Åkte 3 mil för att få mitt vaccin i tid. Jag kom 5 minuter innan öppningen. Väl framme så säger sjuksköterskan att det är något strul med deras system och att man får komma tillbaka. Jag kommer tillb... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Just den bussen vi besökte var inte bra på att bemöta barn. Två små barn som var rädda och kämpade emot, en ville iaf gå in men när hon vägrade blev ena personalen irriterad och sa saker som att andra... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag blev väl bemött i Åkersberga centrum...hade bokat tid....bra eftersom jag var på promenad i skogen och på väg hem...så nära! Dom är proffsiga och upplyser väl...tråkigt bara att det är så dyrt..... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Uppsala Gränbystaden. Väldigt dålig hantering av barn som ska ta sprutor. Barnet hann inte ens sätta sig i mitt knä och börja titta på sin iPad innan sjuksköterskan började vifta med sprutan. Väldigt... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
På VaccinDirekt är vi specialister på förebyggande hälsovård. Hos oss kan du och din familj få hjälp med vaccinationer, tester, rådgivning kring vaccinationsskydd inför resa samt läkarintyg. Du hittar oss i centrala lägen och vi har erbjuder både drop in och bokade tider. Hos oss blir du alltid mött av en kunnig och välutbildad läkare eller sjuksköterska. Vi har 50 års erfarenhet av att arbeta med vaccinationer. VaccinDirekt - ditt trygga val sedan 1972!
Contactgegevens
https://vaccindirekt.se, 111 30, Stockholm, Zweden
- 010 160 02 97
- info@vaccindirekt.se
- vaccindirekt.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 18% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Detta avser Gävles mottagning!
Detta avser Gävles mottagning!
Fantastiskt bemötande och hjälp, det gjorde min dag! 😀👍🏻
Skrämde vår 2-åring
Skulle vaccinera vår 2-åriga dotter mot vattkoppor. Kvinnan som skulle administrera vaccinet frågade mig var man brukar sticka på så små barn. Jag frågade om hon inte vaccinerat barn innan och hon skrattade nervöst och sa jodå. Hon bad mig sedan hålla fast min dotter och skrek i panik när hon rörde sig. ”Neeej!! Håll henne stilla! Håll henne stilla!”. Dottern blev jätterädd. Jag förstår att det är viktigt att sitta stilla men detta var 2 månader sen och vår dotter pratar fortfarande om det. Är rädd för att detta blivit ett trauma för henne, trots att vi gjort allt vi kunnat för att vända upplevelsen.
Det kändes så fruktansvärt oprofessionellt. Verkligen inte tryggt. Vi följer det nationella vaccinprogrammet så det har blivit ett flertal vaccin hittills. Det har aldrig varit några problem förrän nu. Kommer aldrig utsätta min dotter för VaccinDirekt igen.

Antwoord van VaccinDirekt
3 gånger har jag varit hos Vaccindirekt…
3 gånger har jag varit hos Vaccindirekt på kort tid under januari 2025.
En gång i slussen, där får jag inte ens veta att malariatabletterna helst ska tas 3 veckor i förväg och dessutom får jag inte veta att de är receptbelagda. De är bara att hämta ut på apoteket sa hon i receptionen...
Andra gången så går jag till Vaccindirekt i Sollentuna centrum och får där rekommenderat malariatabletter där doseringen är en halv tablett i veckan och de malariatabletterna rekommenderas inte av andra apotek för att det finns risk för bieffekter då de ska vara till min son på 5 år och helst intas 3 veckor i förväg, de apoteken rekommenderar i stället vanliga tabletterna som ska tas en gång per dag under vistelsen och där bieffekterna är mindre. Då i lördags fick jag betala 200kr för receptet helt i onödan plus malariatabletterna som inte behövdes och idag när jag var förbi Sollentuna centrum så fick jag åter igen betala men denna gång 275kr och ingen som helst förståelse om att jag redan i lördags har betalat 200kr helt i onödan. Var är detta? Totalt oseriöst...

Kaos i Täby.
Kaos i Täby.
Bokade tiden verkade inte gälla utan de som tog direkt kontakt med personal blev expedieras. Efter att jag också kontaktat personal blev jag hanterad efter 30 min.
Ingen id-kontroll. Ingen info om olika vaccin.
Välj någon annan vaccination!
I visited the booth in kista 17dec
I visited the booth in kista 17dec, they are not helpful, gossiping to each other laguhing and no empathy. On top of that the form is super long and repeated which I already done trice in 2months. Super bad customer service and digital experience. I wouldn't recommend to go kista booth any time soon
VaccinDirekt i Uppsala City
Gick till VaccinDirekt i Uppsala City och fick ett otroligt dåligt bemötande. Sköterskan var otrevlig, kort i tonen och jag fick direkt en känsla av att hon var irriterad över att man var där. Jag gick därifrån med en dålig känsla i magen. Jag tänker på dom som är spruträdda, det måste vara fruktansvärt att få ett sånt bemötande när man redan har en ångestladdad känsla i kroppen.

