Grijpmachine besteld. na 2 dagen defect. netjes een filmpje gestuurd van het probleem. vervolgens L meer dan een week geen reactie!!!! product van 500 euro en dan deze service. WAARDELOOS!!!!!!!... Toon meer
Outstanding customer service – 100% recommended! I have been living in the Netherlands for many years, and VEVOR is honestly one of the most trustworthy companies I have ever dealt with... Toon meer
Update: bedrijf heeft uiteindelijk toch meegewerkt aan een goeie oplossing! Hond is doodsbang om de treeplank/hondenhelling op te gaan de auto in maar dat geldt niet als retourreden. BELACHELI... Toon meer
Update; na enkele mailwisselingen bood Vevor een zeer royale oplossing aan namelijk vergoeding van het volledige aankoopbedrag. Top service. Overigens is de brouwketel verder een heel goed produc... Toon meer
VEVOR is a home improvement brand that empowers Home Creators to upgrade spaces with pro-level products at exceptional value. From backyard makeovers to apartment innovations, we deliver superior performance through practical technological innovation that combines purposeful technology with the hands-on joy of creation. We break down price barriers so every upgrade reflects your vision, creating unique spaces where garages become workshops and balconies become oases. Upgrading every space isnʼt just a task, itʼs a declaration of reinvention. Upgrade with VEVOR.
9166 Anaheim Pl Rancho Cucamonga, CA 91730, 91730, Rancho Cucamonga, Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Retourneren is niet mogelijk en er is geen klantenservice om mee te chatten. De reactietijd op berichten bedraagt minimaal 48 uur, als ze al reageren, maar ze gaan niet in op vragen over retourneren. Het standaardantwoord is: „Bedankt voor uw bericht, we nemen contact met u op.“
Retourneren is niet mogelijk, ook al staat dat wel op de website.

Antwoord van VEVOR
Retourneren is niet mogelijk. Ze blijven maar vragen naar wat er mis is met het product, krijg geen retourticket of niks. Gaat nu al dagen heen en weer via mail.
NIETS KOPEN HIER!!
Ze doen net alsof ze niet begrijpen wat er aan de hand is.

Antwoord van VEVOR
Pottenbakkerswiel besteld voor 146 euro. Duurde vrij lang om te bezorgen, werd vanuit Tsjechië verstuurd. Beschadigd aangekomen, aantoonbaar. Klantenservice reageerde in eerste instantie niet op retourverzoek. Na dreigen met slechte review werd er opeens wel gereageerd. Ze geven aan dat retourneren niet mogelijk is. Deze webshop is niet Nederlands maar Chinees blijkt. Houden zich dus ook niet aan de Nederlandse wet koop op afstand. Na veel heen en weer mailen, chatten werd er een vergoeding van 30 aangeboden. Na weigeren werd die vergoeding verhoogd naar 60 euro...
Zeer slechte ervaring. En ongelooflijk dat deze webshop met een .nl domeinnaam zich niet aan de Nederlandse wet hoeft te houden. Dat zorgt uiteraard voor oneerlijke concurrentie t.o.v. Nederlandse winkels. En consumenten die worden gedupeerd.

Antwoord van VEVOR
We willen iets retour sturen, maar deze drop shipper doet er alles aan om dat te voorkomen... absurd dat zoiets hier wordt toegelaten.
Update: er was via AI chat toegezegd retour info te mailen. Helaas doen ze dat ook niet. Niet in zee gaan met dit bedrijf!!

