Het is echt uiterst irritant als je al je gasten hebt gevraagd om iets te kiezen van het menu, je bestelling wilt plaatsen en het restaurant dan de bestelling weigert aan te nemen. Het moet toch simpe... Toon meer
Slecht, de kortingscode werken nooit. Ik heb het vaker gekregen als cadeau of als eerste bestelling en daarna staat er dat het niet meer geldig is terwijl ik er steeds berichtjes van krijg. Heel verve... Toon meer
Toen ubereats hier pas starte in Leuven waren er grote kortingen en de helpdesk was vriendelijk en behulpzaam. Als er tegenwoordig een item van je bestelling niet hebt gekregen en het staat niet apart... Toon meer
Eten om 11 uur besteld bij THUNDERBUNS in Zwijndrecht en nooit gehad. Nu bericht ik uber eats om mn geld terug te vragen zeggen ze dat ze de restaurant hebben gevraagd rn dat ik mn eten heb gehad. De... Toon meer
Vraagt klanten om een review
5x besteld nooit wat gehad 4 keer…
5x besteld nooit wat gehad 4 keer contant dacht misschien ligt het daar aan. ik betaalt met ideal komt mijn eten nog niet word het geanuleerd dus moest ik nog een keer bestellen kreeg ik het wel maar nu heb ik geen geld en ze zeggen 3-5 werkdagen... dus wil je een hoop stress en geen eten en je geld kwijt voor 5 dagen gebruik deze app dan... oja en support zegt gewoon dat ze niks gaan doen en gooien zonder wat toetevoegen de support tickets dicht ik walg van jullie
Extreem slecht
Extreem slecht. Eten besteld, tijd blijft verspringen. Na 1,5u nog steeds niks. Je kunt niemand bellen en support geeft via chat standaard onzin antwoorden. NOOIT MEER
Wat een waardeloze app en aanbieding…
Wat een waardeloze app en aanbieding hebben ze.
Krijg je een code om 3x met 15 euro korting te bestellen, is de aanbieding na 1x bestellen alweer verdwenen van je account.
Leuke aanbieding om met 15 euro korting…
Leuke aanbieding om met 15 euro korting te kunnen bestellen.Besteld bij een lokaal restaurant in Tiel. Bestelling werd op het moment dat er bezorgt zou worden geannuleerd. Restaurant gebeld en die hebben helemaal geen contract met Uber. Ze zijn wel in gesprek met ze maar er is nog niks ingeregeld.Dit zijn gewoon oplichters praktijken.
Bij restaurant staat binnen 20 minuten…
Bij restaurant staat binnen 20 minuten bestellen, in middels meer dan 2 uur geleden besteld. Kan niet cancellen. Dit is de laatste keer uber eats
Na 2u wachten nog steeds geen eten
Na 2u wachten nog steeds geen eten, er komt telkens tijd bij…
Verschrikkelijk slechte service
Verschrikkelijk slechte service. Al 2u aan het wachten terwijl het eerst een kwartier zou duren. Dit is al derde keer dat ze te laat zijn. Ik bestel nooit meer via hen. Uiteindelijk hebben ze zelf de bestelling geannuleerd en ik heb mijn geld niet eens terug.
Int zak gezet
We bestelden 2 pizza’s bij een restaurant, echter kwam de bezorger aan zonder pizza’s. Na het bellen met desbetreffend restaurant werd duidelijk dat de bezorger nooit in het restaurant is geweest. We moesten een refund aanvragen bij uber en de bestelling opnieuw plaatsen, met een belofte op gratis eten ter compensatie voor de last. Dit gratis eten is nooit gekomen. De dag daarna zag ik een mail, waarin stond dat de kosten van het restaurant teruggestort werden, maar moesten we nog steeds de verzendkosten van €4,99 betalen. Dit is een absolute schande, niet onze fout en volledig de fout van UberEats. Waarom moet ik verzendkosten betalen voor iets dat nooit verzonden is? Schrijnende situatie.
Bezorging niet geleverd maar toch betalen
Bestelling was klaar maar de bezorger weigerde op te halen. Na tevergeefse gevechten met de chatbot om een andere bezorger in te zetten, geannuleerd. Wat blijkt? Ik krijg mijn geld niet terug, want het restaurant had het al gemaakt. Ja, dat zag ik ook - maar na een half uur kwam de bezorger nog niet in beweging. Vreselijk bedrijf, en de chat is het voorportaal van de hel.
Wat een vieze oplichters zijn dit
Wat een vieze oplichters zijn dit.
