In februari mijn rolex gmt ingeruild tegen een nieuwer model . Was even wennen zaak zot inwendig op een etage boven used sale winkel . Geholpen door vriendelijke kundige jonge mannen. Was geschto... Toon meer
Vandaag 23-01 mijn eerste prijzige horloge gekocht de Audemars Piquet 15500st , super goed contact gehad en vervolgens langs de winkel gegaan. Ben super goed geholpen en het was vrij relax ,,, ondank... Toon meer
Mooi pand. Mooie collectie. Echter meerdere beloftes nakomen dat er contact wordt opgenomen blijkt erg lastig. Er zijn betrouwbaardere handelaren wat dat betreft.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Will buy again!
In het begin een beetje verwarrend als je op locatie komt. Je komt uit in de winkel van Used Products en op de 1e verdieping zit Van Wonderen Watches. Dit doet misschien je wenkbrauwen fronsen net zoal bij mij. Maar de reden waarom ze op de 1e verdieping zitten is simpel. De verkoop van horloges is klein begonnen, tevens als hobby. En die hobby is uit de hand gelopen waardoor de winkel beneden te klein werd voor de horloges en ze naar boven zijn verkast. De winkel en Van Wonderen hebben dezelfde eigenaar. Dus maak je hier vooral geen zorgen over!
Ben goed geholpen door alle drie de mannen. Leuke gesprekken gehad over horloges en andere zaken. Goede koffie! Nemen de tijd voor je om mee te denken over je wensen en laten met alle liefde meerdere modellen zien aan je. Uiteindelijk vertrokken met mijn holy grail een Omega Seamaster Professional 300M. Mijn volgende horloge schaf ik ook zeker weten hier aan!
Tip: Neem contact met ze op om een afspraak te maken zodat je rustig het e.e.a. kunt bekijken onder het genot van een kop koffie.
Martijn, Simon en Rick. Goede gasten met verstand van zaken over horloges. Bedankt mannen en hopelijk tot snel!
Gr, Danny
Aanrader en dikke 5 sterren
Perfecte service, van het 1e e-mail contact tot fysiek contact met koffie en over de passie van horloges praten. Zeer ervaren en kundige mensen met liefde voor het vak. En als laatste zeer strakke prijzen. Ik heb inmiddels meerdere horloges gekocht en zou nergens meer anders een horloge kopen, zeer vertrouwd dus geen risico op replica of mensen met mindere bedoelingen. Aanrader en dikke 5 sterren.
Prettige ervaring
Zeer tevreden, gisteren bij van Wonderen Watches geweest, zeer correct geholpen en netjes te woord gestaan,eerst via de telefoon met Martijn, diezelfde middag nog een afspraak gemaakt met Simon.Tevens heb ik een reeël inruilvoorstel gekregen. Ze hebben een mooi en divers aanbod en nemen ruim de tijd. Locatie is goed bereikbaar, parkeergarage om de hoek. Ik kom zeker nog terug.
Meerdere rolex horloges
Inmiddels meerdere horloges gekocht/omgeruild bij van Wonderen Watches. Ze zijn erg behulpzaam en deskundig!
Tevens bieden ze hun horloges tegen scherpe prijzen aan!
Als ik een nieuw horloge (rolex) wil kopen of een oudere verkopen dan neem ik altijd contact op met Martijn of Simon van van Wonderen Watches.
Prima service goede kennis van zaken en…
Prima service goede kennis van zaken en fijne mensen... Zeer tevreden over mijn aankoop en de geboden service
Rolex Daytona aankoop
Beste lezer,
Ik heb twee weken geleden een Rolex Daytona gekocht bij Van Wonderen Watches. Tijdens mijn aankoop de mogelijkheid gehad om veel verschillende horloges om te proberen, dit was geen enkel probleem. Erg Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Na de aankoop kwam ik er achter dat de kroon die Rolex in het glas lazert niet centraal op 6 uur stond. Ik heb contact met van Wonderen opgenomen en ze hebben aangegeven dat ik het horloge langs kon brengen of zelf naar hun horloge service kon gaan zonder kosten. Ik ben toen zelf langs gereden. Het glas is recht gezet en ik heb ook een waterbestendigheidstest gekregen.
Goede service!
Mvg,
L.H
Tevreden
Tevreden, Gisteren bij van Wonderen Watches geweest, zeer correct geholpen en netjes te woord gestaan, inruilvoorstel gekregen voor mijn oude horloge (zeer reële voorstel) en zeer content met mijn nieuwe Breitling! Gewoon een keurig servicegerichte onderneming met een gepassioneerde kundige ondernemer aan het roer!