Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam

Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam Reviews 15

TrustScore 4 uit 5

4,2

Driemanssteeweg 690d, 3084 CB Rotterdam, Zuid-Holland, NL

de schade is hersteld binnen de afgesproken termijn. Goede ontvangst bij zowel het brengen als bij het afhalen. Vriendelijke medewerkers en schade is perfect afgehandeld. Het interieur is zelfs sc... Toon meer

1. #1 van de 1 beste bedrijven in Autoschadebedrijf

• Driemanssteeweg 690d, 3084 CB, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

• 010 429 52 11
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Nette service

Nette service, keurig gerepareerd en.geïnformeerd

15 maart 2026

Beste Erica,

Fijn dat onze service en reparatie zo goed bevallen zijn! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Ik had na ruim 50 jaar schade vrij…

Ik had na ruim 50 jaar schade vrij rijden, nu deze schade door toedoen van een ander en was onbekend met deze materie, ik vond het lastig dat de auto 5 dagen weg was maar uiteindelijk.zag het resultaat er goed uit.

8 maart 2026

Beste heer/mevrouw Graaf,

Wat vervelend dat u schade had na zo'n lange tijd schadevrij rijden. Fijn dat het resultaat goed was, ondanks dat de auto een aantal dagen weg was. Bedankt voor uw terugkoppeling.

Aardige personeels

Aardige personeels! Houden je op de hoogte van de auto, staan altijd klaar wanneer je belt. Hebben antwoorden op je vragen.

13 november 2025

Beste Marvienne,

Wat fijn dat onze medewerkers zo behulpzaam waren en u goed geïnformeerd hebben! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Dank voor uw feedback!

Goede service, dramatisch parkeren

7 november 2025

Beste heer de Gouw,

Fijn om te horen dat onze service goed was! We betreuren het parkeerprobleem en zullen dit zeker bekijken. Bedankt voor uw feedback.

Bezeting receptie ondermaats

Bezeting receptie ondermaats
Info van huurauto en in-fatelling weinig service

2 november 2025

Beste Kees,

Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Het spijt ons te horen dat de receptie-ontvangst en de informatie over de huurauto niet aan uw verwachting voldeden. Ik ga dit intern bespreken om te achterhalen wat er precies is gebeurd en hoe we dit kunnen verbeteren. Uw input helpt ons onze service te verbeteren en herhaling te voorkomen. Mocht u aanvullende details hebben, kunt u die sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl zodat wij dit gericht kunnen afhandelen. Nogmaals dank en onze excuses voor het ongemak. Ik hoop dat u tevreden bent met het schadeherstel want dat is ook belangrijk ;).

Alles snel

Was alles zo snel en netjie

24 september 2025

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam

ijn om te horen dat alles zo snel en netjes verlopen is! Bedankt voor uw 4-sterrenreview.
Wij streven altijd naar een 5-sterrenbeoordeling. Kunt u ons laten weten wat we eventueel beter hadden kunnen doen om die extra ster te verdienen?

We horen graag uw feedback. U kunt deze sturen naar: schade.ktv@vanmossel.nl

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Pas bij de derde keer dat ik de auto…

Pas bij de derde keer dat ik de auto kwam halen was alles in orde. Dit heeft mij enorm veel tijd en frustratie gekost.
Het personeel was vriendelijk

3 september 2025

Beste mevrouw,

Bedankt voor je feedback.

We begrijpen heel goed dat het proces je veel tijd en frustratie heeft gekost, en dat spijt ons oprecht. We hebben er alles aan gedaan om het probleem zo snel en zorgvuldig mogelijk op te lossen en jou als klant tevreden te stellen.

Fijn om te horen dat uiteindelijk bij het derde bezoek alles in orde was. We waarderen ook je compliment over ons vriendelijke personeel, dat betekent veel voor ons.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Ik werd 28 sept goed geholpen door de…

Ik werd afgelopen goed geholpen door de verkoper, die ervoor gezorgd heeft dat de navigatie werd aangesloten met datakabel.

31 augustus 2025

Beste Annet,

Wat fijn dat onze collega u goed heeft geholpen met de aansluiting van de navigatie! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service. Dank voor uw feedback.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Van Mossel Autoschade: zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen op uitstekende manier

1. duidelijke communicatie naar alle partijen - klant, verzekeringsmaatschappij
2. klantgericht, snel noodreparatie verricht waardoor de mobiliteit van ons werd gewaarborgd
3. kwaliteit van reparatie: uitstekend.

30 augustus 2025

Beste Rene,

Wat fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn! We zijn blij te horen dat u de communicatie helder vond, de noodreparatie snel en klantgericht was en de kwaliteit uitstekend. Dank voor uw feedback!

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Vriendelijk en snel geholpen.

Vriendelijk en snel geholpen.
Auto weer in perfecte conditie/staat.
Mijn Dank..Willem Maarse

26 augustus 2025

Beste Willem,

Wat fijn dat we u vriendelijk en snel van dienst konden zijn en uw auto weer in topconditie is! Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Heel fijn geholpen met de snelle en…

Heel fijn geholpen met de snelle en goede behandeling van de schade!
Bedankt!

22 augustus 2025

Beste Astrid,

Wat fijn dat we u zo goed en snel van dienst konden zijn met de schadebehandeling! Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en de positieve feedback.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

keurige afhandeling van schade aan mijn auto

de schade is hersteld binnen de afgesproken termijn.
Goede ontvangst bij zowel het brengen als bij het afhalen.
Vriendelijke medewerkers en schade is perfect afgehandeld.
Het interieur is zelfs schoongemaakt.
Kortom, TOP

11 augustus 2025

Beste Rob,

Wat fijn dat de schadeherstelling volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent over de ontvangst en de vriendelijke medewerkers. We zijn blij te horen dat je de afhandeling perfect vond en dat het interieur schoongemaakt was. Bedankt voor de top beoordeling!

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Contact is heel slecht na 10 dagen wist…

Contact is heel slecht na 10 dagen wist niemand hoe ver het was.Moesten zelf overal naar toe bellen en toen zeiden ze de onderdelen zijn er niet terwijl hij na een week klaar zou zijn.Maar niemand die even iets laat weten,we zouden terug gebeld worden voor de kerst nou ze moeten nog bellen. En dan ineens is hij op vrijdag klaar.Heel raar

29 december 2024

Beste Ria,

Het spijt ons enorm te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze service. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je niet op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van je reparatie en dat je zelf contact moet opnemen om informatie te krijgen. We hebben net met elkaar gesproken en uw feedback besproken. We zullen onze communicatieprocessen intern bespreken om te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

Irfan Sayim
Afdeling Kwaliteit Autoschade

Klaas heeft goed advies gegeven en echt…

Klaas heeft goed advies gegeven en echt meegedacht

4 december 2024

Beste Lydia

Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met het advies van Klaas. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Irfan Sayim

Ik ben begonnen met enkel advies…

Ik ben begonnen met enkel advies inwinnen bij Van Mossel Autoschade in Rotterdam, en uiteindelijk heb ik de schade aan mijn auto daar laten herstellen. Wat een topservice! De medewerkers waren professioneel, vriendelijk en meedenkend. Alles werd duidelijk uitgelegd en de reparatie was van hoge kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden over het hele proces en zou deze schadehersteller absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en uitstekende autoschadeservice.

22 november 2024

Beste heer/mevrouw,

We zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Het is geweldig om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze medewerkers en dat u de kwaliteit van de reparatie waardeert. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en uw feedback motiveert ons om dit te blijven doen.

irfan Sayim