Bestelling van €22, maar met;
- Bezorgkosten €5
- Service kosten €3
- “ Kleine bestelling” €3
Kwam dit uit op €33.
Dat is ruim €11 zomaar, voor niets!!
Tevens is er geen mogelijkheid om contact zelf op te nemen met uber eats, er is geen klachtenregeling, niets!! Ik vraag me af hoe dit bedrijf aan een bv komt, waardeloze vuile aarsgieren.
Besteld via Uber eats
Besteld via Uber eats, bestelling van 24,77 wordt naast dit bedrag nog eens 1,77 afgeschreven. Je krijgt in de app te zien dat de bestelling is bezorgd, maar jammer hoor ik heb niemand gezien. Klacht ingediend en ik krijg 21,28 teruggestort op mijn bankrekening en 3,49 in mijn Uber account, rare actie. Voor mij geen Uber Eats meer.
De klantenservice is zo ongelofelijk…
De klantenservice is zo ongelofelijk slecht.
Voordat je reactie op je probleem krijgt ben je al 4 uur verder. Mijn hele bestelling was ontbreekte en wat er wel was binnen gekomen was doorweekt door het drinken. Hier had ik gemeld dat niks van de bestelling bruikbaar was (waar 30 euro voor was betaald) en kreeg ik 7 EURO TERUG. geprobeerd om meer aan te geven dat ik het hier niet mee eens was, sluit die rot bot gewoon de chat.
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf, draaien de werkelijkheid om. Je besteld eten en zij bepalen wanneer en hoe dat aankomt. In mijn geval na een omweg van een half uur, eten dus koud. Hier betaal ik exact €5,98 bezorg en servicekosten voor. Bezorger meldt: als je het warm wilt hebben (lees eerder) moet je €2,- extra betalen. Bijzonder toch? Stel je gaat een broodje kroket kopen bij de snackbar, prijs staat vermeld op de borden. De verkoper schuift een bevroren kroket in een wit bolletje en zegt:”alstublieft”. Je vraagt hem verbaast dat je hem wel warm wilt hebben en hij antwoordt laconiek: “oh dan moet je 2,- extra betalen”. Ben ik dan gek of is dit omgekeerde wereld! Accepteren we dit? Ik niet en ga op zoek naar andere bezorgdiensten!
Echt heel erg teleurgesteld in de klantenservice.
Voor het eerst via Ubereats besteld. Het zoeken van de restaurantketen die open was ging moeilijk, 1 filiaal in de buurt was gesloten en de ander niet maar de app maakte het behoorlijk moeilijk om het open filiaal te vinden. De levering was wel vrij snel maar toen...
Ik miste 2 onderdelen van mijn bestelling. Ik had een voordeelmenu van €8,85 plus 1 euro voor saus en nam meteen contact op met de klantenservice. Ik kreeg niet alsnog wat ik mistte dus ik heb zelf nog eten moeten bijmaken en ik kreeg ook maar 2.24 euro terug, ik uitte in de klantenservicechat dat ik dit niet snapte omdat het menu 8.85 euro was en toen hebben ze de chat gewoon gesloten.
Ik heb een bericht nagestuurd en niks meer gehoord.
Ik vind dit heel erg raar en klantonvriendelijk.
2 euro voor bezorgkosten en 2.21 servicekosten...
Wat een klantvriendelijk bedrijf zou doen? De kosten van het menu restitueren op z'n minst, een kortingscode geven voor de volgende keer of een bezorger nog een keer sturen met het verzoek aan het restaurant dat ze er extra's erbij doen.
Ik heb Ubereats nu weer een bericht gestuurd dus mijn review kan nog veranderen als ze met klantvriendelijkheid komen. Ze kunnen er niets aan doen dat het restaurant dingen vergeet maar ze mogen wel echt beter bemiddelen. Kans is nihil nu dat ik er ooit nog een keer zal bestellen.
UPDATE: Ze sturen wederom een bericht dat de restitutie al behandeld is en verder gaan ze nergens inhoudelijk op in. Geweldig Uber, dank hoor voor die 2 euro. Nooit meer dus :/
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. 6 maal geld van ons rekening gegaan , zonder dat we iets hadden besteld. Vriendelijk tem omdat we klacht hebben ingediend bij politie. 1 vd 6 bedragen terug gestort zonder ook maar iets te laten weten , ondertussen al 20 dagen en meerdere berichten verder, krijgen we op niks nog antwoord . Politie klacht is ingediend en Test Aankoop is ingeschakeld. AFZETTERS
niet bestellen bij ubereats
allemaal oplichters ik heb mijn eten besteld om 23:48 en ik heb hem nooit binnen gekregen terwijl het om 1 uur stopt met bezorgen ik wil mijn geld terug!!! 21.78
Oplichters. Bestelling gestolen door courier en support beschermt hem.
