Ubereats

2 drankjes besteld en eten. Beiden drankjes door de bezorger gemorst onderweg. De drankjes waren over de helft leeg en het eten ook zeik nat. Foto’s en al gestuurd naar de helpdesk waarop dit duidelij... Toon meer

Opgelicht die über eats Antwerpen. Gisteravond bestelling gedaan bij een lokale Frituur ca 28E. Rider levert totaal verkeerde bestelling af. Direct macht ingediend online via de app. Krijg ineens ma... Toon meer

Eten besteld en bezorger vroeg mij om Het juiste adres, het juiste adres stond echt in de site! Ik heb hem weer mijn adres gegeven. Via help moest ik maar juiste adres invoeren maar dat kan niet omda... Toon meer

k heb alle bestellingen geraced, en dit kon ik lange tijd doen omdat Uber Eats niemand serieus neemt. Ik heb dit niet gedaan om klanten te benadelen, maar eerder om Uber Eats een slechte reputatie... Toon meer

bezorging Ubereats niet te vertrouwen

De bezorging via Ubereats is niet te vertrouwen. Gister heeft de bezorger Mahamad Mahad (uit Almere) onze bestelling vlak voor de bezorgtijd geannuleerd en waarschijnlijk zelf opgegeten.

Ubereats is niet telefonisch te bereiken. Nadat de bezorger de bestelling zelf annuleert, kan je de bezorger ook niet meer contacten en/of traceren via de app.

Wel het restaurant telefonisch gesproken, die konden alleen niets voor ons doen. Zij bevestigde dat de bezorger het eten netjes heeft opgehaald en verder kunnen ze niets met de bezorger doen omdat het een zzp'er via Ubereats is.

Klein lichtpuntje, vandaag wel het bedrag van de bestelling retour ontvangen via Ubereats

10 december 2022

Bestelling gecanceld

Bestelling gecanceld 1 uur nadat het besteld is.

Vervolgens de klantenservice gebeld die NIKS voor mij kon betekenen.

Gevraagd om een leidinggevende te spreken of die wellicht wel wat kon betekenen. Krijg je vervolgens het antwoord dat er geen mogelijkheid is om een hogere te spreken.

Direct daarna probeerde de servicedeskmedewerkster het gesprek zo snel mogelijk af te kappen.

Te gek voor woorden!!

Je betaald voor een service dat niet uitgevoerd word en dan vervolgens wordt het probleem bij de consument gelegd zonder iets te kunnen doen!

11 december 2022

Ubereats nooit meer!!!

Eten besteld bij een restaurant. Krijgen een melding met de geschatte levertijd. Er werd echter niets geleverd op de aangegeven tijd. Wel kregen wij een melding dat de levering was geannuleerd 10 minuten na die tijd. Vervolgens het betreffende restaurant gebeld en zij maakten een uitzondering om het zelf tekomen brengen. NOOIT meer UberEats voor ons dus!!!

10 december 2022

Ik krijg geregeld promo codes per post…

Ik krijg geregeld promo codes per post waarvan er enkel de eerste keer een werkte.
Svp stoppen met deze zinloze vervuiling en wanneer er een korting wordt aangeboden (die werkt) dan graag via de Uber app of per e-mail.

3 december 2022

Heel scam gevoelig!

Bestel zojuist bij een heel fijn restaurant met lieve mensen. De order werd heel vroeg - dus nog voor geschatte bezorg tijd 'geleverd'. Dit volgens de app, wat niet zo is, er was helemaal niemand. Schijnt heel vaak te gebeuren. Bezorger krijgt dan wel betaald. Belachelijk dat hier niets aan wordt gedaan.

1 december 2022

Staat op Ubereats dat je kan bestellen…

Staat op Ubereats dat je kan bestellen tot 23:00, blijkt het restaurant om 22:00 al gesloten te zijn is de bestelling opeens voor de volgende dag geplaatst…. Lekker handig als je zonder eten thuis zit 😡

27 november 2022

Eten is uren onderweg

Eten is uren onderweg! Belooft na 30 minuten te bezorgen, vergeet het maar! Fijne promotiecode, 30 euro korting, 3 x 10,00 per bestelling. Die ga je nooit krijgen, allemaal leugens! Welk restaurant je ook probeerd om voor minimaal 20 euro te bestellen, "u komt niet in aanmerking voor deze korting" geef mij maar "thuis bezorgd" gauw vergeten dit bedrijf! 1x besteld en 1x geprobeerd te bestellen.

