Van mij krijgt Van Mossel Dacia, Renault Spijkenisse de 5 sterren wat ze voor gaan! Waar Van Mossel Mercedes Benz Rotterdam-Zuid én DirectLease in een dilemma erg strikt en zakelijk optraden, was V... Toon meer
Ik had een vreemde dus lastige klacht m.b.t. de airco van mijn Ford Puma. De medewerkers hebben dit tot op de bodem uitgezocht, Zij hebben de klacht verholpen en vakkundig, aan mij de oorzaak u... Toon meer
Maaswijkweg 1, 3203 LG, Spijkenisse, Nederland, Nederland

Vraagt klanten om een review

Antwoord van Van Mossel Renault - Spijkenisse
Ik ben zonder afspraak langs gereden om twee lampen van mijn koplampen te vervangen. Ik werd vriendelijk ontvangen door Jimmy de monteur. Hij gaf aan mij niet als klant in het systeem te kunnen registreren maar graag even zou kijken wat hij kon doen. Ik mocht plaats nemen en koffie of thee pakken. Na een klein kwartier kwam hij terug en gaf aan dat het was gelukt ik had weer twee werkende lampjes. Ik vroeg wat hij ervoor kreeg. Jimmy gaf aan dat doordat de administratie met lunch was dat niet mogelijk was en het vanuit hun service was.
Wat een mooie en bijzondere service. Dit geeft een heel fijn en vertrouwd gevoel.
Overigens een mooi en net bedrijf.

Antwoord van Van Mossel Renault - Spijkenisse
Ik had een vreemde dus lastige klacht m.b.t. de airco van mijn Ford Puma.
De medewerkers hebben dit tot op de bodem uitgezocht,
Zij hebben de klacht verholpen en vakkundig, aan mij de oorzaak uitgelegd.
Ik ben zeer tevreden over dit garage bezoek en de aan mij gegeven service.
Dick van Ommeren

Antwoord van Van Mossel Renault - Spijkenisse
Waar Van Mossel Mercedes Benz Rotterdam-Zuid én DirectLease in een dilemma erg strikt en zakelijk optraden, was Van Mossel Spijkenisse naar mij toe erg menselijk: meedenkend en vooral tegemoetkomend.
Een BIG shoutout in het bijzonder voor medewerkers Dennis én Edwin Schefferlie. 👌🏽💎

Antwoord van Van Mossel Renault - Spijkenisse
Afspraak voor APK en beurt => zoals altijd prima service en snel klaar.

Antwoord van Van Mossel Renault - Spijkenisse
Wat beter kan is de ontvangst aan de balie. Men is niet geinteresseert in de klant, lijkt alsof ze hun werk niet leuk vinden. Was me al eerder opgevallen maar ik dacht dat ze misschien een slechte dag hadden. Ook bespeur ik een bepaalde arrogantie. Was vroeger beter toen ze nog Kerkhof en Visser waren. Maar dit fenomeen zie je bij meerdere dealers van diverse merken. Vandaag de auto opgehaald en het raam stond nog open. Flink ingeregend. Puntjes voor verbetering.

Antwoord van Van Mossel Renault - Spijkenisse
Goede hulp, klantvriendelijk, behulpzaam, kwaliteit, en voor al netjes op tijd. top bedrijf