Deze bank is de meest nutteloze bank ooit. Geld storten kan niet, een fysieke bank bestaat ook niet. De pas en app werken allebei heel vaak ook niet. Als ik wil bellen/chatten met een medewerker kan d... Toon meer
Prima bank met doelstellingen waar ik volledig achter sta. Ja, wat technologie betreft lopen ze altijd wat achter, maar inmiddels werken Apple en Android pay prima en betalen met wearables ook. In het... Toon meer
Ik was van plan een fonds in zijn geheel te verkopen. Aangezien de bank beleggingskosten ter waarde van € 22.13 ! in moest houden kon ik gedurende 4 dagen deze verkoop niet doen. Toen besloo... Toon meer
Ben mijn wachtwoord vergeten om in te loggen bij mijn Triodos hypotheek. Dan kun je een mailadres opgeven en dan zou je binnen 5 minuten een nieuw wachtwoord krijgen. Een uur later nog niets gekregen.... Toon meer
Heel blij met Triodos
Heel blij met Triodos. Zowel privé als zakelijk rekeningen en verloopt altijd heel goed!
Ik was uit idealisme naar Triodos…
Ik ben uit idealisme naar Triodos overgestapt. De idealen heb ik nog maar niet bij Triodos. Positief is dat als je belt er iemand aan de lijn komt. Echter:
- geen rente op spaarrekening
- certificaten affaire is bizar. Mens schuift het af op regelgeving die dwingt tot stoppen verhandelbaarheid certificaten
- het lijkt er steeds meer op dat Triodos duurzaamheid als verkooptrucje hanteert. Vroeger noemden ze dat: links “llulen”, rechts zakken vullen.
- triodos heeft geen Idin, geen apple pay
- kinderrekening is niet gratis met het bizarre argument dat kinderen dan alvast kunnen wennen aan het feit dat bankieren geld kost.
- je bent een dief van je portemonnee als je bij Triods zit. Andere banken zijn goedkoper en hebben betere dienstverlening. Met die winst kan ik zelf mijn duurzaamheids agenda invullen.
Zakelijke rekening openen en sluiten was een drama.
Zakelijke rekening openen was een drama, opheffen is net zo moeilijk. Klantenservice “verschil in verwachtingspatroon”, bevestiging van opzeggen “krijgt u na stoppen rekening”
Tussen haakjes : wij nemen potentiële klanten de maat over milieubewustzijn en doen dat met FORMULIEREN OP PAPIER PER POST 🙈🥺🙊
Voordelen die belangrijker zijn dan gebruiksgemak
Triodos is een bank die alle benodigdheden heeft om transacties te doen. Ja, je kunt geen contact geld storten en hebt geen apple pay, maar je geld wordt eerlijk geïnvesteerd in projecten die de wereld verbeteren, in tegenstelling tot foute banken die die voordelen wel hebben (Pax rapport, Rijksoverheid, 2022). Ik kies nog steeds voor een rekening bij Triodos, omdat ik wil dat mijn geld de wereld verbeterd. (Met foute banken bedoel ik investeringen in de wapenindustrie, fossiele brandstoffen, ontbossingen en ga zo maar door…)
Ontzettend BOOS!
Mijn rekening wordt nu voor de tweede keer uit het niets beperkt/geblokkeerd.
Dit is gekomen toen een vriend van mij zojuist 4000,- heeft overgemaakt voor het kopen van twee cd spelers voor zijn zaak. Ik heb nu géén toegang meer om opdrachten uit te voeren. Kan dus geen betalingen (overmaken) meer verrichten.
Als ik een opdracht wil uitvoeren, iets wil betalen/overmaken dan krijg ik de volgende melding:
Er zijn op dit moment géén Rekeningen actief voor betalingen.
Ik heb morgenvroeg de afspraak staan voor het kopen van deze twee cd spelers en vanwege deze actie, kan ik dus deze afspraak niet nakomen. Want ik kan niet meer bij mijn geld! Ik ben op dit moment zo ontzettend woedend! Ze kunnen dit gewoon niet maken!!! En het bizarre van alles is ook nog dat dit al eens een keer eerder is gebeurd. Toen heb ik zoveel telefoontjes met ze gepleegd, waarbij er de eerste 10 gesprekken werd gezegd (geheimzinnig werd gedaan) dat ik een brief ga thuiskrijgen met een aantal (controle)vragen die ik moet beantwoorden. Toen voor de laatste keer na een aantal dagen contact gehad nog één geprobeerd om een fatsoenlijk antwoordt te krijgen. Kreeg ik ineens een medewerker eraan die mij dus wel fatsoenlijk heeft geholpen en het probleem meteen heeft opgelost en gezegd dat dit een fout van hun zelf was?!
En nu jij….
Ik ben het helemaal eens met Joost
Ik ben het helemaal eens met Joost. Ben al vanaf juli bezig om een zakelijke rekening geopend te krijgen bij de Triodos. Ze kennen me, want ik ben ook particulier klant, maar dat mag niet baten.
Oneindig lang en keer na keer aan de telefoon met een medewerker, die 80% van de tijd aan het woord is en maar door blijft gaan totdat hij je lelijke kant naar boven haalt.
En dan, als je het ene na het andere document geleverd hebt dan toch blijven zeuren over dat mijn aandelen register niet in orde is en dat ik maar terug moet gaan naar de notaris om een document van 15 jaar geleden aan te laten passen, zodat Triodos mij een rekening kan verschaffen. Zou ik dan pas echt betrouwbaar zijn?
