VEVOR Reviews 22.098

4,3

Grijpmachine besteld. na 2 dagen defect. netjes een filmpje gestuurd van het probleem. vervolgens L meer dan een week geen reactie!!!! product van 500 euro en dan deze service. WAARDELOOS!!!!!!!... Toon meer

Outstanding customer service – 100% recommended! I have been living in the Netherlands for many years, and VEVOR is honestly one of the most trustworthy companies I have ever dealt with... Toon meer

Update: bedrijf heeft uiteindelijk toch meegewerkt aan een goeie oplossing! Hond is doodsbang om de treeplank/hondenhelling op te gaan de auto in maar dat geldt niet als retourreden. BELACHELI... Toon meer

Update; na enkele mailwisselingen bood Vevor een zeer royale oplossing aan namelijk vergoeding van het volledige aankoopbedrag. Top service. Overigens is de brouwketel verder een heel goed produc... Toon meer

1. Gereedschapwinkel
  2. Autoreparatiemateriaal verkoper
  3. Tuinmeubilairwinkel
  4. Bouwwinkel

VEVOR is a home improvement brand that empowers Home Creators to upgrade spaces with pro-level products at exceptional value. From backyard makeovers to apartment innovations, we deliver superior performance through practical technological innovation that combines purposeful technology with the hands-on joy of creation. We break down price barriers so every upgrade reflects your vision, creating unique spaces where garages become workshops and balconies become oases. Upgrading every space isnʼt just a task, itʼs a declaration of reinvention. Upgrade with VEVOR.

4,3

Uitstekend

22K reviews

Vraagt klanten om een review

Verkeerd aangeleverd

Er is een onderdeel vanuit de fabriek verkeerd gemonteerd aangeleverd.
Al 1,5 week contact (kan alleen via chat) maar krijg geen duidelijk antwoord hoe we het gaan oplossen en alleen instructiefilmpjes opgestuurd. Het is een duur en grote hittepers. Dit is niet oke!

1 oktober 2025

Geachte klant,

Onze excuses voor het ongemak.

Raadpleeg de onderstaande montagevideo voor meer informatie over het door u gemelde probleem. https://w-si.link/PhX4xThiJY9C04IUa

Hartelijk dank voor uw begrip. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.

VEVOR

Inhoud pakket tijdens vervoer…

Inhoud pakket tijdens vervoer beschadigd waardoor deze onbruikbaar is geworden. kan gebeuren. Dit netjes aangegeven bij Vevor en onderbouwd met fotos. Nu 6 dagen later nog altijd alleen maar AI-achtige automatisch gegenereerde berichten gehad dat er zo snel mogelijk naar gekeken wordt. Nog altijd geen mens aan te pas gekomen. Slechte zaak.

10 oktober 2025

Vevor kan mijn betaling niet vinden, weg geld

Ik heb een schoorsteenveeg set besteld. Betaald bij het bestellen. Na drie dagen krijg ik het bericht dat mijn bestelling geanuleerd is wegens niet betalen.

Na een half uur met een chatbot en nog een uur met een persoon zou ik met mijn bank contact op moeten nemen. Alles heb ik al gedeeld over de transactie maar Vevor blijft ervoor kiezen mijzelf deze zaak op te lossen. Dat kan natuurlijk alleen via de onmogelijke weg van een advocaat etc. 66,99 weggegooid. Het product ERGERNIS.. en ja dat ordernummer van 20 cijfers ken ik nu uit mijn hoofd

2 oktober 2025

Beste klant,

Bedankt dat u contact met ons opneemt.

Bestelling 25100200973407074242 is geannuleerd vanwege een openstaande betaling.

Heeft u vragen? Reageer dan op dit bericht. Bedankt voor uw geduld!

Oplichting

Oplichting!
Je krijgt een kapot apparaat opgestuurd en geen enkele mogelijkheid tot retour.

30 september 2025

Dear customer,

Thank you for your email.

