Waardeloos geworden, overgenomen door een of andere overkoepelend verkoop kanaal. Wil je wat retourneren, dan mag dat. Kost je alleen wel 8,50€... Compleet belachelijk, laatste keer geweest dat ik... Toon meer
Nooit meer bestellen hier!! Onbeschoft, alleen AI chatbox en telefonisch ook een computerstem. Ruilen is onmogelijk dus. Nu in mn maag met een artikel die niet past. Vorige webshop van Verstappen... Toon meer
Super klantenservice. Vraag gesteld ivm onze tickets voor een GP. Binnen 4 minuten had ik een vriendelijk antwoord en hadden ze me meteen verder geholpen. Betere klantendienst ga je niet vinden!... Toon meer
Zelfs 1 ster is eigenlijk nog teveel. Dekbedovertrek gekocht, net zoals alle andere gekleurde spullen eerst gewassen met azijn, daarna op 40 graden. Helaas waren de mooie heldere kleuren vervaagd... Toon meer
Verstappen.com is de enige officiële Max Verstappen webshop met 100% officiële merchandise. Onze ruime collectie bestaat uit caps, kleding, accessoires en schaalmodellen. De Red Bull Racing collectie bestaat uit team- en lifestyle kleding, uiteraard voorzien van alle (sponsor)logo’s. De Max Verstappen collectie is een exclusieve lijn artikelen die in samenwerking met Max is geproduceerd. Een groot deel van de Max Verstappen merchandise is verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen. Verstappen.com is daarom dé webshop voor alle Max Verstappen fans.
Bosstraat 91A, 6071XT, Swalmen, Nederland
- support@verstappen.com
- verstappen.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Nieuwe truien besteld maar kwaliteit is…
Nieuwe truien besteld maar kwaliteit is echt om te janken. heb nog nooit zulke goedkope truien in me handen gehad, model zit gewoon niet goed.
Heb al van veel mensen gehoord dat het materiaal gewoon slecht is. Ik wil gerust 10tje meer betalen want voor een 10tje heb je veel betere truien in china.
Maar ze gaan voor kwantiteit bij verstappen.com
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Laten je rustig een jaar wachten op je reeds betaalde bestelling. Klantenservice ervaar ik altijd als zeer kortaf. Service is niet iets wat voorkomt in het Limburgse woordenboek.
Kampioen Hoody november 2024 besteld…
Kampioen Hoody november 2024 besteld nu ruim 2 maanden later , nog niet ontvangen kosten 75 euro
Ben benieuwd of deze nog geleverd gaat worden
Teleurgesteld
Na goede ervaringen met deze webshop, nu helaas toch een minder goede ervaring. Je kunt wel merken dat het hier gaat om geld en niet om kwaliteit.. 2 limited edition truien besteld. Je zou denken als het een unisex maat is, dat de mouwen dan ook iets langer zijn. Echter is dit niet het geval, de mouwen zijn bij mijn vriend veel te kort. Voor €70 euro per trui zou je denken dat dit een goede kwaliteit trui is, maar niets is minder waar.. deze truien zijn bijna net zo dun als een tshirt. Erg jammer!
Waardeloze webshop, hoge prijzen slechte service
Waardeloze webshop die gluiperig misbruik maakt van de populariteit van Max Verstappen. Hoge prijzen en nauwelijks een leuke korting (trap vooral niet in de Black Friday scams) is nog tot daaraan toe, maar ook levertijden zijn lang en kunnen doodleuk vlak voor de deadline nog wat verschoven worden. Ik wacht momenteel al NEGEN MAANDEN op een schaalmodel helm en hoef als loyale klant (heb toch al voor zo’n 300 euro afgenomen) niet te rekenen op een kortingsbon oid, de fanshop geeft de leverancier de schuld dus of ik gewoon maar effe wat langer wil wachten.
Trui besteld
Trui besteld, zou binnen 2 weken verstuurd worden. Na 15 dagen contact opgenomen. Trui zou diezelfde week verstuurd worden. Nog 8 dagen later: geen trui. Contact opgenomen en de reactie was:
Ons magazijn is hard aan het werk alles zo snel mogelijk te versturen!
We gaan ervan uit dat je vraag hiermee beantwoord is.
Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan horen we dat uiteraard graag.
Niet de eerste keer dat dit bij de webshop van Verstappen gebeurt. Krijg mijn zoon helaas niet zo ver dat hij fan wordt van een andere coureur...
De prestaties van de shop blijven helaas ver achter bij die van de naamgever.
2 maand wachttijd ...OMG
25 november een petje besteld maar nog steeds niets thuis..na email contact met een marielle kreeg ik te horen dat het eind jan 2025 binnen zal zijn .....mijn god we hebben het hier over een simpel petje !!!!!!! twee maanden levertijd ???? ik heb terug gemaild dat ze mijn geld wel weer terug kunnen storten !!!! of ze het geld terug doen is maar af te wachten...maar proberen waard. als vaste klant van verstappen.com ben ik hier erg kwaad om en ze zijn een klant kwijt !!!!!
