Pakket geleverd volgens PostNL (order 00415862 ), maar helemaal niet juist. Nergens te vinden, ook niet bij buren etc.. Gebeld naar Verlichting.nl, Emre aan de lijn gehad, uitstekende service gekrege... Toon meer
Ik heb 20 lampjes ontvangen, maar helaas waren ze allemaal defect bij levering. Dit is erg teleurstellend.
Na 5 dagen nog niets ontvangen Mail verstuurd waarop direct is gereageerd Er is onmiddellijk een nieuw pakket ingepakt en verzonden , dat de volgende dag werd geleverd daarna kwam het pakket r... Toon meer
Schrijf bijna nooit eer review, maar met VerlichtingNL zeer positieve ervaring. Had 3 halogeenlampjes besteld, waarvan één bij ontvangst een gebroken filament had (waarschijnlijk door ruw transport).... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Oplichters. Hier zou ik nooit meer iets kopen. Heb 12 lampjes besteld en maar 1 gekregen. Een lampje kostte 56 cent en daar kwamen verzendkosten bij voor brievenbuspakket.
Wij hebben dus 9,18 euro betaald voor 1 lampje.
Na fout Postnl 6 lampen voor de prijs van 2 !
Ik heb hier uiteindelijk de lamp gevonden als opvolger van mijn Philips lamp, maar deze was niet op voorraad.
Kreeg toen 2 die helaas te lang waren, kan gebeuren natuurlijk.
Zodra ze op voorraad waren 2 lampen opgestuurd gekregen maar PostNl blunderde weer.
Gemeld en direct 2 nieuwe verstuurd, deze kwamen de volgende dag aan met het andere pakket nadat men een case had gestart.
Dus nu 6 lampen waar ik de mensen in de buurt blij mee kan maken (gezamelijke actie brandgang) want ik hoefde ze niet terug te sturen, top service !
Bestelling keurig op tijd geleverd, Jazeker
Bestelling keurig op tijd geleverd, 1 gloeilamp 15 wat was na een halve dag al kapot, nu afwachten wat de andere 5 doen.
Trage levering
Na herhaaldelijk contact werd de order pas twee weken na de besteldatum (dus buiten de officiële retourtermijn) doorgezet naar het magazijn. Daarna hadden we de goederen snel in huis. Twee sterren omdat wel de juiste artikelen geleverd werden.
Levering bleef uit
Levering bleef uit ondanks herhaalde toezegging. Uiteindelijk geld terug gestort gekregen. Beetje jammer dat ze hierover niet communiceren.
Goede, passende oplossing.
De ingebouwde tl buis in de badkamerspiegel ging kapot.
Ik naar de leverancier voor overleg. De spiegel is 14 jaar oud.
De leverancier overtuigde mij er bijna van dat de tl buis niet meer verkrijgbaar was. De (dure) opties;
andere lamp boven de spiegel of andere spiegel.
Verder gezocht en Verlichtingnl had de passende (goedkope) oplossing, een nieuwe passende buis.
Maten duidelijk vermeld.
Prima website.
Helaas
Helaas, door onjuiste informatie op de website ontving ik (na dagen wachten door PostNL) de verkeerde maat lamp. Waardeloos.
Echt mooi materiaal…….
Echt mooi materiaal voor een goede prijs en weliswaar in deze drukke “pakkettijd” een dag later bezorgd, maar geen enkel probleem
Het ware speciale lampjes
Het ware speciale lampjes, nergens zo goedkoop en vindbaar en op tijd geleverd.
Ik heb 15 fluorescentielampen besteld
Ik heb 15 fluorescentielampen besteld. In het pakket zaten 2 kapotte exemplaren! Ik stuurde foto's en twee dagen later ontving ik de nieuwe.
Alles is in orde en op tijd geleverd.
Ik raad het eerlijk aan!
Snelle levering goede communicatie.
Snelle levering goede communicatie.
Komen de afspraken na. 👍👍
snelle levering/competatieve prijs
eenvoudig te bestellen , competative prijs en zeer vlotte levering. Niks op aan te merken, zou er zo weer iets bestellen
In het begin was er even stroef contact…
In het begin was er even stroef contact ivm met de levering van de bestelling. Na enkele malen telefonisch contact is alles alsnog goed afgehandeld.
Ook de financiële compensatie werd prima afgerond.
Perfecte service
Tot twee keer toe was een lamp onhandig ingepakt waardoor deze in gruzelementen aankwam. Zonder probleem ook de derde keer (en toen goed) opnieuw verzonden. Topservice!
Gewoon goed
Ondanks dat ik ook negatieve reviews te hebben gelezen. Toch besteld.
Vooraf telefonisch contact gehad.
Netjes te woord gestaan. Goed bereikbaar. De zending was netjes verpakt, communicatie helder en de volgende dag geleverd.
Goede prijs en goede ervaring dus
Negatieve reviews kloppen. AFBLIJVEN
Bedankt voor de negatieve reviews want anders had ik daar misschien besteld. Het klopt dat het op niks trekt. Voorraad klopt niet, model klopt niet, prijs klopt niet. Als je een vraag stelt krijg je een antwoord op een vraag dat je niet gesteld hebt...
Super, positief ervaren!!
Ik ben van het begin tot het einde goed geinformeerd!
Bestelling goed verpakt, verzonden en ontvangen.
Mooie lampen, voor zeer mooie prijzen!!
Ik kom hier zeker weer een bestelling doen.
Chappeau!! Tot de volgende keer!!
Bestelling geplaatst voor 10 lampjes
Bestelling geplaatst voor 10 lampjes. Krijg gedurende 10 dagen geen enkele info mbt verzending, dus gebeld. Ja lampjes komen eraan. Tot mijn verbazing wordt er 1 lampje geleverd. Weer bellen, de rest zou er aankomen. Communicatie is niet de sterkste kant van dit bedrijf.Jammer!
Pas op: Verzendt zonder te frankeren
Pakket doodleuk verzenden zonder te frankeren terwijl wel verzendkosten in rekening gebracht worden. En nu komt postNL dus bij mij aankloppen om de verzendkosten te voldoen. Kompleet waardeloos dit en zal hier dus ook niet snel weer bestellen!
Alles ging perfect
Alles ging perfect, vanaf de bestelling Tot de bezorging aan huis.