Grijpmachine besteld. na 2 dagen defect. netjes een filmpje gestuurd van het probleem. vervolgens L meer dan een week geen reactie!!!! product van 500 euro en dan deze service. WAARDELOOS!!!!!!!... Toon meer
Tot nu toe geef ik maar twee sterren. Want had een broedmachine besteld via Amazon. Deze was niet geleverd maar er werd meteen een andere besteld via de klantenservice van Amazon top. Nu is hij g... Toon meer
Outstanding customer service – 100% recommended! I have been living in the Netherlands for many years, and VEVOR is honestly one of the most trustworthy companies I have ever dealt with... Toon meer
Update: bedrijf heeft uiteindelijk toch meegewerkt aan een goeie oplossing! Hond is doodsbang om de treeplank/hondenhelling op te gaan de auto in maar dat geldt niet als retourreden. BELACHELI... Toon meer
VEVOR is a home improvement brand that empowers Home Creators to upgrade spaces with pro-level products at exceptional value. From backyard makeovers to apartment innovations, we deliver superior performance through practical technological innovation that combines purposeful technology with the hands-on joy of creation. We break down price barriers so every upgrade reflects your vision, creating unique spaces where garages become workshops and balconies become oases. Upgrading every space isnʼt just a task, itʼs a declaration of reinvention. Upgrade with VEVOR.
9166 Anaheim Pl Rancho Cucamonga, CA 91730, 91730, Rancho Cucamonga, Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Update:
Nadat ik een review had geplaatst kwam alles in een stroomversnelling. Nu waren ze ineens welwillend in het vinden van een oplossing en erg snel in reacties.
Mijn geld was terug nog voordat ik het pakket geweigerd had. Dat is verder positief. Jammer dat het pas gebeurde nadat er hier over geschreven werd.
Mijn mening over het product blijft; het is goedkope troep waarvoor je beter wat meer geld kunt uitgeven.
Sterren aangepast van 1 naar 2
Oude review
Product aangekomen en werkt niet. Er wordt erg lastig gedaan over het retourneren van het defecte product.
Ook een reactie duurt lang. (meer dan 3 werkdagen)
Het is typisch een Chinees bedrijf en dito producten. Mijn advies; geef 20,- meer uit en bespaar je het gezeik..

Antwoord van VEVOR
Update; na enkele mailwisselingen bood Vevor een zeer royale oplossing aan namelijk vergoeding van het volledige aankoopbedrag. Top service.
Overigens is de brouwketel verder een heel goed product. Maar dus niet het deksel vastzetten bij het opbergen.
Na 4 brouwsels ketel schoongemaakt en met het deksel goed bevestigd goed opgeborgen. De volgende dag zag ik dat het deksel volledig uit elkaar was gespat met kleine glassplinters overal door de kamer in de ketel. Oorzaak onbekend. De ketel stond niet aan uiteraard. Ook niet in de volle zon of zo. Ik heb de klantenservice benaderd met de vraag of ze een nieuw deksel voor mij konden regelen op basis van de garantie of anders dat ik het zou betalen.

Antwoord van VEVOR
Héél goede service na breuken bij het geleverde item
Dank u, naservice en Amazon
Ik heb 14 dagen geleden besteld en betaald. Iedere keer wordt beloofd dat het snel komt maar nog niks ontvangen. Waarom wordt er echt niets aan gedaan?

Antwoord van VEVOR
Ik had een papiersnijder besteld. Deze bleek niet goed te zijn. Van alles geprobeerd, mocht niet baten. Contact met klantenservice verliep prettig en mee denkend. Ze hebben mij een nieuwe papiersnijder toegestuurd. Deze werkt zoals het moet. Ik zou dit bedrijf aanbevelen.
Ik kocht bij Vevor een groentensnijder, die volgens hun omschrijving o.a. geschikt zou zijn voor het in schijfjes snijden van aardappelen. Dat leek mij handig voor een gerecht dat ik binnenkort wil maken, dus ik bestelde het toestel. Enkele dagen later werd het geleverd, maar bij het uitpakken stel ik vast dat het invoergat van het toestel erg nauw is, slechts 5 op 5 cm. Geen enkele normale aardappel die daar dus in past.
Ik contacteerde de firma om te vragen of ik het toestel kon retourneren, omdat het dus niet voldoet aan hun omschrijving.
Daarmij maakte ik geen melding van het feit dat het toestel gemaakt is van een zeer fragiel soort plastiek, waarvan ik vermoed dat het vrij snel zal breken. Ook maakte ik geen melding van het feit dat het toestel mij eigenlijk ronduit onveilig lijkt om te gebruiken. Ik vraag mij zelf af of dit toestel effectief CE goedgekeurd is.
Nu ja, na enkele mails hen en weer vond het bedrijf dat ze een oplossing hadden voor mij: ik moest er maar andere groente mee snijden.
Ik heb nog nooit zoiets belachelijks meegemaakt.
Het toestel voldoet NIET aan hun beschrijving, daarom wil ik het niet en zij weigeren retour te aanvaarden
UPDATE
Na deze review werd mij bijna onmiddellijk volledige terugbetaling aangeboden. Bank meldde ook al dat dit binnenkort op mijn rekening komt.
Mijn probleem werd dus uiteindelijk volledig opgelost.

Antwoord van VEVOR
Ondertussen heb ik het volledige bedrag teruggestort gekregen.
Ik zou eigenlijk 0 sterren willen geven.
Ik heb 2 kippenrennen besteld.
Ik heb 1 in elkaar gezet en zie dat de kwaliteit op niets trekt. Zeil komt gescheurd toe.
Het 2de pakket is nog dicht. Ik wil dit retour sturen.
Ik heb vorige week een ticket aangemaakt.
Tot op heden nog geen reactie gekregen.
Telefonisch niet bereikbaar.
Het zijn oplichters die 1000 euro van mij hebben gestolen.
Ze kunnen zien dat ze mij snel contacteren of ik onderneem verdere stappen.