Intussen voor de derde keer een mail…
Intussen voor de derde keer een mail ontvangen van een manco (t-shirt ), produkten zijn al 8 tot 10 maanden ervoor samen met een ander item besteld , hierover gemaild al 2x bij de eerste 2 manco's , reactie van Frans en later Mariëlle, maar helaas pindakaas systeem is nu veranderd zodat het niet meer zou kunnen werd gezegd , onzin ; afgelopen week wederom een 8 maanden ervoor reeds besteld item manco , geld werd teruggestort, mailen heeft toch geen zin, compenseren kennen ze niet, waardeloos hoe ze daar met klanten omgaan .
Een cargo broek en een sweater besteld…
Een cargo broek en een sweater besteld , broek een maatje groter gepakt voor de zekerheid. Alles past perfect! De levering was al een feit na 3 dagen! Helemaal top! Zeer mooie kwaliteit en zwaar katoen! Ja helemaal tevreden. Kan zich meten aan de kwaliteit van Mr Marvis...en dat zegt heel veel. Petje af
Verstappen.com .(slechte levering van model auto’s)…
Me zoon heeft altijd model autos besteld bij deze site. In begin ging het goed, maar nadat ze met pre orders zijn begonnen waardeloos. Hij zit nog op 14 model auto’s te wachten waarvan de langste al is van anderhalf jaar geleden. Bel je de klantenservice of mail je ze, dan zeggen ze doodleuk ligt niet aan ons ,aar aan de leverancier. ik heb niets met leverancier te maken maar met Verstappen.com. In totaal is dat dus een bedrag van meer dan €1300. Dus hoop dat ze nu eens klanten netter gaan behandelen en open kaart spelen.
Heel agressief met de email marketing
Heel agressief met de email marketing. Ik heb me al 3x uitgeschreven via de link in de mail en 1x klacht ingediend. Ik blijf email met marketing ontvangen. Net een 2e klacht ingediend maar geen vertrouwen in.
Auto model als pre order geplaatst
Auto model als pre order geplaatst. Ruim jaar later nog steeds geen auto. Ook communicatie of klantenservice laat te wensen over.
In oktober 2023 een schaalmodel besteld…
In oktober 2023 een schaalmodel besteld waarvan toen duidelijk werd aangegeven dat het in kwartaal 2 van 2024 zou worden geleverd maar het is bijna kwartaal 4 en er is nog geen uitzicht op levering. Klantenservice gaf na een eerste mail aan dat er binnen 2 weken wat zou komen maar inmiddels is de levertijd onbekend vanwege achterstand bij de leverancier.
Wel betalen niet geleverd krijgen!’n
Vorig jaar na de race van Zandvoort had ik de desbetreffende schaalmodel gekocht maar nu een jaar later heb ik nog steeds geen auto binnen. Heb meerdere keren contact gehad met Verstappen shop. Na meerdere keren hun moeten bellen met de vraag waar m’n auto blijft krijg ik steeds hetzelfde antwoord. We weten het niet.. nou sinds 2015 bestelde ik bij hun maar na bijna 10 jaar en dan zo slecht behandeld worden. Er werd mij een tegoedbon beloofd door de omstandigheden maar ook daar moest ik zelfs nog achrrraan bellen na 2 maanden hoe dat dat zit. En dan laat het het kwaliteit van de schaalmodellen maar achterwege. De vorige schaalmodel bouwer was veel solider dan wat er nu te krijgen is!
Supersite en goede service.
Ik koop al sinds het begin op deze site en ben altijd goed geholpen. Kwaliteit is keurig en als er echt een keer wat is, dan word het opgelost. Al vele duizenden euro's hier uitgegeven en blijf dat zeker doen! En dat je moet betalen voor verzenden is niet meer als normaal, de bezorgers moeten ook betaald worden.
Slechte kwaliteit
Teamshirt laten de strepen los en limited edition shirts daarvan zijn de shirts van lage kwaliteit
Heb ook geklaagd over de strepen die…
Heb ook geklaagd over de strepen die loslaten van mijn shirt,maar werd ook niks mee gedaan! Zo'n duur shirt,kan je wel van verwachten dat het goede kwaliteit is! Jeannet had ook geklaagd en werd niks mee gedaan! Belachelijk! Niks meer bestellen daar ,je kan better bij aliexpress of temu bestellen!
Zeer slechte kwaliteit!!
Zeer slechte kwaliteit!!
Shirt dat ik gekocht heb zit goed, maar de rode strepen laten los!! Na melding aan de klantenservice hierover zeggen zij hier niets mee te kunnen doen.
Een shirt van 75 euro!! Mag je toch wel kwaliteit verwachten 😡. Het lijkt nu wel een nepperd van Ali express.
Heb al eerdere reviews gelezen met dezelfde klacht.
Ook daar werd niets mee gedaan. Ja 10% korting op de volgende bestelling. Nou er komt geen volgende bestelling!!
Product teruggestuurd.
Product teruggestuurd.
Na 1 week nog geen geld terug.
Gebeld, retourzending was aangekomen. Mederwerkster wist niet waarom het geld nog niet teruggestort was. Gin het regelen.
Nu, weer een week later nog geen geld terug.
Weer gebeld met klantenservice. Niemand neemt de telefoon op. Al 16 min in de wacht.
Triest hoor.
Geen product en geen geld terug
Ik heb mijn product die ik in mei besteld heb nogsteeds niet mogen ontvangen. Meerdere malen contact gehad met de klantenservice. Pakket is bij dhl blijven steken word gezegd.. maar ondertussen heb ik nu in juli nogsteeds geen product of me geld terug! Erg slecht