Het is echt uiterst irritant als je al je gasten hebt gevraagd om iets te kiezen van het menu, je bestelling wilt plaatsen en het restaurant dan de bestelling weigert aan te nemen. Het moet toch simpe... Toon meer
Slecht, de kortingscode werken nooit. Ik heb het vaker gekregen als cadeau of als eerste bestelling en daarna staat er dat het niet meer geldig is terwijl ik er steeds berichtjes van krijg. Heel verve... Toon meer
Toen ubereats hier pas starte in Leuven waren er grote kortingen en de helpdesk was vriendelijk en behulpzaam. Als er tegenwoordig een item van je bestelling niet hebt gekregen en het staat niet apart... Toon meer
Eten om 11 uur besteld bij THUNDERBUNS in Zwijndrecht en nooit gehad. Nu bericht ik uber eats om mn geld terug te vragen zeggen ze dat ze de restaurant hebben gevraagd rn dat ik mn eten heb gehad. De... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Wassen neus: groene kaart met "Bespaar 45 euro"
Groene bon/kaart in de brievenbus ontvangen met op de voorkant "Bespaar €45" en op de achterkant bij punt 4 "Bespaar 15 euro op je eerste 3 bestellingen vanaf 20 euro". Plus een kortingscode beginnend met ETEN en dan 4 cijfers. Dan zou je toch denken dat je 3x een bestelling kunt plaatsen, en dan 3x 15 euro korting krijgt. Best aantrekkelijk om daarvoor Uber Eats te gaan gebruiken.
De 1e keer ging helemaal goed, de 2e keer was de hele kortingscode verdwenen. Deze meldingen verschenen:
- Promotiecodes zijn niet beschikbaar voor dit account en alle ritten worden voor de volledige prijs in rekening gebracht
- Je hebt deze promotie al toegepast
- TooManyRequests
Vervolgens hulp gevraagd via de chatfunctie (telefoon en email bestaan uiteraard niet..). Dan begint de ellende. Waarschijnlijk grotendeels AI-gestuurd, met bij ieder bericht 'Sorry voor de verwarring' en 'Bedankt voor uw geduld' blablabla. Ik heb wel 4-5 keer het antwoord gehad "Please note that the (New User) promotion is valid only on the first trip/order taken by a new user". Maar de groene kaart spreekt toch echt van "je eerste 3 bestellingen". De logische vraag hoe het dan wel werkt werd keer op keer niet beantwoord.
Op een gegeven moment leek het opgelost: "We checked your account and confirmed that there were no issues, so we have adjusted the account settings so that promotions can be used again."
Nadat ik de kortingscode nog steeds niet kon (her)activeren, waren de antwoorden in de chat weer zoals in het begin, dat de korting alleen de 1e bestelling zou betreffen.
Uber Eats op deze manier is: hopeloos, frustrerend, klantonvriendelijk en misleidend.
Bezorging werd maar later en later ...
Bestelling om 12:15 gedaan en bezorger zou met 20 a 25 min arriveren...
Om 13:30 was de bezorger er nog niet en heb om deze reden mijn bestelling geannuleerd om 13:45 , het werd maar later en later...
Het is zelfs 1 ster niet waard
Het is zelfs 1 ster niet waard
Bij bestelling wordt een tijd aangegeven maar deze klopt totaal niet ik ben nu al 1 uur langer verder dan deze tijd en de tijd van bezorgen schuift steeds meer op
Vraag me af of het überhaupt wel geleverd word
Volgens restaurant zijn er dan geen bezorgers beschikbaar op een maandag om 15h ???
Veel betalen voor een zeer slechte levering service
Eten besteld betaalt en niks gekregen
Eten besteld betaalt en niks gekregen
Wachten niemand bereikbaar.
Zal de volgende keer wel een ander manier vinden om aan eten te komen.
Maar ik denk dat ik uber eats nooit meer gebruik
gewoon nep
1,5 uur gewacht op een bestelling die 30 minuten zou duren. Werd continue verschoven, uiteindelijk zonder pardon na 1,30 minuten geannuleerd en ubereats onbereikbaar
Dit was alles behalve in orde!!!!
Dit was alles behalve in orde!!!!! mijn eten moest gebracht worden aan mijn huis, ten eerste heeft hij mijn eten onbewaakt buiten laten staan in het slechte weer en ten tweede toen ik de deur opendeed stond mijn eten hier helemaal niet!! Toen ik naar ubereats belde om dit te zeggen en vragen of ze tenminste een nieuwe levering konden brengen of mijn geld terug geven waarop ik het antwoord kreeg dat ze niets konden doen!! Wat een service!! 15€ in de vuilbak!
Zeer slechte ervaring met Uber Eats
Zeer slechte ervaring met Uber Eats. Mijn bestelling is nooit aangekomen, terwijl ik rond het hele gebouw ben gelopen om mijn bestelling te zoeken. De bezorger heeft mijn bestelling ergens achtergelaten zonder mij te bellen en zonder duidelijke locatie. Ik heb geen foto en geen enkel bewijs van levering gekregen.
Toen ik contact opnam met de helpdesk, werd mijn terugbetaling telkens geweigerd zonder duidelijke reden. Elke keer opnieuw kreeg ik hetzelfde automatische antwoord dat "alles in orde was", terwijl ik mijn bestelling nooit heb ontvangen. Zelfs toen ik expliciet om bewijs vroeg, kreeg ik helemaal niets te zien.
Ik begrijp echt niet hoe dit zogezegd mijn fout kan zijn. Ik heb alles gedaan wat ik kon, maar Uber Eats neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Uiteindelijk moest ik zelfs via mijn bank een klacht indienen om mijn geld terug te krijgen.