Onze bestelling was 'geleverd' op helemaal verkeerde adres (1 huis van de restaurant), courier 'contacted' ons (bel was gemist) maar toen we probeerden terug te bellen blokkeerde hij ons.
De koerier had naar het huis kunnen terugkeren en de bestelling in het restaurant kunnen doorgeven, maar ik weet zeker dat hij niet van plan was om de bestelling te bezorgen en dat de bestelling dus gestolen is.
Ik heb een vraag over het Uber-systeem (waarom het verkeerde adres), maar na een reactie van de klantenservice ben ik gewoon boos. Ik kreeg de melding: "Als de koerier contact met u heeft opgenomen, moet hij gewoon een veilige plek zoeken en het documenteren." Hij 'documenteerde' de straat en de deur van het gebouw.
We talked to the restaurant owner — it wasn't our first time ordering there. He also thinks something is really strange here.
We gaan contact opnemen met de consumentenbond/politie. De bestelling was relatief groot.
Nooit meer dit vreselijke bedrijf. De lokale diensten zijn beter.
Nooit eten ontvangen maar uber weigert terug te betalen
Bezorger staat met het eten van iemand anders aan mijn deur maar heeft die van mij niet bij zich. Ik neem het eten van iemand anders niet aan maar neem direct contact op met restaurant. Zowel bezorger als restaurant zeggen dat het hun fout is maar dat ik opnieuw moet bestellen. Vervolgens weigert uber mijn geld van de eerste bestelling terug te geven wegens gebrek aan bewijs. Ik moet foto aanleveren van foutieve bestelling. Omdat ik die niet aangenomen heb kan dat uiteraard niet. Nu 2x 74€ euro betaald voor 1 bestelling.
Bestelde pizza’s nooit aangekomen en…
Bestelde pizza’s nooit aangekomen en bijna onmogelijk om ergens je ongenoegen te uiten of je betaalde geld terug te krijgen
Onnuttige, Moeilijk te vinden Klantenservice, Slechte bezorgers.
We plaatsten een bestelling bij McDonalds, met een kortingscode waarbij bij een bestelling vanaf 25 euro, 20 euro korting kregen. Onze bestelling bedroeg in totaal ongeveer 30 euro. Met de 20 euro korting plus bezorgkosten, moesten we dus nog 15 euro betalen. Na een aanvaardbare tijd wachten arriveert onze bezorger. Ik ontmoet hem buiten en hij neemt onze bestelling uit zijn zak. Ik zie meteen dat de zak helemaal doorweekt is en spreek hem hierop aan. Hij zegt 'kapotte drankbeker'. Hij doet de zak open om me te laten kijken. De doorweekte zak scheurt en alle doorweekte chickennuggets vallen op de grond. Ook de frietjes waren 'zeiknat'. Vervolgens vond hij het een goed idee om de chickennuggets op te rapen, in de zak te gooien. Om zo de zak aan mij af te geven. Ik vraag hem hoe we dit kunnen oplossen en opeens spreekt hij geen Nederlands. Na nog wat nutteloos proberen een oplossing te zoeken, zegt hij dat hij weg is en blijf ik zonder iets achter, zonder eten, zonder contactgegevens.
Er zijn ook nergens online contactgegevens te vinden, buiten een AI-chatbot.
Ik leg via de AI-chat, de situatie uit en bekom een refund in mijn Uber Eats account. Echter deze bedraagt slechts 7,60 euro. Dit wil zeggen dat ik nog steeds betaald heb voor deze belachelijk mislukte bestelling, waar we niets van kunnen eten hebben. Verder ben ik ook mijn kortingscode van 20 euro kwijt.
Na verder onderzoek heb ik de situatie in een online chat met een medewerker uitgelegd. De volgende dag kreeg ik het antwoord dat er reeds een 'Terugbetaling' gedaan werd voor deze bestelling en dat deze binnen enkele dagen op mijn account zou komen. Echter heb ik, zoals ik reeds aanhaalde in mijn eerdere berichten aan de medewerker, deze terugbetaling reeds ontvangen en ben ik niet akkoord met het terugbetaalde bedrag.
Ik hoop dat er me een telefoonnummer bezorgd wordt zodat ik dit met de correcte persoon kan bespreken!