Als ik de reacties hieronder lees, moet ik misschien maar blij zijn dat ze me geen rekening willen verschaffen.
Heel blij met Triodos
Heel blij met Triodos, de enige échte duurzame bank. ASN valt onder de paraplu van SNS reaal. Gered door de overheid dus. Triodos heeft nooit haar hand opgehouden bij de staat, dus heb ik daar graag wat meer voor over. Hypotheek daar ook inmiddels, met een korting bij verduurzaming!
Prima bank!
Eindelijk weg bij de grootste stikstofbank van Europa: de Rabobank. Digitalisering loopt iets achter bij Triodos, maar daar is prima mee te leven. Overstappen was fluitje van een cent. Klantenservice per telefoon een dikke 10.
Elke stap is zo moeizaam
Wij twijfelden als stichting tussen ASN en Triodos en hebben de fatale keuze gemaakt voor Triodos. Met een bestuur van slechts 3 artsen, kostte het Triodos 5 maanden om de integriteitscheck af te ronden, o.a. omdat ze bleven mailen dat de ingevulde gegevens incompleet waren. Het invulscherm gaf echter altijd aan dat de aanvraag volledig was.
Vervolgens werd de identifier verkeerd geleverd, totdat we contact opnamen met de klantenservice. Vervolgens kregen we een identifier, waar de meegestuurde initiële pincode niet voor werkte, waardoor ie blokkeerde na 3 pogingen (i.p.v. de 4 pogingen die je zou hebben).
Volstrekt onbetrouwbare bank
Volstrekt onbetrouwbare bank. Breng uw geld daar niet naar toe want u kunt er een paar jaar niet meer aankomen en bent het dan kwijt. Eerder gedane beloften worden zomaar teruggetrokken.
Ik had bij ethisch bankieren toch een hele andere voorstelling.
Stel uw geld veilig nu het nog kan.
Rekening openen kan alleen via Triodos Bankieren app, die heb ik niet en wil ik niet
Ik wilde zojuist een rekening openen bij deze bank, maar dat kan alleen met een Triodos bankieren app. Die heb ik niet en die wil ik niet.
Ik vind het heel vervelend dat je verplicht wordt tot het downloaden van dit soort dingen.
Voor mij dus geen Triodos bank, helaas!
Goede bank
Al jaren klant bij triodos, nooit problemen mee gehad.
Gister was mijn rekening geblokkeerd door te veel foutieve inlogpogingen, ik moest toen naar de klantenservice bellen en aangezien ik stotter vond ik dat wel vrij spannend. Maar er nam een hele aardige en geduldige mevrouw op, leuke bank alleen ik mis wel modernisatie.
Criminele bank, oplichters hoe is het mogelijk dat deze criminele bank bestaansrecht heeft doe er alstublieft geen zaken mee .
Deze bank is crimineel doe er geen zaken mee alstublieft hoe heeft deze nep bank bestaansrecht hoe kan dit in dit land.
Big Brother Bank
Ik wilde een bankrekening openen als extra rekening naast mijn huidige rekening bij een andere bank.
Het openen van een Triodos rekening kan alleen via hun app, met behulp van je gezicht voor gezichtsherkenning en de locatie op je mobiel moet aanstaan. Voor velen zal dit allemaal normaal klinken vandaag de dag. Voor vele anderen is dit echter ongewensd. Voor mij was het een reden om ervan af te zien en elders een rekening te openen die niet afhankelijk is van technologie die privacy niet respecteerd. Zo "ouderwets" ben ik dan gelukkig nog wel.
Ga aub naar een bekende bank voor een…
Ga aub naar een bekende bank voor een hypothecaire lening. Is al maanden aangevraagd en nog steeds niet in orde. Hebben rekeningen die niet kunnen betaalt worden, rekeningen die we nooit gaan recupereren omdat alles veel te lang duurt. Wanneer je belt schepen ze u af! Ze spelen bij de mensen hun centen!
Duur en nauwelijks service
De duurste bank qua maandelijkse kosten. Weinig tot geen service: geen kantoren of mogelijkheid tot contact met (persoonlijke) adviseur.
Maar waarom ik deze review plaats: volgens Triodos kan je je (particuliere) betaalrekening opheffen in de app via "Meer" > "Rekeninginstellingen", maar die mogelijkheid bestaat helemaal niet!
Dat betekent dat ik een formulier moet invullen en opsturen, wat Triodos binnen 5 werkdagen verwerkt - met de kans dat ik onnodig een extra maand aan bankkosten betaal.... Gauw weg bij Triodos
vertrouwen en geld verloren
Ik gaf mijn vertrouwen en een deel van mijn geld en ik ben ze beide kwijtgeraakt.
Ooit rekeninghouder geworden vanuit…
Ooit rekeninghouder geworden vanuit idealisme. Maar nu kostenstructuur te hoog, en door de handel in certificaten te sluiten en af te waarderen het belang van de vele kleine beleggers in de bank totaal verkwanseld. Voor normale mensen staat dit gelijk aan diefstal.
ONGELOOFLIJK
ONGELOOFLIJK! eenzijdige beslissing om de certifikaten met 30% te verminderen, na jaar blokkering van transacties, gevolg: > 10k kwijt; ik ben voor het goede doel klant geworden, blijken DIEVEN te zijn!