In februari mijn rolex gmt ingeruild tegen een nieuwer model . Was even wennen zaak zot inwendig op een etage boven used sale winkel . Geholpen door vriendelijke kundige jonge mannen. Was geschto... Toon meer
Zeer tevreden, gisteren bij van Wonderen Watches geweest, zeer correct geholpen en netjes te woord gestaan,eerst via de telefoon met Martijn, diezelfde middag nog een afspraak gemaakt met Simon.Tevens... Toon meer
Mooi pand. Mooie collectie. Echter meerdere beloftes nakomen dat er contact wordt opgenomen blijkt erg lastig. Er zijn betrouwbaardere handelaren wat dat betreft.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super goede service!!!
Rolex GMT 2 aangekocht in 2016 bij van Wonderen Watches. Nu 5 jaar later Rolex weer verkocht via van Wonderen Watches. Fijne en goede service.
Kosten van 10% die ze vragen voor de verkoop, vind ik heel netjes! Zelf geen risico en je geld staat direct op je rekening na verkoop! Ik zou iedereen van Wonderen Watches aanbevelen voor in of verkoop van luxe horloge....
Rolex GMT Master II
Recent heb ik een tweedehandse gouden Rolex GMT Master II aangekocht bij Van Wonderen. Door de corona crisis kon ik niet te plaatse gaan maar hebben ze me remote zeer goed te woord gestaan. Ze waren zeer responsief, correct en vriendelijk. Op mijn verzoek stuurden me foto's en een filmpje van het uurwerk. De omschrijving van wat ik gekocht heb was zeer correct. De hele communicatie was correct en vriendelijk. Na de betaling hebben ze het uurwerk onmiddellijk verzonden. En dan blijft het toch een beetje spannend... en ja hoor, bij aankomst bleek alles perfect zoals ik het verwacht had! Ik kan Van Wonderen alleen maar aanraden!
Zeer professioneel
Bij Van Wonderen Watches zijn ze vriendelijk, professioneel en eerlijk! Er werd tijd genomen om ons goed te helpen en te informeren. Ik kan van Wonderen Watches zeer aanraden!
Vandaag 23-01 mijn eerste prijzige…
Vandaag 23-01 mijn eerste prijzige horloge gekocht de Audemars Piquet 15500st , super goed contact gehad en vervolgens langs de winkel gegaan. Ben super goed geholpen en het was vrij relax ,,, ondanks dat het winkeltje nog wel verbeteringen kan gebruiken ben ik 100% tevreden en heel erg aan te raden!!! Succes mannen en hoop dat jullie uitbreiden tot een mooie winkel en hoop tevreden klanten zoals ik !
Mvg Nick
Professioneel bedrijf
Professioneel bedrijf, ontzettend mooi en divers aanbod voor scherpe prijzen en ze hebben service voor de klant heel hoog zitten. Dat merk je aan de vlotte communicatie via mail, app, social media en telefoon. 5 sterren en zeker aan te raden!
Al een aantal keer iets gekocht bij de…
Al een aantal keer iets gekocht bij de heren. Erg prettig iedere keer weer. Aanrader!
Perfect geholpen en goed af gehandeld!👍
Goede zaak!
Het is duidelijk dat de medewerkers van Van Wonderen Watches veel plezier hebben in hun werk. Wanneer je met ze spreekt spat de passie voor horloges ervan af. Ze hebben veel kennis van horloges en de horloges zijn allemaal exact zoals geadverteerd. Indien je op zoekt bent naar een kwaliteits horloge en graag goed geholpen word raad ik Van Wonderen Watches aan!
Ontzettend goede en leuke service
Ontzettend goede en leuke service. Blijf zeker in contact met Van Wonderen om in de toekomst weer zaken mee te doen
Fantastische ervaring!
Was wederom een fantastische ervaring om met jullie zaken te doen. Ik ben super blij met m'n nieuwe horloge! Mannen bedankt.
Altijd top service!
Fijne sfeer
Wat een fijne sfeer. Gewoon relaxed zonder ingewikkeld of overdreven gedoe maar met enorm veel kennis van zaken. Erg netjes geholpen.
Goede service. Snelle en klantvriendelijke afhandeling. Betrouwbaar en kwalitatief hoogstaande producten (zoals op de foto’s).
Aanrader!
Al jaren uitstekend en vriendelijk geholpen met mijn aankopen. Eerlijke prijzen, zowel in- als verkoop.
Top service
Top service! Recentelijk een horloge gekocht, en ben er uiterst tevreden mee! Heren hebben veel kennis van de klokken die ze hebben liggen, geven eerlijk advies en erg gastvrij!
Top service
Top service! Fijn contact en ze geven je een veilig gevoel bij het inruilen. Afspraak was snel gemaakt, en zoals besproken
Top zaak!
Goede service en prima communicatie. Ook een zeer mooi aanbod van diverse horloges.
Nog steeds zeer blij met mijn product!
Nog steeds zeer blij met mijn product!, de heren weten wat ze verkopen en waar ze over praten!
Goede service...
Goede horloges tegen scherpe prijzen
Goede horloges tegen scherpe prijzen. Altijd gastvrij, keer op keer weer goede service.
Zeer aardig en professioneel geholpen
Zeer aardig en professioneel geholpen, belde voor een horloge, was al verkocht, later belde ze zelf terug om mee te denken en uiteindelijk m'n droom horloge bij van Wonderen Watches gekocht.