VEVOR Reviews 22.095

TrustScore 4 uit 5

4,2

Grijpmachine besteld. na 2 dagen defect. netjes een filmpje gestuurd van het probleem. vervolgens L meer dan een week geen reactie!!!! product van 500 euro en dan deze service. WAARDELOOS!!!!!!!... Toon meer

Helaas moet je minimaal 1 ster geven. Het bestelde artikel is niet het juiste artikel. Er wordt niet gereageerd op mijn vraag voor het aanleveren van de retourinstructies! Bestel NIET bij dit bedrijf.... Toon meer

Outstanding customer service – 100% recommended! I have been living in the Netherlands for many years, and VEVOR is honestly one of the most trustworthy companies I have ever dealt with... Toon meer

Update: bedrijf heeft uiteindelijk toch meegewerkt aan een goeie oplossing! Hond is doodsbang om de treeplank/hondenhelling op te gaan de auto in maar dat geldt niet als retourreden. BELACHELI... Toon meer

1. Gereedschapwinkel
  2. Autoreparatiemateriaal verkoper
  3. Tuinmeubilairwinkel
  4. Bouwwinkel

VEVOR is a home improvement brand that empowers Home Creators to upgrade spaces with pro-level products at exceptional value. From backyard makeovers to apartment innovations, we deliver superior performance through practical technological innovation that combines purposeful technology with the hands-on joy of creation. We break down price barriers so every upgrade reflects your vision, creating unique spaces where garages become workshops and balconies become oases. Upgrading every space isnʼt just a task, itʼs a declaration of reinvention. Upgrade with VEVOR.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

22K reviews

Vraagt klanten om een review

Retours worden niet geaccepteerd!!!

13 januari 2026

Antwoord van VEVOR

We’re very sorry for the inconvenience you’ve experienced. Please rest assured that we are already working on this issue. For further assistance and to ensure everything is resolved properly, please reach out to our customer service team through our official contact page: https://www.vevor.com/pages/contact-us

Thank you for your understanding.

Ik heb een tegelsnijder gekocht

Ik heb een tegelsnijder gekocht. Op website stond leveren 2 januari tot op heden heb ik nog steeds niks ontvangen. Nu krijg ik een email dat het 8 januari wordt geleverd dat is aanzienlijke verschil. Wij hadden het hier besteld om in kerstvakantie door te kunnen werken. Maar niks binnen dus hierdoor ook extra onnodige kosten gelopen. Volgens mij bestellen zij het zelf ook via ali express ofzo. Dus mijn advies is als jullie iets dringend nodig hebben absoluut hier niet bestellen. Over tegelsnijder kan ik nu niks zeggen heb het nog niet binnen. Vind het ook een zeer slechte service late reacties reacties waar je niks aan hebt. Dus wees zuinig met jullie geld en bestel bij meer betrouwbare webshop of bedrijven. Dit wordt ook mijn laatste bestelling hier.

29 december 2025

Antwoord van VEVOR

Thank you for your understanding.

Hier niets kopen als je een factuur…

Hier niets kopen als je een factuur nodig hebt.

20 december 2025

Antwoord van VEVOR

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Dank u voor uw feedback, wij nemen dit mee om onze service verder te verbeteren.

Prima heater

Betreft de Vevor 2kW diesel-heater.
Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.
Toestel is prima en werkt ook perfect, maar de bijgeleverde accessoires zijn matig.
Handleiding is erg summier, zo ontbreekt een overzicht van de display-symbolen.

10 december 2025

Hebben een verfspuitmachine gekocht

Hebben een verfspuitmachine gekocht. Heeft het nooit gedaan. Al weken bezig om het apparaat terug te sturen, zijn moeilijk bereikbaar en krijgen mails met welke technische handelingen te doen. Echter hij blijft het niet doen. Geven aan dat het kogelkraan vast zit. Is niet het geval. Het blijft een heen en weer mailen. We willen gewoon ons geld terug. Tot op heden nog geen oplossing naar tevredenheid. Kopen nooit meer iets van Vevor.