Antwoord van VaccinDirekt
Har man en bokad tid så skall den gälla…
Har man en bokad tid så skall den gälla så långt som möjligt. (Jag har respekt för att det kan köra ihop sig.) Jag försöker alltid komma strax före bokad tid för att minimera tid i väntrummet. Att då få vänta medan drop in och personer med senare tidsbokningar släpps före i kön är synnerligen frustrerande.
Rekommenderar Brommaplan
Gick på Brommaplan, drop in, så smidigt. Bra bemötande, lugnt och trevligt! Engagerad personal👌.
Välj drop in om du har tiden för dig, boka annars en tid.
Fruktansvärt långsamma och ineffektiva!
Idag gick vi dropin i Täby. De har bara öppet fram till kl 15 på lördagar och inte alls på söndagar, så vi tyckte vi var ute i god tid när vi var där kl 14.10. Men icke - långsammare personal och service finns nog inte. Vid kl 15 fick vi gå därifrån utan vaccin. Varför har man så dåliga öppettider på helgen? Det är ju då man har tid att göra sånt här. Det borde också finnas något sätt att se hur många som är före så man vet om det är värt att vänta. Mest provocerande var nog sköterskan som tog god tid på sig med varje kund - pratade länge och tog god tid på sig.
Oerfaren personal
Vaccindirekt Uppsala verkar mest anställa oerfarna läkarstudenter och osäkra sjuksköterskor. Det är väl billigare än erfarna vaccinatörer, men kvaliteten blir därefter. Vår dotter blev stickrädd efter besöken där, och hon fick blåmärken och blödningar. Det har vi aldrig varit med om vid någon annan vaccination. Undvik!

Antwoord van VaccinDirekt
Jag har sprutskräck/injektionsfobi och…
Jag har sprutskräck/injektionsfobi och har vid tre TBE-sprutor hittills alla tre gångerna blivit synnerligen proffsigt behandlad.
Trevlig och pedagogisk personal
Jättebra och trevligt bemötande! Kom själv med tre barn (ålder 7år, 5år, 1,5år) för att ta vaccin och 5-åringen var livrädd och grät redan innan vi kom in. Men personalen var så snälla och pedagogiska och fick verkligen barnen att känna sig lugna och delaktiga i det hela!
Rekommenderar verkligen!!

Fick RS vaccin gravid i vecka 32
Fick RS vaccin gravid i vecka 32. Sjuksköterskan gav det fel, hon gav det subkutant (dvs i underhudsfettet) när det ska ges i muskeln. Lite inte på dem, dubbelkolla själva.

Åldersförakt av snorkig läkare
Fick TBE 2 i Strömsbro 26.7 kl 15.00. Nämnde då att de misslyckats flera gånger ned att skicka utlovad sms-påminnelse, nu och tidigare. Jag är 80 år och snorkig läkare sa "att det gäller att ha mobilen på för att få sms". Jag har mobilen på dygnet runt, jobbar fortfarande och ogillar skarpt denna form av åldersdiskriminering. Bemötande verkar inte vara bästa grenen hos VaccinDirekt.

Hela familjen nöjda
Vårt besök gick snabbt och smidigt på Götgatan. Vår ettåring fick två sprutor samtidigt i varsitt lår (dubbelstick) tack vare att två sköterskor hjälptes åt. Hon grät inte ens, aldrig hänt tidigare. Avledde med såpbubblor och fick en liten leksaksbil efteråt. Topp betyg!

BAvstår
Blir inte kund där, dom nekar kontanter.
Väljer vårdcentral istället.

Fenomenalt!
Fenomenalt!
Micke på VaccinDirekt i Jönköping gjorde det väldigt enkelt för en barnfamilj att vaccinera sig. Med humor avledde han skickligt barnen som blev bekväma. När de kom in fick de själva välja plåster, hjälpa till att plåstra om mamma och pappa, sedan fick de efter sitt eget stick en liten present och ballong. De hade så mycket göra med att välja och hjälpa till att de i stort sett inte hann oroas av sitt eget kommande sick.
Rekommenderas!
Fick en snabb och smidig dropp-in tid…
Fick en snabb och smidig dropp-in tid på Nordstan. Sonja hjälpe mig. Jättetrevligt bemötande.
Efter Shingrix vaccination på Nordstan…
Efter Shingrix vaccination på Nordstan i Göteborg 29/6, fick jag påföljande natt den första karbunkeln. Efter en vecka med hemskt smärtsamma varbölder på vänster sida i ansiktet, knutor i halsen, smärta i vänster öra och kindben och efter att två sjuksköterskor gjort bedömning av bölder så tar jag mig till VaccinDirekt i Nordstan. Där blir jag bemött med milt engagemang. Ointresset över min belägenhet är depraverande och beskrivs först som biverkningar när jag poängterar att jag enligt undersökning av utbildad sjukvårdspersonal fått mig konstaterat ha bältros så ger VaccinDirekts mest kvalificerade personal enligt de närvarande omdömet att det säkerligen är en ren koincident. Det är enligt mig att vara direkt arrogant!
Dit is Trustpilot