Ubereats

2 drankjes besteld en eten. Beiden drankjes door de bezorger gemorst onderweg. De drankjes waren over de helft leeg en het eten ook zeik nat. Foto’s en al gestuurd naar de helpdesk waarop dit duidelij... Toon meer

Opgelicht die über eats Antwerpen. Gisteravond bestelling gedaan bij een lokale Frituur ca 28E. Rider levert totaal verkeerde bestelling af. Direct macht ingediend online via de app. Krijg ineens ma... Toon meer

Eten besteld en bezorger vroeg mij om Het juiste adres, het juiste adres stond echt in de site! Ik heb hem weer mijn adres gegeven. Via help moest ik maar juiste adres invoeren maar dat kan niet omda... Toon meer

k heb alle bestellingen geraced, en dit kon ik lange tijd doen omdat Uber Eats niemand serieus neemt. Ik heb dit niet gedaan om klanten te benadelen, maar eerder om Uber Eats een slechte reputatie... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling geannuleerd

Bestelling geplaatst en na een uur bericht dat de bestelling is geannuleerd en dat ik geld niet terug krijg?
Contact met uber word vrij onmogelijk gemaakt, bedrijf waar ik bestelde zegt dat ik bij uber moet zijn....
Tja 1ste en meteen laatste bestelling. nog maar de vraag of ik het geld terugkrijg.

16 oktober 2022

Bestelling niet geleverd

Bestelling niet geleverd. Bezorger heeft bestelling achter gelaten bij de deur zonder aan te bellen en natuurlijk is die meegenomen door iemand anders.

13 oktober 2022

Betalen voor eten dat je niet krijgt

Maaltijden zijn niet bezorgd, maar we moeten er wel voor betalen. De bezorger heeft nooit bij onze deur aangebeld. Onze deurbel heeft een camera en registreert iedereen die aanbelt, maar daar is geen bezorger te zien.
Uber Eats beweert echter dat de bezorger geprobeerd heeft om het eten te bezorgen, dus het geld krijgen we niet terug. 'We danken je voor je begrip'. Typisch gedrag van een groot bedrijf dat denkt dat het zich kan permitteren om lak te hebben aan de klant.

2 oktober 2022

Bestelling niet geleverd.

Eten besteld, 2 uur later nog niet aangekomen. Staat in de app dat de maaltijd is bezorgd. Hemel en aarde bewogen om mijn geld terug te krijgen. Gebeld met het restaurant. Melding gemaakt (kan alleen online) bij Uber. Meerdere mails gestuurd. Uiteindelijk krijg ik bericht dat ik een restitutie krijg van de maaltijd. Op de vraag of ik gecompenseerd kan worden voor het niet leveren van maaltijd en zeer stroperige proces om restitutie te krijgen, werd aangegeven dat dit niet mogelijk was. Wat een oplichters!!!!!!!!

20 september 2022

Credit Card fraude

Ben zelf geen lid van Uber Eats, heb er ook nog nooit iets besteld. Maar had dus wel allocaties op mijn credit card. Blijkbaar weer, een van de vele, webshops die geen fatsoenlijk verificatie protocol heeft om te zien of de betaalgegevens ook echt eigendom zijn van diegene die besteld. Het kan zo simpel zijn maar blijkbaar interesseert het ze onvoldoende. De afdeling fraude van mijn bank is er maar weer druk mee.

20 september 2022

Waardeloze partij om mee zaken te doen

Kan geen enkel positief punt vinden over Uber. Klantenservice is echt waardeloos aardige mensen hoor maar hebben totaal geen know how. Restaurant specificaties kloppen voor geen meter in plaats van gebruikelijke pdf files sturen z e een csv bestand als je die omzet krijg je 1 lange regel en word je nog steeds niets wijs. Totaal geen betaalspecificatie te noemen.
Na 14 dagen krijg je een keer een reactie op je e-mail wat ze toch liever prefereren. Tijdigheid is enorm teleurstellend reacties zijn doorgaans erg traag en bieden geen oplossing voor je issue.
Feedback word totaal niet serieus genomen.
Beste is om bij deze partij weg te blijven voor consumenten is het beter om via de website van het betreffende restaurant te bestellen.
1 ster is zelfs nog overgewaardeerd.

19 september 2022

Bezorger steelt mijn eten (opgelost)

Ik kom thuis van een lange dag werken tot in de avond, ik bestel via UberEats mijn eten het restaurant stuurt het mee met de bezorger. Ik zit aandachtig de gps van de bezorger in de gaten te houden, hij rijdt verder weg van mijn huis, daarnaast stuur ik hem berichten dat hij niet goed reed en krijg geen gehoor. Wat de bezorger gedaan heeft is gewoon het zo lang mogelijk uitrekken zodat het lijkt alsof hij moeite deed en dus mijn bestelling voor zichzelf kon houden. Hij heeft de bestelling gemarkeerd als bezorgd maar daar klopt dus helemaal niks van.
Ik heb UberEats gecontacteerd hierover en de bezorger een slechte review gegeven met inhoudelijke reactie. UberEats heeft tot nu geen reactie gegeven om mijn geld terug te storten. Ik vind dit een slechte zaak dat een bezorger dit gewoon kan doen en ongestraft door kan gaan. Ik wil gewoon mijn geld terug en dat deze bezorger gestraft wordt.

