Snelle levering en super mooi aanbod. Ik heb jaren gezocht naar een goed kussen en deze is echt super. Geen nekpijn en ligt heerlijk

We waren onze oude slappe kussens zat en na ff Google vonden we deze kussens....echt een vette verbetering....wel wat vulling moeten verwijderen twee keer....maar we liggen nou beide veel beter en mij... Toon meer

Bij het willen verwijderen van de vulling brak bij kussen 1 direct de rits af. Bij kussen 2 gaat de rits ook super moeizaam en er zit een knik in de rits waar ze altijd komt vast te zitten. Heb een ma... Toon meer

Eerder verklaarde ik mensen die hun eigen kussen mee namen buiten de deur (camping, hotel, auto etc.) voor gek.. Na 3 weken slapen op het Traquilo kussen doe ik het zelf ook, oops :) Mijn vorig... Toon meer

1. Beddengoedwinkel

Over Tranquilo

Een hoofdkussen voor iedereen! Zijslaper, rugslaper of buikslaper. Met het Tranquilo® hoofdkussen slaap je comfortabel en kom je optimaal tot rust. Ook bij rugpijn, nekpijn of schouderklachten.

Tranquilo® is een aanpasbaar traagschuim hoofdkussen dat optimaal aansluit bij je persoonlijke wensen. Wij weten dat iedereen anders is en behoefte heeft aan een hoofdkussen op maat. Daarom kun je de vulling van het Tranquilo® hoofdkussen aanpassen aan jouw wensen.

4,3

Uitstekend

Prima kussens.

Fijne site, snelle levering en goed product.

19 november 2024

Antwoord van Tranquilo

Hoi Gerrit, bedankt voor je positieve feedback. Wat goed om te horen dat je tevreden bent met de site en de snelle levering. Het is ook heel fijn dat het kussen goed bevalt! Als je in de toekomst nog iets nodig hebt of vragen hebt, helpen we je graag verder. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Top kussen makkelijk aan je wensen aan…

Top kussen makkelijk aan je wensen aan te passen.

15 november 2024

Antwoord van Tranquilo

Hoi Pieter, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het kussen na wat aanpassingen nu helemaal naar wens is. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Prima kussen

Geen gekkigheid, gewoon een goed in dikte verstelbaar kussen

14 november 2024

Antwoord van Tranquilo

Hoi Jorrit, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat het kussen naar wens is. Als wij je ergens bij kunnen helpen, dan horen we het graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Beter voor de nek

Zowel mijn man als ikzelf vinden de kussens beter voor de nek.

4 november 2024

Antwoord van Tranquilo

Hoi Sabine, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat jullie allebei de kussens als een verbetering voor de nek ervaren. Als we nog iets voor jullie kunnen doen, laat het gerust weten! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Antwoord van Tranquilo

Hoi, bedankt voor je positieve review. Wij vinden het super fijn om te horen dat het kussen zo goed bevalt! Als wij je nog ergens bij kunnen helpen dan horen wij het graag. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

door een fout in adres en een mailtje…

door een fout in adres en een mailtje kreeg ik mijn kussens en ze slapen heerlijk en m,n vriend slaap beter en heb minder last van pijn klachtenen slapen we beter dan op andere kussens

8 november 2024

Antwoord van Tranquilo

Hoi, super bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat na hulp de bestelling goed is aangekomen. Wij zijn blij dat het kussen goed slaapt en helpt bij klachten. Als wij je ergens anders nog bij kunnen helpen dan horen wij het graag. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Heerlijk kussen

Heerlijk kussen, makkelijk aan te passen en heel goed voor nekpijn en rugpijn.
Erg tevreden

3 november 2024

Antwoord van Tranquilo

Hoi Renske, bedankt voor je reactie! Wat fijn dat het kussen zo goed helpt tegen nek- en rugpijn. We zijn blij dat je tevreden bent! Mocht je nog vragen of wensen hebben, dan staan we graag voor je klaar. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Alles is perfect verlopen

Alles is perfect verlopen, levering duurde niet lang , na 2 nachtjes proefslapen, de juiste proportie gevonden en we slapen nu heerlijk, veel minder pijn als we opstaan, het is een aanrader!

26 oktober 2024

Antwoord van Tranquilo

Hoi Anja, bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie nu heerlijk slapen met minder pijn. Mochten wij je nog kunnen helpen dan horen wij het graag. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Top kussen

Snelle verzending.
De kussen slaapt heerlijk. Ik ben zelf iets heel anders gewend en had mijn twijfels. Maar ik slaap van een roosje.

6 oktober 2024

Antwoord van Tranquilo

Hoi, bedankt voor je review! Fijn dat het kussen je zo goed bevalt, ondanks je twijfels vooraf. We zijn blij dat je nu heerlijk slaapt! Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar. Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Makkelijke site snelle levering en…

Makkelijke site snelle levering en producten zoals beschreven ik raad het iedereen aan

1 oktober 2024

Antwoord van Tranquilo

Hoi Willem, bedankt voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat de producten aan je verwachtingen voldoen. We waarderen je aanbeveling enorm! Mocht je nog vragen hebben of als we je ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Kussen

Het is een prima kussen, maar mijn nekpijn is er niet echt mee verbeterd. Hoe ken ik het verschil tussen de warme en de koele zijde van het kussen?

26 september 2024

Antwoord van Tranquilo

Hoi Christophe, bedankt voor je review! Wat jammer om te horen dat je nekpijn nog niet is verbeterd. Misschien helpt het om wat vulling uit het kussen te halen zodat je nek en rug op een lijn liggen.
Het kussen heeft inderdaad twee verschillende kanten,een koele en warme kant. Deze zijn te herkennen aan hoe ze voelen en eruit zien. De koele kant van het kussen glanst een beetje en voelt een stuk gladder aan. De warme kant voelt een stuk dikker aan door het materiaal en voelt niet glad aan. Ik hoop dat dit heeft geholpen en anders helpen wij je graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Behulpzaam

28 september 2024

Antwoord van Tranquilo

Hoi Diana, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de service goed is bevallen. Hopelijk is het kussen ook naar wens. Als wij je ergens nog bij kunnen helpen dan horen wij het graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Heerlijk kussen!

27 september 2024

Antwoord van Tranquilo

Hoi Judith, bedankt voor je positieve review. Wij vinden het erg fijn om te horen dat het kussen zo goed bevalt! Als wij je nog ergens bij kunnen helpen dan horen wij het graag! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

Het is gewoon een goed kussen ik heb…

Het is gewoon een goed kussen ik heb nek hernia ik heb al zoveel kussens gehad nou het was allemaal niets maar dit kussen is super

25 september 2024

Antwoord van Tranquilo

Hoi Lien, bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Wat fijn dat het Tranquilo kussen je eindelijk verlichting biedt na zoveel andere geprobeerd te hebben. We wensen je nog veel comfortabele nachten toe en horen het graag als wij je ergens bij kunnen helpen! Groetjes, Elise van Team Tranquilo 💜

BESTE AANKOOP EVER

We slapen terug stukken beter..vaster..we hadden er al gekocht van 200e en die hielpen niets..deze dus wel. Vorm komt terug na het slapen. Voor ons een zeer goede aankoop.

29 augustus 2024