Echt grappig.... een armband besteld. Maar de betaling lukte niet. Dus ik stuur een mail, of ik anders kon betalen. Meteen kreeg ik reactie en kon via iDeal betalen. Maar vervolgens niets meer... Toon meer
Na op 18/08 een horloge besteld te hebben en 20/08 een bevestiging te hebben gehad was het onmogelijk om in contact gekomen met het bedrijf Er werd wel gemaild laat je e-mail achteren tel nummer da... Toon meer
Mooi horloge uitgezocht. Er wordt vermeld op de site dat de zending gevolgd wordt en dat het wat vertraging op kan lopen. Op verschillende manieren gebracht informatie te verkrijgen waarom de zendi... Toon meer
Op 07-08-20 een horloge besteld en betaald, zou geleverd worden tussen 08- en 11-08-20, nog altijd niets ontvangen. Verschillende mails gestuurd, nooit maar enig antwoord ontvangen. Alle begrip dat he... Toon meer
Bestelde horloge is niet geleverd
Bestelde horloge is niet geleverd. Geen reactie gehad op contactformulier en mail.
Zeer teleurstellend!
geen barcode, geen factuur,,,geen horloge.
Ik heb 2 weken geleden een horloge besteld met als ordernummer 1291, ondanks meerdere malen te mailen heb ik nog steeds geen antwoord gekregen waar mijn horloge blijft, volgens de gegevens zou het door de bezorger zijn opgehaald maar er word geen enkele factuur opgestuurd en zelfs geen barcode ontvangen om de zending te kunnen volgen, graag zou ik dan ook willen weten waar mijn zending ondertussen is. spijtig dat het langs deze weg moet gaan en ik hoop een reactie te ontvangen. mvg Sophie
Laat ik positief beginnen
Laat ik positief beginnen, Ja ik heb een horloge ontvangen, niet wat ik besteld had, een dames uitvoering maar een herenuitvoering ik verzeker u die is te groot voor dat dunne polsje. Ik ga het niet terugsturen want dan heb ik niks meer, ik geef het wel weg. nu is mijn schade nog maar ongeveer de helft van het bedrag.Ik neem het vanHout.nl zeer kwalijk dat zij op deze manier menen zaken te moeten doen.Het is mijn eigen stomme schuld dat ik niet eerst even een check heb gedaan naar deze website, wat ik eigenlijk altijd doe, maar nu dus niet, een goeie les dat is zeker. Dus aan twijfelende klanten de boodschap bestel het zelf op Aliexpres of light in the box scheelt minimaal de helft van de prijs, je moet er even op wachten maar bij bijvoorbeeld Light in the box is de communicatie in ieder geval stukken beter. Sorry van Hout.nl mooier kan en zal ik het niet maken.
Jullie zeggen dat je het binnen 2 of 3…
Jullie zeggen dat je het binnen 2 of 3 werkdagen krijgt, dus niet bijna 4 weken gewacht dus heel slecht.
Oplichting
Besteld en de oproep gekregen tot betaling (klarna achteraf) diverse pogingen gedaan om contact met dit bedrijf op te nemen aangezien de bestelling na weken oid nog steeds niet binnen is.
Helaas geen contact met t bedrijf die mijn wel blokkeren op social media.
Inmiddels aangifte gedaan van internet oplichting.
Dus nee ik raad niemand aan hier iets te bestellen
Toelichting op deel inhoud bericht d.d. 10.08
Toelichting op deel inhoud bericht d.d. 10.08:
Met 'Advies: infomeer u over de voorwaarden en het verloop als levering uitblijft of niet voldoet e.d.' bedoelen wij:
Informeer vooraf goed bij Klarna want betaling via klarna betekend enige maar geen 100% zekerheid en kan ook een hoop 'gedoe' met zich brengen als er niet geleverd wordt of het artikel geretourneerd moet worden. Het hangt b.v. mede van Van Hout Horloges af of zij er adequaat mee omgaan en de factuur gecrediteerd wordt of uitstel van betaling wordt verleend als b.v. levering niet heeft plaatsgevonden of langer duurt. Via Klarna betalen biedt dus slechts enige zekerheid.
OPLICHTERS!!!!ik wacht nu al bijna…
NIET DOEN!!!ik wacht nu al bijna een maand op een betaald horloge die volgens hun binnen 3 werkdagen geleverd zou worden, ik heb 50 euro betaald voor een horloge die waarschijnlijk 30 cent waard is en uiteindelijk vanuit China geleverd gaat worden....mensen koop niks op deze oplicht website alstublieft!!!!
Redelijk snelle levering
Redelijk snelle levering, ziet er prima uit.
Heb een horloge besteld.
Heb een horloge besteld.
Krijg je een mail om Het product te beoordelen.
Hoe kan ik iets beoordelen als het product nog niet binnen is na weken.

