Bestelling niet ontvangen. Okan vd klantenservice schrijft het pakket te versturen maar we zien niks verschijnen. We gaan ons geld terughalen.

Pakket geleverd volgens PostNL (order 00415862 ), maar helemaal niet juist. Nergens te vinden, ook niet bij buren etc.. Gebeld naar Verlichting.nl, Emre aan de lijn gehad, uitstekende service gekrege... Toon meer

Na 5 dagen nog niets ontvangen Mail verstuurd waarop direct is gereageerd Er is onmiddellijk een nieuw pakket ingepakt en verzonden , dat de volgende dag werd geleverd daarna kwam het pakket r... Toon meer

Schrijf bijna nooit eer review, maar met VerlichtingNL zeer positieve ervaring. Had 3 halogeenlampjes besteld, waarvan één bij ontvangst een gebroken filament had (waarschijnlijk door ruw transport).... Toon meer

3,4

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Bedankt voor de service

Bij ontvangst bleek dat er 2 lampen gebroken waren, de volgende dag werden er nieuwe bezorgd. Fantastische service en zeer vriendelijk aan de telefoon!

4 juni 2024

Perfect nakomen van afspraken.

Op de site stond de prijs van een
lamp (kaars) foutief vermeld. Ik kreeg de duurdere lampen (45 stuks)
voor de vermelde (lagere) prijs. Tevens werd het aflevermoment op mijn verzoek ruim 1 week uitgesteld, waarna ik een mail ontving of de aflevering kon plaatsvinden. Perfecte service!!

13 juni 2024

Topzaak!

Topzaak!
1x verkeerde lampen gekregen. Kreeg gratis andere toegestuurd.
Bleken er 2 kapot te zijn en die zijn ook nog gratis nagezonden.
!!!Superservice!!!

13 juni 2024

Juiste en volledige informatie over de lamp

Andere leveranciers in België gaven geen volledige informatie ( stralingshoek ontbrak dikwijls ) over een alternatieve ledlamp voor de bestaande halogeenlamp en geen juiste info als alternatief op de website.
Ik moest een lamp hebben met een stralingshoek van 360°. Die info van de grote fabrikanten zoals Osram werd niet medegedeeld bij Belgische webshops terwijl men dit voor dezelfde fabrikant bij verlichtingnl wel deed. Proficiat!
Het is ook de enige winkel waar ik een waardig alternatief gevonden heb voor mijn Halogeenlamp van Osram ceram E 27 / 240 watt / 360 ° / 2700 K /dimbaar als ledlamp van SPL zij het dan wel maar ter vervanging van 150 W en iets minder warme lichtkleur ( 3000 K ) maar toch met voldoende lichtopbrengst nog voor mijn woonkamer.
Bij een Belgische webleverancier beveelde men voor staanlamp-armaturen ( halogeenstralers naar het plafond ) lampen met R7s lamphouder aan ( mits adapter ) op de website vanwege de hoge lichtopbrengst maar deze geven een schaduw door de lamphouder. Dat is soms niet storend, zoals in mijn kleine Terzani wandarmatuur die deze lamphouder heeft maar dit zou wel storend geweest zijn voor mijn grote Terzani Antinea staanarmatuur omdat het binnenste gedeelte van de schaal naar onder lichtdoorlatend is en een schaduw in de grote lichtschaal een lelijk effect zou geven en een verminderde lichtopbrengst naar beneden.
Trouwens ik heb van Osram twee 360° ledlampen gehad op R7s lamphouder voor mijn wandlamp en die zijn alle twee defect gegaan na 1 jaar. Er steekt nu 300° in van Osram en ik stel vast dat Osram die 360° types niet meer maakt, toch niet met de overeenkomstige andere eigenschappen, 2700K enz !?!

12 juni 2024

Zeer traag

Een deel van de bestelling was niet voorradig gaven ze 4 dagen na de bestelling pas aan. Er kon wel een alternatief worden geleverd. Diezelfde dag geantwoord dat dat goed was. Uiteindelijk werd pas na 8 dagen de bestelling geleverd.

23 februari 2024

Snelle afhandeling ontbrekende artikelen

Aanvankelijk 1 TL buis ontvangen waar er 25 waren besteld en betaald. Die ene TL buis in een veel te grote doos verstuurd en was op knullige wijze verpakt. Na telefonische melding van het tekort is er direct correct gehandeld. Al de volgende dag is de volledige zending alsnog ontvangen. Dit wordt zeer gewaardeerd.

13 december 2023

Vreemd bedrijf

Vragen om review. Geef 2 sterren en dan gaan ze zelf beoordelen of ie geplaatst wordt.....
Had 1 lampje nodig. Moest per 10 bestellen. Oke. Komt per brievenbuspost na ruim een week.....Maar moest betalen voor pakketpost. Raar bedrijf.

13 november 2023

Wegblijven van deze firma

Verkoopt lampen die ze niet op voorraad hebben of niet meer worden geproduceerd!
Sturen mail met belofte het na een week te zullen verzenden doch daarna hoor je er niks meer van.
Verzoek om geld terug te storten wordt eenvoudig niet beantwoord!
Waardeloze firma!

2 november 2023

Gloeilampen zeer slecht verpakt

Gloeilampen zeer slecht verpakt, diverse lampen los uit het doosje. Alles in een doos gekwakt doos veel te groot en slecht dichtgeplakt. Ga niet alle Gloeilampen uitproberen, ben bang dat enkele het al begeven hebben.
Melding van verlichting nl. een afleveradres, van post nl. bericht van ander afleveradres.
Erg slordig allemaal.

14 oktober 2023

Wat een waardeloos bedrijf is dit

Wat een waardeloos bedrijf is dit. Op hun site staat dat alles op voorraad is, na bestelling geplaatst en afgerekend te hebben blijkt dit niet zo te zijn. Tijdens telefonisch contact wordt er aangegeven dat de artikelen wel op voorraad zijn bij hun leverancier, maar vervolgens hoor je niets meer. Laat uw keuze niet op dit bedrijf vallen om teleurstelling te voorkomen.

2 juli 2023

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Ze verkopen dingen die ze niet kunnen leveren komen niet met een gepaste oplossing en crediteren dan maar het geld. Je zit dus op niks te wachten.

Wees verstandig kies voor een andere lampen leverancier.

4 april 2023

Zeer langzame communicatie en niks op voorraad

Zeer langzame communicatie, verkopen lampjes die ze niet hebben of NET uitverkocht zijn. Bieden een alternatief aan dat ook niet leverbaar is. Sturen een credit factuur en dan weer een nieuwe factuur.
Lijkt op een slaapkamer firma die spullen bij Ali koopt en van andere websites zonder de voorraad of levertijden te weten.
Bespaar je de moeite en bestel elders.

26 september 2022

Wat een chaos bij dit bedrijf

Wat een chaos bij dit bedrijf. Als ik alle mailtjes van ze hier moet plakken dan ben ik wel even bezig.
Ze verkopen veel lampen die ze niet op voorraad hebben (11 in mijn geval) en eentje is al helemaal niet meer leverbaar. Telkens excuses en of ik accoord ben met het volgende voorstel in de mail. Dan heb ik toch geen keus?
Ik wacht af wanneer ik alles binnen heb maar er zal geen volgende bestelling van mij zijn.
Jasper

8 september 2022