OPLICHTERS. Site is werkelijk shopify.com. Certificaat slechts 3 maanden geldig Rekening in Duitsland. Levert nooit. Reageert nooit. Geen telefoonnumer. Adverteren met hoge kortinge... Toon meer

14 december 2 jassen en een paar schoenen besteld voor 135€. Heb 2x mail geschreven en ze antwoorden 2x bijna identiek en dat vond ok verdacht. Daarna gemaild dat ik ondertussen aangifte had gedaan..... Toon meer

Firma list en bedrog. Doen alsof ze in amsterdam zitten maar ordinaire dropshipper met lelijke troep ipv wat zichtbaar is op foto’s van hun “website”. Zending was maand onderweg en kwaliteit was nog... Toon meer

Bij de bestelling geen bericht over de order ontvangen. Vermoeden van, hmm sinds 1962???? Gekeken bij Visa, geld stond gereserveerd, aanname dan zal de afschrijving wel per verzendmoment plaatsvin... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zeer slechte zaak

Zeer slechte zaak, fraudeurs, je bestelde spullen komen nooit aan. Melden bij fraude.nl of schakel rechtsbijstand in zodat je je geld terug krijgt.

30 november 2024

VALS VALS VALS

VALS VALS VALS
Hier ook een jas besteld in december 2024, netjes betaald maar nooit iets ontvangen.
Dus geen jas en geld kwijt!!

6 december 2024

Zeer dubieuze praktijken

Zeer dubieuze praktijken. Geen zaken mee doen!!!

Ik heb via de webshop een winterjas besteld. Deze is niet geleverd. Nu ruim een maand geleden.

Verzoek tot annulering van de koopovereenkomst en terugbetaling gedaan. Schijnt niet (meer) mogelijk te zijn. Komen met vage verhalen in ellenlange antwoordmail die waarschijnlijk met AI is geschreven. Houden je zo aan het lijntje en geven geen antwoord op je vragen.

Heb nietbezorgd.nl benaderd. Hopelijk krijg ik dan m’n geld alsnog terug.

6 januari 2025

Eigenlijk is 1 ster nog te veel.

Eigenlijk is 1 ster nog te veel.
je besteld en betaald iets op tijd, maar krijgt niets geleverd..
maar krijg ook geen geld retour..
p.s. heb al.melding gemaakt bij politie en creditcard maatschappij

22 december 2024

Mijn bedrijf Modemanagement Cor van…

Mijn bedrijf Modemanagement Cor van Laar www.modemanagement.
heeft NIETS met Mode van Laar te maken. Dit zijn oplichters. Ik word dagelijks gebeld met klachten over dit bedrijf!!!
Meld uw schade bij www.fraudehelpdesk.n

Of politie

Facebook Groep

1 december 2024

OPLICHTERS

Ik heb 17 december een jas besteld en nooit ontvangen!,Ik heb nu Nietbezorgd ingelicht. Nu wacht ik af wat vanlaar mode hiermee doet. Hopelijk kan Niet bezorgd nog iets voor mij doen. Van Laar mode is pure oplichterij!!,,

17 december 2024

Wordt niets geleverd wel betaald.

Ik heb een bestelling gedaan en betaald bij van Laarmode.nl, helaas zijn het oplichters er wordt niet geleverd en zijn ook niet bereikbaar. Ik heb nietbezorgd.nl ingeschakeld zij gaan het betaalde proberen terug te halen.

10 januari 2025

Pure oplichting!!!

Pure oplichting...mijn bestelling van dec'24 nooit ontvangen. Na 2 rappels antwoord gekregen...maar dat is enkel blablabla. Er is geen winkel, geen magazijn, geen telefoonnr...ze houden jouw gewoo aan het lijntje!

20 januari 2025

Bestelling

Ik heb op 25 december
Een jas gekocht
Nog steeds niks ontvangen
Ver schilende keren gemailt
Sturen ieder keer het zelfde antwoord
We zijn er mee bezig
Maar je ziet niks verschijnen

25 januari 2025

Aangifte gedaan tegen deze oplichters

Aangifte gedaan online! Voor 108 euro opgelicht, via facebook advertentie, op hun site besteld en nu 5 weken verder de site uit de lucht en geen reactie. Allemaal aangifte doen aub als dit je ook is overkomen kost 10 minuten tijd

21 december 2024

Oplichters

Oplichters!
Terug zenden kan niet indien je iets aankoopt dat afgeprijsd is!
En het terugzenden moet naar China!
De laarzen zien er ook heel anders uit dan op de site.
Met de 10% korting op een volgende aankoop ben ik niets,mijn vertrouwen is weg om daar nog iets te bestellen.
Hild

23 januari 2025