Heel mooi uurwerk
Heel mooi uurwerk, echt een aanrader. Alleen jammer dat ik zo lang heb moeten wachten op de levering, maar, het was het wachten waard.
Hallo
Hallo, ik had gevraagd hoe snel het verzonden werd, (via Facebook pagina) kreeg zeer snel antwoord. Binnen 3 dagen zou het verzonden worden. Ik heb er bijna 3 weken op moeten wachten. Dat kan ook aan de vervoerder liggen. Dat snap ik. Maar ik heb meerdere malen gevraagd waar mijn horloge bleef, maar heb daar geen antwoord op gehad🙄. Dat vind ik niet zo klant vriendelijk. Toen ik het horloge binnen had, bleek het bandje te groot . Ik heb via de Facebook pagina gevraagd hoe ik het bandje kleiner kon maken. Ook geen antwoord opgehad. Dat vind ik niet klant vriendelijk. Maar verder ben ik heel tevreden over het horloge.

Antwoord van vanhouthorloges.nl
Bestelling heeft erg lang geduurd. Uiteindelijk wel netjes geleverd.
Bestelling heeft erg lang geduurd voordat deze geleverd is.

Niet tevreden.
Binnen 1 a 2 werkdagen zou het horloge binnen zijn. Deze op 24 july besteld wacht nu nog. Je krijgt geen antwoord op vragen die je stelt. Dus van mij krijgen jullie een 1. Na 2 uurtjes dragen was deze helaas stuk. Horloge teruggestuurd op 14 augustus, maar tot op heden nog geen geld terug gehad. Mailtje ontvangen? Ook tot op heden 0,0.

Slechte communicatie
Blijkt een bestelling via AliExpress oid, slechte communicatie. Pas na 48u reactie en via chat gewoon geen reactie. En er stond steeds u bent de 9de in rij. Toen ik dat berichtte was deze tekst gewijzigd. Uiteindelijk na erg lang wachten een heren horloge binnen gekregen. Wel precies wat ik besteld had....maar ws te duur aangeschaft....jammer

Antwoord van vanhouthorloges.nl
Het duurde nogal lang voordat het…
Het duurde nogal lang voordat het pakketje bezorgd werd. Verpakking was ook beschadigd. Verder ben ik erg tevreden met het horloge.

Horloge valt tegen
Horloge valt tegen. Echt slordig dat bandje.

Antwoord van vanhouthorloges.nl
Ik kijk nog steeds uit naar de bestelde…
Ik kijk nog steeds uit naar de bestelde horloge. Ze zou ten laatste 8 juli 2020 geleverd worden maar ik heb ze vandaag, 7 augustus nog steeds niet in mijn bezit.
Ben dus zeer teleurgesteld.
Blijkbaar ligt het pakje in het verdeelcentrum.
Is het daar zoek geraakt dan zou ik toch graag willen vernemen hoe het nu verder moet?
Vriendelijke groet,
Karin
En nog steeds heb ik niks ontvangen ook al staat in de reactie dat ik het heb aangekregen. (????) Wat ging er fout?

Antwoord van vanhouthorloges.nl
Ik ben reuzeblij met mijn nieuwe…
Ik ben reuzeblij met mijn nieuwe horloge, echt. Ik krijg ook veel positief commentaar.
Jammer is alleen dat het zo lang duurde voordat ik hem kreeg en ook dat er geen communicatie was waarom het zo lang duurde.

Horloge
Goedemorgen.
Idd heb ik gistermiddag het horloge binnengekregen.
Hij valt een beetje groot uit, maar op zich is hij wel leuk.

Mooi horloge uitgezocht.
Mooi horloge uitgezocht.
Op verschillende manieren gebracht informatie te verkrijgen waarom de zending blijft hangen op weg naar sorteercentrum. Afgesproken levertijd ruim overschreden.
Op geen enkele actie een reactie gekregen. En dat is jammer en onnodig. Was al met n ander horloge bezig vanwege het uitblijven van n reactie toen het horloge in de bus lag. Terwijl het volgens de track en tracé nog op het sorteercentrum lag. Dus hier zijn nog wel verbeterpunten mogelijk.