UberEATS Reviews

115.819
TrustScore 2 uit 5

2,2

Het is echt uiterst irritant als je al je gasten hebt gevraagd om iets te kiezen van het menu, je bestelling wilt plaatsen en het restaurant dan de bestelling weigert aan te nemen. Het moet toch simpe... Toon meer

Slecht, de kortingscode werken nooit. Ik heb het vaker gekregen als cadeau of als eerste bestelling en daarna staat er dat het niet meer geldig is terwijl ik er steeds berichtjes van krijg. Heel verve... Toon meer

Toen ubereats hier pas starte in Leuven waren er grote kortingen en de helpdesk was vriendelijk en behulpzaam. Als er tegenwoordig een item van je bestelling niet hebt gekregen en het staat niet apart... Toon meer

Eten om 11 uur besteld bij THUNDERBUNS in Zwijndrecht en nooit gehad. Nu bericht ik uber eats om mn geld terug te vragen zeggen ze dat ze de restaurant hebben gevraagd rn dat ik mn eten heb gehad. De... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

116K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(115.819)

9.067 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte service über eats

Het is maar dat ik niet later dan 1 ster kan geven, anders had ik dat gedaan. In het weekend een bestelling geplaats van €63, die heel slordig is bezorgd. Al het drinken was over het eten gevallen ( kartonnen verpakking) alles soggy. Gelijk een melding gemaakt en geprobeerd een foto te uploaden, die vervolgens niet werdt geaccepteerd door hun systeem. Omdat ze geen foto kunnen zien en krijgen omdat het eten per direct is weg gegooid. Blijven ze maar knippen plakken dat ze het nodig hebben en ik meerdere keren situatie uitleggen waardoor het nu niet gaat. Komen ze met een shit oplossing vergoeding van €9,95. Ik heb wel €63 weg gegooid en je betaald nog eens €4,99 voor service kosten voor wat voor shit!!

21 november 2025

een zeer slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Biedt geen enkele service. We moeten echt allemaal opstaan tegen deze oplichters hoor. Ze verschuilen zich achter de bezorgers, die miss ook niet geweldig zijn, maar ze doen iig hun werk. Ik heb een grote bestelling geplaatst voor een groep kinderen die 2uur moeten wachten op hun toetjes. Teleurstellende afloop uiteraard.

23 november 2025

Slecht systeem

Ik heb een bestelling gedaan en betaald, beweert het restaurant geen bestelling te hebben ontvangen van mij. Geld kwijt en geen eten. Hier bestel ik nooit weer.

22 november 2025

Niet bestaande service

Besteld bij een restaurant dat nog voor een bepaalde tijd open was. Wij wachten en wachten… Uiteindelijk het restaurant gebeld om te vragen waarom de bestelling niet werd opgehaald, blijkt het dat uber eats nooit een bezorger had gestuurd/niemand de order had aangenomen. Ze hebben niks laten weten en wij zaten met honger te wachten. Compensatie kan je natuurlijk ook niet krijgen. Gelukkig was het restaurant zelf begripvol. Het is de zoveelste keer dat zoiets gebeurt bij ons bij uber eats de laatste tijd, als ze geen veranderingen maken gaat dit niet lang meer duren. Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar mee!

19 november 2025

Ze annuleren gewoon een bestelling die…

Ze annuleren gewoon een bestelling die je vervolgens voor 5 euro meer bestelkosten weer kan doen. Ondertussen moet je 3 dagen wachten op het reeds betaalde geld. De helplijn sluit je gewoon na een standaard response.