We have refunded you €150, and the refund amount will be returned to the original way. Refunds for credit card payment methods will arrive within 3-15 business days. Please pay attention to check your account.
We sincerely apologize for any inconvenience caused by our inability to address your concerns flawlessly at the first attempt. We would like to express our heartfelt gratitude for your patience and understanding throughout the communication process.
If you have any further questions, please feel free to contact us.

Best regards.
VEVOR Support

Ik besteld een kattenluik

Ik besteld een kattenluik, ze vermelden retourbeleid 30 dagen.
Luik blijkt niet geschikt echter retour onmogelijk. ze blijven vragen terugsturen, niet telefonisch bereikbaar.
Luik koste 109.99€ ze willen al 66 € terug betalen zonder retour

12 september 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw aanvraag.

Bedankt voor uw interesse in onze producten.
Helaas kunnen we op dit moment niet de juiste maat aanbevelen.
Als het product zonder kwaliteitsgebreken wordt geretourneerd, worden er retourkosten in rekening gebracht.
Voor verdere verificatie vragen we u om te bevestigen of u de maatinformatie op de pagina heeft gelezen voordat u een bestelling plaatst. Vindt u de beschrijving op de pagina duidelijk en correct? Heeft u suggesties?
Uw feedback draagt ​​bij aan een betere winkelervaring voor iedereen. We geven prioriteit aan uw retourzending en u kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.

Stuurinrichting boot

Foute levering . Had een stuurinrichting besteld met een kabellengte van 3 meter. Ontving een kabel met een lengte van 3,6 meter. Er wordt gevraagd om allerlei fotos te uploaden maar dit gaat zeker niet soepel. Email gestuurd maar het emailadres op de site werkt niet en telefonisch niet bereikbaar
Update 25 september. Ik heb een screenshot geüpload waarin duidelijk staat dat ik een kabel van 3 meter besteld had. Ben benieuwd naar de reactie.
Ik kreeg uiteindelijk de aanbieding om ruim 60% terug te ontvangen met behoud van het product. Dit is inmiddels ontvangen.
Tip, zorg voor een werkend email adres en het zou ook een stuk eenvoudiger zijn om de meest gangbare bestanden te kunnen uploaden

24 september 2025

Geachte klant,

Bedankt voor uw geduld.

De bedieningslijn voor dit product moet 3,6 meter lang zijn. Bij het opnieuw controleren van de informatie op onze webpagina hebben we geen vermelding van 3 meter gevonden (zie onderstaande schermafbeelding). Waar heeft u dit gezien? Kunt u ons een schermafbeelding sturen zodat we dit kunnen controleren?

Hartelijk dank voor uw begrip. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

koop niet bij vevor.nl

Ik bestelde een compressor die vrij snel geleverd werd, maar bij montage bleek er een dichting te ontbreken, waardoor het apparaat direct lucht lekte. Ik heb dit meteen gemeld bij de klantendienst, maar na een week kreeg ik alleen standaardantwoorden en geen enkele oplossing.

Er is geen telefoonnummer, de klantenservice bestaat praktisch niet. Dit bedrijf lijkt zich totaal niets aan te trekken van consumentenrechten. Garantie of problemen melden? Vergeet het maar.

Mijn advies: koop hier nooit iets. Dit is een duidelijk Chinees bedrijf dat je als consument in de kou laat staan. Ze zijn niet betrouwbaar en nemen hun verantwoordelijkheid niet.

22 september 2025

Beste klanten,

Onze excuses voor de vertraging in onze reactie.

Wij hechten veel belang aan de door u gemelde problemen en zijn nog steeds bezig met het analyseren en oplossen ervan. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Wij danken u voor uw geduld en uw inspanningen.

Als u nog vragen heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zullen ons best doen om u van dienst te zijn.

VEVOR

Ik heb na heel lang twijfelen hier voor…

Ik heb na heel lang twijfelen hier voor de eerste maal een bestelling geplaatst. En het zal ook meteen de allerlaatste keer geweest zijn. Heb hier een trailermover besteld, en oh my god, wat een rommel. Contact opnemen met de klantendienst = rampzalig. Een review over het artikel zelf plaatsen blijkt helemaal niet mogelijk. Hoe komen zij dan aan die geplaatste reviews bij hun artikelen ??? Zelf geplaatst misschien ?!?

