Onder de noemer van een ongeluk zit in een klein hoekje sta je ineens te kijken naar je mooie auto waarvan bijna de helft beschadigd is en denk je...dat was het dan! Vol ongeloof en bewondering h... Toon meer

De auto dinsdagochtend gebracht met paneelschade. Vriendelijke ontvangst bij de balie, er is dan al keurig vervangend vervoer geregeld. Woensdagmiddag al bericht dat de auto gereed is! Netjes... Toon meer
Ik ben zeer vriendelijk en netjes geholpen door de man achter de balie. Echt super . De schade aan mijn wagen is zeer vakkundig hersteld. Echt vakwerk. De wagen is weer als nieuw. Echt super. Ik ben... Toon meer
Op zich is de gehele schade afhandeling goed gegaan. Echter aan het gehele proces mankeren een aantal zaken die ik minder klantvriendelijk vind. Ik heb 3 keer gevraagd naar een kostenschatting en heb... Toon meer
Osloweg 122A, 9723 BX, Groningen, Groningen, Nederland

Vraagt klanten om een review
Heel netjes en vriendelijk geholpen erg tevreden.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Serieus en met aandacht naar de schade gekeken. Reparatie erg netjes.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Prettige werkomgeving, goed contact met het kantoor, efficiënte afhandeling van de schade met uitstekende leverin.
De uitleg over de afhandelingsprocedure (telefonisch) was onduidelijk. De duur van de interventie werd niet duidelijk vermeld, wat nodig is om de beschikbaarheid van een vervangend voertuig te bevestigen (niet iedereen heeft dezelfde ervaring met dit soort situaties). Wellicht is betere communicatie tussen de verschillende afdelingen nodig.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Had een kleine schade en was binnen een dag klaar. Auto van binnen en van buiten ook nog schoongemaakt. Top!

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Hier in Groningen kom ik niet weer. Voor een parkeerschade 4 keer terug geweest, in een half jaar tijd. Slecht afplakken, spuiten ongespoten onderdelen, blanke lak los en overal spuitnevel. Ik ben er klaar mee. Kost veel tijd en geld.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Eigenlijk alles positief, reparatie, leenauto, klantvriendelijkheid allemaal uitstekend

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Na vervelende aanrijding kreeg ik prima service en heldere communicatie van Van Mossel.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Goed bedrijf, zeer snel en vakkundig geholpen. Zeker een aanrader als je schade wilt herstellen.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
ik werd heel goed geholpen.
en kreeg een leenauto mee.
de schade is super mooi gemaakt .
en het personeel is super vriendelijk

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Goede service, ook het vervangend vervoer in de vorm van een leenauto. Reparatie top gedaan. Vriendelijke medewerkers.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Ze hebben prima vakmanschap afgeleverd
Alleen 1 minpuntje een collega had van te voren een lagere prijs door gegeven en dat was hoger
Deze collega had het nooit mogen doen
Dat doen de experts
Maar ondanks dit zal ik weer terug komen bij hun
Ze hebben puik werk afgeleverd

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Ik werd geholpen door een uiterst vriendelijke en bekwame medewerker, een verademing na alle onbekwame medewerkers van de verzekering.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Schade keurig verholpen, goede service en helder en zeer vriendelijk.