Antwoord van VEVOR
Zit al een week te wachten op een retour bon ,buizen krom .zou binnen 48 uur een retourbon ontvangen van de motor garage hoes .Hopelijk reageren ze nog .
*Is nu opgelost , geld is terug gestort *

Antwoord van VEVOR
Heb een frituurpan besteld. Ik geen nieuwe maar is reeds uitgepakt geweest. Geen bescgermfolie,svhroeven los in de pan. Lijmresten vuil. Niemand die je kan contacteren. Een slechte site om te kopen,blijf er weg mensen
Mijn laser is stuk dus ik nam contact met vevor. Dit verliep moeizaam. Na vele mails en verschillende keren uitleggen wat er moeilijk liep, werd eindelijk mijn vraag begrepen. Nu gaan ze me nieuwe stukken opsturen. Ik ben benieuwd of het probleem opgelost zal zijn, maar heb hier wel vertrouwen in. Daarom 4 sterren.
Aan de achterkant het puzzelblad omhoogtrekken en hij klikt vast op de gewenste hoogte. Helemaal omhoog trekken kan hij weer helemaal plat. Hellinghoek is goed, puzzelstukjes blijven goed liggen. Ook in de 4 laatjes. Hij kan bij ons blijven staan i.v.m. voldoende ruimte.
Kortom een goede aankoop!
Ik wil graag mijn bestelling gratis retour zenden en een terugbetaling zoals aangeboden op de website.
Dit is echt een ramp om dit voor elkaar te krijgen!
Na mijn aanmelding voor retour kreeg ik een aanbod van een korting, omgerekend ca 30% omdat hun aangaven dat de weg naar het magazijn erg lang was en het risico van zoekraken erg groot.
Dit blijkt mij andersom ook zo voor hun verzending.
Niet accoord gegaan en nu krijg ik op al mijn reacties, inmiddels al 5, telkens een antwoord dat ze me niet begrepen hebben.
Wat is er zo moeilijk aan "Ik wil mijn aankoop retour zenden?
Mijn laatste mailtje zou zelfs geen inhoud hebben?
Gecontroleerd en dat klopt dus niet
ik heb de indruk dat alle mailtjes automatisch h worden beantwoord en hun computer mij niet begrijpt.
Nog geen zicht op een oplossing naar meerdere mailtjes!

Antwoord van VEVOR
Laminaatknipper besteld, is vandaag aangekomen.
Er zijn "duidelijke" sporen te zien dat product door een ander klant is geretourneerd en deze is vervolgens doorverzonden als mijn nieuwe aankoop??!!
Product vertoont beschadigingen als holle schroeven/schroefgaten!
Klantenservice geeft géén reactie!!

Antwoord van VEVOR
Op 7-1 via Leroy Merlin bij Vevor ophangsysteem besteld voor planken in huiskamer en keuken. Via track en trace gezien dat het wel verzonden is, maar nooit hier is afgeleverd. Inmiddels goederen weer retour naar Vevor. Op 2-2 ontvangen door Vevor, maar geen geld retour. Leroy Merlin verwijst naar Vevor en daar geen reactie. Op deze manier is het gewoon diefstal. Uitkijken dus!!!

Antwoord van VEVOR
Kocht een digitaal afleestoestel voor mijn draaibank ter waarde van 60 euro.
Na het installeren blijkt dat deze tellerkast niet correct werkte. Heb dit gemeld met bijhorende filmpjes ter verduidelijking. Nu stellen ze een compensatie voor van 20euro waar ik dus niet met akkoord ga.
Als er een product geleverd dat kapot is of niet juist werkt dient dit conform de Nederlandse wet te worden vervangen of het aankoop bedrag moet worden terug gestort. Het is jammer dat dit bedrijf op deze manier werkt.
Update: heb ondertussen het volledige bedrag terug gekregen na 3maal aandringen.

Teleurstellend !!!
İk heb een machine besteld bij vevor
Deze is vorige week aangekomen maar er ontbreken stukken
İk kan de machine niet gebruiken momenteel en ik heb het dringend nodig
Ze sturen mij elke dag een mail dat ik geduld moet hebben en dat ze het aan hun magazijn gevraagd hebben!!!!
İk heb het gevoel dat ze mij aan het lijntje aan het houden zijn want als ze de stukken niet direct kunnen opsturen wil ik de machine terug sturen en mijn geld tenminste terugkrijgen

Antwoord van VEVOR
Bestelling gedaan is op het verkeerde adres afgeleverd.
Product is bijna 300 euro maar ze willen maar 79 euro als compensatie terug geven.
Hier ga ik niet mee akkoord maar maar oplossing komt er niet

Antwoord van VEVOR
Ik probeer al twee dagen een product retour te sturen. Ik krijg telkens berichten dat ik foto’s moet maken. Ik ben gewoon niet tevreden over het product en wil deze retourneren. Dit lukt om de een of andere reden niet.
Zelfa met onderstaande reactie van Vevor komt er geen oplossing.