21 september 2025

Beste klant,
We hebben uw review op Trustpilot ontvangen.

Het spijt ons zeer te horen over de onaangename ervaring die u tot nu toe met ons heeft gehad.

Ik maak momenteel een vervolgticket voor u aan met betrekking tot het onderstaande probleem.

Onze collega's zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Vevor

Meestal gaat het goed laat ik dat…

Meestal gaat het goed laat ik dat voorop stellen.
Deze keer echter bestelling gedaan, krijg een melding dat de verzending is aangemeld en verder gaat ie niet.
4x contact gehad en telkens dat ik rustig moet afwachten tit de deadline van 2weken.
Je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben om te weten dat het nooit bij de post is aangekomen. Ze hadden ofwel een nieuwe kunnen sturen of gelijk geld terug maar nee 2 weken wachten op niets. Maargoed volgende keer eerst maar elders kijke

2 september 2025

Hallo,

Bedankt voor uw bericht.

Onze excuses voor het ongemak.
Uw pakket is waarschijnlijk zoekgeraakt.
In dat geval betalen we u het volledige bedrag terug.
Als het pakket later aankomt, kunt u het weigeren.
We nemen contact op met de vervoerder om deze situatie te melden, zodat we de logistiek in de toekomst kunnen verbeteren.
In dat geval betalen we u het volledige bedrag van € 27,43 terug.
Kunt u hiermee akkoord gaan?
Bedankt voor uw begrip.
We kijken uit naar uw reactie.

VEVOR

Ze blijven me aan het lijntje houden…

Ze blijven me aan het lijntje houden elke keer iets anders nu foto s maken en ik kan geen foto s maken want het zit in het motor huis.voor de garantie mag dit niet.naar een of andere websites heb ik gedaan krijg weer een mail we hebben het niet ontvangen wordt allemaal een beetje te veel .------Je ziet het met eigen ogen dat ze steeds terug vallen op foto s waar ze niets aan hebben ik heb recht op 12 maanden garantie volgens mij gaat dit een jaar duren.tot garantie voorbij is .dus Beste Mensen denk na voor dat je iets bij Vevor koopt.

15 september 2025

Bedankt voor uw e-mail.
Bedankt voor uw tijdige feedback. Wij hebben uw foto nog steeds niet ontvangen.
Geef ons even de tijd. We zullen uw vragen blijven beantwoorden, dus wees gerust.
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Perfecte dienst na verkoop

Dienst na verkoop was correct in de afhandeling

14 september 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw waardevolle feedback.

Ons retourcentrum bevindt zich in Tsjechië. Vanwege de afmetingen en het gewicht van het product kunnen de retourkosten vrij hoog zijn. Bovendien kan het retourproces tijdrovend zijn en moeten we het product, zodra het in ons magazijn is aangekomen, ook inspecteren voordat we de terugbetaling verwerken.

Om u tijd te besparen en het ongemak van een retourzending te voorkomen, bieden we u een effectievere oplossing: we kunnen u € 100 direct terugbetalen en u mag het product houden, voor persoonlijk gebruik, als reserveonderdeel, voor noodgevallen, om cadeau te doen of om door te verkopen.

We kijken uit naar uw feedback op dit voorstel.

VEVOR

Voor de eerste aankoop beloven ze 5€…

Voor de eerste aankoop beloven ze 5€ korting met de coupon code WELCOMEALL
Maar deze werkt niet. Bij navraag blijkt dat deze code enkel werkt voor bestellingen boven de 139€. Maar dat wordt natuurlijk niet vermeld in hun welkommail.

4 september 2025

Beste klant,
We hebben uw review op Trustpilot ontvangen.

Ik maak nu een vervolgticket voor u aan met betrekking tot het onderstaande probleem.

Onze betrokken collega neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Team Vevor

Passend onderdeel? "Wij zullen uw probleem analyseren!"