Antwoord van VEVOR
Het toestel werkt niet, heeft nooit gewerkt!!! En VEVOR is nooit bereikbaar

Antwoord van VEVOR
Update: bedrijf heeft uiteindelijk toch meegewerkt aan een goeie oplossing!
BELACHELIJK dit, een product hoor je uit te kunnen testen en retour sturen als dit niet bevalt. Ja, zelf de verzendkosten betalen maar dat staat in de kleine lettertjes.
Dit staat misleidend op jullie website!

Antwoord van VEVOR
Na het bekijken van wat dingen zie ik later elders advertenties voor extra korting. De codes werken echter niet.
Uiteindelijk geven ze aan een heel nieuwe code aangemaakt te hebben: werkt ook gewoon niet. Lijkt of ze gewoon nepcodes verspreiden om te lokken waarna mensen het uiteindelijk opgeven en voor de volle prijs alsnog kopen.
Dus 10 mails heen en weer met screenshots en een hoop gedoe zeg ik dat ik er klaar mee ben en de korting al lang niet meer opweegt tegen het werk. In plaats van een redelijke compensatie voor het zinloze werk en troubleshooten van hun slecht gebouwde systeem, krijg je alleen een gesloten ticket.
Hier bestel ik dus he-le-maal nooit meer iets.

Antwoord van VEVOR
Pakket nooit ontvangen, klantenservice reageert niet

Antwoord van VEVOR
Een waardeloos bedrijf dat alleen dozen schuift van andere waar ze hun nam opplakken.
Voor service krijgt u een waarschijnlijk buitenlandse student die geen idee heeft van producten en alleengaande kan vragen naar bestel nummers.
Hulp en ondersteuning is nul, nul bij AliExpress hepen ze je beter al bij deze instelling.

Antwoord van VEVOR
Goed product, maar foute levering en hele slechte after sales service.
Er is een 5,5M kabel laadkabel besteld. Helaas een 5M geleverd gekregen.
Na drie weken discussie en kleine korting die ze aanbieden, maar daar heb ik niks aan. Ik mag het foute product niet retour sturen en krijg het juiste artikel niet geleverd.

Antwoord van VEVOR
In maart koop ik een serre bij Vevor. De serre komt aan in een beschadigde doos. Ik installeer de serre zoals voorzien in de gebruiksaanwijzing. 2 dagen na installatie begeeft de serre het, alle buizen zijn geplooid, waarschijnlijk door de wind. Na herhaaldelijk de klantenservice te contacteren blijven ze mij aan het lijntje houden. Iedere keer ging ik na 48 uur een oplossing krijgen. We zijn ondertussen al meerdere 48 uren verder.
Klantenservice trekt op niks. Ik raad iedereen af bij Vevor te kopen!!

Antwoord van VEVOR
Alles zat mooi verpakt. maar bij het uitpakken werd duidelijk dat meerdere planken van het wapenrek beschadigd waren. gewoon beschadigd ingepakt. erg slecht. bij het klachtenformulier staat de optie om fotos te uploaden, maar dit werkt niet. Kan Vevor niet aanraden.

Antwoord van VEVOR
Het 7 inn 1 weerstation geeft na ruim een jaar een vaste waarde voor de buiten temperatuur: 70 *C en 1% lucht vochtigheid. Vevor kan niets voor mij doen en levert geen reserve delen voor reparatie . Voor een station van ruim 100 Euro is dat een slechte beurt.. Bij zoeken op het internet blijkt dit een veel voorkomend defect te zijn bij deze stations.

Antwoord van VEVOR
Zit al 3 weken te wachten op een niet bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Krijg alleen contact via een chatbot. En om de zoveel tijd krijg ik een bericht dat ze binnen 1-2 dagen er op terug komen.
Had ik de reviews hier maar gelezen voordat ik besteld had.
Ik wil iets retour sturen omdat de kwaliteit niet is zoals ik verwachtte.
Ik krijg absoluut geen reactie om een bon aan te maken, en ze laten tussen de mails dagen zitten. Iedereen heet Achmet bij de klantenservice maar duidelijk te mekren dat het om meerdere personen gaat. En elk persoon weer van de domme, zolang je er maar niet door komt. Een review op hun site schrijven is ook onmogelijk want zodra je maar 2 sterren aan vinkt stopt de site. je kunt dan zelfs je naam niet kwijt. Het zijn in doorsnede dus oplichters. Voor die 50 euro maak ik me niet druk, maar ik deel dit graag met anderen...Vevor is wel een van de slinkste webshops die ik meegemaakt heb. zelden heeft een webshop me zo gefrustreerd. Vevor zijn scammers...das duidelijk. MOOIE reactie gehad van Vevor zoals u kunt lezen. Ditzelfde schreven ze voorheen ook al maar aan de vele recente reacties te zien loze beloftes, er verandert niets. Deze eigenaren zoeken alleen maar dikke boterhammen en hebben niks over voor de klant.

Antwoord van VEVOR
Snelle levering goed product fijn contact was iets mis met de bestelling is perfect opgelost goed bedrijf
Sim racing standaard aangeschaft. Deze kwam wel sneller dan verwacht. Maar de stokken kloppen niet. Ik wil de standaard retourneren, echter doen ze moeilijk over het sturen van een retourlabel. Ze willen er iedereen naar laten kijken. Ik wil het gewoon retourneren, en daar heb ik alle recht toe. Ook zie ik dat het terugbetalen ook nog wel een tijd op zich zal laten wachten, en dat in deze tijd... Ik zou hier niet snel nog een keer wat bestellen.