7 december 2025

Tot 2 keer toe een incompleet pakket…

Tot 2 keer toe een incompleet pakket ontvangen. Helaas duren de reacties tot 3-4 dagen en het pakket ook steeds 1.5 week voordat het thuis geleverd is.

6 december 2025

Beste klant,

Onze excuses voor uw onaangename winkelervaring.

We hebben een collega aangesteld om u te helpen. Bedankt voor uw geduld.

VEVOR

Onlangs een tafelboormachine geprobeerd…

Onlangs een tafelboormachine geprobeerd te kopen van ruim 400 euro bij Vevor, echter is deze betaling 2x afgeboekt door een mail waarin een betaalverzoek stond om de aankoop compleet te maken omdat er nog geen betaling door hun was ontvangen.
Na melding bij Vevor is 1x dit bedrag teruggestort.
Geen machine ontvangen en nog steeds ruim 400 euro kwijt. na lang mail verkeer waarin steeds werd gezegd dat hun geen 2 betalingen hadden ontvangen werd ik gevraagd contact op te nemen met het betalingsplatvorm Nuvei, daar zou het geld zijn.
Dit gedaan en bericht gekregen dat de verkopende partij hiervoor verantwoordelijk is....dus een beetje kasje naar de muur spel.
Erg jammer, want de in het verleden bestelde materialen waren goed....oppassen dus

24 oktober 2025

Beste gebruiker,
Bedankt voor je brief.
Wij regelen een collega om uw probleem op te lossen.
Bedankt voor uw geduld.

Slechte retourmogelijkheid.

Slechte retourmogelijkheid.

Apparaten waren minder dan verwacht. Wou ze terugsturen maar dat willen ze liever niet. Houden je aan het lijntje en en er echt alles aan om de producten maar niet retour te hoeven nemen.

20 november 2025

Dropshipper vibes

Ik zie hier veel gemengde reacties dus geef ik alvast een tip voor mensen die research doen voor ze iets bestellen, zoals ik doe.

Ik ben op dit ogenblik op zoek naar een hondenloopband (zonder motor) & kwam uit op deze website. Ik besloot even een kijkje te nemen en ik vermoedde al meteen aan de opbouw dat ik op een dropshipper uit ben gekomen. Vervolgens herkende ik foto's van mijn zoektocht op AliExpress & zijn exact dezelfde foto's gebruikt ..

Wil u 100'en euro's uitsparen? Kijk gewoon meteen op AliExpress of dergelijke websites .. Je koopt hier bij hun ongetwijfeld exact hetzelfde dat je daar voor maar 1/3e van hun prijs kan aankopen ;-)

22 november 2025

Ik kocht bij VEVOR 6 weken terug de 12V…

Ik kocht bij VEVOR 6 weken terug de 12V 40A DC/DC acculader, om mijn camperaccu te laden, maar achteraf blijkt hij te zwak en komt niet boven de 14 volt, ik vermelde dit in een commentaar maar dat werd 2 dagen later verwijdert, ik heb spijt van mijn aankoop, maar VEVOR weigerde deze terug te nemen, i.p.daarvan kreeg ik 30,00 retour, maar deze acculader doet vrijwel niets en ik moet nu een duur ander merk kopen. Mijn advies, koop NIET bij VEVOR, garantie is waardeloos!

30 september 2025

Sehr geehrter Kunde,

vielen Dank für Ihre Nachricht.

Anbei finden Sie die Rechnung, die mit den Lieferadressen Ihrer Bestellung erstellt wurde. Sollten Sie Änderungen an der Rechnung wünschen, teilen Sie uns bitte die Rechnungsdaten mit, damit wir diese für Sie vornehmen können.

Wir bedauern, Ihnen mitteilen zu müssen, dass es derzeit ein Problem mit dem Bewertungssystem unserer Website gibt, wodurch einige Bewertungen nicht korrekt angezeigt werden.
Unser Team arbeitet bereits an der Behebung des Problems.

Bei weiteren Fragen stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung.

