Leuke en efficiënte manier om oude items een 2e leven te geven. Aanpak is vriendelijk, klantgericht, gemakkelijk en snel. Ik vond het een prima ervaring!

Gratis verzendlabel ontvangen Doos gevuld met spul dat al jaren in de lade lag Kreeg mooi bedrag geboden en dat heb ik geaccepteerdhet zou binnen twee dagen op mijn rekening staan ik vertrouw er... Toon meer
Na alle lovende reacties en positieve reclames o.a. in mijn FB-tijdlijn vol goede moed een doos ingepakt met een behoorlijk aantal uiteenlopende artikelen, variërend van o.a. vintage klein elektrische... Toon meer
Best wel een goede ervaring after all. Eerst enigszins teleurgesteld voor het geboden bedrag. Maar na een goed telefonisch gesprek met de nodige uitleg kon ik mij er in vinden. Bedankt dat jullie het... Toon meer
The simple, trusted way to sell your unwanted valuables. More than 1 million customer boxes processed across Europe and the UK. Free, safe and insured service.
Toekomst 4, 6921 PW, Duiven, Nederland
- hello-eu@vintage.com
- vintage.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vlotte en duidelijke communicatie
Vlotte en duidelijke communicatie.
Goed prijs aanbod. Ik vind het wel jammer dat je geen aparte prijs details van de ingestuurde voorwerpen krijgt.
Duidelijkheid
Duidelijkheid. Vriendelijke communicatie
Reëel bod.
Zeker voor herhaling vatbaar.
gewoon goede service
gewoon goede service, je wordt netjes te woord gestaan.
SOS weet waar je aan begint
Bij deze doe ik een oproep aan de mensen die iets opgestuurd hebben naar Arcavindi en het half of helemaal niet terug gekregen hebben!!!!
Ik heb namelijk een zilveren koffiepot met warmhoud onderstel naar hun verzonden en kreeg een waardeloos bod. Ben niet akkoord gegaan en gevraagd het terug te sturen . Toen is alle ellende begonnen !! Eerste antwoord was; Dat het bij de post was zoek geraakt .Naar heel veel mailen bellen en wachten {dit loopt al maanden} krijg ik nu opdrachten van Arcavindi om zelf te zoeken op sites naar iets wat vergelijk is. O mij god dit is de omgedraaide wereld. Tot op heden geen oplossing .Arcavindi dit is oneerlijke zaken doen.
Daniel en Nelly van Rij Philippen

Correcte afhandeling en communicatie
Correcte afhandeling en communicatie, leuke prijs voor diverse spullen die lagen te verstoffen. betrouwbaar bedrijf!
Duidelijk en vriendelijk telefonisch…
Duidelijk en vriendelijk telefonisch contact. Keurig bod. Snel uitbetaald.
Ben zeer tevreden over de afhandeling
Ben zeer tevreden over de afhandeling. Een mooie prijs ervoor gekregen. Als het toch maar achter de gesloten deuren blijft liggen is ook niks. Ga zeker verder de kasten en lades af.🙂

Fooi als bod
Doos opgestuurd, geen grote verwachtingen over het bod maar teleurgesteld door de voorgestelde fooi.

Antwoord van Vintage.com
Duidelijk dat het wat extra tijd…
Duidelijk dat het wat extra tijd kostte, ik denk een goed bod, jammer dat er geen duidelijke gespecificeerde taxatie per product was, ben daar achteraf wel nieuwsgierig naar

Goed contact
Goed contact, direct feedback, en vriendelijk personeel

Antwoord van Vintage.com
de algehele afwerking was prima
de algehele afwerking was prima. Je krijgt een brief met wat je allemaal in de doos kan doen en een sticker voor verzending. Ik kreeg netjes een mailtje dat het iets langer ging duren omdat het druk was. Daarna ging het snel, kreeg een keurig bod wat ik geaccepteerd heb.

Terugbel welkomst gesprek
Op de gevraagde tijd door een robot gebeld met de vraag of ik klaar was voor het welkomst gesprek, na hierop positief te hebben geantwoord was er daarna niets meer te horen, een zogenaamde dode lijn, na een paar minuten maar opgehangen. Ik weet niet goed wat ik hiermee aan moet.

Fijne actie
Je moet een beetje geduld hebben voor dat je bod ontvangt maar daar heb ik alle begrip voor. Een leuke actie, fijne correspondentie, al bij al een grote compliment waard.
Geld is snel binnen
Geld is snel binnen.
Wel heel veel apps en mails alsof ik een kind ben…
Goed bedrijf, geeft geld voor spullen die al jaren in de kast liggen!
Snelle terugkoppeling en betaling
Snelle terugkoppeling en betaling, vriendelijke communicatie en to the point.
De tot standkoming van het bod en welk ingezonden item nu meer of minder opbrengt is lastig te doorgronden.
ik kreeg snel reactie op wat ik had…
ik kreeg snel reactie op wat ik had opgestuurd.. een superaardige mevrouw die uitlegde hoe ze tot het bedrag gekomen waren en binnen een dag stond het geld op mijn rekening.
Ik vind het een arrogant bedrijf.
Ik vind het een arrogant bedrijf.
Hebben het over zilveren voorwerpen die opeens niks meer waard zijn. En dan die tientallen mails en apps.
Waardeloos
Kreeg de box terug, zonder een origineel doosje van een vintage strijkijzer. En zonder de reden, daar moest ik later nog over bellen..lang in de wacht ook nog.