus geen beste zet. Geen Trade Inn voor mij meer en voor u.....bezint eer u begint
UPDATE 26-1
Zoals verwacht een standaard reactie met standaard b.s. excuus. Zelfs Bol laat het hier hangen en leunt achterover ! Waardeloze service en communicatie !

Antwoord van Tradeinn
Maat klopt niet met de werkelijkheid, alles duurt lang , terugbetaling duurt ook erg lang en je moet de retour kosten zelf betalen ook als je bewijs levert dat de maat niet klopt , ik had nog een product van hetzelfde merk en het verschil was 6 cm .
Erg slecht , ik koop hier nooit meer iets.

Antwoord van Tradeinn
Binnen een week in huis, goede prijs -kwaliteit.

Doe het niet!
Een 4-pack aan camera’s besteld voor “50% korting” maar wordt er 1 camera opgestuurd. “Sorry, was een catalogusfout, stuur maar terug”. In plaats van dat ze mailen over de fout en geld terugstorten sturen ze bewust een verkeerd pakket op.
En als je moet retourneren begint de ellende pas echt, o.a. met het krijgen van retouretiketten. Oh ja, en denk maar niet dat je je pakket bij PostNL of DHL kunt inleveren.
Goedkoop blijkt maar weer eens duurkoop (en een heleboel frustratie) te zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!

Item not as advertised.
Item different from picture displayed.

Antwoord van Tradeinn
Polsbandjes van Nike besteld als kerst cadeau. Toen het we het pakje open deden bij kerdt feest zagen we dat de polsbandjes beschadigd waren. We melden dit en ze zeiden dat we maar 30 dagen retour hadden, we waren 2 dagen te laat!
(Maar dit was een kerst cadeau)
Ze verkopen dus gewoon beschadigd producten en willen dit niet wisselen!
Zeer leuk is zo een kerst cadeau moeten afgeven!

Antwoord van Tradeinn
Eind november 2 items besteld, normaal binnen de week verzonden. Op de site zag ik dat de bestelling steeds uitgesteld werd. In januari contact opgenomen met de klantendienst. 1 artikel kon niet geleverd worden. Het andere werd verzonden. Nu weer 2 weken verder en er is iets met de levering. Contact opgenomen met de klantendienst maar ik moet het zelf oplossen.

Antwoord van Tradeinn
Defecte telefoon terug gestuurd en wacht nog steeds op mijn geld.
I had bij het bestellen al hele slechte ervaringen en kreeg elke keer als ik contant opnam een antwoord wat niks met mijn vraag te maken had, waardoor het leek als of een Ai robot my elke keer antwoordde.
Toen ik na lang wachten eindelijk de telefoon kreeg, bleek deze defect en had ik dagen nodig om een antwoord te krijgen. Toen ik contact opnam om te melden dat mijn telefoon defect was, kreeg ik als antwoord een excuses dat mijn pakket nog niet aangekomen was. Dit deed me weer vermoeden dat een slechte Ai robot antwoord gaf.
Nu is mijn pakket 2 Januari retour aangekomen bij hun, en ik wacht nog steeds op mijn geld. Maar toen ik vandaag contact opnam, kreeg ik als antwoord dat ze mijn pakket nog niet hadden ontvangen. Aan het bericht te zien was dit weer een standaard antwoord dat een Ai robot stuurde.
Dus weer 1 ster, al zou ik het liefde 0 sterren geven.

Antwoord van Tradeinn
Dat levertijden niet kloppen met wat er bij het bestellen wordt belooft. Hierdoor kon mijn bestelling niet mee op vakantie en heb ik er niets aan gehad. Echt heel slecht!

Antwoord van Tradeinn
ik heb per ongeluk een pakket reour getuurd naar tradeinn in nederland terwijl het naar spanje moest getuurd worden nu doen ze er nieta aan om dit te corrigeren telefoonnummmer werkt niet je krijg geen hulp van ze ik heb er geen woorden voor voel mij echt bedonderd!