Mit freundlichen Grüßen,
Vevor

Rioolontstopping machine in sept…

Goedemiddag , had een nieuwe rioolreinigings machine besteld bij vevor bij eerste gebruik machine liep vast ,veer helemaal uitgerekt contact opgenomen vevor kreeg meerdere reactie terug ,en is zeer goed opgelost ,hier durf ik wel opnieuw iets bestellen ,dank vevor voor u oplossing mvg jacob .

17 november 2025

Beste klant,
Het spijt ons ten zeerste voor de onaangename ervaring die u heeft ervaren.
Wij hebben een collega van de klantenservice aangesteld die dit voor u afhandelt. Bedankt voor uw geduld.
Bedankt voor uw begrip.

VEVOR

Jerrycan gekocht bij deze firma

Jerrycan gekocht bij deze firma. Na de reviews hier gelezen te hebben wel een beetje huiverig.

Uiteindelijk alles goed verlopen. Ze verzenden helaas met DPD wat mijn inziens echt de slechtste pakketdienst hier in Nederland is. Verder verliep het proces goed. Netjes volgende dag verzonden en de dag daarna in huis.

De jerrycan (van hun eigen merk) zit stevig in elkaar en is kwalitatief best degelijk. Hij sluit ook goed af. Alleen de meegeleverde tuit/mondstuk sluit net niet strak genoeg aan op de jerrycan waardoor deze een heel klein beetje drupt bij het uitgieten. Dat laatste is voor een jerrycan bedoeld voor brandstof natuurlijk totaal niet de bedoeling. Vandaar ook de 3 sterren beoordeling.

10 november 2025

Beste klant,
Het spijt ons voor uw onaangename winkelervaring.
Wij regelen collega's die het voor u afhandelen en oplossingen aandragen.
Bedankt voor uw geduld en begrip.
VEVOR

Een 88 toetsenpiano besteld kreeg echter een metalen lade toegestuurd. Wel Piano betaald!! Nhh in wil
Ik of piano of geld terug. Ik ga niks opsturen oid. Service leveren!!

15 november 2025

Dankje voor je brief.

Lever ons het label met de PN-barcode aan, zoals weergegeven in de afbeelding.

Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Eerlijk,

Defecte hogedrukreiniger

Defecte hogedrukreiniger.

Bij levering was de hogedrukreiniger al defect. Na alles te controleren en op te zoeken, start het niet. We zijn al een week heen en weer aan het sturen met hun live chat om het product te retourneren en ze houden u aan het lijntje dat ze een oplossing zoeken. Dan krijgen we eindelijk na 6 dagen een bericht met de informatie hoe we het moeten opstarten, maar over geld terugstorten of een retourlabel zeggen ze niets.

Heel slechte klantenservice. Geen e-mail adres of telefoonnummer, enkel via een live chat waar ze automatische antwoorden sturen.

5 november 2025

Goededag,

Hartelijk dank voor uw informatie.

Het spijt ons dat we u geen passende oplossing hebben geboden.
We zullen proberen uw probleem opnieuw te bespreken. Wij zullen binnen 48h op u reageren. Excuseer ons voor het ongemak.

Hartelijke groeten
VEVOR

Heb vaker iets bij Vevor gekocht met goede ervaringen. Dit keer wilde ik iets terugsturen. Hierbij goede retourservice verleend door Vevor, snelle reacties via chat en nagekomen wat was afgesproken. Ben en blijf een tevreden klant.

4 november 2025

Zit / vistent

Ik heb een een persoons zit / vistent besteld maar stond versteld van de goede kwaliteit
Ben er erg tevreden over

Sander koopman
ZAANDAM

22 oktober 2025

Gekochte pomp werkt niet

Gekochte pomp werkt niet. Bij retour aanvraag stellen ze je voor maar een fractie terug te betalen. Moest nog 6x mailen voor ik alles terug kreeg. Nog geen retour adres gekregen. Iemand interesse in een nieuwe maar niet werkende pomp?

22 oktober 2025

Beste klant,
Het spijt ons ten zeerste voor uw onaangename winkelervaring.
Wat is uw bestelnummer? Dit maakt het voor ons gemakkelijker om u te helpen.
Bedankt voor uw geduld.

Vevor