Mooi pand. Mooie collectie. Echter meerdere beloftes nakomen dat er contact wordt opgenomen blijkt erg lastig. Er zijn betrouwbaardere handelaren wat dat betreft.
Nette zaak met prachtige catalogus. Ze zijn eerlijk over prijzen en inschatting over hoe lang een verkoop van je horloge zal duren. Ik heb niets dan goede ervaring met ze.
In februari mijn rolex gmt ingeruild tegen een nieuwer model . Was even wennen zaak zot inwendig op een etage boven used sale winkel . Geholpen door vriendelijke kundige jonge mannen. Was geschto... Toon meer
3/4 weken geleden mijn horloge te koop aangeboden via formulier! Niks meer van gehoord!!
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
goud eerlijk en professioneel
Mwoah
Er zijn betrouwbaardere handelaren wat dat betreft.
3/4 weken geleden mijn horloge te koop…
3/4 weken geleden mijn horloge te koop aangeboden via formulier!
Niks meer van gehoord!!
Perfecte afhandeling na retournering
Ik had prachtige enkellaarsjes besteld in mijn maat 43. Ze werden snel geleverd en zagen er prachtig uit, ook de maat was goed maar helaas kon ik de ritsjes niet dicht door mijn te dikke onderbenen. Ik heb ze weer netjes ingepakt en geretourneerd. En een week later stond het betaalde bedrag weer volledig op mijn bankrekening.
Een vertrouwd écht nederlands bedrijf heeft alleen maar voordelen.
Prachtige klokken zonder poenerige bla bla!
Vriendelijk en professioneel, niet hijgerig. Ik heb gesproken met Martijn en Rick en beide gesprekken verliepen uiterst plezierig en professioneel. De prijzen zijn zeer scherp en het assortiment is ruim voldoende. Hier gaat duidelijk geen geld verloren aan poenerige bla bla als je begrijpt wat ik bedoel ;)
Ik raad Van Wonderen Watches van harte aan!
Op 2-10-2021 een Rolex GMT-Master ll…
Op 2-10-2021 een Rolex GMT-Master ll 126710BLRO Pepsi met Serial: 75RR0666
Gekocht voor € 19.350
En in de kluis weggelegd voor betere tijden.
Wat blijkt bij het inruilen ervan?
Bij inspectie met een loep!
Dat de bezel een scheur heeft bij de 2.
Ik dacht meteen dat hebben ze geweten!
Omdat ik hem niet gedragen heb en al die tijd in de kluis had liggen voor wellicht betere tijden.
Ik had niet eens een bril bij me die dag en ik ging er vanuit dat ie zoals geadverteerd compleet zou zijn zonder gebruiksporen.
Zo stond hij ook op Chrono24.
Maar helaas, de bezel was gescheurd!
Ze zouden je toch op zoiets moeten wijzen!
Daar kom je pas achter als hem heel goed gaat bekijken als een professioneel. Ik weet dat ik te laat ben met mijn constatering voor de garantie en heb mijn andere klok zeker nu ik dit weet ergens anders gekocht…neem een loep erbij!
Nooit meer bij Vanwonderenwaches
Super service!
Super service!
Vlekken op de coating van mijn Rolex Datejust. Drie jaar geleden gekocht bij Van Wonderen, even gebeld en kon meteen terecht wanneer ik in de buurt was. Op de dag zelf kon ik direct door naar de horlogemaker en na polijsten van het glas helemaal verholpen!
Rekening viel onder de garantie bij Van Wonderen!
Hartelijk dank voor de uitstekende service mannen!
TOP Juwelier
TOP Juwelier - Inmiddels is Van Wonderen mijn 'vaste adres' geworden wanneer ik zoekende ben naar een toevoeging aan mijn collectie. Mijn eerste kennismaking met Van Wonderen reikt inmiddels 5 jaar terug, gezien de voortreffelijke service en het (zeer) aangename contact ben ik sindsdien nooit meer weggegaan.
Ik ben van mening dat een goede juwelierszaak (zeker in het hogere segment) betrouwbaar dient te zijn, en volledig transparant over de producten die zij verkopen. De bovenstaande criteria worden voor de volle 100% behaald door Van Wonderen. De heren zijn eerlijk en zeer professioneel in omgang.
Binnen de familie hebben wij inmiddels 5 horloges gekocht bij Van Wonderen, en één horloge aangeboden ter inruil. Alle transacties zijn keurig verlopen, en kan iedereen dus in alle eerlijkheid aanraden om Van Wonderen Watches zeker te bezoeken ter bezichtiging van een mooi horloge.
In het bijzonder wil ik Rick bedanken voor de leuke gesprekken gedurende mijn meest recente aankoop.