18 november 2025

Uber Eats afhandelen aub

Mijn zoon heeft gisteren rond 18:30 uur een bestelling geplaatst via Uber Eats bij Smookies Burgers en Shakes te Dordrecht Na ruim 2 uren wachten (absurd) en trachten om telefonisch contact te krijgen (steeds in gesprek toon) is mijn zoon uiteindelijk naar het bedrijf/restaurant gereden. En wat bleek? Smookies Burgers en Shakes bleek gesloten te zijn ! Hoe is het mogelijk dat er wel een bestelling geplaatst kom worden via Uber Eats? In Uber Eats app staat de bestelling 'als zijnde afgeleverd'. Dat kan dus helemaal niet. Zo omgaan met klanten vind ik onacceptabel. Mijn zoon is 'na uren wachten op zijn 'niet ontvangen bestelling' uiteindelijk naar MacDonalds gereden. Dus onnodige benzinekosten!! Wie betaalt dat? Vanwege privacy noem ik niet zijn volledige naam. Zijn achternaam begint met een A (voorletter Q). Moet in systeem zichtbaar zijn. Ik ga er vanuit dat de kosten volledig worden vergoed. Graag een reactie naar mijn zoon.

17 november 2025

Geven niks om hun klanten

Ik heb een brief ontvangen per post dat ik bij mijn eerste drie bestellingen 15 euro korting zal ontvangen, de eerste keer ging dit perfect. Totdat ik nog een bestelling wou doen en de code niet meer geldig was?! Ik heb contact opgenomen, een foto gemaakt van de code die ik heb ontvangen, en ze zeggen letterlijk:

We begrijpen je bezorgdheid en onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren.

Helaas kunnen we deze promotie niet aan je account toevoegen.

We begrijpen dat dit niet het antwoord is waarop je had gehoopt, maar we zullen deze beslissing niet herzien.

Dit is toch niet normaal? Ik heb recht op iets en er is niks wat ze eraan kunnen doen? Ze denken totaal niet met je mee, alleen maar nieuwe klanten werven maar zodra er iets mis is dan doen ze niks voor je.

Absurd!

16 november 2025

Verwijder heel snel deze app van je telefoon

Wat een slecht bedrijf is dit. Bestelling geaccepteerd zonder bezorgers te hebben in de buurt. Vervolgens half uur doen alsof de bestelling in voorbereiding is en dan annuleren. Moet ik van het restaurant horen dat ze gewoon open zijn maar geen bestelling binnen hebben gehad want dat gebeurd pas als de bezorger is toegewezen. En voor deze service rekenen ze bijna 10 euro op een 45 euro bestelling.

14 november 2025

Geen terugbetaling ontvangen

Ik zou twee terugbetalingen ontvangen. Van twee bestellingen die ijskoud aankwamen. Uber eats blijft volhouden dat zij dit hebben terugbetaald. Echter niets ontvangen, op geen enkele van mijn rekeningen. Zo kan je natuurlijk veel poen scheppen als je mensen in het zak zet!

Enkel en alleen chatten met een bot die geen antwoorden geeft en anders langer dan 8u wachten op een persoonlijk antwoord. Verschrikkelijke klantenservice.

NOOIT MEER BESTELLEN BIJ UBER EATS

14 november 2025

De bestelling was niet volledig

De bestelling was niet volledig geleverd en de klantenservice was heel slecht! Je kon alleen via de chat contact opnemen en er werd iedere keer in een nieuwe chat gereageerd, dat was heel onhandig. Ook het oplossen van de niet-volledige bestelling deden ze niet goed. Zeer teleurstellend. Ik voel me echt afgezet.

13 november 2025

Wat slecht

Ik dacht na een jaar, ik ga weer een keer bestellen. Stom. Had ik niet moeten doen. Ubereats is echt niet oké. Blijkbaar is de uiterlijke bezorgtijd, de vroegste bezorgtijd. Mijn bestelling zou om 18:40u komen maar toen bleek dat de bezorger nog uit Verweggistan moest komen om de bestelling op te halen. En nog verspringt de bezorgtijd. Was helemaal vergeten wat een Amerikaanse commerciële oplichters dit zijn. 1 keer, laatste keer en nooit meer. Alleen nog thuisbezorgd. Altijd bereikbaar en oplossingsgericht. Ubereats wil alleen je geld en verder zoek je t maar uit. Maar ach, alles wat je ten koste van n ander doet, krijg je uiteindelijk in drievoud terug. Toedeledoki!