Edit:

Uber heeft aangegeven mij terug te betalen en hebben mij verteld dat de bezorger niet de juiste route genomen heeft. Omdat UberEats mijn geld terugstort krijgen ze extra sterren erbij, maar ze moeten dit soort bezorgers hard gaan aanpakken. Ze verpesten het voor de andere eerlijke werkers.

2 september 2022

Besteld bij The Hague Pizza via Uber…

Besteld bij The Hague Pizza via Uber Eats, bestelling is geannuleerd door het restaurant. Vervolgens staat er dat ik 32 euro moet betalen voor een gerecht dat ik nooit heb gehad en nota bene zelf door het restaurant is geannuleerd. Het restaurant opgebeld en die vertelde mij dat ik Uber hier een mail over moet sturen. Medewerker van het restaurant uitgelegd dat zij dit moeten oplossen, ik ben namelijk niet diegene die de bestelling geannuleerd heeft. Hierop kreeg ik een grote mond en moest ik maar eventjes langs komen bij het restaurant, medewerker zeer agressief. Uber een bericht gestuurd, wat zeer veel moeite kost! Uiteindelijk een bericht terug gehad, dat ik via de app een beoordeling moet geven over het restaurant. NEE!! Uber er staat 32 euro open op mijn account voor iets wat ik nooit gehad heb! Ik bestel nooit meer bij Uber, wat een ****** bende is dat!!!

11 augustus 2022

Eerste keer via ubereat besteld en zeer…

Eerste keer via ubereat besteld en zeer zeker de laatste keer. Betaal je 33euro 60cent wacht je bijna een uur krijg je bericht dat er geen chauffeur is dus bestelling geannuleerd door hun zelf. Maar mijn geld is niet teruggestort en contact krijgen is ook onmogelijk . Vrees dat ik het kwijt ben . In mijn ogen oplichters en meer niet

10 augustus 2022

Zeer slechte klantenservice en onbetrouwbare e-mails

Na het ontvangen van verschillende e-mails van Ubereats, waarin stond dat er €15 in mindering zou worden gebracht op mijn eerste bestelling, besloot ik iets via hen te bestellen. Ik linkte direct via een van hun e-mails en vulde de couponcode meerdere keren in. Ik kreeg het bericht dat de code niet geldig was (hoewel een dag oud, en ik heb dit meerdere keren geprobeerd). Ik heb het betaalproces afgerond en hoopte dat ik de code later op hun website zou invullen. Maar nee: de bestelling was geboekt.
Dus nam ik contact op met de klantenservice om de terugbetaling te krijgen. Eerst moest ik een screenshot van de coupon sturen (die de dag ervoor was verzonden door de officiële Ubereats E-mail). Hun antwoord was dat deze code niet geldig was. Ik kon alleen de officiële uit hun e-mails gebruiken (ik had al aan hen uitgelegd dat dit dienovereenkomstig was gedaan). Vervolgens stuurde ik ze een screenshot van hun e-mails en het proces dat ik had gevolgd. Hun antwoord: "bedankt voor uw feedback" en "we hebben processen geïmplementeerd om dit soort feedback te beoordelen" (!!!). Ik antwoordde hen die een antwoord wilden met betrekking tot mijn terugbetaling. Na een paar dagen nog steeds geen reactie.
Ik denk dat ze proberen een bedrijf op te bouwen, maar ze hebben de basis niet op orde. Dit was mijn eerste en zal zeker mijn enige ervaring met hen zijn. Zelfs grote overheidsorganisaties handelen klantgerichter.

10 augustus 2022

MC Donalds Vlaardingen en Uber Eats een dikke 0

Ik heb via Uber Eats voor de zoveelste keer een ontbrekende bestelling binnen gekregen via Vlaardingen MC Donalds. Vandaag ontbrak er weer een Big Mac . Vorige keer de verkeerde smaak milkshake en daarvoor hamburgers zonder iets erop. En wat het leuke is. Je besteld bij MC Donalds en de zak. Is verzegeld en als het mis gaat ligt het bij de bezorger. Die heeft de bestelling niet binnen gekregen en gemaakt. Die bezorgd hem alleen. En ja ik heb 33,82 overgemaakt en op de bon staat 23,55. Ik krijg 6 euro terug. Volgens mij is dat te weinig. Ik bestel niet meer bij jullie. Verschrikkelijk

30 juli 2022

Waardeloze app op ipad

Waardeloze app. Werkt niet op mijn ipad. Elke x als ik op bestellen druk staat er: het menu is gewijzigd terwijl je aan het kijken bent. Hierdoor kan ik niet bestellen.

27 juli 2022

Verspilling van tijd, geld en energie. Altijd problemen!

Al altijd problemen gehad met betalen, ze rekenen je het geld aan (de promotiecode activeren lijkt in eerste instantie te werken), maar daarna wordt bestelling doodleuk geannuleerd! Je bent het geld kwijt en je krijgt niemand te pakken om het terug te vorderen, je weet niet eens waarom geannuleerd is en je bent je kortingscode kwijt. Wat een verspilling van tijd, energie en geld! Nooit meer!

9 juli 2022

Falende klantenservice

Falende klantenservice
Hat kan gebeuren dat je eten een keer te koud aankomt. Blijkt dat de bezorer in zijn ritje meerdere afleveringen had waardoor het logisch is dat de bestelling van het laatste adres koud is. Maar als je dan melding maakt, krijg je doodleuk bericht van UberEATS dat ze er nu niks aan kunnen doen. Geen compensatie of ander voorstel om mij tegemoet te komen.

8 juli 2022