Al vaker bij deze wijn webshop bestellingen geplaatst. Nog geen problemen ervaren. Overzichtelijke webshop en prima prijzen. Bestelling wordt binnen zeer redelijke termijn verzonden en perfect v... Toon meer
Mijn eerste ervaring met Vino was uitstekend. Na contact met de klantendienst werd er op mijn verzoek moeiteloos een versnelde levering geregeld. Daarnaast werd een korting, die ik bij mijn eerste be... Toon meer
Zij hebben op mijn verzoek de leveringsdatum.vervroegd teneinde mij in staat te stellen het produkt zijnde Italiaanse schuimwijn op de voorziene datum.te kunnen serveren . Dit vond ik prima.
Via del Tiratoio 1, 50124, Firenze, Italië
Vraagt klanten om een review
Netjes ingepakt, goede informatie en opvolging van de zending en zeer snelle levering

Antwoord van VINO.COM
Op de website is veel informatie over de wijn te vinden, ruime keuze, scherpe prijzen. Goed verpakt verzonden en redelijk snel ontvangen! Prima website, goede service, correcte afhandeling.

Antwoord van VINO.COM
Goede beschrijving van de verschillende wijnen. Groot aanbod en super snelle levering en goed verpakt.

Antwoord van VINO.COM
Goed aanbod, heel snelle levering en wijnen zijn heel goed ingepakt ! Bij vragen, direct antwoord en heel behulpzaam.

Antwoord van VINO.COM
Door een qualiteitsgeschill met de wijnfabricant heb ik gebruik van de klantendienst gemaakt.
Ik moet eerlijk zeggen, zo veel begrip en vriendelijkheit vind je niet te dikwijls !
Alles is tot mijn tevredenheit opgelost;nog eens dank u .

Antwoord van VINO.COM
Uitstekende service, probleem met een wijn die niet goed was zeer snel opgelost! Zeer aanbevelingswaardig dit bedrijf. Bestel er al jaren naar tevredenheid wijn!

Antwoord van VINO.COM
Kwaliteit, mooie (Italiaanse) wijnen, klantgerichte dienstverlening!

Antwoord van VINO.COM
Thanks for the rapid delivery at the time, mentioned in a reply
er was iets misgelopen met de oorspronkelijke bestelling, maar dit is perfect rechtgezet met een nalevering!

Antwoord van VINO.COM
Wijn was (gedeeltelijk) op verkeerd adres geleverd. Koerierdienst DPD dagenlang onbereikbaar, noch via telefoon, noch via mail. Vino zelf heeft zaak uiteindelijk onberispelijk afgehandeld.

Antwoord van VINO.COM
good website and service, quick shipping

Antwoord van VINO.COM
Ik ben heel blij met mijn aankopen bij vino.com
Naast erg scherpe prijzen voor een enorm ruim assortiment leveren zij ook een enorm goede service. De wijnen waren goed verpakt en snel bezorgd. Contact met de klantenservice was erg prettig en snel.
En niet onbelangrijk, ze hebben hier wijnen die je normaal niet kan vinden in de winkel en hele goede aanbiedingen.

Antwoord van VINO.COM
Geweldig bedrijf. Had een bestelling geplaatst met een foutje in m’n adres. Wijn werd verstuurd maar onderweg terug gestuurd naar de afzender vino.com. Binnen enkele dagen was de betaling gerestitueerd. Vervolgens wederom een bestelling geplaatst (uiteraard met het juiste adres) en binnen 4 dagen ontvangen. Kan alleen zeggen : TANTO DI CAPELLO
Wat een waardeloos bedrijf. Een grote order geplaatst en krijg je dit in delen geleverd en het meest waardevolle ter waarde van meer dan Euro 200,= wordt even fijntjes niet geleverd als ook een beloofd kado!.
Je mailt je suf en belt en krijg alleen antwoorden dat de verantwoording bij koerier ligt : NIET DUS ! Telkens krijg je een ander persoon aan de lijn of e-mail en moet je weer hetzelfde verhaal houden.

Antwoord van VINO.COM
Correcte firma, telkens opnieuw zeer tevreden over!
Mijn bestelling zou 1 december geleverd zijn door PostNL op een tijdstip dat er niemand thuis was, er is voor het pakket getekend, maar niet door ons. Bij thuiskomst verbaasde wij ons ook dat er geen briefje in de bus zat, pakket nergens te bekennen. Na 11 dagen heen en weer gemail met vino.com die eigenlijk gewoon zeggen dat wij PostNL maar moeten vragen waar het pakket is, wij er helemaal klaar mee. Wiens probleem is dit nou? Dit duurt allemaal veel te lang...

Antwoord van VINO.COM
Goede service, snel antwoord op vragen en goede prijskwaliteit verhouding
Mooi bedrijf dat goed communiceerde als het nodig is. Heb net weer een levering heerlijke wijn van Cantina Santadi ontvangen. Tussen bestellen en leveren zat 4 dagen. Super !!!!!