Antwoord van VEVOR
Na iets meer dan twee jaar is mijn VEVOR 7-in-1 weerstation helaas rijp voor de schroot. Als technisch onderlegd persoon (elektricien/data-installateur) heb ik de unit na een defecte meting (buitentemperatuur bleef op 0.1°C of 70°F hangen) opengeschroefd om de oorzaak te achterhalen.
Het bleek dat de interne SHT-sensor, ondanks de siliconen afdichting, bezweken is onder vochtinwerking na een periode van sneeuw en dooi. Het ontwerp van het stralingsschild en de afdichting van de kritieke componenten schiet simpelweg tekort voor het Europese klimaat.
Hoewel het station in het begin prima functioneerde en de WiFi-koppeling gebruiksvriendelijk is, valt de duurzaamheid zwaar tegen. Voor een apparaat dat 24/7 buiten hangt, mag je verwachten dat de sensoren beter beschermd zijn tegen condens en vocht. Een levensduur van net twee jaar is simpelweg te kort voor deze prijsklasse.

Antwoord van VEVOR
Ik heb een broedstoof besteld en toen deze binnen was gelijk aangezet deze haalt niet de ingestelde temperatuur hij blijft 4 graden kouder en binnen 1 minuut gaat hij elke keer van 28 naar 26 graden en dat gaat heel de tijd zo door. Ze doen er nu alles aan dat ik hem niet terug stuur en mijn geld niet terug krijg ze komen elke keer met smoesjes. Ik bestel hier nooit meer wat.

Antwoord van VEVOR
Ik wil een kernboormachine kopen, maar onduidelijk is wat je dan precies ontvangt. Er zijn 3 mogelijkheden met daaraan vervolg mogelijkheden. De foto's bij het product passen zich niet aan met de keuze. Dus bijvoorbeeld alleen de boormachine, blijft het plaatje een Boormachine MET de gatenboor EN de wandhouder aangeven. Kies ik 2 in 1, wat koop ik dan ten opzichte van VRIJSTAAND?
Ik heb de vraag MET website foto voorgelegd via de chat. Ik krijg een medewerker Atef. Het gesprek ging ongeveer zo:
- Goedemiddag, Ik wil graag de Trevor Kernbohrmaschine 2000 watt met standaard bestellen. Ik snap eerlijk gezegd de keuzemogelijkheden niet: Vrijstaand - 2 in 1 - Handzaam. Wat ontvang ik dan? Ik wil een gat boren van 10 cm door 30 cm beton. Ik wil NIET uit de hand boren, dus de boormachine moet aan de muur bevestigd worden. Ik hoor graag van u. MvG
- Atef (medewerker Vevor): stuurt me een foto van een gatenboor, kan ik niks mee. Geen antwoord op mijn vraag.
- Atef: Dit product bevat 1 boorhulpstuk.
10 cm is alleen beschikbaar in de 1500 watt-versie.
- Ik: Het is toch tot 16 cm, dus die van 10 cm zou er toch op moeten passen?
Ik snap je antwoorden niet zo goed, ze passen niet bij mijn vragen.
- Atef: 16 cm is de diameter van het gat, niet de diepte van het gat.
Nog steeds geen antwoord op mijn vragen. Frustrerend dit.

Antwoord van VEVOR
Ik heb mijn pakketje niet ontvangen terwijl ik een bericht had gekregen dat het pakket was afgeleverd door DPD. Vevor heeft dit netjes opgepakt en ik heb mijn geld retour gekregen. Helaas was het product niet meer op voorraad.

Dieselkachel gekocht
Komt stuk aan ,doet het niet en er missen schroefen..komen met compositie bedrag van 33 euro terwijl hij 110 euro waard is ,let op dit is een bedrijf die troep leveren