Dit is geen klantenservice dit is klanten afwimpelen. Echt teleurstellend
Zo klaar met hun bs
Zo klaar met hun. Na 1,5u wachten krijg ik een melding dat het eten onderweg is en 6 min later dat het geannuleerd is, zonder pardon of compensatie oid?
Service en bezorgkosten worden steeds duurder maar voor wat
Ik bestelde eten van een fantastische…
Ik bestelde eten van een fantastische plaats waar de driver deze snel oppikte en mijn kant opkwam. Daarna is hij toch 45 min moeten stoppen om een andere bestelling op te pikken?! Op de app kan je nergens terecht voor een klacht. De uitleg er is een warmtezak van een chatbox is alles wat je krijgt.
Kaaskroketten waren terug aan het stollen vanbinnen zo koud was alles.
Oneetbaar en ook dingen die niet terug op te warmen zijn.
En daar zit je dan na 1,5u nog steeds geen eten en veel geld verloren.
Uber eats is niet meer wat het geweest is. 0 klantgericht
Blijf weg bij dit bedrijf
Blijf weg bij dit bedrijf. Als het goed gaat geen probleem maar o wee als het mis gaat. Geen normale communicatie mogelijk. Wanneer wordt er eens ingegrepen bij dit soort bedrijven?
slecht, slechter, slechtst (oplichters)
na twee maal te bestellen bij uber eats voor macdonalds is er geen bezorger beschikbaar. een triestige firma, waarom doen jullie dit dan? twee maal mij laten vangen, anders kon ik een broodje besteld hebben op mijn werk.. dus geen eten gehad danku uber eats!!!! nooit meer bestel ik bij jullie. app is verwijderd
Bestelling nooit geleverd
Bestelling nooit geleverd, ondanks dat op de app staat van wel. Er is geen enkel contactpunt, je kan enkel een automatisch menu doorlopen om te melden dat je bestelling niet geleverd is, maar komt dan terug op de startpagina uit bij de laatste stap. Er is nergens een mailadres, telefoonnummer of klantendienst gegevens beschikbaar. Je loopt dus enkele tegen de chatbot aan. Dit was de eerste en laatste keer dat ik deze dienst gebruikt heb.
Betaling
Had een bestelling gedaan, en betaald maar mijn bestelling is niet binnengekomen bij het restaurant. Had het restaurant zelf opgebeld maar ze konden niks doen, en dan moet je contact opnemen met Uber Eats, nou ben benieuwd of ik mijn geld nog terugkrijg.
Mag voor hun hopen van wel anders bestel ik nooit meer iets via Uber Eats.
Oplichterij
Ik heb via Uber Eats een bestelling geplaatst die na meer dan een uur nog steeds niet was opgehaald en niet onderweg was. Annuleren werd meerdere keren geweigerd, terwijl de bestelling duidelijk niet werd uitgevoerd. De klantenservice hielp totaal niet: ik werd zelfs herhaaldelijk uit de chat gegooid zodra ik om een oplossing vroeg.
Pas nadat ik wees op mijn rechten als consument en duidelijk maakte dat ik verdere stappen zou ondernemen, werd de bestelling ineens wél geannuleerd. Dit geeft sterk de indruk dat je eerst wordt afgepoeierd en onjuist wordt geïnformeerd, terwijl annuleren dus gewoon mogelijk blijkt.
Je wordt aan het lijntje gehouden, krijgt verkeerde informatie en moet blijkbaar dreigen met je rechten om te krijgen waar je sowieso recht op hebt. Uber Eats neemt geen verantwoordelijkheid en biedt pas een oplossing als je zelf juridisch moet gaan duwen. Echt teleurstellend
De communicatie van Uber Eats is waardeloos
De communicatie van Uber Eats is geautomatiseerd en met AI. Je krijgt niemand te spreken en ze lossen je probleem met een verkeerde, en daarna een tweede betaalde natte en koude bestelling niet op. Ze geven je wat korting voor iets wat niet goed is. Ze nemen 0 verantwoordelijkheid in het oplossen, de eettent ook niet en die verwijzen weer naar Uber Eats. Het blijven chatbots met dezelfde antwoorden die gewoon doorgaan tot je het opgeeft. Ze lezen de berichten ook niet. Schandalig slechte communicatie (als je het zo al kan noemen) en 0 verantwoordelijkheid.
Heb mijn eten koud ontvangen en uber…
Heb mijn eten koud ontvangen en uber eats wil me mijn geld niet terug geven….
Nooit nog met uber eats..
Nooit nog met uber eats... Wat een mislukking seg! Als je iets wilt bestellen, sorry er zijn geen bezorgers in de buurt. Ja wat is het nut dan, dat ik probeer te bestellen via jullie?? 5x voorgevallen! Dan een fout bij afrekenen.... Nooit nog uber eats en ik ga gewoon terug naar Takeaway!! App gede-geïnstalleerd!
Drank uitgelopen
Drank uitgelopen, eten was nat/koud.
Je krijgt geen feedback/ reactie terug.
Verschillende restaurants bij Uber Eats…
Verschillende restaurants bij Uber Eats in Groningen verplichten nu ineens een ijsje en of drankje te bestellen, de optie geen ijsje en/ of drankje zoals bij restaurant Florence of Santorini in Groningen is er niet meer. Kortom je kunt dan niet je bestelling afronden. Ongelooflijk associaal ! Aslof het hun portemonnee is😈 De Klantenservice is alleen te vinden wanneer er iets is met je bestelling maar algemene vragen en klachten, ho maar. Let op ! Nederland word een barbaars land, waar aansprakelijkheid van instellingen niet meer hoeft door de weinige opties ergens anders heen te kunnen en dus macht van bedrijven. De overheid laat dit juiste toe en doen dit zelf ook, deze oosterse ideeën en invloeden, manipulatie ideeën om je stom te maken.