27 november 2022

Eten nooit bezorgd kan geen enkel contact krijgen met ubereats of het restaurant

Eten besteld bij een restaurant op Ubereats. Volgens Ubereats is het eten dat nooit aangekomen is aangekomen. Eerst geprobeerd het restaurant te bellen met het nummer dat bij Ubereats bekend is... krijg ik te horen dat het nummer niet in gebruikt is. Vervolgens geprobeerd de bestelling te annuleren, maar ook dit werkt niet. Uiteindelijk gepoogd Ubereats support, maar ook hier nooit een antwoord op gekregen.

26 november 2022

Nooit hier bestellen!

Nooit hier bestellen!! Bezorgers zijn altijd 2 uur te laat, eten dat ontbreekt en als ze je een 'leuke' promotiecode sturen dan kan je opeens niet meer bij je favoriete restaurants bestellen of de code werkt gewoon niet.

26 november 2022

😡onjuiste informatie

😡
2 voor de prijs van 1
Scoor dubbel! ⚽

Eén persoon die juicht, dat is goed.
Twee mensen die juichen 🎊, dat is beter.

Eén heerlijk gerecht, dat is prima.
Twee heerlijke gerechten voor de prijs van één?
Dat is nog beter! 🔥

Deze promotie is 10 dagen actief, vanaf vandaag!
Bekijk alle deelnemende restaurants.
————————————
Dit hebben we gedaan bij het deelnemende Taco Mundo in Arnhem. We kregen één portie.
Was lekker maar te weinig voor twee 😳

25 november 2022

Nog nooit iets goed gegaan met…

Nog nooit iets goed gegaan met bestellen. Altijd foutmeldingen, kortingscodes werken niet, bezorgers altijd te laat...
Kutste ervaring ooit, kan beter zelf koken

16 november 2022

Onbetrouwbare bende.....

Bestel je uren van tevoren een maaltijd, krijg je een bevestiging en even later een melding dat het over een halfuurtje (volgens afspraak) wordt gebracht..... de reservering is geplaatst in je credit card account) spuit je alvast insuline (want dat duurt een halfuurtje voordat het werkt)... krijg je even daarna een melding dat de bestelling is geannuleerd !!!!! Zit je met een mik vol met insuline en de UberEats makkers laten je mooi zitten.... wat een onbetrouwbare bende... NOOIT MEER !!! (en zo te zien ben ik niet de enige met deze ervaring...)

14 november 2022

Waardeloos, geld weg en niets!!!

Via de app eten besteld voor het gezin, gezellig en makkelijk dacht ik zo. Betaald en ook keurig een orderbevestiging ontvangen.
Kinderen die zich verheugen, ouders blij door een keer geen afwas. Na een uur (!) krijg ik een bericht, bestelling geannuleerd.... Huh?!? Gewoon niets meer, geen bericht waarom, totaal geen mogelijkheid om te reageren, geen telefoonnummer, alleen maar een soort van chatbox waar ik voorgeprogrammeerde berichten kan versturen die totaal niet passen bij een geannuleerde bestelling… Maar wat het ergste is, ik ben mijn geld kwijt, geen terugbetaling, niets… IK WIL MIJN GELD TERUG!!!!

4 november 2022

Alle betaalmethodes worden geweigerd…

Alle betaalmethodes worden geweigerd bij Ubereats. Bij creditcard krijg ik een foutmelding dat de betaalmethode ongeldig is. PayPal is gekoppeld met Ubereats, maar staat niet eens tussen de betaalmethodes. Google Pay en iDEAL zijn niet beschikbaar. Zelf contant werkt niet, want dan krijg je de melding dat het restaurant dat niet accepteert.

Dan maar zonder korting bij Thuisbezorgd.nl bestellen. Daar tenminste geen gedoe met betalen!

2 november 2022

Prima

Snap het gezeur niet zo bestel er al jaren en af en toe slechte ervaringen maar grote meerendeel positief

29 oktober 2022

Prima

Wisselende ervaringen maar in het algemeen wel beter dan de rest als ik het zo lees

12 oktober 2022

Eten besteld, nooit aangekomen

Eten besteld, is nooit bezorgd. Voor de zoveelste keer. In de app staat wel dat het is bezorgd. Je kunt contacten met de zogenaamde bezorger. Helaas neemt deze nooit op.
Walgelijk bedrijf en snap echt niet dat zo’n bedrijf/app mag bestaan.

18 oktober 2022