12 november 2025

Slechte bedrijven, slechte klantenservice

Vorige keer bij Ubereats zelf m’n bestelling op moeten halen omdat ze geen bezorger konden vinden. Koude pizza’s & als ik geweten had dat ik het zelf op moest halen, had ik nooit besteld. Afgelopen vrijdag opnieuw besteld bij Ubereats. 2x Burger menu. Drinken, salade en de saus was niet aanwezig, alsof ze de ‘koude’ tas vergeten waren. Nog altijd geen terugbetaling of wat dan ook ontvangen. Voor een 2 burgers en een frietje 55 euro betaald. Ik ben geen fan meer van Ubereats. Slechte klantenservice.

7 november 2025

Heb een bestelling van 100 euro gedaan…

Heb een bestelling van 100 euro gedaan maar op het verkeerde adres, bestelling meteen geannuleerd, maar uber eats melde dat de bestelling al werd bereid dus in rekening gebracht ging worden.
Restaurant gebeld en die hadden de bestelling nog niet eens binnen!!!
Na in een jaar tijd 5000 euro plus te hebben uitgegeven aan uber eats, heb ik de app verwijderd.
Nooit meer!

2 september 2025

Verschrikkelijke service

Verschrikkelijke service. Je maakt een klacht aan en ze sluiten die gewoon af met een vals antwoord dat zogezegd de refund al zou gebeurd zijn. Niets daarvan is waar. Is weer zo'n dienst die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de mensen gewoon geen klacht meer kunnen doen. Je kan niemand opbellen, ze sluiten de aangemaakte klacht zomaar af. Ik bestel hier nooit meer.

30 oktober 2025

Uber Eats: onbereikbaar en app werkt slecht

Ik was eigenlijk altijd wel tevreden over Uber Eats. Maar de laatste twee ervaringen (in 1 week tijd) zijn zeer teleurstellend.
De eerste keer deed ik een bestelling en verscheen de betalingsmogelijkheid niet. Zojuist had ik toch maar weer een bestelling gedaan van 2 gerechten waarvan er maar 1 was doorgekomen: Een voorgerechtje van 6,95 euro wat mij bij de eindafrekening notabene 14,50 euro had gekost! Vier kipkluifjes waarvan ik neig om de botjes ook maar op te knagen voor dat geld…
Het erge vind ik dat je Uber helemaal niet kunt bereiken bij problemen (niet per mail maar ook niet telefonisch). Zij zijn heel ongrijpbaar. De app vind ik ook niks want ik kon na de bestelling niet eens herleiden wat ik uiteindelijk zou krijgen. Thuisbezorgd heeft wel een goede service- en dienstverlening, heeft een telefoonnummer en lost een probleem meteen op weet ik uit ervaring. So, no Uber Eats for me anymore.

7 november 2025

Nep aanbiedingen

Ik ontving een aanbieding in de mail. Ik probeerde deze toe te passen op mijn bestelling, en na gedoe met de betaalmethode kon ik betalen, toen bleek opeens dat ik de code niet kon toepassen. Dus ik probeerde het bij een ander restaurant, toen werd er geclaimd dat ik op mijn account de code niet kon gebruiken, en toen ik in de app probeerde de code toe te voegen, stond er dat hij niet bestaat. Volledige scam, vertrouw dit bedrijf niet want ze liegen over aanbiedingen.

6 november 2025

Waardeloze club

Waardeloze club. Eten bestellen 2 uur wachten en dan ontvang je bericht dat je bestelling is geannuleerd. Geen reden of uitleg. Niet te bereiken deze club. Wel ontdekt dat je veel duurder uit bent via Iber. Het is niet enkel de rit en toeslag. Ze rekenen ook op het gerecht nog eens extra. 80 euro bij uber kost in het rest 45 euro. Weg met mijn account. Houdoe.

1 november 2025