Kortom; een hele fijne juwelier met nette prijzen, goede service en lekkere koffie ;)
Ga zo door!!
Familie Dijkhuis
Goede ervaring gehad
Goede ervaring gehad! Goed advies en vriendelijke personeel! zeker een aanrader!
Top personeel geven goed advies voelde…
Top personeel geven goed advies voelde me meteen thuis bij hun
een erg prettige ervaring
Duidelijke communicatie vooraf, vragen zijn via mail en later telefonisch naar tevredenheid beantwoord. Netjes op afspraak, rustig een horloge bekijken en een enthousiast gesprek (met in dit geval Rick) over horloges en de bijbehorende liefhebberij. Nog even professioneel een extra schakel geplaatst zodat het beter om mijn pols past. En uiteraard goede koffie, ook niet onbelangrijk.
Winkel/ontvangstruimte is erg strak, mooi, ingericht, met genoeg privacy om rustig het bovengenoemde proces te doorlopen. Daar waar je voorheen via een andere winkel naar hun winkel moest, is het nu volledig dedicated voor Van Wonderen Watches.
Al met al een erg prettige ervaring.
Fijn zaken gedaan met Van Wonderen…
Fijn zaken gedaan met Van Wonderen Watches. Vriendelijk geholpen, snelle levering en waanzinnig blij met het nieuwe horloge.
Prima service
Prima service. Nette ontvangst en enthousiasme bij de verkoper. Aanrader.
Gr RVV
Een Rolex Yacht Master 40 126622…
Een Rolex Yacht Master 40 126622 gekocht bij dit bedrijf, erg tevreden over de service en kijk zeker uit naar de volgende aankoop.
Ultieme horloge
Afgelopen week het voor mij ultieme horloge uit het hoge segment aangeschaft. Horloge gaf een gek geluid in de kast. Martijn s ochtends gecontacteerd en in de middag stond Martijn al voor de deur om het horloge op te halen en te laten checken bij de horlogemaker. Horloge kwam dezelfde avond gemaakt( lees oliën rotor) en wel terug, dat noem ik service met een hoofdletter S! Mocht ik weer een horloge willen aanschaffen dat zal het jullie niet ver(van))wonderen dat dit het eerste adres is wat ik opnieuw zal bezoeken. Echt top jongens met kennis van zaken. AD’s kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Iets verkopen kan bijna iedereen maar aftersales is nog vele malen belangrijker.. van Wonderen begrijpt dat uitmuntend.
Aankoop Breitling
Vandaag een aankoop gedaan, bij vanwonderenwatches. Zeer goed geholpen door Martijn. Horloge vooraf gereserveerd voor een normale aanbetalingsprijs. Kortom alles helemaal super. Het nieuwe pand ziet er ook super gaaf uit, echt een mooie locatie om er een horloge te kopen.
Mooie zaak & professioneel
We hebben vorige week 2 horloges bij Martijn ingeruild en een nieuwe horloge gekocht. Afhandeling ging snel en professioneel. Ze hebben veel verstand van merkhorloges en werken heel zorgvuldig (zoals het hoort). De horloges zijn ook redelijk geprijsd t.o.v de concurrentie. Daarnaast hebben de eigenaren zelf ook een passie voor exclusieve horloges.
Een aanrader!
Super goede service!!!
Rolex GMT 2 aangekocht in 2016 bij van Wonderen Watches. Nu 5 jaar later Rolex weer verkocht via van Wonderen Watches. Fijne en goede service.
Kosten van 10% die ze vragen voor de verkoop, vind ik heel netjes! Zelf geen risico en je geld staat direct op je rekening na verkoop! Ik zou iedereen van Wonderen Watches aanbevelen voor in of verkoop van luxe horloge....
Rolex GMT Master II
Recent heb ik een tweedehandse gouden Rolex GMT Master II aangekocht bij Van Wonderen. Door de corona crisis kon ik niet te plaatse gaan maar hebben ze me remote zeer goed te woord gestaan. Ze waren zeer responsief, correct en vriendelijk. Op mijn verzoek stuurden me foto's en een filmpje van het uurwerk. De omschrijving van wat ik gekocht heb was zeer correct. De hele communicatie was correct en vriendelijk. Na de betaling hebben ze het uurwerk onmiddellijk verzonden. En dan blijft het toch een beetje spannend... en ja hoor, bij aankomst bleek alles perfect zoals ik het verwacht had! Ik kan Van Wonderen alleen maar aanraden!
Zeer professioneel
Bij Van Wonderen Watches zijn ze vriendelijk, professioneel en eerlijk! Er werd tijd genomen om ons goed te helpen en te informeren. Ik kan van Wonderen Watches zeer aanraden!