Snelle levering en super mooi aanbod. Ik heb jaren gezocht naar een goed kussen en deze is echt super. Geen nekpijn en ligt heerlijk
We waren onze oude slappe kussens zat en na ff Google vonden we deze kussens....echt een vette verbetering....wel wat vulling moeten verwijderen twee keer....maar we liggen nou beide veel beter en mij... Toon meer
Bij het willen verwijderen van de vulling brak bij kussen 1 direct de rits af. Bij kussen 2 gaat de rits ook super moeizaam en er zit een knik in de rits waar ze altijd komt vast te zitten. Heb een ma... Toon meer
Eerder verklaarde ik mensen die hun eigen kussen mee namen buiten de deur (camping, hotel, auto etc.) voor gek.. Na 3 weken slapen op het Traquilo kussen doe ik het zelf ook, oops :) Mijn vorig... Toon meer
Over Tranquilo
Tranquilo® is een aanpasbaar traagschuim hoofdkussen dat optimaal aansluit bij je persoonlijke wensen. Wij weten dat iedereen anders is en behoefte heeft aan een hoofdkussen op maat. Daarom kun je de vulling van het Tranquilo® hoofdkussen aanpassen aan jouw wensen.
Marconiweg 15, 3899BR, Zeewolde, Nederland
- info@tranquilosleep.nl
- tranquilo.eu
Top kussen makkelijk aan je wensen aan…
Top kussen makkelijk aan je wensen aan te passen.

Antwoord van Tranquilo
door een fout in adres en een mailtje…
door een fout in adres en een mailtje kreeg ik mijn kussens en ze slapen heerlijk en m,n vriend slaap beter en heb minder last van pijn klachtenen slapen we beter dan op andere kussens

Heerlijk kussen
Heerlijk kussen, makkelijk aan te passen en heel goed voor nekpijn en rugpijn.
Erg tevreden

Alles is perfect verlopen
Alles is perfect verlopen, levering duurde niet lang , na 2 nachtjes proefslapen, de juiste proportie gevonden en we slapen nu heerlijk, veel minder pijn als we opstaan, het is een aanrader!

Top kussen
Snelle verzending.
De kussen slaapt heerlijk. Ik ben zelf iets heel anders gewend en had mijn twijfels. Maar ik slaap van een roosje.

Antwoord van Tranquilo
Makkelijke site snelle levering en…
Makkelijke site snelle levering en producten zoals beschreven ik raad het iedereen aan

Kussen
Het is een prima kussen, maar mijn nekpijn is er niet echt mee verbeterd. Hoe ken ik het verschil tussen de warme en de koele zijde van het kussen?

Antwoord van Tranquilo
Het is gewoon een goed kussen ik heb…
Het is gewoon een goed kussen ik heb nek hernia ik heb al zoveel kussens gehad nou het was allemaal niets maar dit kussen is super

Antwoord van Tranquilo
Zeer goede en vlugge service , topkwaliteit
Zeer goede en vlugge service , kwaliteit van het kussen is super , sinds ik slaap met dit kussen , geen nekpijn meer en heb een goede nachtrust , zou het iedereen aanbevelen
BESTE AANKOOP EVER
We slapen terug stukken beter..vaster..we hadden er al gekocht van 200e en die hielpen niets..deze dus wel. Vorm komt terug na het slapen. Voor ons een zeer goede aankoop.
We hebben de kussens nu een maand in…
We hebben de kussens nu een maand in gebruik en onze slaapkwaliteit is verbeterd, ze verminderen ook het snurken wat ook de bedoeling was! Echt tevreden met deze aanschaf!