Gekocht een VEVOR Trailer Manoeuvreerhulp 454kg Capaciteit 50,8/58,7mm Kogel, voor meer dan driehonderd euro. De verzending ging al niet vlekkeloos, hetgeen op het konto van de vervoerder komt. Maar bij het product zit een fluthandleiding in het Engels. Na enig gepruts kwam ik erachter dat het bij het apparaat geleverde hulpstuk dus gewoon niet paste.
Een betere handleiding in het Nederlands? Ja natuurlijk! O nee toch niet, nadat Vevor het probleem heeft 'geanalyseerd.' Ik krijg dezelfde handleiding wel nog eens digitaal in het Engels. En in een veelvoud van talen die ik niet spreek.
Om het passende onderdeel maar mij te krijgen heb ik eindeloos moeten emailen. Steeds ging Vevor ook dit probleem analyseren. Ik vermoed dat ze AI en/of een vertaal app inzetten bij hun klantenservice. Hun mails zijn robotachtig. Stel een simpele vraag en steeds gaan ze daar je probleem maar analyseren. Dat schiet niet op.
Het passende onderdeel dat ik nodig heb, werd vandaag bezorgd, een maand na aankoop van de manoeuvreerhulp. Het zat in een pakket met een hele nieuwe manoeuvreerhulp. Geen idee waarom, maar ik schei ermee uit. Die klantenservice werkt voor geen meter.
PS het apparaat blijkt te werken. Maar ik krijg mijn aanhanger niet in beweging. De wielen van de manoeuvreerhulp, geschikt voor oneffen terrein, slippen namelijk op mijn oneffen terrein.

27 augustus 2025

Goededag,

Hartelijk dank voor uw informatie.

Het spijt ons dat we u geen passende oplossing hebben geboden.
We zullen proberen uw probleem opnieuw te bespreken. Wij zullen binnen 48h op u reageren. Excuseer ons voor het ongemak.

Hartelijke groeten

Prima pcp compressor

Goede productomschrijving en binnen drie dagen in huis. Pcp compressor doet het prima, bintac t9 binnen 4 minuten op 310 bar. Toppie..

23 augustus 2025

Oplichters!

Leveren meermaals een kapot product en weigeren alsnog een onbeschadigd product op te sturen of het volledige aankoopbedrag terug te geven. Ik zou hier niks kopen als ik u was! Weg gegooid geld

19 augustus 2025

Geen service krijg het product niet…

Geen service krijg het product niet terug gestuurd wat ik had besteld

18 augustus 2025

Bedankt voor uw e-mail!

De verwachting is dat de zaak op 13 augustus verder wordt behandeld. U kunt de status van de zaak volgen via PayPal.
Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.

VEVOR

Ik heb een hand mover gekocht werkt…

Ik heb een hand mover gekocht werkt voor geen meter paar mails gestuurd en krijg en mail terug dat ze binnen 48 uur gaan reageren heb gevraagd of ze me willen bellen maar nog steeds niks gehoord als je besteld gaat alles snel maar bellen kan je ze niet slechte zaak loop ik in Spanje nog mijn kar te duwen j.kraaij. 0624274133

15 juli 2025

Goededag,

Onze excuses voor de late reactie.

Wij weten dat uw tijd kostbaar is en wij verontschuldigen ons voor de tijd die het kost om het probleem op te lossen. Tegelijkertijd zijn wij ook erg dankbaar voor uw begrip en steun.
Nadat we de door u verstrekte informatie hebben beoordeeld, hebben we vastgesteld dat dit product aanvullende technische ondersteuning nodig heeft.
Kunt u mij een video van de operatie sturen?
U kunt ons op drie manieren bestanden toesturen:
1. Voeg de video en foto's rechtstreeks toe aan deze e-mail en stuur ze naar ons terug.
2. Upload de video of foto's via Swisstransfer (https://www.swisstransfer.com/en-us) en geef een toegangslink mee.
3. Stuur de video of foto's per e-mail johankraaij@hotmail.com naar ons e-mailadres support@vevor.nl.
Nogmaals bedankt voor uw steun en begrip voor onze producten.

Hartelijke groeten