vanhouthorloges.nl Reviews

1,7

Echt grappig.... een armband besteld. Maar de betaling lukte niet. Dus ik stuur een mail, of ik anders kon betalen. Meteen kreeg ik reactie en kon via iDeal betalen. Maar vervolgens niets meer... Toon meer

Na op 18/08 een horloge besteld te hebben en 20/08 een bevestiging te hebben gehad was het onmogelijk om in contact gekomen met het bedrijf Er werd wel gemaild laat je e-mail achteren tel nummer da... Toon meer

Mooi horloge uitgezocht. Er wordt vermeld op de site dat de zending gevolgd wordt en dat het wat vertraging op kan lopen. Op verschillende manieren gebracht informatie te verkrijgen waarom de zendi... Toon meer

Op 07-08-20 een horloge besteld en betaald, zou geleverd worden tussen 08- en 11-08-20, nog altijd niets ontvangen. Verschillende mails gestuurd, nooit maar enig antwoord ontvangen. Alle begrip dat he... Toon meer

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Krijg geen reactie

Krijg geen reactie, geen geld terug voor spullen die defect zijn en de helft is niet geleverd!! Zeer ontevreden en niet klantvriendelijk!!

Nu 16 August nog geen antwoord terug. Via verschillende kanalen geprobeerd contact te krijgen, maar helaas.... Niks

7 augustus 2020

Antwoord van vanhouthorloges.nl

Graag een mail versturen naar sales@vanhouthorloges.nl voor een oplossing. Ik heb dit probleem ook doorgestuurd aan mijn collega's.

Enorm lang wachten een kapot horolge…

Enorm lang wachten een kapot horolge krijgen, en mailen en geen reactie ontvangen.
En een pakketje uit china via ali waar het horloge van 69 euro blijkbaar 9 eur kost
Oplochters

7 augustus 2020

Antwoord van vanhouthorloges.nl

U heeft garantie op kapotte horloges ! Graag een mail versturen aan sales@vanhouthorloges.nl

Ik begrip dat wij in moeilijk situatie…

Ik begrip dat wij in moeilijk situatie zijn door de Corona maar sinds 17 juli heb ik een bestelling gedaan en betaal nog altijd niets ontvangen ik heb u verschillende keren e-mail gezonden maar zonder reactie Mvg nathalie

4 augustus 2020

Na geen enkel bericht of mail terug te…

Na geen enkel bericht of mail terug te krijgen van waar mijn horloge blijft, ga ik het nu toch hier een slechte recensie schrijven.
Ben er net achter gekomen dat dit een dropshipping site is en de horloges gewoon via aliexpress komen.
Alleen vragen ze op deze site meer dan 't dubbele en je wordt ook nog niet eens te woord gestaan.
Mijn horloge na 2 weken nog steeds niet binnen, mja niet gek als 't vanuit China moet komen.

Oplichters ?

Zéér slecht! 4 weken geleden besteld, nog steeds niks binnen. Ook op mailtjes wordt niet gereageerd. Telefonish niet bereikbaar !
Moest wel vtv betalen. Nu geen horloge en geen geld. Weet iemand of dit oplichters zijn misschien?

4 augustus 2020

Het duurde behoorlijk lang voordat het…

Het duurde behoorlijk lang voordat het horloge arriveerde. Dat is op zich nog niet zo erg, maar er was geen trackingscode die werkte, ik kreeg geen reactie op mail en bij de hulpchat kwam ik niet verder dan "u bent de 9de in de wachtrij".

2 augustus 2020

Levering na 9 dagen.

Levering na 9 dagen.
Verpakking minimaal.
Sluiting niet stevig .
Horloge is prachtig maar gaat retour .
Is over retourneren niets te vinden ....

1 augustus 2020

Ik heb een bestelling gedaan maar niks…

Ik heb een bestelling gedaan maar niks ontvangen en al div mailtjes gestuurd maar ook geen reacties ontvangen.
Maar na het chat bericht weer in gevuld maar nog steeds niets gehoord ook nog weer mailtjes gestuurd maar weer niks terug gehoord ga nu mijn geld terug halen via de bank.
Ik heb een mail gehad dat ze het uit gingen zoeken en binnen 48 uur is horen maar niks gehoord nog maar 2 mailtjes gestuurd en weer niks gehoord toch maar opdracht aan de bank gaan doen om mijn geld terug te halen!

Besteld

Besteld , betaald. Na ongeveer 2 maanden 1 van de twee ontvangen en kapot.

Slechte communicatie. Wordt.niet gereageerd op e-mails.

Antwoord van vanhouthorloges.nl

Uw zending is bezorgd. Als het kapot is kunt u gebruik maken van uw garantie. U kunt ons hierover mailen.

Geen batterij bij geleverd

Geen batterij bij geleverd? Welke moet erin? De horloge is lang onderweg geweest. De horloge is niet zoals ik had verwacht , redelijk groot model, wijzerplaat niet zo duidelijk.

Antwoord van vanhouthorloges.nl

Dit leveren wij graag na, kunt u ons hierover mailen?

Ze geven niet eens antwoord als je met…

Ze geven niet eens antwoord als je met hun chat
Je kan ze ook niet telefonisch benaderen
Mijn bestelling is nog steeds niet binnen
Mooie reclames maken en niks waar maken
Heel erg jammer dat het zo moet
Ik geef ze nog niet 1 ster eigenlijk

Antwoord van vanhouthorloges.nl

Uw zending is op 17 juli verzonden. Wij vragen om uw geduld.

Moet veel beter!

Veel te lang op de bestelling moeten wachten. In de tussentijd helemaal geen bericht mogen ontvangen en zeer moeilijk versturen. Op mijn twee mails geen reactie gehad!

Antwoord van vanhouthorloges.nl

Bedankt voor uw review. Hopende het met u goed te kunnen maken zal onze collega een follow-up met u houden.

Nog steeds niets ontvangen en al een…

Nog steeds niets ontvangen en al een review moeten geven zegt genoeg over de werking van dit bedrijf.
Uitleg gevraagd via mail na paar weken en nooit antwoord gekregen, terwijl reeds betaald...
Heel slechte ervaring. Benieuwd of ik mijn horloge nog zal ontvangen...

Antwoord van vanhouthorloges.nl

Uw zending is op 17 juli verstuurd wij vragen uw geduld.

Horloge paar weken geleden besteld

Horloge paar weken geleden besteld; echter niet bezorgd. Ook totaal niet gereageerd op mijn chatberichten en mails.
Ik ben opgelicht door jullie.

Antwoord van vanhouthorloges.nl

Dat is een vreemde opvatting, na 10 dagen. Wij hebben nog geen mail van u mogen ontvangen. Graag per direct een e-mail versturen aan sales@vanhouthorloges.nl